- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent #9098 üzenetére
megéri, igen. Megyek A1-es audival, E30-cal, mehetnék Miuráva, Exige-dzsel, mustanggal T2-ben és mindegy lenne... Versenyképes mindegyik, és ha jól megyek, akkor jól megyek, mindegy melyik a kocsim. Ugyanez a T3-ban is. Amúgy miért is mennél jól az új autóddal? Most kezdtél, persze, hogy nem fogsz mindig nyerni a Lambóval, a Porschéval vagy bármelyikkel. Vedd , amit akarsz, amit szeretnél, tanuld meg, mint minden normális versenyző, és akkor jó lesz
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9092 üzenetére
Tutu kezdőknek ne tanácsolj már ilyet, ha nyerni akarsz T1: MR2 vagy RX8, T2: E30 esetleg El Camino (ez jó TE-re is), T3: 911 GT3, M1, RTR-X (ucso a kedvenc csak valamit elcsesztek rajta). A többi gép sétaautó csak kevesen értenek hozzá mint pl. Tutu, de azt sosem értettem, hogy megy úgy a fostalicskákkal is.
És ha lehet kérni használd a hsz-oknál link, kép, stb. gombokat. Thx. -
tutuhawer
őstag
válasz
Crowent #9096 üzenetére
Mentem én ezzel az "üres" utcai tuned porschéval kis szinten és úgy is komoly. Mondhatnám tuttifrutti a gép. A lamborghiniről mindent elmond, hogy van olyan ismerősöm, aki olyan jól ment vele, hogy a stat oldalon kicsillagozták, nem rangsorolták az időeredményét. Illetve van olyan ismerősöm, aki annak idején több millió játékpénzért tudta megmondani biztosan, hogy ez a fajta bodykit a legjobb telesítményt hozza ki a Rambo Murcielagóból
-
tutuhawer
őstag
Még mindig aktuális:
Noxwill összeírja a játékostársakat itt:
http://logout.hu/bejegyzes/noxwill/need_for_speed_world_jatekosok_listaja_folyamatosa/hsz_1-50.htmlamely játékosok NFS World adatlapját megtekinthetjük itt, nyilvános:
nfs-s.com/nfsw/JÁTÉKOS NEVE -
tutuhawer
őstag
a boost (többnyire) az én pénzem. A napokban 7 tonna üdítőt passzoltam le kisboltokba, tescoba, egyéb áruházakba, többségében a két kis kacsóm segítségével. Megdolgoztam a kis boostért, senki más nem költheti el, csak én. Ha már én költöm el, azt veszem, amit szeretnék. Persze, kérdezzük meg, mi a menő, de akkor is áll a megállapítás: a legnagyobb élmény a skyline-supra-350Z nekem. Vannak boostos kocsik, persze, jók is meg minden, de azt vezetem, amit szeretek. Boostért meg főleg azt.
-
Crowent
tag
Hát ez kurva jó!
Akkor most nem is tudok keresni játszótársakat, nem tudom ki magyar, nem tudom ki angol stb stb! Most honnan a jó anyámból szerezzek aktív mindennap vagy minden hétvégén játszó társakat? Fenébe... Aki szeretne 1 tényleg kezdő játékossal játszani az írjon privátba! Nemsokára megveszem a Boost packot és megyek Lamboval veletek! -
chris1997
aktív tag
Íme a végeredmények:
1. csapat végeredménye
1.Corteczk2:108
2.TUTUHAWER:106
3.RYAN012:102
4.SPEEDDEMON1996:88
5.Edi28:70
6.Wildrim:55+10(mivel gyengébb kocsival jött)=65
2.csapat végeredménye
1.JUHAAASZ: 115
2.BB0735: 109
3.TCMCHRIS: 95
4.KRUGER445: 83
5.OLCSVA: 66
6.TCMBALU: 59
7.THEFREEMAN14: 52
8.RONONHUN: 32+10(gyenge autó)=42Az eredményeket kiküldjük e-mailben is!
A döntőről további infó várható!
(u.i.:az összetett eredmény töröljük mivel nem ad reális képet)
Gratulálunk mindenkinek! -
odébbb
tag
válasz
Crowent #9084 üzenetére
csácsumicsőkaraly !
Nincs , no , nyet , nájn , : Nincs , merta banda aki már április óta csinája (bele.szarik) , emijatta a szabad cset miatt , több haverom is lelépett .
Más : tutu a tegnapi versenyekről dobjál fel képet, vagy ird le a sztorit : várok türelmesen .
TCMCHRIS Csoportja:
KRUGER445
PIKO71
TCMBALU
RONONHUN
BB0735
OLCSVA
JUHAAASZaki tud segicsen , mert nemsikerült a fenyképp amit csináltam : hátulról mutatja az autókat , és messzi van , lécci aki tud segicscscscen !!!
-
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #9083 üzenetére
Az Evora mindenképp a legjobb gyorsulásban, kanyarban, nitroban is. Bárki bármit mond a 959-et teszem 2-nak a sokkal jobb forduló képessége miatt, a lényeg a lényeg le kell súlyozni alkatrésszel, hogy stabil legyen és erős 3-4-5* NOS skillel verheti a BMW-t. Nálam az E46 az utolsó, bár alapon könnyű vele menni, tuningolva elkezdi tolni az orrát, pláne egy kis N2O fröccs közben, amiben azért elég erős (meg különben sem szeretem a márkát).
(#9084) Crowent
Nincs, nem is volt, és ha az EA-n múlik nem is lesz. Viccet félretéve, húsvét óta nincs a hacker támadásokat így védi ki a nagyra-becsült és hozzáértő De Vellis banda. -
csak IGC
tag
Sziasztok
itt még új vagyok.
És azt szeretném megkérdezni hogy most ezek közül lotus evora,porsche 959,bmw gtr e46 melyik kanyarodik legjobban?És melyik gyorsul a legjobban sorrendben? De inkább egy videónak örülnék legjobban hogy a 3 autó hogy megy egymás ellen valami jó kis pályán.Válaszaitokat köszönöm. -
odébbb
tag
Jó estét , mindenkinek !
Élveztem a versenyt , nem számított hanyadik lettem , HAJRÁ MAGYAROK !!!
egyszóval , örülök hogy csoprtba-gruppba beszéltünk , nyomtuk a sódert !!!! KIRÁLY !!
Mindenkinek megköszönném , hogy nemkésett el , lehetett számítani mindenkire ..Bocsánatot szeretnék kérni a MOBILINTERNETÉRT !!!
Más : nemismerem a térképpet , ezért külön bocsesz , és szégyellem magam , hogy hét ember várt rám mire megtaláltam a megfelelő pályát .... ez gáz és szégyen , rám nézve ...
-
chris1997
aktív tag
Jó versenyek voltak a groupomban.l Köszönöm mindenkinek aki eljött. Igazán nagyszerű futamok voltak. Eredmény hirdetés kb 9-10 körűl(nem biztos..).
-
satee76
aktív tag
Én először vettem részt ilyen versenyen de nagyon jó volt. Igazán élveztem, köszi mindenkinek
satee76 aka RONONHUN
-
Sziasztok! Ha tudtok,írjatok részletes beszámolót a ma esti futamokról. Köszi.
-
muratomi1
senior tag
lehet ilyen esetben reklamálni az ea-nak?
-
chris1997
aktív tag
-
Crowent
tag
válasz
noblem1983 #9062 üzenetére
Szia!
Rendben akkor nem veszem meg! Még annyi kérdésem volna, hogy mi a véleményed milyen autót vegyek Boostért? Mert veszek olyan letöltő kódot ami ad 150 játék pénzt, 8000 boostot meg 3 ingyen autót, de szeretnék venni mellé egy olyan autót amivel azért oda is tudok állni versenyezni... A 20000 Boostos Koenigsegg kizárva, a többire kérnék tippet. Azért gondoltam a Lamborghinire mert sebességre, gyorsulásra, és a másik is eléggé magas statot kapott.
Köszönöm előre is.
-
kaoszamigó
csendes tag
7YQB-798W-KDJK-DVXS - BMW M3 E46 GTR 7 napos rental kód.
B5WR-SMQW-N639-HUBP - Lamborghini Gallardo LP 560-4 7 napos rental kód.Használjátok egészséggel!
-
tutuhawer
őstag
szevasztok!
SENKI NE MENJEN PRIVÁTBAN SE VÉLETLENÜL SE TIER KORLÁTOS PÁLYÁRA NEM ODAVALÓ AUTÓVAL. SEMMIKÉPPEN SE. Beírja véletlenül a stat oldal, és balhé lehet belőle.
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek játszani velem néha-néha? Norbi5528 néven vagyok fenn, bár még csak lvl 9 vagyok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek megéri megvenni a Lamborghini Lp670es autót 4000 akárhány Boostért, illetve a Nissan Skyline GTR R34 Vspeces autót dettó 4xxx Boostért? -
tutuhawer
őstag
Az én japán T2-es autóimmal jó futamokat mentem, de nem mindet jegyezte a stat oldal...
Azért szeretem, ha felkerül, mert tudok viszonyítani, lehet nézegetni, hogy "igen, ez az ember ennyit ment a Suprával, ami így épített, a Skyline meg annyit tudott". De még ez se... na majd holnap száguldok - elsősorban még Supra és 350Z-vel. Több magyar játékossal is összefutottam, jó futamokat mentem, join-ready folyamatosan, mint régen.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #9055 üzenetére
Kis hülye mit vár , igen sajna napjába talizom ijen emberkékkel én is . gratt
Én ma kb 80 futamot mentem (single player) az első 10 páylán javítottam unalmas egy délután volt , előttem vagy 200 nitrót.
Multira nincs egyszerüen jelentkező. bezzeg ha én szar kocsival megyek mindíg bebasz az agyighuzott rtr-x ek ellen na mind1. -
[BB]
csendes tag
válasz
SylarHUN #9050 üzenetére
Nem tudsz vele csinálni semmit, ez nem kliens-, hanem szerveroldali hiba. Magyarán vagy megint jól elcsesztek valamit a nagytehetségű feketedobozosok, vagy épp a hekker barátunk akciózik ismét, akármelyik is legyen, gondolom szokás szerint jópár órába telik nekik mire megcsinálják.
-
SylarHUN
senior tag
NFree
Úgy emlékszem neked volt már ilyen hibád mint most nekem.
Bejelentkezek és azt látom, hogy választanom kell egy T1-es autót mint valami kezdőnek.
Pedig a szint amit kiír level50 és látszik a 6milla igc-m is.Te mit csináltál hogy rendbe jöjjön?
Próbáltam bejelentkezni másik gépről is és úgy is rossz.
-
tutuhawer
őstag
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #9047 üzenetére
legyőzni
, mosrt nem azért , de ugy hagyott ott mintha áltam volna. igen ott a fotó irj ahova kell , nagyon ideges vook az emberre , mert ha kusba elkullog akkor oké de , hogy még ő ugasson?????
Én bízom bennedJa és szóljon valaki ha megy a lincol-on 1.10et alap ss el , annak fizetek egy starter packot. 2 db nitróval.
-
chris1997
aktív tag
Vége a nevezésnek.
A groupokat így osztottuk el:
SpeedDemon1996 csoportja:
RYAN012
TUTUHAWER
THELACIHUN
CORTEZK2
EDI28
EXZZ7TCMCHRIS Csoportja:
KRUGER445
PIKO71
TCMBALU
RONONHUN
BB0735
OLCSVA
JUHAAASZA kovetkező pályákon fogunk menni:
Financial Discrit
North Belezza
Verona Tunel
West Park&Lyons
Skyline Avenue
Lions Challenge
Riverfront&Stadium
Garden Boulevard
BeachFront
Valley&State
Route 55
HastingsVárunk mindenkit holnap 18:00-kor.
-
NFree
addikt
Tutu ha ráérsz ezt az embert takarisd ki ahonnan tudod [link]
Ez az okos fajtából való , menj egy párat a linkoln boulevardon s rájössz.
Halkan megjegyeztem neki utánnna még neki ált flejebb ugatot egy csomót , nagyon felmérgelt
-
chris1997
aktív tag
21:30-kor az SDC 2. Bajnokságára a jelentkezést lezárjuk!
Ne feledjétek: Akik még jelentkezni akarnak, azok küldenek egy Email benne a nicknevükkel valamelyik címre:
cargameguru@gmail.com
nfsworldfilm@gmail.com -
NFree
addikt
Kössz a kódokat
, na meek nyomok , még ma vagy 100 single-t me küldetésem van
-
UFO1
senior tag
BMW M3 E46 GTR - 7 napos reedem kód:
7YQB-798W-KDJK-DVXS -
odébbb
tag
Sziasztok !
Aki a holnapi nagy futamról tud infót , vagy hol , mikor , mejik pálya , szóval aki tud segicscscen : Mikor indul az ÁGYUGOJÓÓÓFÚTAM ?????
nem a 18:00-órai kezdetre vagyok kiváncsi , mert ezt tutom , de többet nem ...
-
muratomi1
senior tag
B5WR-SMQW-N639-HUBP
Lamborghini Gallardo LP 560-4 -
muratomi1
senior tag
Szerintetek mit érdemes bele tenni az autóba?
-
sunny84
senior tag
Lamborghini Gallardo LP 560-4 tenzor 7 napos reedem kód:
B5WR-SMQW-N639-HUBP~@Need-For-Speed-World-France
(az infóért óriási köszönet Norbet Bolla -nak)forrás: SpeedDemons'Clan from Facebook
-
tutuhawer
őstag
stabil vagy nem stabil, trükkösek a gépek, én ma majdnem oldalára állítottam a kis BMW-met.
Márpedig alkatrészem nincsen bele, így kell mennem a futamokat, de nyilván nem panaszkodom, csak egyelőre az "útpadkára hajtós, járdán sokat menős" stílusomnak nem fekszik - szerintem. Majd valahogy megbarátkozom vele.
-
NFree
addikt
válasz
djsonik #9031 üzenetére
Nem kötekedni akarok , de az erős pc-t szereltem össze mondat egy kicsit erős
Ez majdnem egy 3-4 konfig. viszont nekem sincs nagyobb gépem , és nállam szépen fut full hd medium beállításon , estig agyalok hol lehet a bibi de még a maxot is bírja , csak elmosodik akkor a gép , és én nem látok olyankor semmit , ezért medium.
memcsire gyanakszom habár van bőven , de szerintem ott kell legyen a bibi , lehet nem szerit egymást a geil meg a kingmax, vedd ki a kingmaxot , rkd be a geilt dual chanel , s ugy probáld. -
djsonik
csendes tag
Tukdnátok tanácsokat adni? Maximumra rakom a grafikát és lassulás van folyamatosan később reagál a billentyű lenyomására semmi akadás csak folyton belassul. Így csak low-on tudom játszani(Intel Core2Duo E6550, ddr2 kingmax 2gb ram(kit), ddr2 geil 4gb ram(kit),gygabyte radein hd4550 vid kártya(1gb), szóval nem hiszem hogy a gépemmel lenne gond mert egy erős pc-t szereltem össze.
Segítséget kérek ha valaki tud valamit írjon pls.
Köszi -
NFree
addikt
Srácok nem tud valaki egy listát ami szépen fel vannak irva egymás után a pálya nevek, mert lassan elkezdek gyurni a listára , és nincs kedvem annyit ugrálni , egy hellyen szeretném látni az egészet.
-
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #9023 üzenetére
Az hogy valami jól néz ki egy dolog, ez igaz is míg nem nézzük hátulról onnan okádék az a kályhacső, a GPX meg kinéz ahogy, de baromira stabil (a legszélesebb kasznin a hátsó nyomtáv szélesebb) az LFA-hoz tudnám hasonlítani stabilitásban, bár nekem a gyári fóliás RX8 is baromira tapad.
-
chris1997
aktív tag
válasz
barack1997 #9023 üzenetére
Hát nem hinném... kinek mi
-
chris1997
aktív tag
Vezettem én is az Eclipse Elite-et(haver(nem tutu
) accjában, amikor kavicsoztam neki)...
Egyetértek. Undorító a hátulja, felborulni vele bazi könnyű és még drága is.
Épp ezért nem ajánlatos autó, vagy én is csak akkor fogom hivatalosan megvenni, ha megint lesz olcsó boost. -
UFO1
senior tag
Biztos varázslok vagytok én azzal az Elite izéivel
Eclipseakármivel képtelen vagyok menni tegnap előkapartam és felborultam a rajtnál és már nem először. Attól bénább gépet még nem láttam, Top 1-2 szerintem a top 100-ban nincs benne, borzalmas. -
barack1997
senior tag
válasz
noblem1983 #9014 üzenetére
Eclipse GS-T Top Tier 1-2-be belefér..
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983 #9010 üzenetére
Nekem van és rettenetesen megy.
Akár az erős T3-k, gyengén tuningolva simán verhetők vele.
A játék első 5 legjobb autója között simán ott van. -
tutuhawer
őstag
válasz
nekem 1 perc visszatekinteni Carlosra, és soha nem volt megjelölt ideje, sose ment a ranglisákra, sokáig volt játékpénzes, tavaly nyáron már magas szinten volt, kb 2011 tavaszán kezdett, és még több infó tudatában, még komolyabb biznyíték kell a jelentéshez. Azt tudom, hogy ezt most leírtam szépen. a továbbiakban is szépen fogom, de megkérek mindenkit, hogy vizsgálja meg a hátteret is kicsit. A nemzetközi fórumon is a sok csíra írja, hogy szerontem, én úgy gondolom, azt láttam. Lecsekkoltam, ők mit láttak, és szart se láthattak. a semmire jelentenek fel a stat oldalon, ami szerintem a világranglista mellett is amúgy jó dolog, és rossz nézni, hogy micsoda besározás megy - nem szándéksan, pusztán okoskodási vágyból indulva. Egyvalakit biztosan elküldök az anyjába ott, és a végén nekem lesz igazam, még szerencse, hogy az admin is tudja
Szóval nyomzzatok a jelentgetések előtt, csak a bizonyítékot vegyétek figyelembe.
(mint a tök béna nyomozós sorozatokban, amikből 12 egy tucat) -
UFO1
senior tag
válasz
Nem, az IGC-ről lett volna szó, de az Elite sem megy annyira nekem van full pro, de bénán indul, fordul, nirto után megcsúszhat. azért nem rossz, de RX8, GPX simán veri.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Ami neki van az Elite Eclipse, amiről pedig a többiek beszélnek az az IGC-s Eclipse.
Az elite majdnem mr2. -
sunny84
senior tag
a world -ban ilyen kerekek kellenének , izgalmas lenne mr2 vel és 911 gt3 al nyerni , már nem lenne akkora előnyük
[tuti kerekek] -
muratomi1
senior tag
A silvia ezerszer jobb kezdőknek. Mikor először játszottam akkor eclipse-m volt de soha nem nyertem. De volt egy kis pénzem. Vettem egy scirocco-t boost-ért 7 napra aztán megmaradt de a silvia ellen egyiknek se volt esélye szal vettem még 1 silviát felnyomtam, a statja sehol nem volt a scirocco melett de mégis vertem őket. sokkal jobban irányítható, de pl. 240 SX-t könnyebbnek érzem és számomra kezelhetetlen.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #9005 üzenetére
Én azt vettem észre valahogy jobban fordul mint Silvia olyan MR2 szerűen billegősen, minden esetre az Eclipse-től mindenképp jobb mert azzal versenyt nyerni, hát vért izzadtam, Mazdával meg ki sem mernék állni.
A Silvia, hát arról annyit pár pro cuccal 600-as stat-u R35-öket úgy hagyom ott mint a sicc mindezt 20 körüli lvl-en.Más: hátvégén valahogy össze kéne hozni pár kört ha már szorítottál nekem helyet.
-
sunny84
senior tag
ügyi vagy...
azért ajánlottam neki silviát majd mx5-t mert azzal könnyebb lesz neki menni ugyebár még kezdő, te meg már rutinosnak mondható vagy és sx el + pálya ismerettel jó mész .. mint tudjuk sx nem top verda és kezdők nem biztos úgy futnának vele mint mi
amúgy nekem is van buta 240sx em ( 369 - 328- 313 ) és chevy ss t silviát mx5 öt simám verem -
muratomi1
senior tag
-
NFree
addikt
Hát pedig nállam anno hejreált , mondom , 0 val indított , be is voltam szarva , hogy oda a sok boost os járgány, de amikor nem engedte megvenni a sylvit az elején akkor már gyanus volt a dolog, s másnapra hejreált. próbáld máshonnan a belépést másik gépről , ha nem megy akkor tedd ujra a gamét hátha.
Meg tudod most shard ot kell választani vagy mi ott legyen apex eu-n mindenki azon van. -
sunny84
senior tag
válasz
Crowent #8999 üzenetére
tehát ha továbbra is igc-s ( in game cash, játékpénz ) maradsz akkor t1 ben a mazda 3 at cseréld mi hamarabb silviára és mikor elérhető lesz akkor mx5 re ( mert ugyebár szinthez van kötve mikor oldódik fel az mx5 ) a silviát
...
amúgy én is osztom ami tetszik meg kell venni , de ha autó kérdésed van nyugodtan tedd fel itt a fórumban
ne szégyenlősködj ha kérdéseid vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- PS Plus előfizetések
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest