- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
chris1997 #9882 üzenetére
Én meg rajtad röhögtem. Az R8-as Audi 1 adag szar, mind1 melyik kiszerelésben vetted (kivétel a Boostos Audi azt nem ismerem). Ha már ultra cuccokkal fel van szerelve akkor mondhatná rá az ember hogy tök jó meg minden, de köze nincsen az Ultrás Murci, illetve a Porsche-hez, Lotushoz... Lehet szarból várat építeni, de mire felépíted addigra elmegy a játéktól a kedved. Ne mondd nekem hogy Te megvetted az alap R8-as Audit és azonnal repesztettél az 1 kulcsos cuccokkal, illetve a verseny 60-70%-át nyerted is vele, mert kiröhöglek. Amikor az Én Mazda MX-5-ös autómba csak 2 kulcsos tuning volt úgy otthagytam mint a szart. Most van már Ultra és Pro cucc benne, most meg röhögve adnék 5 másodpercet az alap R8-nak... Bár elég sok fajtája van a R8-nak is, ami 4400 Boostért meglehet venni arról fogalmam sincs mennyit illetve hogy megy, de ami IGC az 1 kalap szar. Ha neked IGC R8-as kocsid van akkor illő lenne odabiggyeszteni azt is. Hozzá kell tenni hogy HA régen 380 volt a vége, és régen jól gyorsult de akkor ezekszerint azt is szépen gyengítették mint ahogy más autót is... :/
xenon: Nem lehet hogy BUG? Ha holnap is ezt csinálja akkor szerintem BUG... Bár eléggé érdekes.
-
Micsurin
nagyúr
Nekem egy olyan alkatrész kábé ha hetente esik?
De legalább jo az érzés , hogy meg küzdötem érte. -
Bocsi,több ilyen kép nem lesz,de ezt nem tudtam magamban tartani és látszik a lényeg.Ez a valaki,aki rajta van a barát listámon,fél perc alatt 50-es szintű lett és tiz perc alatt legalább 100-szor összeszedte a gyémántokat és én nem néztem végig a bevásárlását.Olyan volt,mint a régi szép lengyel boostos időkben.Ez most kicsapta a biztosítékot erősen. ://///////////
-
Micsurin
nagyúr
Na 3d ez mindent visz
-
Bekő Tóni
tag
-
Micsurin
nagyúr
na mondjátok ezt nekem aki világ életében ara épitet , hogy a kanyarban a belsö iven szépen ráver másodperceket az ellenre
érdekesek a statok komolyan sose szabad nekik hinni látam olyan t2 es audi tt hogy hanyat vágtam magam 597 567 512 statokal és simán otthagytam kb a statok enyik
-
thunder1991
tag
válasz
Én se a statokra megyek az hülyeség...
Hiába nagy a stat ha a másik kocsi jobb...
Már tapasztaltam párszor tesómmal és amúgy is játék közben is.
Nekem is qurvára tetszik az R8-as Audi...
Skyline GT-RV-SPEC R34,Dodge Viper,Audi R8,Camaro ZL1.
Nekem ezek azok a kocsik amik rohadtul bejönnek.
Megvettem az Audit...Gyorsulása tényleg cool,végsebessége is az irányíthatósága még nem a legjobb de nem kaptam rá cuccot...olyan fék van rajta 0-0-4 kerék se jobb...
1 dolog van ami jó az a motor : 13-13-0.
Meglehet fogni csak fura,aki hozzá kell csak szokni -
Micsurin
nagyúr
válasz
Am szerintem én nem ocsároltam sem retkeztem az r8 odat.Ja és tényleg nem egy kaliberü az rx8 al meg az evok al mert ez elvileg egy nagyobb kaliberü kocsi és mégis gyengébb...
Nem tudom TE mért teszed ezt...de is merjük a mondást okos enged szamár szenvedd....
Amugy Noblem köszi a magyarázatot de most is van igc-s viper csak monduj az nem a rendörnek az igcse ha emlékezetem nem csal...És lesz valaha igcés ccx?
Visza térve az r8-ra nem a dariusrol sem a shiftröl nem volt szo csak a két simárol a royal pről és a sima red röl.
Szerintem meg az r8 a sok kocsi közt olyan mint egy kerekes tégla nem roszindulatbol mondom.De ez van. -
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #9879 üzenetére
Ami van most Dodge Viper ACR rendőr villogós az egy elite verda viszont két korábbi elite autónak (1. A Koenigsegg CCX elite volt a 2. a Camaro ZL1 elite dragster ) már van normál változata is így mondhatni törvényszerű, hogy abból is lesz majd normál Dodge Viper ACR ami a Hot Pursuitból lehet ismerős ha próbáltad.
Az IGC-ért is meg kell küzdeni de milyen játék az ahol egyből megkapsz mindent? Versenyek akkor adnak jól ha többen vagytok és minél magasabb szintű pályákon versenyzel és persze a helyezés is számít. -
chris1997
aktív tag
válasz
Micsurin #9877 üzenetére
He?
5 perc, csak lemegyek Tic Tac, Leszarom Tabletta kombóért, mert asszem itt agyfasz lesz
kész..
R8 4.2 2 Fokos kanyart se? he? Remélem ez irodalmi túlzás volt és csak jót röhögtem rajtad... gyorsulása fasza, nem a legjobb de lesz jobb is hidd el. Végsebb nekem régen 380 volt vele... 1,2 milláért tényleg sok, na de ezt kapd ki, eladom végre az egyik ZL1-et és veszek egy Harmadik R8 4.2-t mert szerintem fasza járgány és kész. Az aki kritizálja, anélkül, hogy tudná vezetni, az szenvedjen. Kezdjük, hogy ebbe a játékba aki a statokra, Tierekre hagyatkozik, az.. nincs más szó rá, csak annyi, hogy hülye. Érdekes viszont, hogy tényleg csak a Royal R8 nincs meg nekem, a Shift, Darius meg igen(Coposat vennék ha lenne :/). Na megveszem a harmadik R8-am, és ne tessék ócsárolni ok nélkül.. Devellis csak a gyorsulást baszta el, azért majd ha kanadába járok le is ütömSzóval, R8 jó, csak nem egy kaliberű a MegaRetek2(MR2), ReTek(R)-X meg a többivel...
-
thunder1991
tag
Az jó ingyen van xD
Mi...hogy csináljátok tik 1-2 nap azt megvan 2 milla vagy mi?xD
Versenyekből nem kapok annyit hogy 4-5 2millás kocsit megvegyek.
Én csoró vok jól meg kell gondolnom hogy mit vegyek
Azért is kérdeztem meg hogy mit kellene venni ami nincs olyan szatyor mint az R8-as. -
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9878 üzenetére
Hogy hogy hogy, ingyen van is kész 1,200,000 IGC = játékpénz!
(#9877) Micsurin
Szerintem ezért chris1997-tól majd kapsz még, mindjárt be is árullak neki. -
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #9876 üzenetére
Kérlek noblem mien acs vipere gondolsz, oszd meg velem pls
-
Micsurin
nagyúr
Na próba szerencse alapon haver vett egy r8-ast :
megvette "pottom" 700.000$-ért a royal porpult és hát egy rakat szar :Kanyar:még a 2 fokos kanyart sem lehet vele bevenni.
Gyorsulása mint a tetű.
Végsebességa itt majd be haltam tudni illik nekem van egy Rx-8 asom és egy Mitsubishi evoX-em még hozzá a shater változattú. Haverom royal pés r8 asal jön én rx-8-al az eltérés 6,7 másodperc igen ennyi egy t1-es kocsi ellen jo mi?(ö maradt le)
Na később mikor a sokkot kihevertük ugyan ezt az evom-al is megtettük!
Na kapaszkógyatok meg az eltérés . majdnem 10 másod perc lett kerek 9 másod perc.(szintén ö maradt le)Na enyit az r8 asról.
Thunder ha ezzek után is meg akarod venni egy kalap al
-
noblem1983
senior tag
A Z06 Carbon nekem sem ártana de lehet ZR1-es lesz belőle mivel csak azt lehet most kapni. A Lotus Evora jó választás Thunder, a Vipert pedig csak akkor vegyél ha lesz felesleges garázshelyed mert versenyben kb 1-2-t láttam ami ha jól sejtem tudod mit jelent. A 2. profilomban én is arra gyűjtök mert szép de aztán lehet kijön a normál Viper ACR és akkor azok is megszaporodnak.
-
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9874 üzenetére
Mivel ingyen van nyugodtan megveheted (ha van helyed) jól driftel, a Z6 Carbon viszont elég komoly gép, legalábbis Nfree hasit vele rendesen, alapon viszont még jobban lehet csúsztatni mint a Viper-t, ezért nekem marad úgy.
-
thunder1991
tag
Pedig de,eszeveszettül kicsitnagyonhatalmasan tetszik a Viper...
No,majd 1-et ha mást nem veszek és ilyen "dísz" kocsinak jó lesz -
SylarHUN
senior tag
válasz
thunder1991 #9872 üzenetére
Amennyiben versenyeket szeretnél nyerni, akkor EVORA!
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9867 üzenetére
Nekem nincs rajta (és ültetés sincs), mert így jobban fordul, de szokás kérdése, Tutu ülteti tehát próbálni kell, kinek hogy megy jobban (a köridőre gondolok). A legszélesebbel stabilabb különben, de néha ez hátrány is lehet pl. kanyargós pályán.
(#9868) thunder1991
Nem különösebben jó egyik sem nem top gépek, ha lesz drift akkor a Viper nyerő lehet, esetleg drag-on mert a Pro Street-be jól ment két keréken. Különben keress a nevemre írtam már, minden T3-asról van leírás az erősorrendet meg sunny84 meg már leírta.
R8-hoz chris1997 ért (csak ő) őt kérdezd. -
Crowent
tag
válasz
thunder1991 #9868 üzenetére
Audi az szar vedd meg a Lotus Evorát az bizony nem rossz kocsi IGC-ért. Ha jól emlékszem akkor az a jó kocsi ha kicsit feltuningolja az ember.
-
thunder1991
tag
Majd ha valaki olyan fent lesz aki penge a kocsikban...
Mondja már el hogy mennyire lehet megfogni,és megérné-e megvenni a Dodge Viper-t?
Az alapot amit pénzért is meglehet,mert most vagyok olyan szinten hogy tudok T3-as kocsikat venni (vagyis most van cuccom,és pénzem is rá)
Mert kiszemeltem az Audi R8-ast de nem akarom "elb...szni" a pénzem ha nem jó kocsi.
Előre is rettenetesen meg köszönöm annak aki ebben segít nekem. -
PR0JECTNR56
addikt
Ha SUV, akkor jöhet a Lamborghini Urus.
-
muratomi1
senior tag
válasz
vakond5 #9852 üzenetére
igaz bocs így is kómás vagyok ne kötözködj..
symbianról meg írni is képtelenség. -.-
legalább ha örökbe adták volna (vagy észre vettem volna előbb hogy van) akkor el adtam volna.. most 2 napig dísznek van
VV touareg az nem rosszén mondjuk egy 6-os golfnak vagy egy touran-nak jobban örülnék. vaagy ladaa xD
-
thunder1991
tag
Üdv,a népnek
Valaki tudja hogy milyen a Dodge Viper ebben a gameban?
És hogy megéri-e R8-as Audit venni vagy másra gyűjtsek? -
vakond5
őstag
válasz
barack1997 #9856 üzenetére
Igaz, bocs
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #9856 üzenetére
Még itt is nyomulsz, Barack? Akkor üdv!
-
vakond5
őstag
válasz
muratomi1 #9851 üzenetére
"geciseg" csúnya csúnya csúnya....
"lehetne all inban nyomni vele" mivel All In T1-es, a két gempa SUV meg T2-es, ezért nem...
"boxster" BoxterMellesleg herótom van a két SUV-től. Tetszik ahogy a kedves kellemesek, kellemesen megpróbálták kiszúrni a játékosok szemét azzal, hogy az ugyancsak EA-s BF Heroes-ból portolták a két szart NFSW-be, mondva hogy tessék, tettünk be SUV-ket...aha köszi, most akkor kérünk szépen Porsche Cayenne-t, Range Rover-t, VW Touareg-et, BMW X5/X6-ot meg egyéb hasonlókat.......
-
Nekem már csak 3 naposra sikerült a SUV ,de őszintén szólva várom,hogy eltünjenek,mert utálom még a tudatot is,hogy van belőle nekem is......Az milyen,hogy az előbb egy Corvette driver,név szerint EL1T3R 14 nitrot nyomott el 2 perces pályán és azt mondta skill kombináció teszi lehetővé a sok nitrot.Lehetséges?
-
vakond5
őstag
válasz
muratomi1 #9846 üzenetére
Nincs Gifts menüpont. A főoldalon kell bejelentkezés után jobb oldalon a Redeem Code-nál beírni a kódot. De különben csak azoknak marad meg véglegesen az a két szar SUV, akik még szinte azonnal aktiválták őket, mikor kiadták a kódokat, ugyanis pár órán belül patch-elték is, hogy 3 napos bérlés legyen.
-
muratomi1
senior tag
-
odébbb
tag
Jó estét !
Vagány gép én megvettem , nekem nagyon teccik , csucs járgány , nekem még alap , van pár cuccom bele , de nemakarom belerakni , mert igy jobb - de ha beleteszem ő a király (t2)
Néhány nappal ezelőtt , talán kedd ....
Megvettem az uj lambó aventador , az mijjen állat lett tecccik , még mind a két kocsi alap , de le a kalapppal előtttük ...
-
Brumi˘
addikt
Srácok, az mitől van, hogy néha a versenyek végén 0 xp-t és 0 $-t ír ki, de megkapom ami járna, csak utánna nem tudok kártyát választani?
-
Ezt az autót próbálta már valaki? Egyáltalán mikor került be a játékba?
-
csak IGC
tag
Oszt Miért AMS -est csináltatok?
Miért nem ARS -t?
Az a vagány az ARS!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UGv02ZJjkyU -
albert8
veterán
válasz
LamerGyuri #9828 üzenetére
Pontosan, hogyan is kellene ezt tenni?
-
Micsurin
nagyúr
Én ennek a neonos át nézegetem 99.99% h veszek
-
albert8
veterán
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy néhány embernek láttam a játéklistáján originen a játékot.
Án eddig úgy tudtm, hogy ez egy f2p játék. Úgy emlékszem, hogy böngészőben lehet inditani. A kérdés az lenne, hogy hogyan lehet beaplikálni originbe? -
tutuhawer
őstag
heyho. Milelőtt végigolvasnám a mai frisset, belinkelem ide ezt: a hivatalos fórum német moderátora megkért, hogy az újrainduló WARPMODE nevű blogban az első autó az én AMS EVO X-esem lehessen. Bemutat kicsit engem és Micsut is. Gondoltam, megosztom veletek is
-
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9821 üzenetére
A social-ba (esc) minden off-on legyen (és nem árt egy szerveren lenni), a magyar csatorna a free chat-el együtt le van tiltva kb. húsvét óta, mert feltörték a hacker-ek.
Van egy másik nagy fórum még az SG-n is. -
thunder1991
tag
Sziasztok!
Létszíves valaki segítsen nekem
Már rég kerestem ez a topikot,de nem találtam rá.
Az miért van hogy haverral menni akarunk Privát versenyt és nem hívja meg és ő se tud engem meghívni,hiába megyünk rá nem küldi el a meghívást neki,és ő se nekem.
No,és még azt is hogy úgy emlékszek volt 1 CH amin csak magyarok voltak hogy az megszünt? Mert hiába írom be hogy "/join 3" Ezt írja ki : Channel dosent not exist. -
sunny84
senior tag
ide is bedobjuk
[r34 páros] -
Micsurin
nagyúr
Kapok 3000bost ot mit érdemes venni?
-
-Rolika-
senior tag
Srácok!! Hol van a legnagyobbb esélyem, h 3as szintü ültetést nyerjek? Mert ez a GT3 RS 2es ültetéssel túlségosan izgága
-
LamerGyuri
senior tag
Eladhatod, de: az e-mail címed a nicknevedhez van kötve, a nicked pedig az Origin fiókodhoz. Az e-mail cím változtatható, de akkor át kell adnod az Origin fiókod is; ha más EA játékod nincs, akkor hajrá. Ha van, akkor utána kell nézni, hogy lehet-e törölni a kapcsolatot a fiók és a játék/ok/ között: egy serial csak egy fiókhoz tartozhat.
-
Az NFS-nél el lehet adni az accot?
Mert van egy elég fullos, top t1-t2-t3 autók meg vagy 70K+ SB de nem nagyon játszom már... -
csak IGC
tag
És persze noxvill-nek is köszönöm csak kevertelek titeket mert ugyanaz a kép bábútok.
-
csak IGC
tag
válasz
Bekő Tóni #9801 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi segítségeidet,elküldtem neki az email t majd meglátjuk mi lesz az is lehet nem is válaszolnak rá mert nem írtam oda azt hogy visszajelzést kérek vagy valami.
De csak a drag -ot küldtem el. a szélárnyékosat nem mert még ahhoz is kell kép,
+ nemtudom melyik a megfelelő szó rá a lee vagy a wind shadow.És elnézést kérek mindenkitől az elmúlt napokban a sok hsz -ért.
-
odébbb
tag
"Get your adrenaline pumping...
Battlefield Heroes has teamed up with Need for Speed World to release two special edition SUV’s and driver outfits, and since you are one of our most loyal fans you’ll get them for *free!
Download Need for Speed World now and get your Battlefield Heroes SUV! "
"*Offer available to existing Battlefield Heroes subscribers as of July 20, 2012 and good for one time use."
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Royals SUV: FMTX-D8WQ-62S8-LSX6
Nationals SUV: CYXY-RVUJ-YYD7-UFDDNemértem miért , csak 3 napig a mijénk , ménem lehet örökbe fogadni ?
Lehet csak nehézkes , utánnaolvastam , vanakitől lefejték az árát boostba , várom véleményeteket és hozzászólásokat ..
A SUV: 3 napig bérelhető..Más: béjevé : ez mi ez : 3.0 CSl Gr 5 . kérnék rólla minden infót ?
Aki tudja a kérdésekre a választ dobjon pár sort fontos ,
én aktiváltam a kódot 3 napig él majd meglátjuk ....Várom VÁLASZAITOKAT ....
S.O.S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Lexus, Toyota topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest