- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #11497 üzenetére
3 kék 3 piros, nekem azt modták, az jó
-
PR0JECTNR56
addikt
De kis kellemes lett az R35 SpecV, nagyságrendekkel jobb minden szempontból, mint a sima R35. Az irányíthatóság sokat javult, még mindig nem egy LFA, de már értelmesen, minimális sebességveszteséggel be lehet vele venni a trükkösebb kanyarokat is. A gyorsulás főleg az első 3-4 fokozatban baromi erős, nagyon szépen húz indulás után. A végsebessége nem tudom mennyi, az enyém némi tuning után 336 felett is gyorsult még elég szépen, de elfogyott az út alólam.
-
tutuhawer
őstag
Hamar összeszedtem egy videót, hadd lássuk akcióban a gépet, szerintem hallatszik meg látszik is a lényeg. Majd még finomítok rajta a jövőben
[youtube] -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #11494 üzenetére
a többiek garázsában is ez a legjobb, úgy tűnik, csak ilyen infot kaptam
-
F22Reventon
tag
Próbálgattam a cinqe-t, és pontúgy megy, ahogy egy paganinak mennie kellene. Jól fordul, jól gyorsul, könnyített kocsi. Viszont a tuningra nem reagál olyan jól. Street tuneden kialakítottam egy megfelelő színsort, amitől jobb lett, mint a csupa sárga. Aztán mikor megpakoltam az ultra és pro alkatrészekkel, nem lett annyival jobb. Gyorsabb lett, de nem lett ultrabrutál. Persze így is a legjobb verda a garázsomban.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, elég jó, igen, és bizony arra vártam, hogy legyen egy R34-esem, ami hasít. Pont úgy néz ki egyébként, mint a no1. első Istenkirály autóm, csak ugyebár a pályán az autó minden porcikájában a duplája a simának. A régi az szépen gyorsul, jól tapad, stabilan fordul, ámde néha körülményes, de a Z-tune a kanyarokban a legkiválóbban mutatja magát, meg nem csúszik, szépen ugrat, komolyan gyorsul, szóval határtalan a gép - nekem. Bedobhatom akárhova és a régi autóval szerzett reflexek kicsit gyorsabban kisegítenek. Emlékezz, hányszor mondtam már, hogy a skyline a legjobb, legfaszábban irányítható gép nekem - és ez is pont olyan, csak mondom: 10-20X jobb minden szegmensben.
Egy speckó festéssel megdobom holnap, senki se utánozza majd, köszi
3 kék 3 piros alkatrésszel tolom, tettem fel pár időt, nem komolyakat. A World-garage-on is beírtam, milyen cuccokkal hajtom, remélem, lehurrognak érteszerk: és ne feledd kiváló versenyző kollégám úgy emberileg mind szakmailag korrekt véleményét:
[11483] -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #11487 üzenetére
Szia , láttam ma a csodálatot, és mit mondjak , nagyon örültem , hogy végre itt van amire vártál, a lényeg az ironhorse coast-on ahol sokat mentünk , ma szépen el is picsázott,1 , ugyhogy jó a verda , nagyon úgy néz ki, csk nehogy az legyen vele mint a többivel ,megjelenés után butítják, miután kellő darab elkelt belőlle, lásd: evora, mp4, és hasonlók.
egyébként a nissan r34 ről beszélünk ugye? me ha nem bocs nem olvastam vissza -
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #11474 üzenetére
Úgy ahogy mondod. Képeket lehet mutogatni viszont nem árt a leaderboardon figyelni ahogy az első helyekről túrják kifelé a GT3 RS-t. Néhányat elcsíptem én is de mikor a Dover Street-en 1:12-es köridőt mentek Cinque-val(lehet tudtak volna még jobbat de valószínűleg egymással is elmókerolt a 2 Cinque) a Nismo 1:13-at akkor igen csak tátva volt a szám.
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #11486 üzenetére
"várhatsz rám, kedvesem..."
"álmodj, királylány"Szóval biztosan nem manapság lesz játékpénzért, zsír új, végre méltó autó a japán fanatikusoknak, tutira 1-2 hónapig veszik, mint a cukrot - meg utána is... 6-8 hónapon belül ha elérhető lenne, az nekem csoda lenne, bár ki tudja... mondom, meglepődnék nagyon. ki Bír addig várni... Én vártam másfél évet egy ilyen autóra, ami megy előrefele, és azonnal kipengettem, rohadjanak meg... De legalább lehet hasítani, és pont úgy néz ki , ahogy kell. habár a kipuff lehetne szebben krómozva is
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11479 üzenetére
"Mit értesz az alatt, hogy lassan vége annak a korszaknak"
Hogyl eltűnik az újautókból az ilyen tiszta mechanikus hörgés amit egy ilyen hétliteres szívómotor kiad. A ZR1 már mutatja merre indultak el: kisebb moci, kompresszorral / turbóval...
na közben eszembe jutott - itt - Csikós a második oldalon a keretesben tökéletesen leírja. -
tutuhawer
őstag
Ide is belinkelem a Skyline Z-tune-ról szerzett legrissebb infot. Megbízható forrásból
-
Aki jó időt akar futni,most tegye.6 óra előtt még nem volt forgalom,nem tudom meddig tart...
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11478 üzenetére
Namost! Vagy most igazi a stat érték, és a játék már tudja, hogy mibe, mi kell, vagy teljesen bugos a rendszer! Ha az első eset él, akkor marhaegyszerű lesz csinálni a jó színsorokat a verdákhoz, haviszont a második, akkor nehezebb, mint eddig volt!
Bekő Tóni: Mit értesz az alatt, hogy lassan vége annak a korszaknak?
-
callmeakos
veterán
A Zonda dolgot megerősítem. Az Fet javították. Bizonyára a csinkve hatására. Eddig egy fényes szégyenfoltja volt a Worldnek. Sebessége jó volt, ahogy a kezelhetősége is, de a tapadása kb. mint 1 talicskának. Most ezt javították. Bár azt nem tudom hogy a lent látható stattal mit keres még az A osztályban ahogy azt sem értem hogy a Handling stat mért olyan alacsony amikor a pályán nincs ezzel már gond. Bár azt halkan jegyzem hogy hogy mikor 2 hete beletettem az Attack gumit 11 értéket csökkent a Handling stat.
-
NFree
addikt
Sziasztok , üdv mindenkinek az új belépőknek is , szóval 3 hét kihagyás után ismét leszek , de sajnos nagyon aktív nem biztos hogy leszek, mindenkinek jó játékot
-
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11461 üzenetére
Holnap írok pár sort a jelenlegi IGC-sekröl, amik méltatásra érdemesek.
(#11467) chris1997
Azért azt megnéztem volna, ha Bekő Tóni megy a Zonda-val ki nyert volna.Nem rég mentem a sima Pagani-val Station & Fisher-en és közel olyan időt ment mint a GT2, az irányításán is vacakoltak valamit, mert jobban fordul mint régebben. Egy biztos ez az új cinege elég jól ellép a rajtnál, az hogy utána ráesek pl. a GT2 olyan volt már, hogy tud e fordulni jó kérdés.
-
Tyrese618
csendes tag
Kaptam egy Sestot ingyen...amit mindenképp szerettem volna így az a cinke szinte ingyen volt...Nem csak mondják...jelenleg ez a legjobb
meg kell tanulni jól kezelni kezdem érezni...csak idegesítőek a rammerek h ahogy meglátják a cinkét ráugranak és szanaszét lökdösnek még ki nem pördülök...meg van a megoldás úgy skilleztem h a startnál úgy kilő,h sírnak utánna
Eszméletlen gyors...szoknom kell még sokszor nem bírok vele
Én a kis B-s skylineomhoz vagyok szokva...aki átesett egy felújításon ma
majd képet tolok csak már aludnom kell
Jó ez a cinke kellemes csalódás nekem a külseje nem tetszett de van hozzá olyan kit hogy az állam leesett
-
gyuszito
senior tag
-
sunny84
senior tag
s : mp4 , rtr-x , 911 gt3 rs
a : m3 gts , e30 , 1m , mr2 , evora
b : gxp ,rx8
c : komoly tuningal megrakott silviám + némely profilomban megrakott is350
d : clio , silvia , corolla szépen meg skillezve
én ezeket használom -
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #11463 üzenetére
Nem döntött rosszul mikor a Cinque-t választotta viszont várhatott volna hátha leakciózzák majd mert azért 8000-boostból elég sok lejön ha akciós. A Sesto-t én is kivártam míg akciós lett mert a 8800 nekem túl sok volt. Viszont ha annyira nem tetszik akkor tényleg nem kellett volna megvenni. Értem én, hogy divat de akkor is.
-
Tyrese618
csendes tag
C-be marad a 240SX őt szépen felhúzon a C-kat max határértékéig
B-be akkor is Skylineom lesz ha nem az a legerősebb
A-ba ott a Sesto meg az M1
S-be itt a cinke meg az RTR\XMaradt még boostom...de az jó vésztartaléknak...
Viszont a 3,1miska igc hez még hozzá sem nyúltam...mit tanácsolnál te ? -
UFO1
senior tag
válasz
Tyrese618 #11443 üzenetére
Ha jót akarsz menni/venni RTR-X és M1 esetleg kijön egy GT2 is a CCX helyett. Minden kocsi más pályán jó. Szerintem. 240SX-ed az jó C-ig, ha nincs túlhúzva (nem is érdemes), B-be meg a Boss tökéletes perfect-re és nitro-ra skill-ezve mert abban nagyon erős.
A Clio sem rossz, ha nem vesszük hogy nem tud rajtolni, nagyon érzékeny a kormányzása és a fűszál is megállítja. Esetleg egy Silvia még jó jöhet D-be (C-be sincs nagyon ellenfele max. a 200-240SX), mert ha hamar kell sok kp. Out-on jobban ad mint HS-en.De látom vettél Zondát felesleges volt, de te tudod.
(#11455) Bekő Tóni
Sajna csak 22 után vagyok ha sikerül esetleg holnap korábban. -
Tyrese618
csendes tag
Adott a Cinque meg az RTR X és hozzájuk két Pro motor egy kék meg egy zöld a kék(7%-13%) a zöld(12%-6%) melyiket melyikbe kellene beledobni ?
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997 #11453 üzenetére
Pedig lökni akartam alá 21es felnit xd meg cián neont xd
A köcsög játék behúzott kétszer vettem boostot mind a kétszerre járt volna a green skull neon erre egyet sem kaptam
Az istállóm másik két lova az RTR-X lett és az M1...még az igcéért veszek egy vagy két szekeret...a maradék boost meg jó lehet még majd később
Van ingyen 2es ültetésem pár darab jó lesz az alájuk vagy fontos a 3as ?
-
Tyrese618
csendes tag
Milyen ültetés kell a cinque -nek ?
-
stefyY
őstag
...Kipiev néven találtok meg Apexen is, akit látok magyart, felveszek : )
-
stefyY
őstag
...jövök Apex-re boldogítani titeket...bye bye Chicane...bátyámat is átrángatom.
-
Tyrese618
csendes tag
Megéri megvenni a nismos skylinet? Sokkal jobb mint a sima r34?Továbbá kapnom kellett volna boost vásárlásnál green skull os neont is de nincs az aftermarket invertoryban a nissanos matricák megvannak meg a sestot is megkaptam...hát ez a sesto egy istenkirály
Ha kártyázok hogy éri meg jobban platinum kártyákkal vagy az arannyal?
Venni akarok két SB-s autót az első a cinque lenne...azt mondják az a legjobb mellé gondolkozok az RTR\X en vagy a Koenigsegg-en vagy esetleg még az M1 procar...Ha valaki valami teljesen mást ajánl azt is megnézem
Továbbá 3milla igct mire költenétek? LFA ra vagy ezek mellé a boostos kocsik mellé már felesleges? inkább vegyek R35 öt meg még valamit ?
Na tessék kérem szépen itt van a tőlem meg szokott kérdés zuhatag
A válaszokat előre megköszönöm
-
Tyrese618
csendes tag
Na a 30ێrt kaptam 25.500SB-t plussz a Sestot...
Van még hozzá 3Milla igcm...most valahogy megpróbálom okosan elkölteni
-
stefyY
őstag
...kitöröltem a profilom, kérem a tapsot...nyomtam két entert a választó képernyőn, és volt profil, nincs profil...az gz.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11420 üzenetére
Hát, a különböző szintű (1*-4*) tuningok, különböző képpen hatnak a különboző autókra az tuti.
De ha két klönböző autót ugyanazokkal az alkatrészekkel feltuningolsz, akkor egymáshoz viszonyítva, tuningolva is ugyanolyanok leszek mint alapon.Végsebesség, gyorsulás, kanyarsebesség - minden az overallból jön, azt meg az egyes alkatrészek minden kocsinál ugyanazzal a % értékkel dobják meg. Ami erősorrend van az alap kocsik között, az megmarad a tunigolt kocsik között is.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11421 üzenetére
Nem, nem semmi olyasmi, csak annyi hogy egyedül vagyok és mehet magas hangerővel a hangfalra. Máskor ilyenkor az van, hogy jön a drága és lelövi az egészet az on/off gombbal. Majd megy vissza oda ahonan jött és hátrafordulva még megkérdezi "...amúgy milyen kocsi volt?"
-
csak IGC
tag
-
csak IGC
tag
-
csak IGC
tag
Kösz srácok választ.
Ha a táblázat szerint nézem akkor gyorsulásra és irányításra a Pagani Zonda Cinque az első szóval ez a legbrutálisabb most a játékban.
A második gyorsulásra Corvette Z06 Carbon Limited Edition.
Végsebességre pedig az első helyen a Lamborghini Reventon.
Második helyen végsebességre megint csak a Pagani Zonda Cinque. -
Bekő Tóni
tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Általában tuningolva, topra is az gyorsul a legjobban, amelyik üresen egy adott útszakaszon (hajógyárban keresztben). Ezért linkelem ezt az összehasonlítót (lapozz kettőt és ott kezdődik egy nagy táblázat)
[link]
ACC a gyorsulás oszlopa, TSD - a végseb. nitro nélkül, NXA a nitróerő (mennyit dob a gyorsuláson) - mindez alkatrészek nélkül.(hmm most hogy ránéztem látok egy ilyet: gyorsulás: Mclaren MP4C: 226 km/h, SLR McLaren 722: 225 km/h - tényleg ilyen jól gyorsul az SLR?)
-
gyuszito
senior tag
válasz
csak IGC #11413 üzenetére
Top-ra nemtudom, de statilag is, és érzésileg is a Z06 CLE a leg brutálisabb eddig autóim közül.
Tuningjával még kínlódom, de majd kialakul. Most kapott egy Ultra Sárga rúgó szettet, és a kanyarodás annyiból könnyebb vele, hogy ha berángatom, akkor picit kitolja a farát, és könnyebben ráteszem kanyarra, mert egyébként kicsit tolja az orrát, de ilyen gyorsulás mellett nemcsoda
Kicsit el kell engedni a gázt kanyarban, esetleg pumpálni, és pöpec a verda -
csak IGC
tag
Melyik az az autó world-ben amelyik tuning-al a legjobban gyorsul végsebességre?
DE persze S és A osztályból. -
gyuszito
senior tag
válasz
noblem1983 #11408 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy fantasztikus a verda, bár az irányítását el kell sajátítani
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #11408 üzenetére
Az hát.
Az a CLE egy dög. Semmiképp sem rossz választás.Demon: tessék
-
SpeedDemon19
csendes tag
Valaki megsúgná, hogy mennyibe kerül egy 350z és milyen kitek vannak rá?
Megköszönném -
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #11405 üzenetére
kinek mi a véleménye a carbon limited edition z06 corvette-rõl? az elmúlt napokban mentem vele pár kört jónak tünik!
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #11405 üzenetére
Ha csak nem vesszük az LP640-et, azzal azért meg lehet szorongatni egy-két top vasat sőt ...
-
callmeakos
veterán
válasz
odébbb #11403 üzenetére
MR2ről kár is álmodni. HA észrevetted a bejövő autók tendenciáját igazi nyertes verdát eddig nem tettek be. Se az LFA, se a DBS és még sajnos a GT-R SpecV sem egy RTRX/911 GT3 RS szintű verda. Talán a mostani 69es Mustang Boss az ami egy kicsit kilóg a sorból jó értelembe. De MR2őt én szerintem kár remélni. Az az autó még most is elég durván karcol.
-
odébbb
tag
Jó Reggelt ASZFALTBETYÁROK !
Remélem a kövi pöcsbe lesssz mr2 , mert azt várom , épiteni szeretnék egy két ördögűűző-brutálmetáll-híró vaskalapácsot.....
"c"-osztályba építettem a harisnyát , csak az a gáz -hogy az mr2 lenyom mint a bélyeget.Nemnagyon vagyok eszálva az eddigi felajánlott igc- verhominákkkal , egyszóval sirba tesz , hogy nemgondolkodnak ésszerüen...
Kellene több pálya , valaki vehetné a fáradságot , és beszólhatna ennek a bagásnak , hogy jó lenne ha a térképp , úgy világítana a sok elérhető pályától , mint a karácsonyfa .
-
válasz
PR0JECTNR56 #11401 üzenetére
Reméljük,hogy teljesítményben is méltó a nagy névhez.
-
PR0JECTNR56
addikt
Elérhető immáron a Nismo R34-es Skyline modellje (Z-Tune verzió).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPad topik
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest