- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
SylarHUN #11699 üzenetére
Viszont ez sem egy örök megoldás, nagyon kell ügyelni a rendes kitakarásra is. Ha egy GPU alatt a forrasztás megtörik hő hatására, azt nem lehet 100%-ra megjavítani a sütős megoldással... Rövid időn belül elő fog jönni a hiba ugyanúgy. Egy módszer van ennek a rendes megjavítására, a reball.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #11687 üzenetére
Hacsak nem a kondik szálltak el (vagy külső sérülés történt) nincs az a VGA amit ne hozna helyre egy kis meleg levegő!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11694 üzenetére
Ez megítélés kérdése, nekem külsőre bejön és ha lenne boost-om vennék is egyet, de nem győzött meg az összteljesítménye.
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #11693 üzenetére
Azaz tipikus sznobautó Vér Istvánoknak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #11692 üzenetére
A youtube-on lévő értékelés szerint az R34 Z-Tune-hoz hasonlatos a teljesítménye csak gyengébb végsebességgel és nitróval.
Viszont ha belegondolsz nem csoda, hogy nincs ott az S kategóriában, a valódit is csak egy 420 lóerős turbómotor hajtja. Inkább néz ki izgalmasan, mint amennyire hasznát lehet venni. -
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #11691 üzenetére
A mi Tutuhaverünk információi szerint kuka. Gyenge a nitrója. Ráadásul még nem is S osztályos, "csak" A. Ezt azért nem váltam volna. Carrera GThez közeli teljesítményre számítottam.
-
PR0JECTNR56
addikt
Most hogy végre megjelent, próbálta már valaki az új orosz csodafegyvert?
-
chris1997
aktív tag
válasz
Akkor szerintem itt az idő a cserére.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Ugyan így búcsúztam el 3 éves korában a 7600GT-től =/
-
callmeakos
veterán
válasz
Az bizony nagyon-nagyon könnyen megeshet.
-
F22Reventon
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. A driver a legújabb nvidia és dx, holnap nekiugrok a reinstallnak. Nemrég volt kitakarítva a gép, valszeg a 6 éves 7600GT megérett a cserére.
-
callmeakos
veterán
válasz
gyuszito #11684 üzenetére
Én inkább a VGA driver updatere gondolok. Vagy DX. De az nem szokta ezt produkálni. Kipucolás itt nem használ ugyanis ha a VGA túlmelegszik akkor nem ezt produkálja hanem szimplán lefagy. Úgyhogy én is egy driver update-et javaslok ha az nem megy akkor reinstall.
Sok sikert! -
chris1997
aktív tag
válasz
F22Reventon #11681 üzenetére
Hát, ez érdekes, szerintem is VGA.
Próbáld azt, amit előttem már elmondtak. -
gyuszito
senior tag
válasz
Üdv.!
Mindenképpen Videókártya bajod lesz, de nem szabad egyből a legrosszabbra gondolni!
Előszöris egy nagytakarítást a gépnek, de csak óvatosan! (Én kompresszorral porolom ki, és néha érdekes szögben áll a videókártya!) Ha ez nem segít, akkor egy alapos VGA driver frissítés, esetleg újratelepítés, valamint a DX-rendszer frissítése ajánlott. Ha ez sem segít, akkor, de csak ezek után, a Játékot kell újra telepíteni, A-Z-ig, tehát törlés után Manuálisan is végleg távolítsd el, ha ez sem segít teszteld más játékoknál a dolgot, és ha nem csinálja, akkor egy Winfos Reinstall-t is ejts meg. Ha végképp nem javul a helyzet, akkor próbálj szerezni kölcsön VGA-t, és próbáld azzal is! -
Robokutya
senior tag
válasz
LamerGyuri #11682 üzenetére
nekem is vga hibára utal a dolog.
less bele a gépbe mennyire van esetleg tele porcicákkal lehet nem kap levegőt -
LamerGyuri
senior tag
válasz
A két legfelső kép engem inkább videókártya elhalálozásra emlékeztet...
-
F22Reventon
tag
Szépjóestét kívánok!
Az aston martin dbs-es peccs óta időnként lefagy a játék, és furcsa dolgokat produkál. csináltam néhány screent is. Nem tudjátok h mi lehet ennek az oka?
Ja, meg néha hiphopp lefagy, 1 percig gondolkozik, és ha szerencsém van, kidob a versenyből free roamba. Ha nincs, akkor maradok versenyben, 1 perc hátránnyal. -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Megvetttem a jaguár e tápot (j) . Hát , azé vettem meg me senkinek nem tecccik , de én kivételt , képppezek , mert király vagyok és én megtehetem , hogy jaguárom legyen , oszt kész.
Jó ótó , de nem üttőképppes ... ellehet vele kavirnyászolni ,,,
De épp ezé tecccik , csak kiválcságosoknak lehet mint én , de nem ennnyi búsztért , ami egy kicsit drággálllotttam , na mindegy ....Lényeg , lényegében lényegtelen , jo kocsi és kész, neköm bejön ....
-
tutuhawer
őstag
Hamarosan érkeznek a friss hírek a gyorsulási versenyekről. Minden nap valami új infó jön, és a jövő héten pedig a szerverleállás és az új játékmód. Magyarul, mint mindig, a TCM.MCONLINE.HU oldalon olvashatjátok majd. A legnagyobb NFS magyar oldal.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11673 üzenetére
Ez akkor szokott előfordulni, ha mondjuk túl sokáig tölt és legalább 1 embert nem tölt be.
-
-
-
Robokutya
senior tag
válasz
LamerGyuri #11662 üzenetére
most világosított fel valaki hogy ha belépek az ea oldalán és a nemzetiségem átállítom a kívánt országra csak akkor tudok lengyel cuccott venni
így kicsit nehezebb.
-
Robokutya
senior tag
válasz
noblem1983 #11659 üzenetére
valami olyasmi de teljesen lehetetlen paypalel fizetni amióta magyar forintra váltottak. nincs választható paypal funkció.vagy csak nálam?
-
Robokutya
senior tag
valaki tud valamit boost vásárlással kapcsoltatban mért nem lehet paypallel fizetni és mér kerül a 8000 boost 7500 ft ba mikor a starter 3500 ha még nem emelték az árát?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
sunny84 #11656 üzenetére
Igen, így lenne... 2 mail címen, 2 profilt akarnék egy kalap alá venni. Lakótársam abbahagyta, odaadta nekem a profilját, így viszont teljesen ki kell lépnem, hogy az ő mailjával belépjek, gondoltam egyszerűbb lenne, ha be tudnám azt a profilt dobni az én mail címemre, így csak select driver-ben váltani tudnék arra, a teljes újraindítás nélkül.
Azért dobok nekik pár sort, hogy ezt szeretném, hátha tudnak valamit segíteni. -
Beeerka
aktív tag
Hiphop kérdés: 2 külön e-mail címen lévő profilt össze lehet vonni, hogy egy címen legyen? Ha igen, hol?
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #11649 üzenetére
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #11643 üzenetére
Ezen az „embereim”-en és a „milliókon” mindig jókat röhögök (remélem csak vicc), de nekem a sima kényelmesebb és könnyeben kezelhető pedig csak full utcai (a pro pár ultrával meg még stabilabb, jobban tapad és gyorsabb), míg a TH-s kevésbé (pro: 4 tun. 2 impr.). Az idöeredmények közel azonosak hazain és csak 1s-el jobb a TH-s, viszont Welcome to Palmont-on 0,1s-el jobbat ment a sima.
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #11647 üzenetére
Van. De az csak Egyéni szoc. problem neked
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #11644 üzenetére
Melyik naptár szerint élsz?
-
callmeakos
veterán
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #11640 üzenetére
Tudom, tudom, tudom ... 30 köröm bánta Kemton Docks-on míg meglett!
-
noblem1983
senior tag
válasz
gyuszito #11638 üzenetére
Mentem most a ZR1-el kb 1 órán kersztül és voltak érdekes versenyek. Pl a Condo Row-on(1:04-es 3.köridő semmi nélkül) vagy a Rosewood Central-on(2:40-es idő semmi nélkül ami lehetett volna 2:37 is(az ellenfél GT3 RS-el kilépett konkrétan)) nagyon jól megy. Ehhez hasonló pályákon elemében van. A slingshot-ja meg többet ér mint a nitrója ahogy figyeltem.
-
sunny84
senior tag
a nismo -mat így építettem fel és beton stabil , marha jól gyorsul , végre is nitro nélkül 348km/h , fekszi a kanyart .. nekem nagyon optimális lett ez a setup
zero 8-16 moci , 6-8 veloci turbó , zero 9-13-4 váltó ,veloci 4-6-9 rugó , attack 0-0-16 fék , ventura kerék 4-4-13 , vagyis kék - kék - kék- kék - piros -piros -
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11638 üzenetére
Pedig az egyik legjobb az LP 640, pláne ingyen mikor IGC-s volt, benne van a Top 10-ben. Nekem van egy full utcai meg egy pro 1-2 ultra-val és mindkettővel jókat lehet menni/nyerni kevés PU (0) használattal is. Az utcai annyival különbözik a másiktól hogy kevésbé stabil (nem tapad úgy) pedig ugyanaz a tökéletes színsor van mindkettőben (és igen, mielőtt megkérdeznéd Tutu van ilyen és nem a 3-3 egyforma).
A másik érdekesség jobban, kényelmesebben megy a sima mint a TH verzió az extra széles kasznival. -
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11633 üzenetére
Olyankor eldobja a fenekét majd hirtelen betapad -ezalatt persze lemegy az ívről. Ahogy tuningolod felfelé, és megy lefelé a kezelhetőség értéke (ujjé...) csak jobb lesz a helyzet. 3-as ültetéssel mégjobb.
Amiben nagyon jó az az, hogy nemcsak jól tapad és eleve nagy a kanyarsebessége, de arra rá még képes gyorsulni -még akkor is ha végig elfordítva tartod a "kormányt" egy majdnem teljes köríven (pl. reptér előtti hurok).
De az LFA, meg a Murcielago jobb, azt vigyétek, ne ezt -
gyuszito
senior tag
Sokat még nem mentem a ZR1-el, de eddig tetszik
Kellemes vezetni, bár kicsit furcsa még az irányítása számomra! Van, hogy eszméletlenül jól kanyarodik, de van, hogy furcsán, még jobban eltolja az orrát, mint a Carbon változat. Gyorsulása mindenképpen gyengébb, mint a Carbonnak, de irányítása kárpótolja!
-
Előbb nyerek egy ilyet, folytattam vele az lp-640-es építését:
Majd már a másodikat ebből a vacakból:
Aztán meg kiszúrtam ezt, nem sokat foglalkozhatott a pályával, mert jóval előttem szokott lenni a kedves Nfree
Közben frissítettem a statom, 3 másodpercet javítottam a Lyons & HWY 201-en, és kb 700 hellyel kerültem előrébb, kevesebbre számítottam -
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11621 üzenetére
Ja, full-ultra, kékeszöld, meg 3 piros alkatrészekkel éppen átbillen S-be.
Csak nincs értelme, nemigazán S kategóriájú. Egy nagyon jól forduló, gyenge nitrós, átlagos boostos-gyorsulású kocsinak nincs keresnivalója ott.
Ha számítana hogy tökéletesen - falat nem érintve mész, akkor talán. -
Severinus
csendes tag
válasz
F22Reventon #11536 üzenetére
@ F22Reventon (#11536), chris1997 ( #11537, #11538): köszönöm a segédletet, mind2 nyelven
, végigolvastam és elidőztem 1-1 alkatrész leírásánál. Nagyon hasznos infókat tartalmaz, így több mint féléves játszás tapasztalatai kezdenek globálisan összeállni, hogy mit mivel stb.
Chris, majd tuti írok, ha nyernék értelmes kék rugót, azt azonnal az R8-ba fogom tenni. Még mindig az Attack van benne, jó rugó bele, de még mindig érezni egyfajta merevséget a kanyaroknál, nagy fordulatszámnál.@ Bekő Tóni (#11540): köszönöm Neked is a tapasztalataid megosztását. A Z06 igaz nem tökéletes, de kb. követtem a "kötelező" színsort... és nem olyan rég volt, h. legyűrtem vele 1-1 Murcit, LFA, Porsche-t. Nem biztos h a sárga rugó lesz a legjobb hozzá, néha úgy kidriftelt nekem egyszerű kanyarokat, h csak néztem
... Most, h. jön a ZR1 IGC-ért talán nagyobb lesz a többszöri tesztelése is
. A Firebird-t pedig élvezet vezetni!!! Nem tudok rossz szót mondani rá. Az a brummogás... iszonyat
-
Severinus
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #11600 üzenetére
Kár, h. most olvasom a hsz-d...
Corvette-t vettem legutóbb és ugye ingyé (IGC), befért a garázsba a Z06... erre most jön a ZR1 IGC-ért
... Sebaj, max. 2db lesz, de előtte egy kis megerősítésre lesz szükség!
ZR1 mennyivel erősebb a Z06-s testvéréhez képest? TY -
vakond5
őstag
Urak, meg lehet csinálni S Class-ra a ZR1-et?
-
Brumi˘
addikt
Multkor pananaszkodtam a murci lomhaságára, mostanra beláttam hogy azt csak beképzelem. Az utóbbi időben kiszakadtam az "only high stakes" módból, és egyre több versenyt toltam. Meglepődésemre a murci majnem a legjobb autóm versenyeken. LFA-t, BOSS '12-t porba alázza. Persze nem ér fel a GT3 szintjére, de nem sokkal marad el.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11615 üzenetére
5 órás lesz, szóval ugrik. ( 22:00-03:00 )
-
NFree
addikt
Sylar
Szép munka grattMás
hát Chriss &Tóni kösz szépen , kiváncsi vook ezek a dolgok ellenére , vajon ugyan ugy pörög a game mint az elején , vagy nagyon haldoklik , ezek meg minden eszközzel , még mindíg a pénz kicsikaráson dolgoznak a semmiért????. Én nem látok az elmult 1 évben egy értelmes fejlesztést a játékon , csak minden 1 es mozdulattal a pénz szerzésre koncentrálnak, . Nem értem , arra mér nem gondolnak ha az ember kapna valamit a pénzéért, akkor talán még mindíg sokan tolnák? -
Bekő Tóni
tag
Másik szerver(partíció)n is ugyanez van. És jól látod, ugyanazok mennek oda-vissza jóformán kétnaponta. Volt egy jó ötlet megint - az unalomig ismert pályákba új izgalmat lehetett volna vinni azzal hogy idővel mindig más-más classra lennének korlátozva. -aztán ezt is hagyták elúszni.
6-8 pályára ezt megcsinálták 'oszt kész, böszéljünk inkább a supersportcar-okról...
De nyugi dolgoznak a játékon, mindjárt olvashatjuk hogy valamelyik kocsi valamelyk soha nem látható részén javítottak valami textúratükrözést. -
NFree
addikt
Srácok lassan játszom 8 napja , és az a sanda gyanum , hogy nem az összes pályát cserélgetik , csak a negyedét, a régi kedvenceim , nincsenek meg , mi van velük?
Vagy esetleg a másik szerón vannak , vagy mi van? -
Bekő Tóni
tag
válasz
eh autók így, autók úgy...Pályákat már basszus. Hastings hol a bánatban van már, Seaside Interchange? Túl hosszúak - többen, hosszabb ideig lennének versenyen - kevesebben a garázsban? Nem bírná szegíny szerver?
ZR1-nek meg gyenge a nitróója, salalala ...
-
vakond5
őstag
válasz
Istenem, ilyen retek gépeket. Talán, mondom talán, a ZR1 ér valamit. A sima Z06 se rossz, mert hajtottam olyat is, de természetesen nem boostos mivoltából adódóan kanyarodni nem tud
-
gyuszito
senior tag
válasz
egy álom vált valóra a ZR1 EL! remélem van olyan jó, vagy jobb mint a carbon edisön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest