Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Jó ötlet valóban
-
Lokii
aktív tag
válasz
Karibaba
üzenetére
Ezt kifejtenéd? Létre hoztam egy DC szervert 2018ban, akkoriban toltam is 1-2 ember aktív volt kb semmi contribution nem volt , az volt a terv anno hogy valamit közösen létre hozni és hogy az SGs és Prohardveres közönséggel... És ebből semmi ... Kb érdemesebb lett volna ETs2 +ATS convoy szervert csinálnom
-
Lokii
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Tök jó összegzés, én is egy ideig ki estem a pixisből így jó tudni
-
Lokii
aktív tag
Na srácok, szerintem nem lenne rossz ötlet feléleszteni a magyar NFS World communityt, főleg hogy kb 2 éve megy a játék.
Csak mert az angol community, hát, nem a legszimpatikusabb, Apex Discordra utalok legfőképpen, én úgy tavaly szeptemberben csináltam egy Discord szervert erre a célra, reméltem hogy pár prominensebb személy jön, hát ez nem történt meg, legtöbben felléptek, meg se mukkantak, és le léptek, így nem tudom hogy lehet társaságot építeni.
Szóval, itt egy link, aki akar lépjen fe(sg.hu nfs world topikban kinnt van a szerver kezdetek óta, nem történt sok minden):
https://discord.gg/23YhKMY
-
Lokii
aktív tag
Valakinek lenne-e kedve Cruisera?
Régen voltak ugyebár TCM Cruiseok
. -
Lokii
aktív tag
Minden featuret scratchből kell újra írniuk, azaz az interface, UI/Design megvan hozzá, csak a kód nincs, vagy nem túl fajitas, így újra kell írniuk az egészet. Egészen jól haladnak.
Most ami még hiányzik feature az a friend list de az eléggé kibírható(discord satöbbi), mondjuk szívesebben látnám minél előbb és evvel kapcsolatban a friendlistes milestoneok,
achievmentek úgy összeségében,
meg eléggé sokszor laggos a szerver, viszont az Adminisztrátorok aktívak, és Discordon keresztül lehet velük kontaktolni, amikor az EA égisze alatt volt a dolog lehet tudni mi volt.
Szóval kényelmi funkciókat leszámítva minden működik, EN1 és EN2 chaten lehet tolni a traccspartit.
Így a topik is újra a régi kerékvágásba térhet vissza, én meg GT440 helyett szerzek patikább használt videókártyát mert ez NFS: Worldnél is a 24 FPS-hez volt elég kb., meg bányász láz van szóval nem rossz az és magas fogyasztásut is lehet venni csak undervoltoni kell. De ez Ryzen+ utánra, Q6600 single threadje nagyon vékony NFS Worldhoz, ugye játék csak 1 magot használ, így 4 maggal is lehet bőven streamelni.
-
Lokii
aktív tag
Bocsi a necroért, ami nem is necro, de Soapbox Racing World szervernek hála újra lehet nyomni szeretett játékunkat,
Link: [link]
Discord szerverűkre tessennek csatlakozni a friss és ropogós infók miatt, Speeboost nincs, mindent meg lehet venni IG pénzért,
mostmár lehetnek 8 személyes versenyek simán,
chat működik és Freeroam és fajántos.
Szóval ha valakinek lenne kedve krúzolni a TCM krúzok emlékére az kontaktoljon ^^.

edit1:
plusz az új idők kezdetére
. -
Lokii
aktív tag
Hát,nekem a krúzok fognak nagyon hiányozni,noha mióta kivették a zsernyákokat csak pár hónapot játszottam... :/ Meg az is,hogy mostmár 2015.júlús közepe után nem járhatom be Palmont City és Rockport utcáit a barátokkal :/.
-
Lokii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Akkor én nem ismertem magamra ha nem gond
. -
Lokii
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Remélem nem az én helyesírásommal van a gond

-
Lokii
aktív tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Na ja... Az a gond,hogy az NFS széria kihalt,ahogy történt ez a Sporeval is,meg fog a Sims-el,mert amit a 4-el műveltek,az a béka segge alatt van,a sims 3 ezerszer jobb 1 kieggel+pár teljesítmény móddal szerintem. Szerintem nem lenne gond ha 2-3,esetleg 4 évente lenne csak új rész,így legalább jobb minőségüek lenénnek,de szerintem nem nagyon fogják tovább csinálni,Sporehoz se adtak patchet 5 éve,pedig nagyon nagy potencionál volt/van a játékban,és nincs nagyon hozzá hasonló a műfajban. Ez van az NFS-el is,meg konkrétan a Worldel is. B*sszn*k fejleszteni a játékot...

-
Lokii
aktív tag
Szerintem az EA-nak nem kelettt volna azért bezérni a játékot,inkább egy nagyobb patchot kelett volna kiadnia,ami pár könnyen megvalósítható featuret adott volna a játékhoz(pl a rendőrök opcionális láthatósága az utcákon,mert nélkülük eléggé kihaltak az utcák szerintem,normális anticheat rendszer kialakítása,a nem cheaterek unbannolása stb). Egy nehezebb dolog lett volna egy CS:GO-hoz hasonló piacrendszer hozzáadása,de ez legalább mindig tartotta volna életet a játékban,mivel a játékosoknak is megérné bizonyos esztétikai tárgyakat venni,mivel annak azután is marad az értéke. +A piacon semmi ilyen műfajú MMO nincsen... Battlefield Heroes és Battlefield f2p bezárását még megértem,mivel van konkurenciájuk,de az NFS
orldnak közvetlen konkurenciája nincs(a The Crew azt mondják eléggé rossz lett,de az nem azon a helyszínen játszódik ahol az NFS world stb...). -
Lokii
aktív tag
válasz
üzenetére
Hmm,pedig nem lenne rossz pénzügyi szempontból az EA-nak szerintem pár kisebb feature bevezetése
. pl régebben voltak még rendőrök az utcákon(mostmár vagy 2 éve nincs),és úgy oldották meg ezt a dolgot hogy kivették Free roamból a rendőröket,helyette csak pár ponton lehet csak szingli rendőrös üldözésbe keveredni
,ezt megoldhatták volna egy beállitással is hogy offolni/onolni a rendőröket,mert nélkülük olyan érzés mintha hiányozna valami... Mellesleg egy kis nehézséget is vitt a treasure huntba
. -
Lokii
aktív tag
Üdv,lenne egy kérdésem amit egy évvel ezelött tettem fel kb. Változott valamit azóta a játék(featurekra gondolok,a csíterek elleni harcra stb)? Nyugodtan lehet hosszabb választ adni
. -
Lokii
aktív tag
Szevasztok,látom mivel igazi veteránok is szoltak hozzá a topikban (tutuhawer pl). Hozzájuk lenne kérdésem: Változott valamennyire a játékélmény,vagy még mindig pay to win?+ a cheaterek még mindig sokan vannak?

-
Lokii
aktív tag
Bocs a kérdésért de valaki tudja miért vették ki úgy fél ével ezelőtt a zsarukat az utcákrol?

Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

. jó kis kocsi. Hozok majd az egyik barátomat is,ő is sokat Worldozott.
.
orldnak közvetlen konkurenciája nincs(a The Crew azt mondják eléggé rossz lett,de az nem azon a helyszínen játszódik ahol az NFS world stb...).
.Na de mindegy.