- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
barack1997
senior tag
(#21197) sunny84: Ez nem is tudom hányadik account-om volt, de rajta vagyok a képen Cubehun névvel. Jó kis találkozó volt
Nekem sajnos nincs sok képem, főleg a régi időkből. -
barack1997
senior tag
válasz
Balathruin #21161 üzenetére
"Már elköltötték az IGM lefizetésére, szóval buktad" - nem vágom miről van szó. Mit fizet ki ? Mi az az IGM ?
-
barack1997
senior tag
válasz
Balathruin #21161 üzenetére
Kifejtenéd bővebben ? Kiváncsi vagyok
-
barack1997
senior tag
meg boost, neon vinyl rendszám ingyen porsche..
-
barack1997
senior tag
és még a tavalayi szülinapra volt pofám azt mondani, hogy szar volt :/
-
barack1997
senior tag
4. szülinap van ma elvileg. Mit kapunk szerintetek vmi apróságokat, vagy server off-ot ?
-
barack1997
senior tag
Mai Update: car classok
-
barack1997
senior tag
válasz
noblem1983 #9014 üzenetére
Eclipse GS-T Top Tier 1-2-be belefér..
-
barack1997
senior tag
Forrás World Hungary Facebook: A holnapi patch után egy új opció kerül be a Need For Speed World Launcherbe/Patcherbe, ami a "Select Shard" névre hallgat.
A Shardok új serverek, amiket az elkövetkező hetekben, hónapokban készülnek indítani a Worldben. Minden Shard rendelkezik a maga Driver slotjaival. A Driver profilok amiket egy Shardon készítesz, nem lesznek rajta a többi Shardon!
Mit jelent a "Select Shard" opció?
Ez egy lehetőséget ad a játékosoknak, hogy választhassanak a különféle serverek (Shardok) és régiók között. Ezek a Shardok több régióval fognak rendelkezni, amiket majd látni is fogtok (Shard) - (régió) formátumban. Például, a holnapi patch után lesz majd egy "Apex - NA" és egy "Apex - EU" nevű Shard.Az összes játékos mostani driver profilja automatikusan az Apex Shardra fog kerülni. A játékosok akik azután kezdenek el játszani, miután a több Shard támogatás megjelenik, arra a Shardra kerülnek, amelyiket választják.
Mit jelent a több Shard támogatás?
Ennek akkor lesz jelentősége, miután több Shard közül lehet majd választani a Worldön. A holnapi patch után még csak az "Apex" nevű Shard lesz életben, de a elkövetkező hetekben, és hónapokban a csapat több Shard létrehozását is tervezi.Hatással lesz ez a bejelentkezési adatokra?
Nem. A bejelentkezési adataitok ugyanazok lesznek minden Shardon és régióban.Ha az én accountom az Apex Shardon lesz, akkor lesz lehetőségem játszani az új Shardokon is, miután megjelennek?
A játékosoknak lesz lehetősége csatlakozni az újabb Shardokhoz is, de azokon új Driver profilt kell kezdeniük ahhoz, hogy játszhassanak. A Driver profilok csak azon a Shardon fognak létezni, amelyiken létrehozták őket. Mint már írtam, azok a Driver profilok, amik ezen rendszer előtt készültek, automatikusan az Apex Shardra kerülnek!Mi a helyzet a "Friends List"-el?
A barátaid listáját is, csak egy Shardon játszó játékosokból állíthatod össze.Mi a helyzet a teljesítmény és vizuális alkatrészekkel, skill modokkal, és az in-game cashel?
A Driver inventoryk is Shardonként változnak. Például, ha a te Driver profilod az Apex Shardon van, akkor az azon a profilon lévő alkatrészeid is csak az Apex Shardon érhetők el. Ha egy új Shardra jelentkezel be, akkor készítened kell, egy új Driver profilt, és azon egy új inventoryd lesz.Mi a helyzet a SpeedBoostal és a Giftekkel?
Az összes SpeedBoost, és minden fel nem használt gift elérhető lesz bármelyik Shardon, és régióban.Veszthetek bármit is, ha belépek egy új Shardra?
Nem, ha belépsz egy új Shardra, akkor ott készítened kell egy új Driver profilt ahhoz a Shardhoz, a régi profilod pedig megmarad az Apex Shardon.Tudok játszani más Shardon lévő játékosokkal?
A játékosoknak nincs lehetőségük arra, hogy lássák, és versenyezhessenek a többi Shardon lévő személlyel, még akkor sem, ha a régió megegyezik. -
-
barack1997
senior tag
[#8673] nem tetszik senkinek ?
-
barack1997
senior tag
6AD9-ZBYF-PBUX-LWW9 - itt a kód az 1200 ajándék boosthoz
csütörtökig, ma van szerda -
barack1997
senior tag
Na a TE event bebukott, nem lett meg..
-
barack1997
senior tag
Kis kihagyás után újra HardCore-ba el kezdem nyomni a World-öt
-
barack1997
senior tag
válasz
speedmetal #6511 üzenetére
ha lenne 1500 boostom, én is azonnal vennék, de hát nincs :S
-
barack1997
senior tag
válasz
speedmetal #5892 üzenetére
Ennyi, nekem is nagyon bejön
-
barack1997
senior tag
Dejó mindenkinek, én erről is lemaradok :SSS
-
barack1997
senior tag
válasz
homeless09 #5566 üzenetére
5 percig a hozzászólás szövege felett ott van a szerkesztés gomb. a 2 hsz-nél 1 perc eltérés is alig volt, na, de mind1, majd belejössz
-
barack1997
senior tag
válasz
homeless09 #5564 üzenetére
Szerkesztés gombot használd, kérlek ! ha belefér 1 hsz.-be ird bele.! köszi
Szerk.: nem miattam, csak a moderátorok nem szeretik, de ez érthető is, hisz 5 perced van a hozzászólás szerkesztésére miután elküldted
-
barack1997
senior tag
válasz
callmeakos #5416 üzenetére
hja.. 471km/h murcival anno.. meg ez evo9-el lepipálta a szinte kész rx7rz-met (az evo üres volt)
-
barack1997
senior tag
Milyen az uj alfa?
-
barack1997
senior tag
5 napja a Treasure Hunt csak powerup-ot dob...
-
barack1997
senior tag
6 perce késik a magyar chat, a lucky aftermarket :S. Tutu sárga neonnal nagyon fasza lesz majd a subarud, ha ynersz majd mindenképp tedd rá
-
barack1997
senior tag
Még 61 like és meglesz a 15 ezer like Marc De Vellis facebook falán , lájkoljátok , lehet kapunk valamit
Update: már csak 50
-
barack1997
senior tag
CCX: 25000 BOOST!!!!
-
barack1997
senior tag
amugy fasza, berakták az MX-5-öt már régóta vártam, ma be is újítom. Végre egy japán fasza kocsit kaptunk
-
barack1997
senior tag
válasz
szakalistvan #4370 üzenetére
miért csak este ? hisz bent lesza gift menüben és nem fog elfogyni, bármikor felhasználhatod, ha rányomsza reedemre..
-
barack1997
senior tag
válasz
callmeakos #4347 üzenetére
Szenny ??? Tanulj meg vele menni -,- amig ki nem törölték az előző profilomba agyonaláztam vele a lotusokat is
-
barack1997
senior tag
Nálam, ha bent a nevében a RUS, vagy pedig gyanús kinézetű betűkkel ír vagy a mottója gyanús, akkor be se megyek ellene
-
barack1997
senior tag
Hali! RTR-X vagy R8 5.2 TFSI V10 ?
-
barack1997
senior tag
Van egy kis apró fail a Ford Foicus-nál, 1500 boost és t2 es
-
barack1997
senior tag
Milyen tütü jön ma ?
-
barack1997
senior tag
Még 1 képet se sikerül feltöltenem..
-
barack1997
senior tag
Nagy gondba vagyok emberek! A Zack Evo-s küldijét nem tom kivinni, vagy lezuznak vagy nemtok elmenekülni :S (bocsi az off-ért a küldi amugy az Undercover-ben van)
-
barack1997
senior tag
Már megy a szeró, semmi uj nincs,minden megy ugy mint régen pffffffffffff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kutya topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Küszöbön az androidos PC-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest