Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Fuck újrakezdem
nem érdekel eddig is kurva nehéz volt fejlődni de nem akarok csak nézelődni, hogy mi hogy van. Kezdem elölről nem baj. Addig meg várok mivan az acc törléssel.Am valaki be linkelné az nfs stat oldalát?
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Tyrese618
üzenetére
Ha még nem íratkoztál volna fel noxwill listájára, akkor tedd meg, illetve onnan leshetsz PH! arcok azonosítóit.
-
Tyrese618
csendes tag
Am a partnerlistám full letöröltem de senki nem vett fel :S Csak 1 magyar akivel versenyen futottam össze

-
Tyrese618
csendes tag
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tyrese618
csendes tag
Állítólag egy EA ellenőrt aláztam le az imént...azt mondta cheat...és törlik az accom...ez valami önkéntes gyerek lehet...Utánanéznek,hogy tényleg csaltam e nem???Nem csaltam nem is tudom,hogy kell...
Szal itt csak egy a gáz,hogy a skyline aláz
nemhiszem,hogy törölhetnek 
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
chris1997
üzenetére
Akkor Én is várok a jövő 7ig veszek 8000 boostot meg eddig van 2,2M$
Továbbá kérdésem van...A másik profilom PRODRIVERHUN nem tudok belépni...a jelszót tudom az e mailt is bejelentkezek...és írja h csináljak új drivert
Ezzel mivan? Már kételkedek abban is h lehet más az e mail...de akkor meg h lép be ? A giftek között ott van az egy hét cash meg egy hét reputation...szerintem ezt használtam...de akkor mivan ? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Rég jártam erre , végigolvastam a hsz. , egy-két dolog leddöbbentett nade mindegy vagyok , és osztom az észt .....
Kövi a kérdésem : ez az egész igc-mizéria meddig tart , vagy csak egy darabig , a végén meg kiadják a jó gépeket , csak nem lessz kesss , és nézünk mint a tészta ?
-
Tyrese618
csendes tag
Meséltem egy havernak,hogy egy nagy halom alkatrészem van és ő mondta,hogy amire nincs szükségem adogassam el...mert utánna jobban fog adni megint alkatrészt...eladogattam ami nem kell mindenből csak a 3 legjobbat hagytam...Nem tudom,hogy igaza van vagy a véletlen műve de ma 6 új alkatrész eddig...és csak team escape et mentem

-
chris1997
aktív tag
válasz
Severinus
üzenetére
Szevasz.
Nekem az R8-ba kék pro improved turbó van, zöld váltó és piros gumi. Nekem ennyi változtatás van. Marha nagyokat megy az az autó. Pont ma versenyeztem vele egyet külföldiekkel, egyik Transporterest ott is hagytam, én R8 5.2-vel ő meg Cinque-vel. Transporterrek egyet tudnak, vezetni. Kanyarra figyelj, mert nagy sebességnél nem biztos, hogy be tudod venni a kanyart, készülj föl rá. Gyorsulással meg abszolút nincs neki gondja, Sestokat otthagyott egyenesben, hogy szép volt nézni. Mr. Hawerral mentem tegnap párat még fáradtan suli után. Egyenesbe csak távolodtam a térképről tőle...
Szóval, mindenképp gyorsulásra építsd, az az ütőpontja.Szerk: olvastam a kék rugórol, lehet teszek vele egy próbát, csak nem tudom, van e még piros rugóm tartalékba...
-
Tyrese618
csendes tag
Emberek van olyan is,hogy powerup hack ?
Most mentem egy sráccal Team et...14 team slingshot és 15 team emergency evade
Az evade-t nyomta indokolatlanul is...és mondanom sem kell végig kocsikáztuk slingshottal a pályát
A srác neve RAZOR000989 -
stefyY
őstag
<3 -
F22Reventon
tag
válasz
Severinus
üzenetére
Sever sztem próbáld meg a kék rugú piros gumit. Az ajánlás is hasonlót ír. Nekem a piros gumival jó tapasztalataim vannak a gyors kanyarokban, a kék rugtól meg stabilabb lesz a az R8.
Most nézem piros ultra rugó, hát nem biztos h kidobnám, ritka dolog az olyan, és hozzá kell tenni h a kocsi vezetése más lesz egy ilyen cserétől, amihez megint hozzá kell szokni.
Ha van sokkulcsos kék rugó, próbáld meg aztá lesz ami lesz -
Severinus
csendes tag
Sziasztok!
Rég írtam ide, de most nem elég egy FaceBook-s bejegyzés ehhez a témához.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Autó: Audi R8 5.2
Jelenlegi alkatrészek:
- motor: kék 3 kulcsos
- turbó: zöld 4 kulcsos
- váltó: kék 4 kulcsos
- rugó: piros 4 kulcsos
- fék: piros 3 kulcsos
- gumi: sárga 3 kulcsosElvileg ez a színsor kell bele: K P/Z K P/K K/S P/K
Legutóbb egy piros rugót kapott egy zöld helyére, így sokat javult az irányíthatósága (nem fickándozik, ugratásokat jól kezeli). Azonban még mindig nehezen tűri a nagy fordulatszámmal való "kanyarbevételt".
És itt jön a kérdés: mely rugó-gumi páros képes könnyíteni ezen a helyzeten? A piros-piros, vagy inkább a kék-kék? Tehát maradjon meg a tapadás, szép kanyar bevételekkel. Tudom, kb. a lehetetlen kérdezem ennél az autónál, de megtanultam vezetni, technikás pályákon is.Köszi előre a tippeket.

-
muratomi1
senior tag
válasz
muratomi1
üzenetére
Az a baszottul szar, hogy rohadt nehéz jelszót adtam meg a feltörést megelőzőleg 4 napja és az előző muratomi volt, az újabb *as4k2r2*.. és tessék. az előbbit nem törték fel, az utóbbit igen. De mi a francnak kell ezt csinálni?? egy 39-es accal mit tud kezdeni? .. Legalább megvárta volna hogy 50-ig eljussak bazmeg..
-
Lamborghini Reventón, 8000 SB
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
én innen nézem, ha valami nem tiszta, de sok tengerentúli sportot nézek, így képben vagyok többnyire. Aki néz még sportot online, az küldjön nekem jól bevált Stream oldalakat, legyen szíves. Látom, a myp2p megy, majd lesek valamit onnan...
http://www.timeanddate.com/worldclock/ -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Én mindig a P-betűst (PDT, PST) figyelem. Ez az ő idejük, ott a Pacific Óceán partján. Mindig megadják ugye, azt tuti nem számolják el, meg azt figyelve legalább kicsit képet kapok arról hogy is van a munkaidő náluk.
Ehhez a P-s idóhöz hozzáadsz +9-et -télen-nyáron.Szóval náluk d.e. 10-kor (gondolom akkorra fogy el mindenkinek a reggeli Starbuck lötty-je) lesznek az Apexen (EU is, US is)
Ez nálunk este 7 óra. 1 órával később Chicane. -
gyuszito
senior tag
Skacok! Ebben nem vagyok otthon, de szeretnék próbálkozni! Próbáltam Google-val kikeresni, de nem találtam meg.. Ezen szeretnék részt venni, de sajnos nem tudom átváltani hazai időzónára, így nem tudom, hogy mikor kell elkezdenem keresgélni! Segítsetek kérlek titeket!

-
tutuhawer
őstag
válasz
muratomi1
üzenetére
háááát , odáig nem érek el, meg nem is akarok.
Már közösségi szinten se vágyok komolyabb befolyásra, mint ami régen volt a qwqw-n is akár. Volt egy pillanat, amikor megtörtem, és most már csak személyes ügyeket karolok fel, pl Bekő Tóni ha belegázol a mocsokba, megyek utána én is. Leegyszerűsítve ez történt most, nem hagyom hátra. 
(még talán egy kiemelten közhasznű projektem lesz... a jövő hétre fejben is összeáll majd, tudni fogtok róla)
-
Tyrese618
csendes tag
Na go aludni mert holnap meló
Nem baj itt a hétvége addig tolhatom amíg csak akarom
Ja és amint mondtam most már visszatértem és minden nap leszek...tehát aki törölt vagy blokkolt a játékban inaktivitás miatt és gondolja újra feloldhat vagy újból felvehet...egyedül sokkal unalmasabb
Szevasztok Jóéjt 
-
vakond5
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Ne vitázzunk mostmár erről. A kritikával semmi bajom, nem vagyok egy kis gempa aki sírdogál ha tényekkel kell szembesülnie.
-
callmeakos
veterán
válasz
vakond5
üzenetére
Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam,
Senki nem fog visszaélni ezzel csak azt a kritikát kapod meg ami ilyenkor jár. Ráadásul mindenkinek tetted magad napokon keresztül hogy nem tetted pedig de. Ha így bemered vallani most, mért nem vállottál már akkor amikor előjött ez a dolog?
Arra pedig hogy hacket használtál arra nincs mentség. Még a játék szarságaira sem kenheted. Ha becsületes lennél azt tennéd mint a magyar közösség 95%a. Eltűröd. Ennyi,.
-
Tyrese618
csendes tag
Tutuhaver mindig rendet tesz

-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5
üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
vakond5
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A Boost-os body mellett stock szárny van rajta.
@chris1997: mint már mondtam, így láttam korrektnek. A tank mode pedig logikus szerintem TE-n, ha farmolni akarsz haverral.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
látod, a mese nem kell, sokkal jobb a tiszta víz a pohárban. A Skyline a kedvencem, másfél éve vettem meg, azóta vátram, hogy pontosan ilyen lehessen, türelmesen, és hitegettek, én hittem, de elfogyott a hit. ha már gyengén megy, legalább így nézzen ki, mint amilyennek mindig is szerettem volna. 3 hete készítette egy barátom. Látod, én sosem mondtam, hogy ez nem az, aminek látszik, de te azt mondtad korábban, hogy nem tudod, mi az a sok 1 másodperces idő. Mindenki , aki olvassa, az olvassa el, hogy a mese nem kell, kinőttünk már belőle
-
vakond5
őstag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Oké, rendben, használtam a treasure hack-et, meg az autofinish singleplayer bot-ot is. Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam, ugyanis kizárólag a cuccokért csináltam, nem mások kárára. Tehát multis versenyeken semmiféle csalást nem alkalmaztam. Őszintén, azért csináltam, mert nagyon idegesített már hogy egyszerűen nem lehet nyerni ebben a rohadt játékban semmit, mert olyan szarok a rate-ek, így hack-hez folyamodtam, amit, elismétlem, soha nem használtam mások ellen! Például mikor haverral csináltam a 2 személyes TE-t, ott ment a tank mode, mert a cél a cuccok farmolása volt...
Tutu, az R34-eden az artmoney-t kéne észrevennem?
-
tutuhawer
őstag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5
üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
a szorzótáblát, imádom, mégpedig így: ha free roamban megyek, de én közben nem is szedem a köveket, mert éppen nem szedem, akkor belefutok egy gyémántba és összeszedem : számolja azt is. A szorzótábla nem is kell az ilyen TH-trükkökhöz. Minden látható anélkül is. Ténylegesen összeszedtél 168 napot. Az fix, te fizikálisan összeszedted. A sorozatod akkor hogyan lehet több, például annyi vagy több ezer napos? A THunt hack segítségével. A kövek alul látható darabszáma a ténylegesen, fizikálisan összeszedett értéket mutatják, abba nem piszkál a TH progi, amennyire én látom. Az mindenkinél normális, elvégre a progi nem megy összeszedni a pályára, csak a sorozatot basztatja: az a nem valódi értéked, az érdekes, arra én is kíváncsi vagyok. Még érdekesség, hogy nem kell barátnak lennünk, hogy lássuk egymás profilját, neked elfogadnod se kell a bejelölést hozzá. Én már nagyon régen láttam a statot, de azt mondtad, tiszta vagy, így én elhittem. Ha tisztaság van, akkor mik ezek a számok?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Tyrese618
üzenetére
Hát sajna, egy nap csak egyet lehet. Volt amikor többet is lehetett egy nap. És akkor kijöttek ilyen anomáliák mint ahogy itt is

hogy 232-es best streak az ugye 232x15 kavics= vagyis tuti 3480 kavics lenne, miközben csak 2893-at szedett.
De ez a hack már nem működik, ha azt mondanád hogy téged ilyesmi nem zavarna és te is akarnál egy nap többször 15 -öt szedni
-
muratomi1
senior tag
Sikeresen feltörték az accomat jeleztem az EA-nak és azon nyomban ki is törölték. Ilyenkor mivan? sok esélyt nem látok rá hál istennek nem nyomtam bele pénzt de azért nem 1-2 nap volt a 39-es szint. .. fasza.
-
Tyrese618
csendes tag
Én nem szeretnék neked bizonygatni semmit...az én profilomban meg az itt fórumozó sok más driverében nem látni ilyen időket...És nem fogom bekajolni azt a maszlagot,hogy az nfs stat hibás lenne...sok hiba van a játékban de erre még nem volt panasz...ja és ha egy ilyen idő lenne becsúszva a többi korrekt eredmény közé akkor még talán egy kis kétely lenne bennem egy esetleges hibát illetően
Majd ha az ea közzé teszi,hogy a stat on hibás idők és eredmények vannak feltüntetve bocsánatot fogok kérni tőled...addig is ezt a hackerek egy gyenge védekező próbálkozásának veszem 
-
sinci
tag
válasz
F22Reventon
üzenetére
Én már találkoztam "kék" elit ccx-el B osztályos versenypályán, az el caminoval nem is tudtam a nyomában maradni, vagy csak ügyetlen voltam, az mr2-ők általában nem tudnak ennyire meglépni azokkal általában fej-fej melletti a küzdelem.
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Látom neked is ott van h day 3
Én is a 3. napnál járok...
Am mióta megy ez a kavicsszedés?
A kezdeti nehézségek után már bele is jöttem tiszta potya cucc és nem is tart sokból
El szedném egész nap 
-
Tyrese618
csendes tag
Mikor lesz a következő path ? Addig nem akarok venni semmit csak gyűjtögetni
Most van 1.750.000$ Lassan meglesz az LFA ra...de mivan ha nem lehet a path után megvenni az LFA-t ?
Ha nincs túl messze az a path akkor kivárom
Jövő héten sikerül boostot is venni 
-
F22Reventon
tag
Észrevettem ma h az elit ccx full gromlen tuneddel 700 pont, a sima full amerigonnal 735. Most ez mi?
Így lehet az elite autó full ultra és 750 alatt leggyorsabb 'A osztály' v gyöngébb lett a simánál valamelyik peccs után? -
Tyrese618
csendes tag
Na kicsit koslattam a garázsba...mert nem tudtam mit rejt az invertory
De amikor megláttam egy fullos alkatrészraktár 3 csillagos cuccok tömkelege és mindenből van több...jól összegyűjtögettem én ezeket régebben...nem sajnáltam a skyline-ból a cuccokat úgyis mindenből minimum 2 de sok esetben 3-4 db is akadt
A kis drágám rögtön C-ből B-classos skyline lett...továbbá rájöttem,hogy ezeket a skilleket is nekem kell rápakolni ezekből is rengeteg 3 csillagos van szerencsére...eddig ilyeneket sem használtam...
A végeredmény hát örülök mint majom a farkának és jó érzés,,hogy bármilyen autót veszek van hozzá egy halom tipp-topp alkatrészem...én hülye eddig miért nem néztem meg?!
Azt gondoltam úgyis mindenből be van rakva a legjobb ami van 
-
noblem1983
senior tag
válasz
muratomi1
üzenetére
Nem elég, hogy minden ötödik verseny nem tölt be aztán Alt+F4-ezni kell. A sok rammer k.csög aztán a 8000 boost mellé sem adnak már verdát . Berakták most a platina csomagos ikont a performance shopba hátha véletlenül valaki rákattint mikor pont nem akar venni alkatrészt.
-
muratomi1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ja nekem is ez van.. unom már hogy mindig van valami bosszantó dolog..
-
PR0JECTNR56
addikt
Ahogy elnézem a hivatalos oldal is karbantartás alatt áll, ez megmagyarázza a launcher működésképtelenségét.
-
PR0JECTNR56
addikt
Most csak nekem fagy szét a játék launcher-e vagy másnak is ezt produkálja?
-
csak IGC
tag
Szerintetek következő patch-ba melyik autók lesznek IGC-ék mert ha valaki tudja nem költöm el LFA-ra.
-
UFO1
senior tag
Lehet nincs semmi összefüggés, de nemrég kalapáltam össze kb. 1 millát egy Silvia-val a Murcira és mentem mindenhol versenyt, HS-t akármit. Talán ha adott 5 alkatrészt összesen, igaz abból 2 ultra volt, de utána a nagy vassal A-ban sokkal jobban adogat nem egyszer volt 10-20E IGC és jött pár alkatrész is, bár nem a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem érdekel eddig is kurva nehéz volt fejlődni de nem akarok csak nézelődni, hogy mi hogy van. Kezdem elölről nem baj. Addig meg várok mivan az acc törléssel.
Neked van hely a listádon felvehetlek ?
"Konyhanyelven" 
SE!

Ha nincs túl messze az a path akkor kivárom