Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robokutya
senior tag
válasz
falco1
üzenetére
Ez nem rossz
Annó még Call of Duty világomban próbáltam a saját szerverünkről statisztikát csinálni illetve amikor a battelfield 2 bejött ott szintén csináltam hasonló rendszert.Kisebb nagyobb sikerrel.
És sajna az ilyen igenis megköveteli azt hogy ne korlátozott ftp-ről fusson a dolog mert nem frissítene. -
tutuhawer
őstag
válasz
falco1
üzenetére
már szóltam a cimbinek, hogy ismerek egy szakértőt, aki aztán tud mindent és még többet is
) Összehozunk valami közös okosságot majd, mindenképpen számítanék a segítségedre. Igaz, az oldalon senki vagyok, de mondom, már jeleztem , hogy a szakértőnk , Falco tud segíteni, ha helyzet van. Úgyhogy, előre is, eddig is köszönjük a segítséget. 
-
tutuhawer
őstag
válasz
falco1
üzenetére
Szevasz, gratulálok a tesódnak, majd személyesen is, és neked pedig köszönjük a program frissítését. Lenne egy magyar világranglista is, ha magyar NFS oldal frissül, és nagyon sokat számítana a tapasztalatod. Én simán a kezedbe adnám egy ranglista alapjának kialakítását. Te kombinálsz, tesód meg mint az egyik legprofibb versenyző, rámutat olyan dolgokra még pluszban, amit ki kell emelni egy ilyen ranglistán. Elvileg átlagsebesség is megy a legjobb idő mellé, meg a legkülönbözőbb dolgokat emeli ki a nfsunlimited.net, a world-garage.com és az nfs-s.com ranglistája. Valamit máshogy számol a 3 oldal nagyfőnöke, az biztos
-
falco1
tag
Ha ez esetleg félreérthető volt: Az nfs-s saját adatbázist épít a Speedapi használatával, vagyis amikor az nfs-s t nézed, nem a speedapit használod! Ha minden egyes verseny után frissítenél az nfs-s en akkor minden eredményed meg lenne ott, annak ellenére, hogy a speedapin kersztül ezek már nem elérhetők. Az én programommal ugyanígy tudsz saját adatbázist építeni az import segítségével, csak gyorsabb,mint az nfs-s frissítése minden verseny után.
-
tutuhawer
őstag
így, hogy megy a szerver, még több érdekességre fényt tudok deríteni. Én hülye vagyok a programokhoz, és jó, hogy van egy kattintós lekérdezős egyszerű felület.
BB hasít ezen a terepen is, láthatod, ők mit tudnak kihozni még:
http://world-garage.com/index.php/pages/leaderboards
aztán lenne ez a trükk:
http://nfs-s.com/nfsw/TUTUHAWER/times
ez a régi időeredményeinket mutatja meg. De nem nekem. Nekem csak az "újkori" futamokat mutatja, míg a többségnek mindenz, 2010-es időket is. jééé, érdekes a 003-as profilom hibátlan, 2011 májusáig visszanyúlik a TIMES menüpont.
Illetve BB rosszul értette, és te is, hogy mi az én gondom. Megmondom:
[http://www4.picturepush.com/photo/a/8809072/img/8809072.jpg]
itt egy kép, sima single player futam és nincs az adatlapomon. Kb 20 ilyen futamot tudok mondani suprával, TT-vel, RS4-gyel, 350Z-vel, múlt hétről, múlt hónapból. Ezeket nem regisztrálta a SpeedAPI. Például szingliztem a 003-asban T1-gyel és a clubhouse and hollis pályán, ami csak t1-es 10-es szintű, van egy renault clios időm. Na ott kb fél óra alatt mentem silviával, 240Sx-szel és a clioval. A Clio ott van és a többi? Volt egy váltópálya is, ahol kéne lennie még a két Nissannal is időnek, de semmi... nem vette be a gép
Ezen segíteni nem tudunk szerintem, de attól még dühító
De sebaj, leszarom 
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, most értem ide, alig töltött be a prohardver.hu, nem is értem, miért. Nagyon tetszetős a program, mindenképpen kipróbálom, mit tud. A speedAPI egy nagyon érdekes dolog, mert azt mondják a stat oldalon, hogy ők bizony többet látnak, mint én, egyszerű felhasználó. Roppant jó kezdeményezés, köszönjük

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Összehozunk valami közös okosságot majd, mindenképpen számítanék a segítségedre. Igaz, az oldalon senki vagyok, de mondom, már jeleztem , hogy a szakértőnk , Falco tud segíteni, ha helyzet van. Úgyhogy, előre is, eddig is köszönjük a segítséget. 

Ezen segíteni nem tudunk szerintem, de attól még dühító
De sebaj, leszarom