Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

Tegnap mentem parat patch utan, eddig nekem szemely szerint eddig osszessegeben bejon az ujitas, ime egy rovid elmenybeszamolo:

A palyak korlatozasa esszeru volt mert vegre megint lehet versenyezni, nem kell orakat varni mig elindul egy verseny (kb. egy honapja pont ezert hagytam abba a jatekot), es mivel naponta valtoznak a versenyek nem nagy ervagas, kiveve hogy TH-n nem lehet teleportalgatni, igy sokkal tovabb tart mig begyujtod a gyemantokat, de valamit valamiert ugye.

Class rendszer: ami pozitivum, hogy valamivel atlathatobb lett a garazs (igaz szokni kell), a versenyeken pedig nagysagrendekkel egyenlobb eselyekkel indulsz (open class-on is). Amit egyelore nem ertek az a classok kozotti hatar, az en verdaim kozul speciel 1db S class lett, a nagyja A-s, B-C-be alig, D-E-be pedig egy darab verdam nincs. Tuninggal ugye lehet class-t lepni, remelem ez ugy lesz hogy azonnal latszani fog amint raraktad az alkatreszt, nem csak akkor ha mar elmentetted. Igazabol a D meg az E classnak nem latom ertelmet egyelore, mivel ha egy E-t veszel pl es kicsit huzod elvileg maris D class lesz, akkor meg minek? Ugyertem ki fog gyari verdakkal menni?

Egyelore ennyi, ma ejjel jobban belevetem magam aztan jonnek a tovabbi tapasztalatok. :)

Új hozzászólás Aktív témák