- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Tegnap mentem parat patch utan, eddig nekem szemely szerint eddig osszessegeben bejon az ujitas, ime egy rovid elmenybeszamolo:
A palyak korlatozasa esszeru volt mert vegre megint lehet versenyezni, nem kell orakat varni mig elindul egy verseny (kb. egy honapja pont ezert hagytam abba a jatekot), es mivel naponta valtoznak a versenyek nem nagy ervagas, kiveve hogy TH-n nem lehet teleportalgatni, igy sokkal tovabb tart mig begyujtod a gyemantokat, de valamit valamiert ugye.
Class rendszer: ami pozitivum, hogy valamivel atlathatobb lett a garazs (igaz szokni kell), a versenyeken pedig nagysagrendekkel egyenlobb eselyekkel indulsz (open class-on is). Amit egyelore nem ertek az a classok kozotti hatar, az en verdaim kozul speciel 1db S class lett, a nagyja A-s, B-C-be alig, D-E-be pedig egy darab verdam nincs. Tuninggal ugye lehet class-t lepni, remelem ez ugy lesz hogy azonnal latszani fog amint raraktad az alkatreszt, nem csak akkor ha mar elmentetted. Igazabol a D meg az E classnak nem latom ertelmet egyelore, mivel ha egy E-t veszel pl es kicsit huzod elvileg maris D class lesz, akkor meg minek? Ugyertem ki fog gyari verdakkal menni?
Egyelore ennyi, ma ejjel jobban belevetem magam aztan jonnek a tovabbi tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest