Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco1
tag
Szia Mindenkinek !
2013.04.11 -én az új patch telepítése során az EA resetelte a saját ranglistáját és a driverek statisztikai adatait. Sokan hitték, hogy ez azt jelenti, hogy az nfs-s.com -on és a magyar ranglistán is törlődnek automatikusan az adatok. Szerencsére ez nem így van.
Az EA döntése nem kell, hogy azzal járjon, hogy az alternatív (akár magyar akár nfs-s) ranglistákon is megtörténjen a reset. Igazából teljesen értelmetlen döntésnek tartom a részükről a mostani resetet, mivel az autók fizikájában, class rendszerében, a skill és power-up rendszerben nem történt változás.
Szóval a mai nap ugyanazzal az autóval ugyanott ugyanaz az eredmény megfutható, mint a patch előtti napon.
Persze amikor belenyúltak a skill rendszerbe, akkor győzködni kellett őket, hogy reseteljék a ranglistát. Nem tűnt fel nekik, hogy többet nem lehet a régi idők közelébe sem menni attól, hogy mindenki kapott néhány ultra partot.
Szóval a probléma inkább akkor van, ha az EA nem akar resetelni, pedig változnak a versenyzés feltételei.
A mostani esetben nem muszáj követni őket. A napi rekordok ugyanúgy lekérdezhetők, az egyetlen különbség, hogy az overall szerint nem ugyanazok lesznek a legjobb idők a SpeedAPI és az alternatív ranglisták szerint. De ilyen szintű eltérés eddig is volt az invalidra állított rekordok miatt.Szóval szavazásra lehet bocsátani, hogy legyen-e reset, de semmiképp sem "kell".
-
falco1
tag
válasz
F22Reventon
üzenetére
Ok, fenn vagy. Vége a Tutu - dominanciának

-
falco1
tag
Sziasztok !
Próbáltunk Tutuval komolyabb weboldalt keresni (Ezúton is köszönet Tutunak az önzetelen segítségért), de sajnos nem jött össze, így a saját oldalamon indul el a magyar ranglista.
http://nfsw.falcosoft.hu/
Lehet jelentkezni nálam privátban, vagy a facebook oldalamon is.
http://www.facebook.com/falcosoft.hu
Írd meg a drivered nevét és a szervert ahol található.
Frissítés minden óra 15. percében (tippem szerint mindenki egészkor frissít, így talán gyorsabb lesz) -
falco1
tag
Sziasztok!
Az a hír, hogy lehetne magyar ranglista, csak ki kéne találni, hogy hol és milyen formában.
A demo jelenleg megtekinthető itt:
http://nfsw.falcosoft.hu.
A kód az enyém a designon kéne kicsit magyarosítani, ugyanis a motor eredetileg franciák megrendelésére készült (náluk itt fut élesben:http://www.leaderboard-tfr.com) és a design még nagyon a francia oldalra hajaz.
TCM srácoknak írtam már, de nem kaptam választ. Az csak a legvégső megoldásként kéne, hogy szóba jöjjön,hogy a ranglista maradjon az én oldalamon, ugyanis ez a céges oldalam egy lassú osztott szerveren, nem lenne jó, ha tovább lassítaná a rendszeres speedapis frissítgetés. Jó lenne még admint is választani, ugyanis én már nem vagyok túl aktív és a finomságokhoz sem értek nagyon (mi tekinthető érvényes időnek, mi nem stb.). Admin felület van, komolyabb SQL beavatkozásokat meg majd csinálom én.
Features:
Összesített, pálya, sofőr ranglisták, az oszlopok fejlécére kattintva lehet változtatni a rendezést az adott mező szerint. Lehet videót is csatolni
Hirtelen ennyi, várom az ötleteket.
falco -
falco1
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Ez mindig is így ment, korábbi őrület ez a QuickLime-nál...
http://prohardver.hu/tema/need_for_speed_world_online/hsz_10480-10480.html -
falco1
tag
További adalékok az EA csak zsét akar, és magasról tesz a játékosok
érdekeire témakörhöz.
1. Aki jelenleg 50 es karaktereket futtat, annak tuti nincs B kategória alatti járágánya,
szal vagy butít és alkatrészt dobál el, vagy mehet költeni...
2. Azzal, hogy 10 pályát hagytak nem mozdították elő a multi élményt sem, max egy helyre gyűlnek a csalók
és már el sem tudod kerülni a tipikus cheater pályákat.
3. Habár hivatalosan az EA sosem kommentálta mi a véleménye arról, hogy a játékmódok hiánya miatt, az emberkék saját magukat szórakoztatva
újak után néznek,(világranglista idők futása, tuning tesztelés stb.), de most nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon is ellenükre volt, és gyakorlatilag megölték
mindegyiket. Ha akarsz egy pályán menni, semmi esélyed a gyakorlásra, és statisztikailag kb. egy héten egyszer bukkan fel egy pálya,és akkor is lehet, hogy class korlátot raknak rá.
4.Még az a 10 pálya is teljesen szerencsétlenül van elhelyezve, gyakorlatilag 2 városrészt ha érint. Ha valaki nem kedvel egy régiót, teljesen felejthet egy napot.
5. Ugyanezen okból a treasure hunt is egy kínszenvedés, gyakorlatilag 2 perc helyett 10 is lesz így egy kör.Nfree: Való igaz, hogy abszolút értékre ugyanúgy fals számok ezek, de relatíve már jobban tükrözik azt a beteg logikát, (aminek szintén nincs köze a valósághoz) ahogy az autók reagálnak a tuningra a worldben.
Ilyen értelemben van egy-két tanulsága a tuning mítoszok szempontjából az ügynek.
1. Teljesen meg van cáfolfa, hogy az autók valós (gyártói) adataiból lehet következtetni, hogy milyen szín ideális a tuninghoz.
2. A (volt) tier3 tipikusan kap handling penalty-t a tuningért, míg a tier1-2 nem annyira. Szerintem ez tényleg igazolható.
3. Nincs olyan, hogy a zöld az szar és dobni kell, pláne nem tier3 -ak esetén.
4. Olyan sincs, hogy az overall és a végsebesség nő, de az effektív gyorsulás csökken, és fordítva. Ez a kéktől mindig jóbban gyorsul mítosza. Szerintem ez is igazolható. -
falco1
tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Ez valóban nem bug, csupán annyi történt, hogy most valóban azokat az értékeket mutatja, amiket az autók fizikájában eddig is tapasztaltál, csak a számok elhazudtak.
Szerintem mindenki tapasztalta, hogy mikor az egykulcsos tier3 topmenőt kihozod a dealertől valahogy jobban fordul, mint mikor telepakolod pro-ultra extrákkal. Ez eddig is így volt. Most csupán már nem csak tapasztalod,hanem már látod is, hogy az engine fizikája bizony így reagál. -
falco1
tag
-
falco1
tag
Más.
Van új NFS World Tool verzió, már shard támogatással.
Akik féltek a direkt linktől a vírusok miatt azoknak megnyugtatásul
Filecluster-es elérést adok, mint láltható 100% virus free...http://www.filecluster.com/Games/Mods-Addons/Download-NFS-World-Tool.html
-
falco1
tag
Nem tudom, hogy ez sokszor esett-e meg a Wolrd történetében, de BB jóvoltából van világelső magyar időnk.(Little Italy :01:59.689)
Megörökítettem, mert minden pillanat elmúlik egyszer...
Megtekinthető:
[link] -
falco1
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ja, és a linkek meg trükkök kapcsán. Itt vannak az eredményeid, mint a trükk linknél.
Ezek az eredményeid amik MOST elérhetők a speedapiból időrendben csökkenve (osszes_rekord.sql):
és amik még érdekesek. Ezeken a pályákon nem mentél még Single playert (tracklista_nemfutottmeg_driver.sql):

és ezekkel az autókkal futottad a legjobb időket(leggyorsabb_autok_driver.sql):

-
falco1
tag
Ha ez esetleg félreérthető volt: Az nfs-s saját adatbázist épít a Speedapi használatával, vagyis amikor az nfs-s t nézed, nem a speedapit használod! Ha minden egyes verseny után frissítenél az nfs-s en akkor minden eredményed meg lenne ott, annak ellenére, hogy a speedapin kersztül ezek már nem elérhetők. Az én programommal ugyanígy tudsz saját adatbázist építeni az import segítségével, csak gyorsabb,mint az nfs-s frissítése minden verseny után.
-
falco1
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szia!
Én asszem jól értettem, hogy mi a problémád, és burkoltan le is írtam, hogy ez miért van, de most elmondom kifejtősen is.A speedapi-ban csak sofőrre(akár többre is) és pálya rekordra lehet rákérdezni, autóra nem. Valamint meg lehet adni, hogy milyen intervallumban nézze (pl. napi,heti vagy overall) a legrövidebb a nap. Mit jelent ez? Vegyük a te példádat.
Mész a Clubhouson 10.05- kor 2.00 perces időt Silviával. Ez mint minden bekerül az EA adatbázisba és le is kérdezhető a speedapival. Ha az nfs-s pl 10.08 -kor frissít egyet akkor ez az eredmény bekerül az EA -tól az nfs-s erdményeid közé. De. Ha aznap pl. 10.09 -kor mész egy 1.58 perces időt szintén Clubhouson Clioval, akkor a Silviás időd felülíródik, és ha az nfs-s csak pl. 10.15 -kor frissít akkor már nyomát sem találja a silviás idődnek az EA adabázisában. Az, hogy az EA mikorra regisztrál egy megfutott időt egyébkény teljesen rapszódikus, van hogy nénány másodperc, van hogy napok(!).
Javaslok egy tesztet. Állítsd be a sofőrjeid nevét a progiban a set driver names-sel. Fuss egy időt Clubhouson, majd a programban a direct NFS Query -vel nézd, hogy a daily (napi) rekordok közt mikor jelenik meg. Ha megvan, frissíts egyet az nfs-s en. Ez az időd benn lesz. Majd menj egymás után még 2 jobb időt ugyanitt bármivel. És szintén nézd a progival a frissülést. Csak ezután frissits az nfs-s en. Az egyik eredményed biztos elveszik az nfs-s számára.
. Nem beszéltünk még arról, hogy ha ezen a pályán rosszabb időt mész bármely autóddal az eddiginél ezen a napon, az persze be sem kerül az adatbázisba! (Az EA-nál GMT szerint éjfélkor vált a nap, ami most a mi időnk szerint hajnali 2 , télen pedig hajnali 1) Az overall-t is leellenőrizheted, ide csak akkor kerül be egy idő, ha az a legjobb időd a pályán. De van, hogy ez előbb frissül, mint a napi! -
falco1
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szia!
Azért örülök,hogy nem mindenki hőköl hátra egy 300KB-os "fenyegető" zip fájl láttán, mint az ősember a monolittól a 2001 űrodüsszeiában. Ha spyware-t akarnék terjeszteni találhatnék ennél alkalmasabb helyet is hozzá. Plusz nem fetjtegetnék egy oldalnyit a speedapiról, egyebekről, elég lenne annyi, hogy Ferrari a Worldben! azt link
. Szal én is aktív felhasználója vagyok a fórumnak, de read-only módban. Vannak úgyanúgy autóim is, mint bárkinek, valami ilyenfélék:
Nem terjesztek vírust vagy hasonlókat, mert minek, ellenben szeretek programozni és mindenféle hátsó szándék nélkül megosztani másokkal az eredményt.Nem vagyok egy profi driver, de speedAPI-ból kigyúrtam magam, ha bárkinek kérdése lenne ezzel kapcsolatban tegye fel.
-
falco1
tag
Sziasztok!
Itt az én szülinapi ajándékom a közösségnek. Írtam egy kis programot, ami innen letölthető
http://falco1.heliohost.org/nfsw_tool.zip
A program alapjában egy 2in1 megoldás, egyrészt használható a speedapi által elérhető információk direkt lekérdezésére, másrészt a speedapi-s eredményekből tud egy leképezést létrehozni helyi adatbázisba. Tutuhawer panaszkodik néha, hogy néhány eredménye elveszik. Ez a speedapi működédéből következik, ugyanis ha egy adott napon egy adott pályán (mindegy milyen autóval vagy tierben) jobbat mész egy előző eredménynél, az előző eredmény elveszik. A program segítségével bármely pillanatban tusz 'snapshotot' csinálni, így minden eredménynek lehet nyoma a helyi adatbázisban.
A programhoz mellékeltem példa sql lekérdezéseket, amelyek szerintem hasznosak, de bárki módosíthatja őket tetszés szerint. A progi, hogy bemutassa az alap működést nem üres adatbázissal érkezik, de bármikor üríthető. Az első lépésben mindenki adja meg azoknak a drivereknek a nevét, akikből adatbázist akar építeni, és akikre a speedapis lekérdezések vonatkoznak (set driver names), azt hajrá. Ha valami nem tiszta, vagy van javaslat mehet ide is, de ha nem akartok offtopikolni,
http://falco1.heliohost.org címen van message board, oda is lehet írni.
Mellesleg BB bátyja vagyok
üdv: falco
(GRABBAG, FALCO000,FALCO002)Ui: A programot nem kell telepíteni, portable verzió, csak tömörítsétek ki egy mappába, ahol tudja írni a saját könyvtára fájljait. (Vista/win7 esetén UAC aktív módban a program files mappa nem jó!)
Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1 humoros
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest