Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
felraktam a legujabb 7.11 catalystot,jobb volt a helyzet nem laggolt annyira,visszavettem a beállitásokat high-ról lowra,erre jobban laggol mint high-on!!!
hihetetlen ez az optimalizálatlanság! mi a bánatot csináljak még hogy normálisan fusson?
jó a konfig(amd athlon64 2500on fut,1giga dual ram 400felett,és egy ati radeon x1650pro 256mb) eddig az összes nfs-t végigjátszottam.ezt is szeretném de nem ártana ha nem verném szét a gépem közben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- POe switch, Normál switch és Telekomos router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest