Új hozzászólás Aktív témák

• gery dee

aktív tag

Most probáltam ki én is a demot. hát pont olyan amilyenek gondoltam :DDD . már megint 0-az írányítás vagy csak alig, szerintem Most Wanted a leg jobb , a carbonba már elöjött az alig írányítás, nekem már ott nehézkesnek tünt a kanyarodás de nem annyira mint most. :DDD . tényleg én is repítek 200-zal és amikór már látom hogy karó van elöttem 2km-re már akkor elkell kezdenem kanyarodni hogy belene száljak. De a repülös trüköket jól kidolgozták viszont, ;] az nagyon bejön, amikór megyek ugyancsak 200-zal és pont jön egy domb akkor a kocsi meglepöen jól repül és már előre tudom mi lessz mikór földet ér :K , hát igen persze hogy elkezd bukfencezni és mindenféle trükköt csinálni amivel előidézi a totaled feliratot :DDD .meg aztán a minimum nyomta be nekem és én át raktam fullra és alig lett rosszabb mint amit berakott, hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de akkor inkább nézzen ki jól és néha beleszaggason egy kicsit mint hogy szaggason és nenézzen ki túljól. na de mindegy azért én várom a full verziót :K . nem tudjátok véletlenül hogy mikór jelenik meg :DDD ?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés