- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
MATEO6600 #96099 üzenetére
Alapelv, hogy a belföldi díjszabás szerinti EU barangolás lehetőségével azok az uniós polgárok élhetnek, akik alkalomszerűen utaznak külföldre abból az EU-országból, ahol élnek, illetve amelyhez szoros szálak fűzik őket (pl. ahol dolgoznak vagy tanulnak). Nem azoknak a mobiltulajdonosoknak szól, akik tartósan roamingszolgáltatásokat vesznek igénybe.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
1 hónapja Belgiumban vagyok, és itt használom a Telekomos előfizetésem.
A Roaming engedélyezve van, ezidáig semmi probléma nem volt az interneteléréssel.
Most azonban nem enged fel a telefonom a hálózatra, ilyen üzenetet kapok:A számommal még be tudok lépni, de onnét nem enged tovább...
Valami ötlet? Tudtommal EU területén belül nincsenek Roaming díjak, így nem is értem miért kéne csomagot választanom... A keretemben lévő 3 Gigából még nagy része megvan. -
válasz
thomas77 #96092 üzenetére
Ahogy korábban tapasztaltam, van egy rossz tulajdonsága a rendszernek, a frissítési intervallumban nem veszi figyelembe az éjfélt, tehát azt, hogy egyik napból másikba lép a számlálás.
Egyedi fordulónapnál vettem észre, amíg nem korlátlan mobilnetem volt, hogy ha például 7-én volt a fordulónap, akkor ha 6-án 23 óra után még forgalmaztam, mert volt még bőven az adatkeretből, éjfélkor meg megkaptam az új, teljes adatkeret, akkor a néhány órával később esedékes adategyenleg frissítéskor levonta a keretből az adott intervallumban forgalmazott adatmennyiséget, viszont azt is, ami éjfél előttre esett, mert éjfél után már nem forgalmaztam, de az éjfélkor megkapott teljes keretből hajnalban pont annyi hiányzott, amennyit előzőleg 23:00 és 23:59 között használtam el például sebesség mérésre (pontosan tudom, hogy mennyit forgalmaz egy mérés). -
Minden előfizetett mobilinternet csomagban engedélyezve van a VPN?
-
tomi5244
őstag
válasz
MittuDomain_ #96070 üzenetére
Ma frissült az árlista, már nem szerepel az S7. Honor 8ról tudnál jelenlegi darabszámot mondani esetleg, vagy azt meg tudom nézni én is valahol? Az is kifutó már :/ bele trafáltam ebbe is..
-
thomas77
senior tag
válasz
r3dsnake #96084 üzenetére
A gps szerintem se piszkál bele az adatforgalomba, vagy ha igen, akkor elenyészően keveset, amit észre sem vesz az ember.
Mindenesetre aki tegnap este 11 után is forgalmazott még az ingyenesség tudatában, az jobb ha ellenőrzi a fennmaradó adatmennyiségét. Ahogy a telekomos ügyintéző is mondta, már más is jelezte. Biztosan nem csak én szívtam meg... -
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #96082 üzenetére
A karperecem szerint 11:10-kor feküdtem le aludni. Előtte kikapcsoltam az adatforgalmat, mint mindig. 03:06-kor jött az sms, hogy elfogyott a havi adatmennyiségem, amiből péntek reggel még 448 MB volt. Továbbá 220 MB hiányzik az ajándék 10GB adatforgalmamból is. Ez 668 MB adat. Ennyit csak nem forgalmazott a gps.
Megtettem a panaszt. A technikus kolléga mondta is, hogy már más is jelezte és ki fogják vizsgálni. -
thomas77
senior tag
Tegnap este 11 óra 10 perc körül még forgalmaztam pér 100 MB-ot utána szokás szerint kikapcsoltam éjszakára az adatforgalmat. Hajnalban jön az sms hogy elfogyott a havi adatkeretem. Szerintetek érdemes reklamálnom?
-
Putyin90
senior tag
Valaki árulja már el legyen szíves, hogy miért nem akar működni nekem a kicseszett adategyeztetés online???
Így próbálnám:
1. telekom.hu/adategyeztetes
2. Megadom a számomat
3. Megjön a kód, beírom
4. Ezt kapom:Tudtommal már vége van a karbantartásnak...
Az oldal szerint úgy is lehet, ha belépek a telekom fiókba, hát én sehol nem látok adategyeztetés menüt... -
Gabesz87
veterán
Jövő héten Németországba utazom, és csak a tisztán látás végett kérdezem, hogy ha bekapcsolom a roamingot, hazai árak szerint tudok netezni?
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
-secret- #96045 üzenetére
4G+ -on próbáltuk Domino csomag mellett Domino Maraton 4GB internet csomaggal (aminél egyértelműen oda van írva, hogy 300Mbps max. ) Speedtest app-al a mobilnet sebességet, és Bp-n 2 helyen is kb. 30/10-et mértünk, 2 eltérő készülékkel.
A weboldalon a "sávszélességek"-nél nincs feltüntetve egyik oszlopban sem a Maraton csomag(vagy csak én nem találtam) és ott látni bizonyos csomagokra 30 Mbps-t, de nekünk nem azok a csomagjaink vannak.
Rá is kérdeztem az imént az Ügyfélszolgálaton, hogy akkor most hogy is van ez?
Kíváncsi leszek, mit felelnek.
-
tomi5244
őstag
válasz
MittuDomain_ #96072 üzenetére
Rám írt egy fórum tag, hogy ő nem vette át az S7 rendelését múlthéten, és nem is fogja. Elküldtem a flottakezelőnknek az adatokat, de nem tudom, hogy mennyire rugalmas a logisztika ezen a téren. Az parádés lenne, ha ezt összehozná.
-
tomi5244
őstag
válasz
MittuDomain_ #96070 üzenetére
A kkv-s árlista holnap változik, majd még akkor lecsekkolom, hogy bent van e még. A Február 5.i árlistán még szerepel, bár az két hete volt. Flottásoknak nincs külön készlet?
Edge nem játszik, nagyobb és drágább is.
Akkor ez így elúszni látszik...
-
tomi5244
őstag
Üdv!
A kifutó Samsung Galaxy S7 telefont szeretném megrendelni. Flottás (kkv) vagyok, flottakezelőnk azt mondta, hogy "korlátozottan elérhető", még be tudja rendelni, aztán vagy jön, vagy nem. A dolog még annyiban, gáz, hogy hó végén tudja csak, mert akkor van hűség forduló. Szerintetek van még rá remény?
Ha egy típus - korlátozottan elérhető - az kb mekkora készlettel bírhat, vagy ez nagyon változó?
Sok boltban látok még, gondolom ők is most szórják ki, több helyen akciós is.
Köszi!
T -
EmberXY
veterán
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Valaki esetleg meg tudná mondani a Telekom által forgalmazott Huawei P10 Lite készülék lehetséges, hogy két SIM-es változatban megvásárolható náluk jelenleg? Köszönöm.
-
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #96057 üzenetére
Miért lenne? De már úgy sincs sok hátra a hétvégéből...
-
válasz
tothferenc #96057 üzenetére
Hasznald nyugodtan!
-
tothferenc
aktív tag
Szaisztok. A korlatlan hetvegen belul hasznalnam a netem, hotspotolnek tablethez, yt videok nezesehez. Lehet belole problema?
-
embe
nagyúr
Van egy Dominó simem, amin van 60 pec, illetve 1GB. Márciusban lejár az érvényessége. mennyivel kell feltölteni, mi a minimum, hogy ismét 1 évig aktív maradjon?
-
Máris vége a fejlesztésnek. Érdekes. Valamiért úgy érzem, nem csináltak meg mindent, amit akartak...
Sőt még rollback-et is el tudok képzelni. Aztán ne legyen igazam. Bár lehet csak kapacitásnövelést csináltak. -
Putyin90
senior tag
Valakinek sikerült már online adategyeztetnie? Kb. 1 hete próbálom folyamatosan, de a kapott kód beírása után mindig ez fogad:
-
w333
félisten
Sziasztok valaki megtudja mondani ez micsoda ?
Helytől független internet alapú hangszolgáltatás (most látom a számlán)
-
adam1400
tag
válasz
radio100jozs #96017 üzenetére
dominosoknak 3G-n és 4G-n is max 30 mbit/s?
-
Indian74
senior tag
De jó ezt tudni.De én a József krt. 17-be vittem be személyesen és még a hölgy mondta,hogy ez még VIP garanciális,és én mondtam ott,ha hibás,akkor a cserével élnék.
De a TMX ben már látom hogy javítás alatt,de érdekes mert tegnap adtam le.
És köszönöm a segítségedet,infókat. -
válasz
Indian74 #96035 üzenetére
Szia,
Jelezni kell(ett volna) leadáskor, illetve ideális esetben a Huawei Customer Service Centerbe kell eljuttatni (leadni, vagy kijelölt pontok segítségével elküldeni).
A TMX hajlamos ilyenkor is javítani - olvasható ilyen eset a fórumon -, ezért fokozottan érdemes utólag felhívni a figyelmüket a VIP garanciára, hogy az alapján a cserét igényled, nem pedig a javítást, már ha megállapítják, hogy a készülék valóban hibásan működik. -
Indian74
senior tag
válasz
fornettisuti #96033 üzenetére
Sziasztok!!
Egy fontos kérdésem lenne.
Adott egy Huawei P10 Plusz,t-mobilnál vásároltam,de sajna hibás,nem rendeltetésszerűen működött,szervizbe leadtam,és kb 2 hónapos a telefonom.
A TMX-nél néztem,szerviz alatt áll most,de VIP garancia is érvényes.
Nos ilyenkor van rá módom hogy ne szervizeljék hanem a cserét kérjem??
A válaszokat előre is megköszönném -
válasz
harley #96024 üzenetére
Ez van, az Apple így csinálja, de nem a hazai szerviz újítja fel, hanem kint a gyártó(i) és minden olyat is kicserélnek, ami problémás vagy akár hibalehetőséget jelent, meg biztos jobban ellenőrzik is utána, mint a hazai szerviz, nem hasonlítanám a TMX - vagy bármelyik másik szerződéses szerviz - munkájához, mert nem egy kategória a kettő.
hacki87: Nem, mert már szinte fejből tudom, hogy hol milyet szór a Telekom.
-
hacki87
senior tag
Értem köszönöm a választ.
Azt nem tudjátok, hogy esetleg huaweinél is van ilyen a szerviz menuben vagy valami hasonló módon? Nemrég voltam az Allee-nál és 68/48Mbps itthon (Dunaharaszti meg hozza a 80-100Mbps egyiknap a 120 is meg volt de ennél jobban mostanában nem láttam.)
-
radio100jozs
őstag
válasz
adam1400 #96016 üzenetére
De a Telekomnak is a legkisebb a 3G lefedettsége, nem vitték túlzásba a kiépítését, és hamar átálltak a 4G hálózat kiépítésre inkább. Ezzel szemben a Vodánál meg a szűkös 4G sáv miatt a 3G is nagyon terhelt, és országos kiépítettségű. A Telenor meg szintén országos 3G lefedettségű, de a kezdetek óta zűrös volt a ZTE cucc, amivel kiépítették, így elég gyengécske lett sebességben.
-
radio100jozs
őstag
Úgy látszik a Telekomnál nem volt egy sikertermék a Homenet 50 GB-os otthoni mobilnet csomag, mert április 1-től kivezetik. Bár ilyen áron, és korlátozásokkal nem is csodálkozom, a Voda és a Telenor hasonló csomagjaihoz képest is pocsék volt ez a díjcsomag.
-
n@p@lm
őstag
Hát a korlátlan net az nem korlátlan.
Bár adatforgalom lehet hogy korlátlan, meghagyták a csomaghoz tartozó sebességlimitet. -
fornettisuti
veterán
válasz
Wind-Storm #96000 üzenetére
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
A netről én nem tudtam semmit, nincs igénybe véve. A havidíjas előfizetésre váltás még a tegnapi napon történt.
Valószínűleg a karbantartás lehet az oka.
Élő ügyfélszolgálatnak végre sikerült kikapcsolnia. -
válasz
Szia,
4 nap múlva próbáld meg szerintem, ha nem annyira sürgős, vagy ma estig a 1414-en, ha azonnalos a dolog.
-
thomas77
senior tag
válasz
Én január közepén váltottam. Azonnal ki tudtam kapcsolni a hangpostát. Szerintem ez a karbantartással lehet összefüggésben. Esetleg próbáld az átirányítást kikapcsolni.
-
Keem1
veterán
válasz
Nem lehet, hogy az a karbantartás az oka, ami miatt a korlátlan netet kaptuk 4 napra?
Feltéve persze ha ma próbáltad és nem pár nappal ezelőtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest