Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
veterán
-
veterán
-
tsteve
senior tag
válasz Putyin90 #90027 üzenetére
aktiv net csomag kell akkor is, ha dominóban előfizetsz rá... azaz elvileg a közösségi opció is megszűnik, ha a dominos net csomagra elfelejtesz előfizetni... annyi csak a különbség, hogy előfizusoknak most promóció van, de neked továbbra is fizetős a közösségi oldalak opció...ha a rendszerük jól működik, amire ugye nincs garancia, nem is vonhat pénzt közösségi opcióra, ha előtte nem tudta levonni a pénzt a netes csomagra....
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz Putyin90 #90557 üzenetére
Ellenőrizd, hogy rendelkezel-e mobilinternet szolgáltatással!
Van rajta mobilnet csomag is aktívan, legalább napinet? Ha nincs, akkor nem aktiválhatod a 3GB promóciót, ez le is van írva a weboldalon:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/domino/3gb-3napra
-
legenda
válasz Putyin90 #95807 üzenetére
Szia,
A készülékek tudnak minden szükséges 4G frekvenciát (különös tekintettel a B20 800 MHz-re9?
A térkép nem 100%-os pontosságú amúgy, illetve a készülék milyensége is számít, hogy mennyire jó az antennázása és a modulja, szélsőséges esetekben mérvadó is lehet kérdéses helyeken a különbség.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tompika777
senior tag
-
Winne
nagyúr
válasz Putyin90 #119646 üzenetére
Ha ezt a verziót csinálod, akkor legyen összesen 3 db hangcsomagos előfizetésed legalább és akkor féláron vannak a korlátlan neteid magentában.
#119654 st3v3np3t3r az nem a UPC volt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ledgeri
nagyúr
válasz Putyin90 #127730 üzenetére
Ha nem kell a 2. sim akkor bármely dominós oldalon szét van promózva az előfizetés (hogy ajánlanak-e valami extrát, passzolom, erről majd valaki ír itt.
Ha a maraton nem jó opcó ár, érték, kb. felhasználási idő triójában, akkor marad az előfizu, amennyire én láttam.
Opció-e egy új telefon? Akár mint dualsim probléma megoldására, és egy készülékként, akár mint kb állandó 2. internetmegosztós teló a 2. sim-nek?(nem egyértelmű hogy baj-e hogy ha 1 simes leszel, vagy nem, vagy hogy jobb-e külön sim-ként kezelned a dolgokat...>> csak a nethiányt éreztem, vettem ki a mondandódból., semmit arról, hogy most jó volt-e úgy ahogy volt, vagy jobb lenne másként )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
válasz Putyin90 #127730 üzenetére
Dominosként ahogy láttam csak 1 GB van 1490-ért, 5 GB 3990-ért és 15 GB 5990-ért. Ezek nem túl jó árak, 5 GB nem hiszem, hogy kell nekem
Ha a Maraton feltöltéseket használod és mondjuk az 5GB két hónapig is elég neked*, akkor már csak 2000ft/hóra jön ki a neted és még kitolhatja a használati időt az is, hogy amikor 5000 ft-tal App-ból töltöd a Domino-t, kapsz rá 500MB adatot 7 nap felhasználási idővel, valamint szinte minden szerdai Domino Day-kor adatot aktiválhatsz 24 órára(600MB ill 1GB ajándék adat). Mindennel együtt akár 3 hónapra is kihúzhatod az 5GB-os feltöltéssel.
*Maraton feltöltés nem 30 napig érvényes, hanem, amíg el nem fogy(természetesen a kártya érvényesség az alap ilyenkor)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest