- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Most érdemes majd Domino kártyát venni, aki akar két hónapra 10 GB netet. Meg lehet venni június elején, így a nyárra megvan az internet hozzá:
Azon új Domino előfizetők, akik a Domino díjcsomagot és a hozzá tartozó Domino Fix Extra SIM kártyát online, a webshopon keresztül rendelik meg.
2018.05.07-től 2018.06.06-ig. Belföldön két hónapig felhasználható 10 GB adatmennyiség.A kedvezményt kizárólag azon új Domino előfizetők vehetik igénybe, akik a díjcsomagot és a hozzá tartozó Domino Fix Extra SIM kártyát a Magyar Telekom webshopjában, online rendelik meg. A kedvezmény keretében biztosított adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel 2 hónapon belül, EU roaming helyzetben nem vehető igénybe.
-
válasz
radio100jozs #97397 üzenetére
Azt vágom, most akkor válthatok ha 4079 Ft vállalt minimum havi díjat elérem, tehát Mobil S + 3GB lesz (2000+2290) 4290 ft tehát válthatok felfele.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #97394 üzenetére
A Mobil XXL 8900 Ft/hó áron lesz e-pack csomaggal, ami azért kedvezőbb, mint a mostani korlátlan hangcsomag a maga 12.000 Ft-os árával.
-
válasz
radio100jozs #97394 üzenetére
2GB helyett adhatnának 4GB-ot most már...Szóval 3GB lesz helyette? -
radio100jozs
őstag
Június 1-től ismét változások a havidíjas csomagokban:
Lezárásra kerülnek a Mobil Korlátlan hang, a Net 500MB és Net
2GB mobilinternet díjcsomagokAz oka, hogy május 1-től ezek lesznek helyette:
Új díjcsomagok kerülnek bevezetésre: Mobil XXL korlátlan hang díjcsomag, valamint a mobil
hang díjcsomagok mellett igénybe vehető Net Alap (benne foglalt EU-ban is felhasználható
adatmennyiség 1 GB) és Net 3 GB mobilinternet díjcsomagok -
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
A Domino kártyához kapott net mellé rendelve a Maratont először az ajándék netet használja el?
-
-Ben-
veterán
beavis83, -secret-
Köszi, akkor nem szórakozom vele. Azért igazán tehetnének oda is egy figyelmeztető üzenetet... De nyilván nekik nem érdekük.
(#97390) kali: díjcsomagváltásnál nekem is, de a szerződéshosszabbításnál nem jelzi.
-
-
-Ben-
veterán
Akkor rosszul fogalmaztam. Tehát lehetőségem nyílt a szerződéshosszabbításra, azonban a csomagom összeállítását is engedi módosítani anélkül, hogy felhívná a figyelmemet egy esetleges (brutális) kötbérre.
Linkelek képeket is...Nem úgy néz ki, mintha kötbért akarna fizettetni, viszont ezt erősen furcsállom.
-
-Ben-
veterán
-
válasz
kovacsmi_74 #97381 üzenetére
Kösz, ezt holnap kipróbálom.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
lugosi #97380 üzenetére
1-2 hete csináltam pár számra egyeztetést, androidon chrome-mal. Fiókot én sem akartam létrehozni, valahogy úgy sikerült tovább lépnem, hogy a telekom oldal keresőjével menetközben újra rákerestem az adategyeztetésre. A telefonszámmal így be volt jelentkezve, de a fiók létrehozással már békén hagyott, ha jól emlékszem.
-
-
törölt tag
válasz
lugosi #97368 üzenetére
A múltkor olvastam vmi könyvet, amiben a trollokat föld alá zárták
Melyik böngészővel próbáltad?
Nekem a régi firefoxxal tök simán ment, igaz, azóta már volt egy "fejlesztés", ami miatt morogtam is itt az előbb, úh nem kizárt, h az adategyeztetést is elszarták megint, de meg is nézem neked mindjárt.
Jelentem, működik. -
goop
őstag
válasz
zsoltzsolt #97375 üzenetére
Neten nem lehet. Csak személyesen, talán még telefonon, de az is kétséges.
-
-Ben-
veterán
Még van hátra 2 hónap a hűségidőmből. Megjelent a „Hosszabbítsd meg hűségidődet 2 évvel, hogy havidíj vagy készülékkedvezményt kaphass!” lehetőség az online felületen. Válthatok kötbér nélkül alacsonyabb csomagra? Úgy látom, hogy engedné, de eddig úgy tudtam, hogy amíg nem jár le teljesen a 2 év, addig csak a jelenlegit lehet meghosszabbítani.
-
goop
őstag
válasz
zsoltzsolt #97372 üzenetére
Nem is fogsz, mivel az egy szolgáltatás csomag...
Tv, net, vez. telefon, mobil. -
zsoltzsolt
addikt
Valaki tudna segíteni abban, hogy online, a Telekom oldalán, a jelenlegi Mobil S előfizetésem, hogy tudnám átváltani Magenta 1-é?
A díjcsomag módosításnál semmi ilyet nem találok.... -
-
válasz
szabogabor10 #97369 üzenetére
Én arra tippelek, hogy szombati nyitvatartás lesz holnap.
-
Sziasztok!
Van esetleg infója valakinek, mely üzletek lesznek nyitva holnap? Körülnéztem, de sehol nem találok infót.
-
válasz
St3ven #97366 üzenetére
Feltűnt esetleg, hogy az a problémám, hogy el sem jutok az adategyeztetésig, mert a böngésző túl sok átirányítás hibával nem megy tovább? Olvastok is, vagy csak írtok? Most komolyan?
Hol írtam olyat hogy bárkinek a személyi igazolványával próbálok bármit is?
Most komolyan, trollkodtok? -
válasz
St3ven #97359 üzenetére
Dominó, mivel adategyztetni akarok. Cég nevén, mivel magánszemélynek nincs ügyvezetője. Következő kérdést megelőzendő értelemszerűen nem a “cég” telefonál rajta, hanem a cégnél levő magánszemély. Esetleg ha még kifelejtettem volna SIM kártyákról van szó és nem a makk hetesről.
-
válasz
Lackooo84 #97098 üzenetére
Semmilyen formában, ezt a linket használva sem, semmilyen böngészővel, semmilyen beállítással nem működött az online adategyeztetés. Sütiket töröltem, minden létező védelmet kikapcsoltam a böngészőben (az alapértelmezetteket is), semmi. Túl sok átirányítás.
Személyesen ezt csak a cég ügyvezetője tudja elintézni, ha cégesek a kártyák?
Az érintett kártyáknak ott kell lenni? Tehát akik használják, azoknak is be kell menni?Elmondhatatlanul tele vagyok már azzal, hogy a telekom weblap működése évek óta ilyen kritikán aluli.
-
törölt tag
A tré már megint fejlesztette a weboldalt??? Látszik... Vagyis megint elszartak dolgokat. Most éppen az lett "véletlenül", h az előfizunál, ahol eddig természetesen működött a hívásértesítő, most "hívásértesítő tiltás" szerepel a helyén a honlapon, ráadásul aktiválva, és pontosan ezt is csinálja, holott pont ellenkezőleg volt beállítva általam... Kb annyit érnek ezek a fejlesztők, mint a helyesírásuk...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #97354 üzenetére
Születési helynél ha ott van zárójelben Magyarország, akkor azt is oda kell írni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabonagyur #97354 üzenetére
Telefonon kell hívni őket. Anyósnál én is beszoptam, mondtam inkább hívja az üfsz-t. Pedig tavaly én csináltam neki.
-
szabonagyur
félisten
Csinálnám fater telóján az online adategyeztetést. Tavaly sem volt egyszerű, de most sem akarja az igazat. Megadom az adatokat, erre kiírja nekik nem így szerepel az adatbázisban. Gondoltam a régi személyi száma a gond, de azzal sem jó, egyikkel sem. Mit lehet még tenni?
-
antal750
senior tag
Sziasztok
A maraton 4gb-s netnél hogy tudom lekérdezni hogy mennyi maradt még? -
törölt tag
A lakosság kb 45%-a telekomos.
Akinek fontos volt az olcsó beszéd, bekapcsolta a "most"-ot, amivel a percdíj 9 ill. 19 Ft.A percdíj így átlagolva (9*45)+(19*55)/100 lesz. Vagyis 14,5 Ft.
A 4GB-os "maraton" adatcsomaggal 1MB=0,87 Ft
Akkor:
25 perc + 500MB=798 Ft50 perc +1,5GB=2061Ft
100 perc+3GB=4123Ft
Ráadásul a telekomnál azért fizetsz, amit ténylegesen elfogyasztasz, nem kell a hónap végén bennmaradt/elhasználatlan adatot/percet kifizetni.
Szóval a telenor csomagjai egy cseppet sem versenyképesek a telekom kínálatához képest.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #97304 üzenetére
A Telenor már beújított:
Kíváncsi lesz a Telekomra.
-
radio100jozs
őstag
válasz
sketchifun #97345 üzenetére
Vannak sajnos olyan területek, ahol a 800 MHz-es 4G-t nem lehet kiépíteni, jellemzően Ukrán határ közelségében, ott a Telekom is csak 3G-n működik. Ilyen pl. Záhony, és környéke, csak 3G van kiépítve, 4G nem az említett problémák miatt.
-
viktorhu
veterán
válasz
sketchifun #97345 üzenetére
Sok ilyen hely van hivatalos beltéri lefedettséggel, ahol egy tereptárgy a falu egy részén takarja a tornyot, és nincsen térerő. Lehet, hogy a 3G messzebbről jön és túlterheltebb is.
-
sketchifun
senior tag
Hát, pedig sajnos beletartozom az 1%-ba.
A telefon egyébként itthon ugrál 3G és H+ közt, de egy ilyen megakadás után nem vált, csak fizikai helyváltoztatás esetén, és net a váltás ellenére sincs.
Amit észrevettem, hogy mikor megakad, többnyire H+ van.
A 3G kényszerítés sem segít.
Kültéren itthon nem, de bármely irányban megyek 300m-t, és működik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
sketchifun #97342 üzenetére
Próbáld meg fix 3G-re állítani(ne 2G/3G/!G -n legyen, s ne 2G/3G-n), lehet időnként dobálja a cellák eltérő technológiák között. Tuti, hogy valami ilyesmi van a háttérben. A xiaomi nem csoda h. döglődik B20 nélkül, de az S8-an se megy a 4G, ott sem stabilabb? Jók a beállításai? mert Magyarországon azért már elég kevés hely van, ahol a Telekomnak nincs 4G.
Kültéren sem megy? Speciális antennával azt be lehetne vinni erősített jellel.
-
válasz
sketchifun #97342 üzenetére
Szia,
Egy helyen/cellában tapasztalod csak 3G módozatokban a problémát, vagy máshol is?
Korlátlan mobilinternetem van, bár itt korrekt 4G+ hálózat van, de átkapcsoltam 3G-re és nem jelentkezett az általad leírt probléma. -
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Adódott egy kis gondom a telekommal. Azon belül is a mobilnettel.
Korlátlan + Korlátlan csomagban vagyok.
Ha 4g-n forgalmazok adatot, nincs baj. De sajnos az otthonomban nincs 4g. Ha viszont 3g/hsdpa-n elindítok egy videót youtube-on, akkor pl. megáll a net. De totál. 1-2 percen belül megáll. Csak a repülőgép mód segít, vagy ha kikapcsolom az adatforgalmat és vissza.
Egy hete jeleztem ezt a Telekom felé, semmi válasz vagy változás.
Két készülékkel is próbáltam, Xiaomi Mi4C és S8.
Beállításokat többször ellenőriztem.
Ötlet?
-
-
luciferk
senior tag
Köszi a gyors választ
-
luciferk
senior tag
Szevasztok,
Next-S aranytárskártyás csomagban vagyok, vajon a vidéki vezetékes telefon hívása ingyenes vagy fizetni kell érte? -
4Grider
félisten
válasz
#73820095 #97327 üzenetére
Én két webáruházat üzemeltetek, így én is kértem és kaptam néhány árajánlatot. Ezért aztán utána néztem, hogy mint gazdasági társaságnak mi a kötelezettségünk május végétől. Mivel nem kell egyetlen hazai webáruháznak a rendelet 9-es és 10-es cikke alá tartozó adatot kezelnie, így az adatvédelmi tisztviselőre nincs szükségük. Az adatkezelés milyensége határozza pedig azt meg, hogy az elkészítendő adatvédelmi nyilvántartáson kívül van-e egyéb kötelezettsége az adott webáruháznak. Nekünk nincs, így az adatvédelmi nyilvántartást önerőből már készítjük, május végére tutira készen lesz, jöhet a NAIH...
-
4Grider
félisten
válasz
#73820095 #97325 üzenetére
Míg a GDPR-nek nincs hazai végrehajtási rendelete, addig szerintem felesleges rémhíreket kelteni.
A hazai info tv szerint pedig - kicsit leegyszerűsítve - amelyik webshop nem hírleveles (ez a webshopok többsége) az nem is nagymértékű adatkezelő, így egy csomó kötelezettség nem vonatkozik rá. -
törölt tag
Ha egy tétel, akkor együtt kell visszaadni, akkor is, ha egyébként 2 tételben is lehetett volna rendelni.
Az egyetlen lehetőséged, h közvetlenül megkeresed a webboltot, és elmondod, h mi a helyzet, és akkor lehet, h úgy dönt a kereskedő, h ezt a vásárlást sztornózza, és új számlát állít ki a "fél" tételre, és nem kell visszaküldened. De erre nem kötelezhető, és vele kell megbeszélned. Ebben ő fog dönteni, itt felesleges ezen rágódni. Őt kérdezd. Legfeljebb nemet mond, és megveszed külön.
Mondjuk, nem értem, miért egy tételben vetted, ha külön is lehetett volna, 2 tételben. Olcsóbb volt együtt? Akkor nyilván a kedvezmény bukva a módosítással.Ja, és nem árt az ilyenekkel igyekezni, mert egy csomó webbolt be fog zárni az új adatkezelési feltételek miatt. Igen sokba fog ez kerülni, és nem mki fogja tudni kifizetni. A kisebbek bele fognak bukni, uúgy, mint anno, mikor az új pénztárgépeken sokan elvéreztek.
-
makoss
veterán
Üdv!
Melyik a legolcsóbb feltöltőkártyás mobilnet amivel korlátlan lehet Facebookozni + messenger?
-
8
senior tag
válasz
Ateszpapa #97320 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat, kifejezetten tapasztalatokra lennék kíváncsi (ahogy a kérdésemben is szerepel), mert találgatni én is tudok.
A termék állapota és az esetleges hiányossága nem befolyásolja az elálláshoz való jogot, de a vásárló felelősséggel tartozik az értékcsökkenésért.(#97319) prozodus
Egy tétel a számlán (de a két termék egyébként külön-külön is szerepel a webshopban).
-
8
senior tag
Van-e valakinek tapasztalata arról, hogy ha a webshopban online rendelt termékkel kapcsolatos 14 napos elállási jogomat gyakorlom, akkor
- ha csak egyik részt adom vissza, akkor élhetek-e az elállási joggal? Pl vettem egy bundle-t, samsung telefon és jbl fülhallgató, nem külön termékekként, hanem egy termékként szerepelt a webshopban, visszaadom a telefont, de a fejhallgatót megtartom, például arra hivatkozva hogy elveszítettem és majd mondják meg mennyi az értékcsökkenés amennyivel kevesebbet kapok vissza
- mennyit számolnak fel? (pl levonják a fejhallgató árát, amennyiért meg lehet venni külön is a webshopban)
- pontosan mikor ellenőrzik a viszaadott termék tartalmát (boltban leadáskor, vagy a központban?)
- t-ponton, partnerüzletben is vissza lehet-e adni, vagy csak visszaküldeni lehet?Nem szándékozom ilyesmit csinálni, pusztán elméleti kérdés
Köszi! -
polonic
félisten
Valakinél aktív az RCS szolgáltatás galaxy s8 üzenet appjában?
-
-
MATEO6600
őstag
válasz
Soulfly842 #97302 üzenetére
Értek mindent, köszönöm a segítséget
Gondolom a szolgáltatás újraaktiválását indítványozhatom távolról, telefonon keresztül, és nem kell senkinek személyesen bemennie -
soultrapp
senior tag
Hello!
Szeretnèk mobilnetet rendelni a maraton 500mb-ot.
Hívtam a 1777et,de ott a maraton netre nem volt menü pont csak a 30naponta megújuló netre.
Erre nincs sms rendelès mint a 30naposnál,hogy +net500 a 1414re???Vagy van valami apróbetűs rèsz amit nem olvastam a maratonnál??
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabogabor10 #97307 üzenetére
-
válasz
rayoliviero #97306 üzenetére
Sajnos még mindig nem. Nem tudjuk.
-
rayoliviero
veterán
Működik már a VoLte? Ha nem, tudja esetleg valaki, hogy mikorra várható, hogy végre működjön?
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #97304 üzenetére
Az biztos hogy ők már tudnak olyat, amit mi még nem.
A másik, hogy a Dominós nethez kéne valami bővítés. 4 giga, oszt csókolom...
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #97302 üzenetére
Úgy érted hogy vodás korlátlan EU-s telefonálás, vagy telenoros korlátlan net olcsón?
Mást nem látok.
A Digi még nem indult el. -
Soulfly842
addikt
válasz
MATEO6600 #97299 üzenetére
Azért, mert ha szerencséd van akkor a két hét letelte után nem kötbérezik meg egyből
Szerződésdokumentumokban benne van a kötbér is
Üveggömböm nincs és tenyérből se tudok jósolni
(vagy esetleg az ügyfélszolgálat megmondja)
Én azt tenném, hogy két hét letelte előtt kéred a szolgáltatás újraaktiválását és kérsz egy tiltást minden hívás tiltásával, ill. emeltdíjas tiltással
Ez utóbbi ugyanazt látja el, hogy nem tudnak semmit kezdeményezni a kártyáról, de legalább meg sem kötbéreznek
Ezt egy másfajta szolgáltatással vitelezik ki
Más:
Mint már külsős írom meg a gyanút - szerintem a Telekom akár már a májusi eleji változásokban reagálhat a változó piaci trendekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest