Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Erre volna valakinek ötlete, javaslata? [link]
(Samsung Galaxy S Advance telefonról van szó)
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. A következő dolog foglalkoztat: barátnőmnek szeretnénk venni telót kamatmentes részletre, csak az a bökkenő, hogy még nincs aranykártyája, és így nem tudunk részletre venni neki még új készüléket. Egy régebbi LG "okostelefonja" van, (nem Androidos még), ECO díjcsomaggal. A My-Tome szerint kb 100 pont hiányzik az Aranykártyához, és az utolsó havi egyenlege ~50, illetve az utolsó 6 havi ~300, tehát nagyjából 50-et szerez havonta. Na mármost a kérdésem az, hogy vajon mi lenne a legegyszerűbb, és leggyorsabb módja a hiányzó 100 pont elérésének? Pontok járnak ugyebár a fogadott hívások után, és a számla összege után, de nem tudjuk, vajon a családbarát kedvezmény ebbe beleszámít-e. Sokat sajna azon kívül nem telefonál.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #28587 üzenetére
Komolyan? Hát én nem tudom hányszor beszéltem ez ügyben egy nővel, mindig őt hívtam, megadta a nevét, hogy keressem, és segít, de ezt egyszer sem említette, hogy boltban lehet venni részletre aranykártya nélkül is
-
Gabesz87
veterán
A My T-mobile most halott, vagy mi a fene van? Próbálnám beállítani a távszámlára a T-Mobile előfizumat is, csak kéne egy előző havi számla adatok miatt, de így, hogy nem tudok belépni, bajos...vagy hogy legalább a mostani számlámat befizessem. Nem igaz, hogy ezt a szart nem tudják megcsinálni rendesen. SMS bezzeg jön, hogy beléptem.
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
A segítségeteket kérném, mert nem tudok dönteni díjcsomag választásban. Next S/Move M között vacillálok. Jelenleg egy Galaxy S Advance telüm van Mozaik S előfizuval, és most egy Lumia 735-öt szeretnék venni. Viszont az LTE sebesség miatt agyalok. Jelenleg Speedtestel 8,95/3,51 Mbit-et mértem HSDPA-val. A Next S 30 Mbit-es 4G-t ad, a Move M csak 10-et. persze gondolom ezek csak elméletik, nem tudom, vajon a tényleges hogy alakul, de azt nem tudom, hogy mennyire lenne előrelépés a mostanihoz képest. Megérné-e a 30-as Next S. Mert annyit nem telefonálok, hogy kihasználjam az ingyen telefonálás előnyeit, szóval csak emiatt nem akarok 2500-al többet fizetni. De másrészről meg azért a 30-as 4G csak jobban vonz mint a 10-es. Szóval ebben szeretném a tanácsotokat kérni, főként a 4G sebességet illetően.
-
Gabesz87
veterán
Srácok, a kiegészítő net csomagot (NetPlusz L-em van) ugye nem kell havonta mindig igényelni, hanem lemondásig él?
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. A következő a kérdésem: Skóciában vagyok, és haza simán tudtam telefonálni, a páromat, aki szintén itt van, tudtam hívni, viszont a tesóm számát (német szám, de ő is itt van amúgy most) nem. Egyszer csörög aztán egyből rögzítő. Minden szám +al van beírva nekem. Ő meg tud hívni amúgy. Mit lehet csinálni, hogy én is tudjam hívni?
-
Gabesz87
veterán
válasz Dj.Kütyü #57351 üzenetére
Nem hinném. Roaming ki van kapcsolva amúgy is. Előfizus vagyok, szóval külföldön nem kell kapcsolgatni ki-be a roamingot, mint a Dominonál. Meg hát ahogy írtam is, tudtam telefonálni haza is, csak külföldi számot nem tudok hívni ezek szerint. Legalább is a német szám alapján erre gondolok.
-
Gabesz87
veterán
Ezzel az új szerződés módosítással, illetve áremeléssel kapcsolatban lenne tőletek egy kérdésem. Elvileg ugyebár, ahogy az Indexen lévő cikk fogalmazott, árat emelnek, de ha akarom nem. Vagyis ha én jelzem, hogy nem fogadom el az új feltételeket, akkor minden (árak) marad a régiben. Ez így jól hangzik, csak engem az érdekelne, és ezt szeretném megtudni tőletek, hogy ennek (ha van) mi a hátulütője, a "kisbetűs része" úgymond. Van-e valami, amitől emiatt elesek, valami negatív következménye a jövőre nézve. Mert azért ez kissé túl szép, hogy igaz legyen feltételek nélkül.
-
Gabesz87
veterán
válasz TeebyKay #62953 üzenetére
Értem, köszönöm, hát ez jól hangzik! Nem tudom, van-e értelme jelezni. Mellbe vágni nem fog az emelés, nem az összeg a probléma. Főként az foglalkoztatott, hogy esetleg elesek-e bármilyen új szolgáltatástól esetleg a jövőben, vagy ilyesmi. Nehogy azt mondják, hogy aki nem állt át az új feltételekre, az így járt, nem vehet igénybe ezt-azt
(#62952) Daffni2: "Bocs de nagyon bántotta a szemem."
Bocs, de....
Bocs, de nagyon bántotta a szemem!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
A "NetPlusz S" és a "NetPlusz Arany és Platina" csomagok miben különböznek? Ha Arany kártyám van, akkor megrendelhetem a 100 Ft-al olcsóbb Arany és Platina csomagot? Vagy annak van valami más feltétele is?
-
Gabesz87
veterán
Hajnalban kaptam egy sms-t a Telekomtól, hogy az igényelt családbarát kedvezményt módosították, a bevont számok: ....
Több éve be van már állítva nekünk, és nem módosítottunk semmit. Erről tud valaki esetleg valamit? Vagy valami ezzel kapcsolatban is módosult most? -
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #65340 üzenetére
Mind a három szám szerepelt az sms-ben, amik benne vannak a kedvezményben (az enyémen kívül). Nem hiszem, hogy az mind lejárt volna. De utánajárok.
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom ide illő-e a a kérdésem, hirtelen nem tudtam jobb topicot. Freemail-es e-mail címet szeretnék beállítani mobilon a Levelezés app-ba, csak megakadtam kissé. T-Mobilos nyilván a teló, azért is írok itt. Nem tudom mi az SMTP cím, hogy az azonosító a teljes e-mail cím-e, vagy csak a @ előtti rész, ill. hogy kell-e valamilyen titkosítás, és mi a port száma. Egy HTC Desire 510 teló az alany egyébként. Tudnátok ebben segíteni?
-
Gabesz87
veterán
Kimenő kiszolgáló beállításokat így is úgy is kéri. Felhasználónév, jelszó, SMTP kiszolgáló, Biztonság típusa, Kiszolgáló port. A bejövőnél beállítottam, amiket írtál. Szóval akkor a kimenőnél lehet a T-Mobile, vagy a Gmail-é is? Melyiket, ill. miket írjak be akkor? Gmail esetében mondjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Szerintetek fog jönni valamikor iPhone 6S rozéarany színben? Párom olyat szeretne, de jó ideje már az van kiírva, hogy újabb készlet várható, jelenleg nem rendelhető.
-
Gabesz87
veterán
Kis dilemmában vagyok, remélhetőleg tudtok segíteni. Lejárt a hűségidőm, és most váltottam át a Move S csomagomat Mobil M-re. Utána jött az sms, hogy a családbarát kedvezményemet így megszüntették. Mondjuk logikus, mert gyakorlatilag a Mobil M csomag ugyanazt nyújtja. A másik gondom, hogy volt egy 1GB-os NetPlusz L kiegészítő netcsomagom az alap 200 MB-hoz, de olvastam, hogy ezt is megszüntették május 1-től. És most a 400 MB csomagot választottam, gondolván, hogy 400MB+1GB+500MB (ez utóbbit pár hónapja kaptam, 2 évre, mint hűséges előfizető) elég lesz. De most akkor ezek szerint többé nincs 1 GB-os csomagom? A másik, hogy nem tudom, anyám számával mit csináljak így, hogy a családbarát megszűnt. Ő Dominos. Egyik lehetőség, a Domino S, ami 4000 Ft/hó, csak épp lehet, hogy nem érné meg neki, mert azért tudomásom szerint nem tölti havi rendszerességgel a kártyáját. Másik lehetőség, hogy átváltjuk előfizetésre, és neki is beállítanánk ezt a Mobil M csomagot, ezzel meg az a gond, hogy úgy láttam, muszáj hozzá netcsomagot is választani, viszont a gyakrabban használt telója nem okostelefon, tehát arra szükségtelen nem. Igaz, hogy van egy másik telója is, ami okos. Esetleg azt a számát váltanánk előfizusra.
A párom előfizetését is váltanánk, mivel az ő hűségideje is lejárt. Először az volt a terv, hogy a 80 perces Mobil S-t választjuk, de ő minden este beszél az anyukájával, vagy a tesójával, szóval 80 percnél többet beszél havonta. ha meg a nagyobbat választjuk, nála is ugrik a családbarát, ami nem jó.
Bocsánat a sok kérdésért, de remélem tudtok segíteni. -
Gabesz87
veterán
válasz gianone #84872 üzenetére
Ezt nem is láttam. Viszont olvasom, hogy ehhez:
"Minimum két Telekom havi díjas előfizetést be kell vonnod az opcióba, amelyek azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán szerepelnek." Ill. a további bevont havi díjas hívószámoknak szintén azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük.
Itt már elbukott a történet.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz -secret- #84875 üzenetére
Akkor az egyik megoldás ez (ez esetben, ha egy előfizetéshez kapcsolódik több szám, akkor u.a. a személy, az előfizető fizeti az összes számlát, ami a nevéhez van rendelve)?
A másik megoldás, hogy mindenki átáll Mobil M-re, és akkor ingyen beszélünk. Csak mondjuk a párom szüleinek szerintem élő hűségideje van még Move S-el talán, nem tudom, azt át lehet-e ilyenkor váltani.És amúgy az új net csomagokban nincs korlátozva a sebesség? Mint pl. a Move S-ben, ahol csak 30 Mbit/s volt ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz -secret- #84888 üzenetére
Mennyé' má??? Ezt hogy a f...omba? Jaaaaa, értem.
Hát ez kemény. Amúgy anno én is néztem az XS-t, pedig az volt tervben+kiegészítő nettel. Nem tudom, végül miért lett az S. Bár lehet, hogy azért, mert kamatmentesen vettümnk mobilt is, és azzal olcsóbb volt nyilván a havi részlet. Többet mondjuk tuti nem veszek Telekomnál telót, csak függetlenül.(#84887) tsteve
én tuti nem akarok töltögetéssel bajlódni. Ok, nem telik sokba, és neten is lehet, de akkor sem.(#84885) radio100jozs
ember legyen a talpán, aki ebből kiigazodik. Mármint ebből a sok Domino csomagból. Azt hittem pl. a Domino S is külön csomag. Ezek szerint az egy kiegészítő? Most melyik jobb? A 9/19-es, vagy a Fix? Vagy a 9/19 is kiegészítő?[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz tsteve #84891 üzenetére
Most opció?
Anyám domino számainak hogy tudom intézni a csomagjait? Vagy ki tudja azt intézni? Az egyik számát én vettem, tehát azt gondolom, tudom én is. Bár belépve a neten, sehol nem látom ennek jelét. A másik, régi számát viszont fogalmam sincs már, ki vette. Dominos csomagot váltani mondjuk lehet egyszerűen gondolom, nem kell feltétlen annak intézni, aki a számot vette!?
-
Gabesz87
veterán
válasz tsteve #84894 üzenetére
Hát ez mekkora szívatás. Képzelem, hány ember van, főleg idősebbek, akik dominot használnak, és fogalmuk sem lesz, ha kapnak egy ilyen sms-t, hogy az mit akar jelenteni.És amúgy ezt az sms-t a dominos számra küldik, vagy az előfizetőnek, aki vásárolta a dominos kártyát?
Magentával kapcsolatban is lenne akkor kérdésem. Amikor megjelent, és számolgattam, úgy tűnt, hogy nem éri meg, jobban kijövök így külön mobil és otthoni előfizuval. Most mi a helyzet ezzel? Nekem van TV, net, telefon is a mobil mellett. NetMánia XXl+Családi HD+alap kábel tel. Havi számla olyan 12-13.000 közt szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
válasz gianone #84907 üzenetére
Elintézzük majd valahogy. Mindenképp a nevemre veszem, egyszerűbb lesz a későbbiekben.
Néztem most a Magentát, kíváncsiságból összeállítottam:
Mobil M+1GB mobilnet+120 Mbit net+Szuper Családi HD+Hoppá Plusz otthoni tel+felvétel opció=16.530 FtJa mondjuk az otthoni előfizum nem is 12-13 közt van, az korábban volt, csak lemondtam az HBO-t. A legutóbbi mobil+otthoni számlám: 7842+8647=16.489. Szóval sok előnyt nem nyújt a Magenta látszólag.
-
Gabesz87
veterán
válasz Soulfly842 #84994 üzenetére
Persze, tudom, csak Nyíregytől 50 km-re lakunk, és anyám nem az a pihenős, lazulós típus. Ha otthon vagyunk, egész nap süt-főz megállás nélkül, meg még apámnak is csinálja a papírmunkáját, szóval nem nagyon van időnk elmenni ezért Nyíregyre. Mondjuk nagyszülők miatt szoktunk bemenni, de most nem kezdeném el leírni a családi hátteremet Lényeg, hogy megoldjuk valahogy, el lesz intézve. De köszi!
-
Gabesz87
veterán
Gondolkodom a Magentaban, mert végül is kb.ugyanannyi lenne mint most összesen a mobil+otthoni. A kérdésem hogy az 50.000 Ft kedvezményt bármire lehet használni? Mármint azokra a TV-kre is ami nincs a felsorolt listában? Nekem a Pana 50D6S30 jön be arra pályáznek. Igénybe vehető vajon erre is az 50e?
-
Gabesz87
veterán
Domino kártyának, amit nem én használok, de én vettem, nem tudom valahol online az ügyeit intézni? Díjcsomagváltás stb.
-
Gabesz87
veterán
Megcsináltam anyám 2 számára online az adategyeztetést, az én adataimat adtam meg. Viszont nem gáz, hogy az egyik kártyát nem én vettem? Látom, hogy a számmal be vagyok épp jelentkezve online, és az apám neve szerepel ott: Üdvözöljük.....
Tudom, biztos sokan kérdezték már.... -
Gabesz87
veterán
Sony 55XD7005
Samsung UE50/55KU6000
LG 49UH6207Ezek közül melyik a legjobb? Mondjuk még mindig bizonytalan vagyok, mert józan ész szerint semmi szükségem 4K-ra. A TV nálunk normál TV használatra van, Telekom IPTV-vel, filmeket, ami jó, azt projektoron nézzük, többnyire meg csak a hálóban ágyból. Csak most a nappaliba gondoltuk, hogy mivel úgyis átalakítunk, és a projektor felkerül majd a plafonra, a vászon mögé a falra tennénk egy TV-t, mert az augusztusban születendő gyerekünk később majd úgyis mesenézésre, játékra itt fog legtöbbet tartózkodni. Meg akkor már nyilván mi is....Telekomnál meg most van a Megantára a -50000 Ft.
Ahogy korábban is írtam már, szívem szerint a Pana 50DS630-at venném, csak nincs készleten, és attól tartok, nem is lesz. Fene tudja. Úgyhogy ezért gondoltam a fentiekre az elérhetők közül. -
Gabesz87
veterán
Úgy 1,5 hete megcsináltam a Magentát. A Telekom oldalra belépve mikor fogom látni az áttekintésnél, mennyi idő kell nekik? Mert még mindig külön van a Mobil, ill. az Otthoni. Amúgy tök jól jártam, jóval olcsóbb lesz így, örülök, hogy megcsináltattam. A trükköt viszont nem nagyon szemléltetik az 50.000 Ft-os készülékkedvezményhez, miszerint ahhoz kell egy plusz új szolgáltatás. Egy mobilnetet akart rámbeszélni a csajszi, de semmi szükségem rá.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Akkor ez így is marad? Tehát külön fogom látni a mobilt és az otthonit? Azt hittem majd összevonják. Na mindegy. Egy 400 MB-os netem van, mondjuk ezt 1 GB-ra fel fogom majd emelni, de ezen kívül plusz mobilnet nincs, nem is kell. Ajándékba kaptam 500 MB-ot 2 évre pár hónapja, úgyhogy ha felemelem 1 GB-ra a 400-at, 1,9 GB-al már elleszek.
-
Gabesz87
veterán
válasz btudos #86112 üzenetére
Szerintem még nem állt át amúgy nekem, mert a hűségidőre is azt mondták, hogy u.a. az időpont lesz a mobilra is, ill. a TV is itt még a sima Családi, nem a szuper családi ill. a telefon is még a régi alap kábel csomag, nem a Hoppá plusz (vagy mi is a neve annak ami most a Magentában van). Mindegy, még várok, nem egy eget rengető probléma. Majd telefonon megkérdezem max, hogy mikor áll át.
(#86113) szalai112
Már miért buknám? Kérdezte a csaj, amikor megcsináltam a Magentát, hogy tudok róla, hogy van 500 MB ajándék netem? Mondom igen. Konstatálta, és dolgozott tovább. Nem mondta, hogy ez a Magentával megszűnne.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Úgy láttam neten, hogy most kb. 50e-el olcsóbban tudnék telefont venni (online kedvezmény+készülékcsere). Csak annyi mindenre kell már figyelni, hogy lassan nem tudok eligazodni a dolgokon. Pl. most azt vettem észre, hogy már nincs is 4 GB-os net opció? Mert nekem jelenleg az van,. és nem is olyan régen, úgy 2 hónapja váltottam fel rá az 1 GB-ról. Most meg van 2 GB-os, felette meg 6-os. Szóval ha én meglévő előfietésre vennék úgy készüláket, akkor most a 4-es marad, vagy a most elérhetőkből kell választani? Nem tudom számít-e az árba valahogy, de Magentám van (Mobil M+4GB net+250-es net+Szuper Családi HD+otthoni tel.)
Huawei párti vagyok, Honor 7-em vab jelenleg, és nagyon szeretem. Jelenleg legszívesebben egy Mate 10 Pro-t nagyon megvennék Csak a feleségem az akadálya 240 lenne (havi szinten 11e). A másik lehetőség egy P10, az már 90-ért elhozható.
Úgy látom ezek az árak új előfietőknek is elérhetők. Azt nem tudom, hogy ezen kívül én hűséges, és régi előfizetőként esetleg kaphatok még jobb árat? Hűségidő nem érdekel, nyugodtan lehet 2 év, és a telefont is úgy 2 évente cserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Sorozatok
- Router gondok
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs