Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Nálatok mit ír a szállítási státusz ... illetve időnél ?

-
Vangelis
félisten
Nekem most hagyta megrendelni a S4-et.
-
Schizoka
aktív tag
Naaaaaaaaa ebben a pillanatban sikerült a rendelés S4 juppi!!!!!!!
-
chester99
aktív tag
Üdv
Nekem is sikerült megrendelnem egy S4-et, folyamatosan 503-as hibát dobott, de ha rányomtam a vissza gombra, úgy már betöltötte az oldalt.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Másfél hónapja kötöttem készülék nélkül egy Like S dijcsomagot, akkor azt mondták, hogy később bármikor tudok kedvezményesen vásárolni telefont mellé. Most vennék is egy S4-et, vagy i5C-t, de új előfizetőknek ezzel a csomaggal 44.400 ill. 54.990 Ft, mig nekem, ha a meglévő havidijas opció alatt bejelentkezem, már 50.400 ill. 59.900 Ft. Hol lehetne ezzel kapcsolatban érdeklődni? Telefonon, üzletben?
Vagy felesleges, ha venni akarok valamit, akkor nyugodjak bele, hogy nekem már drágább?
Köszi!

-
znagy69
őstag
Nekem reggel 8 óta most sikerült végére érnem.
-
MAGUS7
tag
Van valaki akinek sikerült 5c-ét rendelnie ?
-
imcsoo
aktív tag
Most beszéltem megint egy nővel azt mondta hogy dolgoznak az ügyön, kérdeztem tőle hogy telefonon nem-e lehet rendelni? Azt a választ kaptam h ő rendeli meg akkor a nem akciós árat kell fizetni, vagyis csak azt tudja.. Most akkor hogy is van ez

-
-
raziel01
veterán
Ha ezt írja:
Telekom üzlet Kecskemét 2.
Átvehető:
2014.12.03.délutántól 5 munkanapon keresztülAkkor van esély, hogy esetleg mondjuk hétfőn már átvehető lesz?
-
Ákinard
aktív tag
Urak, ez a black friday érvényes telefonon rendelve is?
Neten kosárba teszem az iphonet, hibát ad, másodjára kiírja, hogy már a kosaramban van alatta "megnézem a kosarat" gomb, arra kattintva kiadja, hogy a kosarad üres...
-
djculture
félisten
Átlehet de több napos procedúra hacsak benem mész személyesen ugyanis simkártya cserével jár.
Amúgy betyár árak e-magon ezerszer jobb árak voltak reggel. Apple iPhone 5S mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 16GB, Ezüstszürke mobilt vettem 109-ért függetlent plusz egy Nokia 530 at függetlent 14950-ért plusz egy dualcore 7 colos táblagépet 6745 jó magyar forintért
-
imcsoo
aktív tag
Milyen számon lehet telefonon rendelni?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Be tudtok lépni a t oldalára?
én nem és így nem tudom megrendelni az s4 et

-
glaci
őstag
Van egy dominós számom. Szeretném átrakni Move XS előfizetésre valami jó készülékkel.
Viszont megakadok, mert nem tudok belépni a dominos számommal és a "nem tudom a jelszavam" procedúra ismeretlen hibával megáll.
Ötlet?
Át lehet egyáltalán váltani webshopon keresztül?
Csak mert ha nem, akkor a belépés sem számít. -
raziel01
veterán
Ha jött a visszaigazolás a Galaxy S4-ről emailben akkor valszeg van készleten ugye és megfogom kapni?
-
glaci
őstag
válasz
Beca1990
üzenetére
Köszi!
Én sokat agyaltam, hogy mivel vegyem.
A Move XS olcsóbb, de mivel már van egy Mozaik XS előfizum nem használnám.
Az ATK N&R XS drágább (és lehet, hogy azt sem használnám mert van + 1 GB limitbővítőm is), de végül mégis az utóbbi lett.
Nem tudom jól döntöttem-e, majd kiderül.
(Valamiért úgy gondoltam, hogy a NET es SIM kisebb eséllyel kerül a fiókba. De most ujra belegondolva, a Move XS -t is berakhattam volna minden hónapban addig, amíg lebeszélem.) -
Zoty4
őstag
Ezeknel a moveoknal is lassitas van, ha elfogyott a net ugye?
-
Beca1990
senior tag
Egész jól kijöttem most...
Vettem egy Galaxy Express-t 23k - ért meg egy Galaxy S4 -et 50k - ért...
Szerintem jól boltoltam most.
-
glaci
őstag
Átnéztem az üzletszabályzatot.
Nekem a NET fontos, meg az alacsony havidíj. A hang nem is tudom, hogy kell-e.
Ha nem, akkor az ATK N&R XS 2500 Ft.
Ha kell, akkor:
Move XS + N+ L 2000 + 1300
Fun S ATK + N+ L 2000 + 1300
Eco XS + N+ L 2200 + 1300
Ha jól nézem ezeket választhatom.
Vagy van más is?
Szerintetek melyikkel éri meg jobban?Nem akarok hűséget válalni egy dijcsomagra sem, csak az előfizetésre.
A hang és az adat előfizetések között van átjárás? (Arra az esetre, ha később rájönnék, hogy rosszúl választottam.) -
Zoty4
őstag
Megrendeltem anyukamnak a samu s4et, move s-sel, 44kert, 1900ft husegpontot levonta a husegpontjai kozul de a vegosszegbol a vegen nem, jelezhetjuk a szemelyes atvetelnel h csak 42k? Vagy mi ennek a modja?
-
glaci
őstag
Na elfogyott, de legalább még rendelhető.
Mivel érdemes megvenni?
Én egy társkmártyás Net&Roll XS -en gondolkodom.
De az Eco XS és Fun Atanytárskártya sem tűnik rossznak.
(Csak előfizus hűség, díjcsomag hűség nélkül.)
Ha most NET -es kártyával veszem, akkor az már nem konvertálható hang előfizetéssé később ugye? -
Otisz
őstag
Újból rendelhető Telekomnál a Samsung S5610

-
HardRic
addikt
iPhone 5C se rossz ezen az áron. Végre Magyarországon is jelent valamit a Black Friday. Ezelőtt csak nevetséges akciókat láttam.
-
krystman
őstag
Na én is megrendeltem az S4 et. Úgy is ezzel szemeztem már nagyon régóta! Ettől jobb ajánlat nem is kell!
Nagyon örülök neki, hogy ennyi!
Igaz Telenoros vagyok, de ezt nem lehetett kihagyni! 
-
Vangelis
félisten
Akkor vegyek én is S4-et.
-
vwpolopg
őstag
Lehet a Like300 előfizum mellé venni egy LikeS-t is telóval vagy nem engedné a rendszer?
-
Ati007
őstag
vajon melyik procis az S4?
-
w333
félisten
S4 -t meg is rendeltem ...

-
csababarca
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Huhh,az nem rossz.
6osról infó esetleg?szerk.: megvan közben, az 200ezer.drága...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csababarca
üzenetére
5S emagnál 110k elvileg.
-
csababarca
őstag
Azért reméltem,hogy nem csak az az5 telefon lesz leárazva,ami a képen is volt...
legalább egy 5S lement volna,franc -
[P]laci
senior tag
Next S ATK-val 39600 HUF-ért megéri egy Samsung Galaxy S4?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak az a baj, hogy sztem megint ügyfélszolgálatot kellene érte hívni, amivel meg kérdés, hogy bezsebelhetem-e az 50%-os Black Friday akciót...
-
Otisz
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elméletileg éjfél, de ismerve a webshopot, tuti lesz valami gixer...

-
WonderCSabo
félisten
Akciós árlista vajon mikor derül ki?
-
r3dsnake
nagyúr
Titeket enged belépni a weben?
-
HardRic
addikt
Meddig tart míg felhívnak adatot egyeztetni rendelés után? Két nap eltelt. Ez nem igazán a "hamarosan" szint.
-
slice14
veterán
Valaki közétenné a ftiss mobiltárca appot?
Előre is köszönöm.
-
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Vissza is vonták azt a frissítést, ugyanis bizonyos funkciók használhatatlanok (pl. a számlázás rész)
-
egoistus
tag
Köszi a gyors reagálást, sajnos ezt sejtettem hogy nem lesz egyszerű a dolog. A baj hogy csere készülék sosincs, a készülék hibája pedig hogy a 2-3 órára "magárahagyott" készülék bejövő híváskor csengés nélkül ujraindul, csatlakozik a hálózatra(pin-t sem kér) de nem is jelzi hogy volt nemfogadott hívásom, tehát nem ellenőrizhető könnyen. Már a hiba jellegéből gondoltam hogy nem csinálják meg (főleg azonnal) de nem szeretném hónapokig sem húzni. Ezért lenne jó valami tipp amivel előrébb jutnék. Még egyszer köszi a reagálást.
-
válasz
egoistus
üzenetére
szia,
kérhetsz készüléket a javítás idejére, bár nem kötelesek, de jellemzően szoktak adni, ha épp van bent valamilyen.
cserét kérhetsz a kijavítás helyett, de szintén nem kötelesek teljesíteni, pláne ha aránytalan többletköltséggel járna számukra a kijavításhoz képest, a sokadig kijavítás után - általában három után, negyedszerre már vihető feljebb a dolog - már érdemes nekifutni a kicserélésnek, pláne úgy, hogy azonos hiba jelentkezik újra és újra.
a parkolási díj, szabadság és minden más anyagi és egyéb jellegű kiadás/teher számíthat később, de csak közvetve, majd az indokolt kicserélési, netán elállási - ha a sokadik cserés készüléknél is jelentkezne azonos hiba - szándék esetén, mint sok kényelmetlenség, kellemetlenség, sok időveszteség...stb, amik a "garanciális" ügyintézés miatt adódtak, de ez még nem a második ügyintézés során, hanem majd...
amennyire lehetséges, a kijavított készüléket még ott helyben ellenőrizni kell, és ha nem okés, akkor nem átvenni!
kárpótlás nincs, a szolgáltatás árából tudnak jóváírni, de azt csak meghatározott esetekben, ha konkrét ok miatt nem tudnád használni, de mivel a vonatkozó jogszabály szerint nem kötelesek cserés telefont biztosítani a javítás idejére, így az sem mindig egyszerű eset. -
egoistus
tag
sziasztok
Gondom van, a mai nap javításból hazahozott lg g2 mini készülékem ugyanúgy xar. holnap viszem vissza, most ujra 2 hét szervíz készülék nélkül, persze a szolgáltatás igénybe sem veszem ezáltal..
Az már hab a tortán hogy eddig 2 nap szabi kb 1000huf parkolás. Hogy lehet elérni hogy cseréljék vagy valami. Se időm se kedvem ezen sokáig tornázni, vagy ha nincs mit tenni valamilyen kárpótlás kérhető.
Köszi előre is a javaslatokat, akik már jártak hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- További aktív témák...
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon örülök neki, hogy ennyi!
![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/141128/1013886933K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)

dptrsk