Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz -secret- #96045 üzenetére
4G+ -on próbáltuk Domino csomag mellett Domino Maraton 4GB internet csomaggal (aminél egyértelműen oda van írva, hogy 300Mbps max. ) Speedtest app-al a mobilnet sebességet, és Bp-n 2 helyen is kb. 30/10-et mértünk, 2 eltérő készülékkel.
A weboldalon a "sávszélességek"-nél nincs feltüntetve egyik oszlopban sem a Maraton csomag(vagy csak én nem találtam) és ott látni bizonyos csomagokra 30 Mbps-t, de nekünk nem azok a csomagjaink vannak.
Rá is kérdeztem az imént az Ügyfélszolgálaton, hogy akkor most hogy is van ez?
Kíváncsi leszek, mit felelnek.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz ArNick #99660 üzenetére
Domino Fix díjcsomagom van.
ArNick hsz-e hatására (amire választ nyomtam most, bár nem kifejezetten válasz), most megnéztem a Telekom app-ot a mobilon - tudom, a fenti akciók aug 1-től lesznek - azonban láttam egy számomra új érdekességet:Találtam az "Egyszeri adatcsomagok" között egy "Díjmentes 50 MB" csomagot,ami 0 Ft havidíjas, és Időszaknak "30" van írva, így azt gondolom, havonta megújuló.
Sajnos, én nem tudom aktiválni.Megtaláltam, kinek jár.
pg77: mikor volt mi más? csak érdekelne, mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Lackooo84 #99966 üzenetére
De neked van Tkom előfizetésed is, vagy CSAK Domino fix-ed van maraton nettel?
csak mert korábban mintha arról lett volna szó, hogy csak a megújuló, havidíjas netes csomagot vásárlók kapják meg az 50MB ajándék netet, a Maratonosok nem.
Akkor ezek szerint, Te megkaptad a Domino-ra az aktiválásról szóló sms-t az 50 MB-ról?
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz szalai112 #100139 üzenetére
..és hogyan aktiváltad? (mármint, elsőre) Az előfizetés testreszabásánál az eseti adatcsomagok között, vagy, a Telekom app-ba belépve a felső soron megjelenő "Díjmentes 3GB" reklámkép alatti Aktiválom gombbal?
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz gabor9991 #101329 üzenetére
..csak sajnos, nem "kezdődik", hanem egyfolytában ilyen. Tudnám, minek adnak ki egyáltalán egy olyan verziót, ami ennyire rossz? ..és ha van 1-2 ember, aki be tud lépni, az sem számít abban az esetben, ha a visszatelepített 7.8-as meg 0,1 mp alatt képes csatlakozni a Tkom szerverekhez?!
-
MrCsiT
addikt
válasz 4Grider #101719 üzenetére
Az adatmennyiség és a letöltési sebesség nem azonos fogalmak, ne keverd.
Egy-egy tartalmasabb weboldalnál (beágyazott tartalmak, stb.) bizony érződik, hogy csak 30 Mbps van és nem 300, ha dominós vagy. Arról nem is beszélve, hogy a Domino-nak nem csak a sávszélcsökkentett sebesség a hátránya, hanem pl. voLTE-t is elfelejtheted, az csak az előfizetéseseknek "jár".
Fentiekkel együtt, egy Domino Fix + Maraton csomag olyannak, aki keveset beszél, anyagilag még mindig sokkal jobb választás, mint bármilyen havidíjas csomag. Amíg a Maraton internet opciónak más szolgáltatóknál nem lesz megfelelője, addig alhat nyugodtan a T.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
A 1414-re akartam elküldeni a +BONUSZ szót sms-ben a domino feltöltési bónusz aktiválásához, azonban a küldés gomb után a "hiba! Az üzenetet nem sikerült elküldeni" értesítést adja a telefonom.
Más számra tudok sms-t küldeni, tehát szolgáltatói oldalon vélem a hibát.
Próbáltam új simmel először, majd olyannal amiről már küldtem korábban, ugyanazt a hibát kaptam.Tudtok erről a hibáról valamit?
-
MrCsiT
addikt
válasz kopa1 #103536 üzenetére
Dominós a fórumtárs.
Nekünk - dominósoknak - nincs VoLTE. (nyilván a mi pénzünk kevesebbet ér a T. társaságnak. )
Arra meg, hogy kb. 5 percet beszélek havonta, és mellé 1,2 GB átlagos nethasználat társul, mindez a Domino Fix sim + MOST opció + Maraton 4GB nem lejáró internet csomag + ajándék netecskék formájában, így kb. 990 Ft/hó a "mobilszámla" költségem, na erre semmilyen más opciója nincsen a T-nek. Egy akármilyen díjcsomag is jelentősen drágább lenne.
Tehát, alternatívát nem kínál, de mivel nem szeretnék feleslegesen többet fizetni a szükségesnél, így
- VoLTE szolgáltatást ne akarjak;
- 30 Mbps-nél gyorsabb netet ne akarjak;
- készüléket csak listaáron akarjak, mert ha nem havonta fizetek, akkor már nem is fizetek, és 2018-ban lehetetlen lenne olyan szerződést írni, ami akkor is kötelez a fizetésre, ha nem vagyok havidíjas előfizető.. ahaaaaa..hát igen, a semmittevés kényelmes.Remélem, nyárra elindul a Digi mobil szolgáltatása, és akkor el tudok válni a T-től, addig pedig együttélek ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Telekomnál is úgy van, mint a Vodánál, hogy ha
- vett valaki egy mobilt, és eladja, akkor ha a szolgáltatóhoz vinné be javításra az új tulaj, akkor is csak az eredeti - a számlán szereplő név - személyivel igazoltan, vehetné át a javított mobilt?..és ugye, ha Samsunghoz vinnék egy telót javításra, és csereutalványig jutna a történet, azt is az eredeti tulaj nevére állítják ki, hiába van adásvételid, tehát ahhoz, hogy végül választhass másikat, egy magánszemélytől megvett telefon esetén, végül is akkor egy garanciális ügyintézéshez simán kellene az eredeti tulaj?
Zeki én mostanában hiába akarom a mobilomról a dominós simmel elküldeni a +BONUSZ üzenetet a 1414-re, azt mondja a mobilom, hogy az üzenet küldése sikertelen. Két simmel is próbáltam, az egyikről már elküldtem korábban, a másik vadi új sim Domino FIX csomagos, neten rendelt, és ugyanaz az eredmény..
Neked, másnál ez működik jelenleg?[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Dave1984 #104934 üzenetére
Flottakezelővel beszélj, illetve Tkom ügyfszolggal, hogy a konkrét csomagra a VoLTE engedélyezve van-e?
Volt régebben olyan ("állami") flotta, aminél ez nem volt engedélyezve.Mint ahogy, a Domino-sok is mehetnek a fenébe a T szerint.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz MaxxDamage #105059 üzenetére
Azt esetleg próbáltad, vagy megpróbálnád, hogy
A,
- ha átrakod a simet anyu/párod/haver (létező aláhúzandó) telefonjába, ABBAN, mi a helyzet a nettel?
B,
- ha a telefonodon minden Telekom kapcsolati beállítást törölsz (előtte megnézed, milyen APN beállítás(ok)nak kell lennie rajta) és azt követően visszateszed a SIM-et, akkor mi a helyzet?Csak nehogy a szolgáltatóra várj, miközben SW hiba nálad.
Majd írd le, ezekkel a próbákkal van-e változás, érdekel.
C,
- kérj kölcsön az A -pontban felsoroltaktól egy T-s simet, és AZT próbáld ki a Te készülékedben, van-e net, stb.?A visszatérítős kérdést lehet, hogy az Ügyf.szolg. tudja a legjobban, de aligha az a lényeg neked most.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz alex devil #105534 üzenetére
Itt nincs, de ubyegon2 látóasszonyok topikjában, na OTT, hót tuti, hogy lesz!!4!!négy!
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz MaxxDamage #105947 üzenetére
Idénre letudtad a telefonszámlát, ahogy nézem. Az adat érvényessége csak akkor korlátlan, ha nem hagyod lejárni a SIM-et, azaz, töltesz rá évente legalább 2500-at ugye.
A feltöltés előtt a feltöltési bónusz opciót is megcsináltad, vagy nem tudtál róla?
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz makoss #106207 üzenetére
No akkor csak leírom újra: ha keveset beszélsz, akkor Domino Fix (Domino Most opcióval) és Domino Maraton 4 GB netcsomag mellé: ha a 2 GB net elég 1 hónapra, akkor ez kb. 1800 Ft/hó lesz, annyiért szerintem nincs jobb, és akkor nem csak social mediára van neted, hanem akármire.
Gondold át.update: a hátrányok ugye egy havidíjas csomaghoz képest:
- az évenkénti adategyeztetés;
- a max. 30 Mbps letöltési sebesség, szemben a havidíjasok 300 Mbps maximumával, de alapvetően szerintem elég lehet a 30 Mbps. Sokkal inkább fontos, hogy stabil legyen a szolgáltatás, az pedig azért általában megvan.[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Domino-ra a Domino day /social media csomagja eddig sem tartalmazta a vibert ha jól láttam, szóval vagy ez korábban figyelmetlenség volt és csak kimaradt a felsorolásból, vagy semmi nem fog változni a Dominosoknak.
Bezzeg a face a face a FÉJSZ.. na AZ, marad.Aki havidíjas előfizetéssel netezik, annak ez is simán bele fog férni szerintem a szokásos adatkeretébe.
Így, sok értelmét nem látom a változtatásnak, de a Viber felhasználó havidíjasoknak adott esetben viszont ettől rosszabb véleményük lesz a szolgáltatóról.
Ha megéri nekik..[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz colonia #108043 üzenetére
Ezek vajon hol kellene megjelenjenek?
Nálam az adatszolgáltatásoknál ezeket nem listázza, pedig a Play-ből (hátha jó lesz) az imént telepítettem újra az appot a telón.
Milyen esőtáncot kellene még eljárni, hogy nálam is működjön rendesen az app?!"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz #73820095 #109891 üzenetére
Nem is értem, hogy mi a gondod a mobil app-al, hiszen teljesen jól mutatja az egyenleget, pl. itt is:
más:
Díjcsomagok témához:A minap jött hírlevél a T-től (akinek ez a "T" itt "Telenor"-ként megy át, az olvassa annak, nem érdekel, lol. ) hogy "akár 35 Ft-os percdíjért is telefonálhat előfizetés esetén" - hát ez szánalmas: a Domino FIX csomag a jelenleg még aktiválható MOST opcióval legrosszabb esetben is 19 Ft-ot kér egy percért, tehát, ha előfizetésre váltok, akkor beszélhetek kb. 2x-es percdíjért! Ezt nem sorolnám a kihagyhatatlan ajánlatok közé.
A Maraton adatcsomag nem fogy el hó végén, tehát a kb. 3600 Ft /3,5 GB ha elég 2 hónapra, akkor máris szó nincs havi 4000 Ft-os havidíjról, mint egy előfizu esetén, hanem jóval olcsóbban kihozható 1 hónap.
Hozzáteszem, hogy a Digi teszt amerre én járok (Bp-n) arra teljesen jó, így már arra sem feltétlen veszem a fáradtságot, hogy aktiváljam a Domino Day ajánlatot, hiszen a Digi-s sim miatt korlátlan adatmennyiségig forgalmazhatok. Amíg az általam használt appok és szolgáltatások számára elegendő az a sávszélesség (és az) , addig már csak azt remélem, hogy a teszt időszak majd nem év végéig, hanem jövő év végéig tart ..és azt, hogy ha végül a 0 Ft-tól eltérően beárazott kereskedelmi termék lesz belőle, akkor lesz olyasmi kedvezmény is a Diginél, mint a T-s Magenta csomagkedvezmények. (Csak a T-nél az alapdíj ami nincs rendben: drágák a díjcsomagok. Pláne a korlátlan csomagok: mintha az a világ legextrább szolgáltatása volna. 15 éve, talán. Ma már nem az, és csak felébrednek majd egyszer, talán..)
Amit szintén nem értek a Telekom ajánlatokban, hogy szegény Viber-t miért utálják annyira, hogy kvázi közösségi app-nak sem számít, holott rengeteg ismerősöm használja? Amíg az nem lesz ingyenes, addig számomra az "a közösségi alkalmazások nem használják az adatkereted" csak egy marketing rizsa marad, valós tartalom nélkül, mert számomra ez nem igaz.
*: a korlátlan adatcsomagot és adatforgalmazási lehetőséget természetesen ésszerű használat és felhasználás mellett értem, nem torrentre.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
..és ezért "tréfás", hogy egy új eszközre Telekom Garancia Max biztosítást - ami olcsóbb, mint a mostanában az app-ban vagy weboldalon ajánlgatott - viszont csak üzletben köthetsz.
Tehát akkor 14 napos elállás vagy olcsóbb biztosítás.
Köszi Tkom.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest