- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawez
tag
Sziasztok telekomos telefon rendelése után mennyi idő alatt írják jóvá a rendelést kb?
-
Sziasztok!
Kicseréltettem ma a Note 8-at, egy másikra. Az Alleeban kezdtünk, de nem volt nekik raktáron. Nagyon rendes volt az ügyintéző és a MOM parkban félrerakatott nekem egyet, azt mondta menjünk át és soron kívül fogadnak.
Ott már nem voltak ilyen kedvesek. Először belekötöttek, hogy mivel hétfőn vettük a készüléket letelt a 72 óra. Közöltem velük, hogy csütörtök munkaszüneti nap volt és a jogszabály munkanapra vonatkozik.
Felhívták a boltvezetőt, mert nem hitték el. Kiderült, hogy nekem van igazam, innentől kezdtek csak el igazán bunkózni. Főleg a samsung által odaküldött hülyegyerek, aki ott okoskodott, hogy ilyen beállítás, meg olyan beállítás.Végül lezártam annyival, hogy nem azért vásárolok majd háromszaz ezer forintért telefont, hogy állítgatnom kelljen a kijelző színét.
-
válasz
rayoliviero #96596 üzenetére
Pedig van benne ráció, jól kitalálták, mert egyrészt csak arany/platina kiemeltséggel lehet a 24 hónapos hűség esetén hűséget hosszabbítani és úgy készüléket venni 21 letelt hónaptól, másrészt ez a kedvezmény csak az előfizetésre vonatkozik, a költési szintre nem, utóbbinál marad a 24 hónap.
Az meg a készülék pontos típusának, aktuális árának és a költési szintnek a függvénye lehet, hogy megéri a szolgáltatónál venni vagy sem, néha olcsóbban adják, mint bármely más hivatalos viszonteladó, máskor meg drágábban.
A függetlenség nem lehet szempont, mivel a Telekom egyrészt már szinte minden készüléket hálózati zár nélkül forgalmaz, másrészt díjmentesen függetlenít a vásárlási konstrukciótól függetlenül, hűség alatt és még részletfizetés esetén is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #96596 üzenetére
Készüléket régóta nem éri meg szolgáltatótól venni...
(esetleg, ha kihasználod a Magenta1 vagy teljesen korlátlan csomagokat) -
rayoliviero
veterán
válasz
dptrsk #96595 üzenetére
Maguk ellenségei, ha lejárat előtt három hónappal lehet készüléket venni. Az előzőt is kp-ra vettem, az előfizetés hűség miatt kaptam valami nevetséges összegű kedvezményt. Már úgy látom, hogy a Telekomnál nem éri meg készüléket venni, olyan feltételei vannak, plusz kedvezményt alig ad, sokszor függetlenül jobban megéri megvenni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
rayoliviero #96594 üzenetére
Válthatsz díjcsomagot, a vállalt tarifa hűség feltételeit figyelembe véve.
Készüléket a lejárat előtti 3. hónaptól tudsz venni. -
rayoliviero
veterán
Ha novemberben jár le az előfizetésre vállalt hűségem, akkor addig nem válthatok díjcsomagot és nem vehetek új készüléket?
-
törölt tag
Április 27-én pénteken jár le a hűségem, gondolkozom átváltom Domino Fix Most Maraton kombinációra. Ezt el tudom intézni ott a napokban rögtön, vagy van valamilyen átfutási idő és májusra még kapok egy átcsúszott tört számlát? Ha jól tudom SIM cserével is jár a dolog?
-
válasz
Oposzumtoszó #96580 üzenetére
Akkor lehet, hogy most is szerencséd lesz a készlettel kapcsolatban, többen is írtak már ilyen tapasztalatot, így biztos előfordul néha, hogy a webshop készlet nem jelzi - mert még nem vitték fel, vagy a fene tudja -, de van raktáron.
-
-
válasz
Oposzumtoszó #96577 üzenetére
Olvastam tegnap a Note 8 topikban a problémádat.
Ahogy nézem, a webshop készlete alapján abban az üzletben pont nincs jelenleg Note 8.
Amennyiben elfogadják a kicserélési igényt, próbáld megbeszélni az ügyintézővel, hogy addig maradjon nálad a készülék, amíg nekik le nem szállítják az újat, hátha belemegy.gyuromoj: 30-án már nyomhatod a honlapon a Visszahívást kérek gombot az üggyel kapcsolatban, vagy 31-én mehetsz olyan üzletbe elindítani a számhordozást, amelyik azon a napon (szombaton) nyitva van.
-
gyuromoj
veterán
Nekem március 29.-én jár le a hűségem és szeretnék számhordozással átmenni a Telenorhoz, akkor csak április 3.-án tudom megtenni az első lépéseket ez ügyben igaz?
Ha igen, akkor arra a 3 napra törthavi számlát kapok vagy egész havit? -
-
válasz
Oposzumtoszó #96573 üzenetére
Szia,
Amennyiben fogyasztói minőségben vásároltál (tehát nem cégre...stb.) és van náluk készleten adott típusú készülék, valamint a hiba/meghibásodás egyértelmű, ami akadályozza a rendeltetésszerű használatot - tehát indokolt a kicserélés -, úgy cserélniük kellene, ha pedig nincs készleten, akkor berendelik és a 15 napra törekedéses jogszabályi rész következik (ami a kijavításra is vonatkozik).
Mivel üzletben vetted, így nem adott a 14 napos elállás, ezért más típusú készülékre elállással áttérni direktben nem tudsz - hacsak az ügyintéző be nem vállalja, hogy saját szakállára lepapírozza valahogy -, hivatalosan csak akkor tudnál, ha azt mondanák, hogy nem csak készleten nincs náluk, hanem rendelni sem tudnak már abból a típusból, ami miatt át kellene térni a normál jótállási/szavatossági körbe és nem csak a kicserélés, hanem a kijavítás sem menne, illetve árleszállításban sem tudnátok megegyezni, mert a sorrend; kijavítás, kicserélés, árleszállítás és elállás. -
-
válasz
Oposzumtoszó #96573 üzenetére
Még az a nicknév 🤣
-
Sziasztok!
Vettem hétfőn egy Note 8 típusú készúléket, az Alleban lévő T-pontban. Sajnos gyári hibás a kijelző. Holnap viszem vissza, hogy a 3 munkanapos cserejogommal élni tudjak.
Azt szeretném kerdezni, hogy:
Mi a menet, ha nincs raktáron az adott modell, de én mégis ragaszkodnék hozzá?
Esetleg ha másik modellt választanék, az ár függvényében változik a törlesztőrészlet is?
Előre is köszi.
-
anadroid
senior tag
Miért van az, hogy egyes számokra hiába végzem el az adategyeztetést (van, amelyikre most végeztem el harmadszor), csak az alábbi üzenet a válasz:
Köszönjük, a megadott adatokat rögzítettük.
A sikeres adategyeztetést követően SMS-t küldünk a megadott telefonszám(ok)ra.
Amennyiben az adatok nem teljes mértékben egyeznek a hatósági nyilvántartásban szereplőkkel, úgy szintén SMS értesítést küldünk telefonszámodra.
Az első egyeztetési kísérlet február 22-e körül volt.
Ezekre most már harmadszor jön olyan SMS, hogy május 1-én "felakasztanak", ha nem egyeztetek. Az elmúlt órában hármat is kaptam. Más számokra meg azonnal jön a minden rendben tartalmú SMS.
-
zoltanz
nagyúr
2GB csomagban ugye korlátlan a Facebook, de a massanger nem. Ha böngészőből indítom a massangert, miután leforgalmaztam a keretem mennifog? Köszi!
-
Indiant
addikt
Sziasztok Domino Fix (netes 990Ft) -ra szeretnék Blue mobile-os számot hordozni. Miképp tehetem ezt meg?
Ahogy látom a boltban kell intézni, nem lehet online. Viszont ott duplája a sim. (1990Ft) -
-
4Grider
félisten
válasz
Nikaré #96555 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso
Kiírja, hogy Telekom partner az adott üzlet.
Így:
Budapest, XV. kerület
Telekom üzlet
Pólus Center galériaTelekom Partner
Sasvári Kft. (Pólus Center) -
Soulfly842
addikt
-
8
senior tag
Ha élek a 14 napon belüli elállási jogommal, akkor csak visszaküldeni lehet a terméket? (csak ezt a lehetőséget említik az online shop felhasználási feltételeiben - ezért a kérdés)
Vagy személyesen is visszavihetem telekom kirendeltségbe, esetleg partnerüzletbe? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Üzleti előfizut is lehet áthordozni szintén üzletire? Majd azt átváltani lakosságira? -
pana0017
senior tag
Sziasztok. 58 nap múlva lejár a 2 éves hűségem, olcsóbb díjcsomagra szeretnék majd váltani. Ezt megtehetem a lejárt előtt valamennyi idővel?
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A rendeltem egy mobilt otthoni hűséghosszabbítással még szombaton telefonom. Akkor valami gond volt az adatokkal, de hétfő reggel visszahívott az ügyfélszolgálatos, hogy berögzítette a rendelést. Ma 10felé jött egy SMS hogy kéászülékrendelését 30 napon belül teljesítik. Ez kb mennyi idő vesz igénybe mostanság? Gondolom leghamarabb a jövőhéten.
köszi
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Neil Watts #96542 üzenetére
A Maraton rögtön rendelhető (amint van elég pénz feltöltve), de sokkal jobban jársz a 4 GB-ossal.
-
Sziasztok!
Masik szolgaltatonal levo feltoltokartyas konstrukciorol szeretnek valtani a T-hez.
A szamhordozas menete tiszta, am nem tudom, hogy az alabbi elkepzelesem mukodokepes-e:- Domino Fix-re valtok, feltoltom az egyenlegem tetszoleges osszeggel
- Hozzaveszem az ingyenes Domino Most opciot, igy 25-bol 9 Ft-os percdijat csinalok.
- Bekapcsolom az 500MB-os Maraton netet, 1060 Ft egyszeri dijert (ez az egyenlegembol vonodik le, gondolom ugyanugy mint mashol) es hasznalom amig el nem fogy (ha 30 nap akkor annyi, ha 300 akkor annyi, igaz?)A Maraton rogton rendelheto feltoltokartyasoknak, ha jol vettem ki, tehat nem kiegeszito adatopcio, ugye?
Koszi!
Udv. core2
-
thomas77
senior tag
Ha fixed van, kapcsold be a most opciót is. Úgy 19 Ft lesz minden normáldíjas hívás roaming helyzetben is. A maraton meg 100%-ban felhasználható roamingban.
Ne felejtsd el a *104#-tel aktiválni a roamingot, illetve a telefonon engedélyezni az adatroamingot és az automata hálózatválasztást. -
erh75
tag
Domino esetében melyik csomagot kell választanom, hogy Ausztriában is használni tudjam a maraton internet csomagot , jelenleg Domino Fix-em van. Köszönöm előre is.
-
4Grider
félisten
válasz
Nordik #96537 üzenetére
A törvény szerint az adategyeztetést évente, a szerződéskötéstől számított fordulónapokon kell elvégezni.
Viszont ugyanez a törvény (eht) kimondja azt is, hogy az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződése megszűnik azzal párhuzamosan, hogy a hívószáma változatlan marad.
A fentiekből következően a szolgáltatók az 1 évet kénytelenek vagy az utolsó adategyeztetéstől, vagy a legelső szerződéskötéstől számítani, azaz majd csak lesz valami. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Ez alapján nálunk is várhatóak ezek a készülékek? Esetleg egy belső informátor bővebbet tud? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Aaron14 #96532 üzenetére
Volt rá példa régebben, amikor szolgáltatótól vásárolt készüléket szolgáltatón keresztül szervizeltettél, és nem volt rá lehetőség, hogy pl. mobilnetezz a cserekészüléken, akkor kaptál jóváírást.
Ha a Telekomos készülékedet a Telekomhoz adod be javításra és a SIMet nem tudod használni más eszközben( vagy butatelefonod van csak tartalékban, ezeket vissza tudják ellenőrizni könnyen), akkor ha írsz levelet feltehetőleg kapsz jóváírást, de ez nem garantált és nem is kötelessége a szolgáltatónak.
Ahogy írták te a szolgáltatótól a SIMet kapod, ha valami hibás a SIMen/rendszerben, akkor illet meg a kötbér, ha nem tudják időben kijavítani.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Aaron14 #96532 üzenetére
1. A Simet nem adod le, ergo nem vagy korlátoztatva.
2. Feltételezve, hogy szolgáltatótól vásárolt, garanciális készülék, garanciális javíttatása esetében a javíttatás idejével tolódik ki a garancia ideje.Dióhéjban, semmi okod ilyet kérni, semmi okuk jóváírni ez esetben a számlából bármit is.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha leadom szervizeltetésre a telefonom és mondjuk két hétig bent van a szervizben, akkor utána kérhetek a Telekomtól jóváírást a havi számlám végösszegéből? Azt hiszem régen ez működött.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #96530 üzenetére
Akkor passz. Annyira már anno sem volt fontos (nekem), h megjegyezzem
Az én előfizetésemre meg szokott érkezni a sima átutalás is, azt tudom, csak nem jól könyvelték el egyszer, és ott volt a pénz a számon, de nem vonták le belőle a számlát, mint korábban mindig, és akkor helyre kellett rakatni az ügyfélszolgálattal.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #96528 üzenetére
Fent/lent nevezett ismerősnek volt vmi olyan sztorija is, h előfizetésesre lett vmi feltöltve bankszámláról; ezt elvileg tán nem is lehet, v mi volt, és akkor visszautalták a számlára, ez az egy biztos, de a részleteket már nem tudom.
Mindenesetre az nem rossz ötlet, megnézetni, h élő szám-e egyáltalán. Ha kifog egy rendes ügyintézőt, akkor talán ezt ki lehet deríteni, mert akkor azért más a leányzó fekvése. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #96527 üzenetére
Egyik hozzátartozómnak is szerencséje volt, miután felhívta a véletlenül feltöltött számot. Utána feltöltötte az illető az ő enyenlegét az adott összeggel. De ez tényleg az emberi hozzáálláson múlik.
Mondjuk olyan szám nem lehet, ami éppen nem is aktív, vagyis nincs is még kiadva? Bár gondolom azt meg nem is lehetne feltölteni... (?) -
törölt tag
válasz
joelke HU #96523 üzenetére
A tré erről vban nem tehet, és ilyen alapon hazugsággal is bki megkeres(tet)hetné őket a saját feltöltése után is, ha meggondolta magát.
Lehet, h egy netes riasztós kártyáról van szó pl? Mert akkor nem is lesz egyhamar bekapcsolva. De csekkolhatod: Írj neki sms-t, és figyeld, h megérkezik-e.
Amikor egy barátom téves feltöltést csinált, visszakapta pár napon belül, nagyon kedves és készséges volt az ismeretlen, amikor felhívta. Szerencsére nem olyan volt, akinek gondot okozott volna egy párezres váratlan kiadás.
Viszont egyszer, mikor neki töltöttek fel, nem tudta visszaadni, mert ski nem jelentkezett érte, viszont közvetlen a feltöltéskor hónapokig nem is használta a kártyát, csak később, és akkor ugyan várt még hónapokig, h hátha jelentkeznek érte, de hiába, így elkönyvelte a nem is kicsi "nyereséget".
Remélhetőleg nem sokkal töltötted fel, és kicsi a veszteség.
-
Nordik
őstag
Páromnak múltkor jött adategyeztetos sms, hogy májusig egyeztessen. Nekem még egyelőre nem jött semmilyen értesítés viszont ha már az övét megcsináltam akkor gondoltam végig viszem az enyémet is. Elfogadta szépen.
Viszont lehet az én szamomon meg nem is kellett volna adategyeztetni? Ilyenkor ez a dátum lesz úgymond évente az egyeztetos hataridom?
-
joelke HU
őstag
Hali. Egy olyan kis melléfogás történt, hogy rossz számra töltöttünk egyenleget. Az ügyfélszolgálat szerint az összeg nem visszahívható. Szerintük hívjam fel azt a számot, amire töltöttem és kérjem meg a tulajt, hogy ő meg töltse fel az én egyenlegemet. De a szám folyamatosan elérhetetlen. Akkor tényleg buktuk a pénzt? Valaki járt már így?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
vizslakutya #96518 üzenetére
Telekom weboldal?
-
vizslakutya
senior tag
Külföldön (francia) , hogy lehet megnézni mennyi adatom van még? Telekom App , nincs kapcsolattal visszadob,de van kapcsolat, hiszen ezt is arról írom. Köszi.
-
Beca1990
senior tag
egy Telekom-os dolgozót keresek, légyszíves írjon privátban.
köszönöm. -
zebede
őstag
Üdv!
Egy telekomos iPhone 4S függetlenítő kódját szeretném lekérni a honlapjukon, de amikor az elküldöm gombra kattintok nem történik semmi.
Nem tudjátok, nem működik most ez a szolgáltatás, vagy a webfelületük szarakszik megint? -
CoolMan
MODERÁTOR
A topikot kitakarítottam, kérlek ezt ne folytassátok! Térjünk vissza a rendes kerékvágásaba. Köszönöm.
-
törölt tag
Azt hol tudom megnézni/megtudni, h a (pl feltöltési) bónuszpercekből mennyi még a maradék, és meddig érvényesek?
Az online felület meg megint úgy szar, ahogy van, egész héten szarakodott a technikai hibáival, de legalább huszadszorra ment minden, de most megint nem lehet belépni se...
-
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged