- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabady
aktív tag
Hétvégén megvolt a fék csere. Kb 5 óra alatt megvoltam a 4 tárcsa + betét + fékfolyadék cseréjével, úgy hogy a csúszkákat is áttakarítottam, bezsíroztam.
Sokkal fentebb fog a fékem, egyenlőre még nem érzem azt a hú hatást, de csak kb 150km-t mentem el vele.
Ezen felbuzdulva édesanyám is megbízott a kövi projekttel, az ő fékeit is kicserélhetném elől, mert már nagyon vállas a tárcsa, illetve a hátsókat is meg kell nézni, mert folyamat tiszta fékpor a felni. Valszeg az autószerelő, aki csak a hátulját 80ezerért cserélte, leszarta a csúszkákat....
Közel a 200e km-hez, most kellett cserélni a hátsó tárcsáim betéteim, mert a feliratokból elnézve, ez még gyári volt. A betéten még volt kb 3 mm réteg, a tárcsa meg már 6,3mm volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210