Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
#72688384 #58955 üzenetére
Bocsesz még egy kérdés, van annak jelentősége, hogy a ramokat (2db) az alaplapon melyik slotba teszem. Azt tudom, hogy minden slotnak megvan a párja, de ha 4 slotos az alaplap akkor mindegy, hogy az 1 és 3 slotba teszem vagy a 2 és 4 -be? Csak mert nem biztos, hogy befér a hűtőm alá a ram, de mindenképpen szeretném ezt a fajtát és hűtőt sem akarok emiatt most cserélni. Remélem nagyjából érthető, és nem fogalmaztam túl kuszán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x 16 GB Kingston Fury DDR5-ös RAM leárazás!!!
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RAMAXEL/ SAMSUNG/ KINGSTONE / SK HYNIX / MICRON/Notebook RAMOK eladóak /4 GB / 8 GB / 16 GB / DDR4 /
- DDR5 G.SKILL TRIDENT Z5 5600MHZ 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest