- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nekem eddig 3 volt a csúcs egymás mellett, de legalább 2 virkeres gép az több is járt nálam... Persze természetesen ingyenes reklámozós vackokkal, vagy feltört nod32-vel... Ez utóbbi egy időben nagy divat volt.
Tabea: Nincs ezzel gond, vicces amit csinálnak. A cooler botrány környékén Linus le is adta a cég vezetését, ami határozottan jót tett nekik. A zaklatás dolog viszont nekem nem volt meggyőző.
-
-
válasz
Klaus Duran #5 üzenetére
Ami tekintve hogy kanadaiak még nagyobb teljesítmény
-
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Nekem azóta unszimpatikus(ak) mióta volt az a botrány a spéci talán 3090 hűtővel amit tesztelés után vissza kellett volna küldeniük, de eladták és utána meg csak süketeltek. Pedig volt pár érdekes videójuk, az ilyen eset elég rossz szájízt hagy maga után.
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Egyébként én értem, heti 7 vagy mennyi videót akarnak kirakni, a HW téma azért mostanra talán kicsit kifulladt, teljesen értem hogy elkezdenek ilyeneket is összerakni. Csak azért Linus is kicsit kezd mint eljátszott karakter elfáradni.
-
-
Az ilyen videókat elnézve azon szoktam gondolkodni, hogy ennyire kifogytak vajon az ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest