Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Sziasztok.
Van nekem a következő spec:
Alaplap: asrock fatality b450 gaming k4
Processzor: ryzen 5 1600x
Ram: KINGSTON 2X4GB DDR4 3200MHZ HYPERX PREDATOR XMP HX432C16PB3K2/8Na most ez éppen 2400mhz-en megy. Xmp profillal fel tudnám rakni 3000-re de nem merem, mert valahol olyasmit olvastam, de nem tudom hol és jól emlékszem-e, hogy ez a lap ezzel a procival csak 2667 mhz-ig támogat. Ha meg felrakom 3000-re és behal nekem, nem tudom hogy bírom visszarakni 2400ra, mert úgy tudom ilyenkor ram hibával nem kapcsol a gép, ergo biosba sem jutok vissza.
Ha nagyon úgy van megelégednék a 2667 mhz-el is, de olyan opció meg nincs. 2400 a legnagyobb utána a 3000 xmp-vel.Kérdésem van e infótok, viszi e 3000 mhz-en?
Nyernék e vele egyáltalán érezhetően valamit?
Ha a 3000 nem járható, a 2667-et ki tudom e csikarni belőle?
Ha igen, hogyan?
Azzal a +267 mhz-el megyek valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest