Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Hát Én sokkal több 1,65V-os DDR3-at ismerek. Ha jól tudom az 1,5V a Sandy-vel jött be a képbe.
Az a furcsa nem Én vagyok az egyedüli, akinek a BIOS auto-n 1,65V-ra állít. Függetlenül az XMP profiltól. Az szerintem csak feltételes módban van, hogy sérül. (és kézikönyv szerint csak 1,65V fölött) Sérülhet. De az, hogy sérül is Én még nem nagyon olvastam róla.
Szerintem a felhasználók kis %-a állítgat a BIOS-ban. A többség rá se néz a BIOS-ra, esetleg beállítja, hogy 1600Mhz - de akkor az Asus BIOS 1,65V-ot állít be.
Azt mondjuk nem teljesen értem miket kellene feljebb húzni.
Egyelőre marad így!
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest