- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressor12
senior tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni!
Mai nap betettem a gépembe egy 4. ram modult (4x 512 Mb dd1 400 Mhz), eddig a 3 modul tökéletesen ment.De a 4. modullal valahogy nem igazán müködnek a dolgok(ujraindul a gép,xy program futása leáll hibával kidob)
Alaplap Auto modban volt és biállította dual ddr-t ,mivel modulok nem 1formák azt hittem azzal lesz a gond és kikapcsolatam de single-ben is rossz.
Memtest86+ -ba teszteltem külön a modulokat és mind1ik tökéletes,de mikor 1be futtattal le a tesztet kidobta a hibát!
Mivel lehet a gond ? mi a teendő?2db kingston ,1 samsung és 1 kingmax modul van a gépembe.
Agre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest