- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
newgamer
aktív tag
válasz
Drift_Elek24 #14897 üzenetére
Rávan írva a memóriára, vagy teszprogi is kiírja pl Everest
-
Gyuri27
félisten
válasz
Drift_Elek24 #14897 üzenetére
Reávan írva. Ill cpuz, everest és társai kiírják.
-
Drift_Elek24
csendes tag
szasztok , help kéne: hol lehet megnézni h DDR hányas a ramom?
-
tabrev
aktív tag
Még vmi, ddr2-nél a 200(ritka), 266, 333, 400, 533 órajeleket szorozd kettővel és úgy kapod meg a valós órajelet
De mondok még vmit ha ismered a Cpu-z nevű kis progit, annak indítása után a memory fül altt pontosan láthatod még a használt időzítéseket is, nem beszélve az órajelről. Persze ezt everest is írja szép konkrétan itt. -
tabrev
aktív tag
válasz
razor03 #14892 üzenetére
Nem tudom, hogy tapasztaltnak mondhatom-e magam... de nekem 2x2gb van, ami talán felhatalmaz valamellyest a válaszadásra
2x2gb-tól akkora tuning potenciált ne várj mint a 2x1gb-os kittektől (hozzátenném a 4x1gb-ot sem ajánlom különösebben, bár isminek ebben a felállásban P45-el elég szép eredményei születtek, csak nem tudom sikerült-e neki stabillá tenni a dolgot). Tehát a 2x2gb-tól az 11xx eredmény már nagyon faint eddigi ismereteim szerint. Azonban te nem mondtad mennyit szeretnél elérni vele...SpZ: rossz hírem van nálad mindkét ram 667-en megy dual chanel-ben. Erről az esetről már fentebb írtam neked választ. Sajna a gyengébb órajelűhöz alkalmazkodik a jobb (értsd 800-ból lesz 667).
-
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Most milyen memóriát érdemes vásárolni 2x2 GB-os DDR2 modulok közül? Tuning RAM-ra gondolok, és tapasztalt fórumozóktól várnék választ. Most 2x1 GB-os DDR1-es GSkill HZ RAM-jaim vannak, amit le szeretnék cserélni DDR2-re (Q9450 proci és nem tudom milyen típusú LGA 775-ös tuning lapra - P5Q Deluxe-ban gondolkodtam eddig). Ha tudtok több memória gyártót is írjatok, jah és RAM-ra 35.000 Ft-ot szánok.
-
MAC72
tag
válasz
Gyuri27 #14877 üzenetére
Bocsánat !
Igaz, kimaradt mibe kell.
ASUS P5LD2SE , Pentium D805
Ennyit tudok, nem az én gépembe kell.
Nincsennek speciális igényei a kollégámnak, bár anyagi problémái sem.
Nem olyan túl tuningolós fajta, de a minőség az szempont.
Két-három alternatívát szeretnék, hogy tudjak neki segíteni a választásban.
2x1Gb 800-asat akar, valami minőségi, hűtőbordás ramokat jó időzítésekkel.
Köszönöm mindenkinek aki időt szán a problémámra. -
tabrev
aktív tag
válasz
GreenBO #14885 üzenetére
Itt olvass - nézz utánna - google sokat segít
de azért némi infó: amint látom Phenom procit nem támogat a lapod ebből kifolyólag 1066-os memcsit sem fog, de a linkelt táblázatban is 800 a max.
SpZ: futass everestben egy sebesség tesztet és azt linkeld be légyszi! Látható legyen minden sor!
-
GreenBO
csendes tag
ebbe az alaplapba: Asus M2ne sli
ezek a romok: Kingmax 2x1Gb 1066Mhz DDR2
Hmmm...???? -
SpZ
senior tag
hi all
ram jellegű problémáim vannak 800mhz kingmax ram 400mhz Nanya ramom 333 mhz -n megy.
gépem: lásd profil
Mitől lehet? [link]az a probléám hogy az everest szerint 400 mhz megy a 800mhz -es ram és a 667mhz 333mhz -n megy, nem tudom az everest kamu vagy télleg ilyen a helyzet, felkéne valahogy biosba tornászni az mhz -t
-
Gerisz
addikt
-
tabrev
aktív tag
válasz
newgamer #14880 üzenetére
64bit-es XP felismeri a 4Gb memóriát. De ezt írta Gerisz kolléga is... Nem XP vagy Vista a lényeg, hanem, hogy hány bit-es az oprendszer
Vasinger!: ha veszel a 2x1gb mellé akkor csakis 2x1gb-ot ajánlanék, mert dual chanel-ben csakis így fogja tudni hajtani a lap. (Ha egyben vennél 2gb-ot a 2x1gb mellé, akkor nem használná ki eme tudományát a lap). Másik ajánlatom, hogy olyat vegyél mint ami benne van az a tuti! Hiába vennél 1000-es memcsit a 800-asok mellé, ha tuningolni szeretnél, akkor a 800-asokat ki kellene venned. Hacsak nem haverok annyira... de ez szerintem ritka. Persze tuning potenciál ugyanannyi lehet egy 800-as memcsiben is mint egy 1000-esben
de ez már összetettebb történet.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Először is a gépem az adatlapomon, másodszor, most 2x1 GB geil ram van a P35C-be. Ha most vennék vele mégegyszer 2x1 GB, vagy 1x2 GB DDR2 ramot, nem biztos, hogy Geil-t, nem fognak összeveszni? Nagyobb órajelűt szeretnék, 1000 környékén. lehetőleg proci tunningra.
Az XP mennyit ismer fel?
A válaszokat hálásan
-
MAC72
tag
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni, hogy manapság milyen ddr2-es 800-as
Dual kit-et érdemes venni. 2x1Gb-ot szeretnék.
Melyik gyártótól, mit ajánlotok?
Legutóbb ddr ramot vettem, már rég volt és kimaradt egy kis idő a témában. -
SpZ
senior tag
hi all
ram jellegű problémáim vannak 800mhz kingmax ram 400mhz Nanya ramom 333 mhz -n megy.
gépem: lásd profil
Mitől lehet? [link] -
törölt tag
válasz
lezso6 #14866 üzenetére
1066-ot csak és kizárólag a Phenom-ok támogatnak hivatalosan (általános szabvány nincs, csak speciality). Minden más hivatalosan csak és kizárólag DDR2-800-ig támogat RAM-ot. Az efelettiek csak nemhivatalos támogatási listán szerepelnek.
A RAM-okban az alapértelmezett SPD beállítás is max DDR2-800 lehet, ugyan azon okból.
-
danee91
senior tag
Kitűnő ram az a CSX CEC 800-as.
Amúgy kérdezem én is, CSX CEC 800-asból hány verzió van? Gyári oldal szerint csak 5-5-5-16-os verzió van, de itt PH-n 4-4-4-12-es szerepelt, és ment 1330 körül, asszem. -
tresh
veterán
válasz
danee91 #14862 üzenetére
Elég volt neki ment 1066mhz és több hasonló cofiggal rendelkeő emberke is annyi adot neki bár lehet megért volna egy probát ugy is de most gariba van szal lesz ami lesz max vmi 800as szépséget veszek ami tuning barát és akkor meghajtom majd 1066mhzen pl CSX DDR2-800
amugy vmi vélemény erről a ramról?
-
tabrev
aktív tag
válasz
Metalfan #14861 üzenetére
Teljes mértékben működnie kell - egy hibalehetőség akadhat, ha a chipset nem komálja. Ha egyik 5-5-5-x a másik pedig 4-4-4-x (ami kingmaxnál nem jellemző) akkor a jobb időzítésű alkalmazkodik a rosszabbhoz, tehát mindkét memcsi dual chanelben 5-5-5-x késleltetésekkel dolgozik. Remélem segítettem.
-
Metalfan
senior tag
Hell! Egy adott memóriatípusból (pl kingmax mars, 800 mhz, 1024 mb) ha összeválogatok mondjuk egy régebbit meg egy vadiújat,akkor is kell dual channelbe működjön minden probléma nélkül?
-
-
válasz
K4jusz #14855 üzenetére
Ha egy nagyobb intel procit tuningolsz, akkor van szükség 1066-os ramokra, de egy kisebb AMD-nél nincs rá szükség, a teljesítményt nem befolyásolja szinte semennyire sem, hacsak nem tömörítesz. De attól még szerintem mehetnek bele 1066-os ramok, mert nem kerülnek sokkal többe. És még annyit, hogy alapból az 1066-osok csak 800-on mennek AMD-nél, azt neked kell beállítani, hogy 1066-on menjenek.
-
K4jusz
tag
válasz
Steve-0 #14854 üzenetére
Hát a rászánt összeg max 8,5k ez tényleg a plafon sajnos nemvagyok anyagilag eleresztve, minden pénz számít
1066 vs 800 : nem a teljesítmény lényeges, hanem hogy ezzel a procival(nem tuningolok) melyikből hozhatom elő könnyebben a névleges teljesítménytCSX-re azért nemgondoltam mert sehol nemláttam rá örökgarit, Kingmax TinyBGA ? ezt hol találtad?
Köszönöm a válaszokat eddig is!
-
K4jusz
tag
Bocs elírtam: 4050e proci (2,1 GHz)
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Egy AMD Athlon 64 X2 4850E proci alá keresnék olcsóbb memóriákat. Tuning egyáltalán nem célom, maximum optimalizáció ("pl.: 1066-n tud menni akkor 1050-n mennyen")
Ezeket néztem ki:
-KingMax 2GB DDR2 (2*1GB, 800Mhz PC2-6400) Cl5
-Kingmax 2GB (2*1GB, 1066MHz PC2-8500) CL5
-GEIL VALUE DDR2 PC6400 800MHZ 2048MB KIT CL5 (ezen van hűtőborda is de állítólag melegszik is rendesen)(Felhasználás: HTPC -be kisméretű házba, legnagyobb terhelés 1080p-s filmek alatt lesz, játék kizárva)
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen memóriahibát észlelő programot mert valszeg valamelyik geilem hibás csakhogy 4 van belőle és nehezen tudok rájönni ,hogy melyik az nem lehet nagy hibája mert néha néha jelentkezik de idegesítő nagyon. Kékhalálokat meg fagyásokat szokott okozni a vista alap memóriadiagnosztikája nem írt ki rá hibát. Szóval valami jó hibafelismerő vagy teszt progi kéne előre is köszi. -
lsc
nagyúr
A-Data 1066 Extreme-t használ valaki ? Tapasztalatok érdekelnének .
Mod Ferrault :Egy kis segítség .
-
Ferrault
csendes tag
Hali!
Van valakinek Corsair Dominatora?
1120-1150 MHz-en mekkora feszt adtok neki, hogy stabil legyen?
Mennyit adhatok neki max károsodás nélkül? -
KisMansonKa
csendes tag
Asus P5Q3-hoz szeretnék ramot, eddig ezt néztem ki:
http://www.ipon.hu/webshop/product/ocz_4096mb_ddr3_1600mhz_platinum_kit/26095Ti mit ajánlanátok?
-
killipoly
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Armyman #14836 üzenetére
Ha tuningolva van akkor az lehet hiba forrás. Ha alapon, akkor próbáld meg hogy a modulokat egyenként leteszteled (ezáltal kiszűrhető hogy adott esetben melyik ram a ludas). Próbáld ki a ramokat másik slotban is. És ez a neve nincs táp elég gyanús... esetleg ha van vmi jobb táp a közelben (FSP pl) azzal is ki lehetne próbálni, hogy akkor is eldobja-e magát.
-
Chalez
őstag
Mikor mondható memtestnél, hogy stabil a ram beállítás? Kb hány %? Futtatok két tesztet, 800-800mb-ot tesztelek.
-
Armyman
csendes tag
HELP!!!
Sziasztok!
Kérlek mondjátok el véleményeteket az alábbiakból:
Van nekem egy jó öreg pc-m! (Intel P4 2,2GHz 400FSB;Asus P4S533 alaplap; 1x512Mb Samsung DDR333-as ram és 1x1GB Elpida DDR333-as ram; ATI Radeon X1650XT,Huntkey 400W-táp.)
A gondom az lenne, hogy valamiért ha egy játékot futtatok pl. FEAR vag egyszerűen töredezettséget mentesítek akkor vagy lefagy a gép és kék halál vagy kiírja, hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáll.
Ami biztos! Xp probélma nem lehet mert vadi új telepítés a legújabb frissítésekkel! Directx sem lehet! VGA driver sem! Én inkább hardware gondra gyanakszom, a memóriákra.
Memtest lefuttatása után nagyon sok hibát kiírt.
Proci, videókari, táp gond nem lehet! Ez biztos. Gondoltam még a memória beállításokra de megmondom őszintén én hülye vagyok ezekhez.
Vehetnék új pc-t de nem akarok mert annyit én már nem játszom!Ha valakinek van ötlete, tapasztalata akkor legyen szíves és segítsen.
Köszöntem!
-
Catman
aktív tag
Sziasztok, Van egy regi gigabyte k8n51gmf alaplapom, amiben egy 400MHz-es 512Mb-os ram van. Szeretnem rakni bele meg egy kis memoriat. Gondolom ha veszek egy masik 400-as 512-es modult, akkor minden OK lesz. De mi van, ha inkabb egy 1gigas modult teszek az 512-es melle? Fog az ugy mukodni, vagy mindenkeppen ket azonos meretu modul kellene?
-
Lewzke
őstag
Ha lecserélném ezt 2 HyperX 800 Mhz , CL4-esre kb. mekkora fps növekedést látnék mondjuk a Crysisben ? most átlag 30-on megy highon de van amikor leesik ez tereptől függ ... olyankor sajnos akad
-
danee91
senior tag
2GB vagy 4GB ram is mehet bele, 800-as is elég. A Value kategóriás ramok nem bírják annyira a tuningot, mint az OverClocking szériások. Ha tuningra hajazol ram terén is, akkor az adott ram mennyiséget 1GB-os modulokból tedd össze, a 2GB-os modulok nem komálják nagyon a tuningot általában.
-
rapad
csendes tag
üdv !
Ezt a 3 memóriát hogy lehetne a legjobban összehangolni egymással és a CPU-val?
(Alaplap ASUS A7N8X-X , AMD Sempron 2600+CPU(100/133/166/200))DIMM1: 256 MB PC2700 DDR SDRAM ( jelenleg 166 MHz 2.5-3-3-7 / 133 MHz 2.0-3-3-6 )
DIMM2: 256 MB Kingmax MPTB62D-38HT4-HGAH PC4000 DDR SDRAM (jelenleg 250MHz 3.0-5-5-10 / 133 MHz 2.5-3-3-6)
DIMM3: 256 MB AL5D8B53T-5B1K PC3200 DDR SDRAM ( jelenleg 200 MHz 2.5-3-3-8 )
(Az alaplapon más sorrendben jelzi(PC4000 a DDR1-ben PC3200 a DDR2ben és PC2700 a DDR3ban, procitól távolodva. Most akkor melyik jelzést kell nézni?)
A sorrenden variáljak?
Ha a BIOSban állítom a Frekvenciát és időzítést akkor mindháromra beállítja?
Mire állítsam szerintetek az FSB-t, Mem.freq.-t, és az időzítéseket?köszönöm a segítséget
-
Pubszon
veterán
válasz
baleegamer #14824 üzenetére
Milyen FSB-n akarod használni azt a Quad-ot?
Ha 9*400-on vagy ha 8*450-en használod(24/7-be, e felett ritka), akkor is elmegy a RAM 800 ill. 900Mhz-en.
Fölösleges lecserélned a 800-ast, én lecseréltem 1066-osra és sehon semmi gyorsulás. -
baleegamer
csendes tag
Hali!
Azt javasolták hogy 1 Quadhoz az 1066-os RAM a jó , de ha van 2x1GB CSX 800mhz-s ramom és ezt felhúzom az 1066-os szintjére akkor maradhat a quad mellett a 800-as?
-
Chaser
legenda
válasz
Viperator #14815 üzenetére
Akár OCZ, CSX, Geil satöbbi, szimpátia/pénz kérdése, hogy a lapod melyiket szereti, arról a topikjában érdeklődhetsz.
#14819 Lewzke: Azért a cl6-os ram nem nagyon f@sza, én lecserélném 2x1GB cl5-re, a DC is dobni fog a teljesítményen valamennyit. Cl5-ön nem próbáltad járatni a kingstont?
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Ilyen ramom van[link].Érdemes lenne ezzel tuningolnom a vasat vagy vegyek vmi mást?Melyik érné meg jobban?Állítólag ez se rossz tuningram.Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3L
Processzor: C2D E6320 TX2-sel
VGA:Sapphire HD4850A legjobbat szeretném kihozni a gépemből csak nem tudom,hogy elég jó e hozzá ez a ram pár.
Köszi! -
Lewzke
őstag
Adott ez a config : Gigabyte GA-P31-DS3L -alaplap
E7200 2.53 ghz
Geforce 9600 GT 512mb
1 db. Kingston DDR2 , 800 mhz , CL6 , 2gb (KVR800D2N6/2G)Szerintetek megfelel a memória a rendszernek ? Érdemes e lecserélni 2 db 1gb-os Dual channel és CL4,CL5 időzítésűre ?
-
diegho
nagyúr
válasz
!!!D00M3R!!! #14816 üzenetére
memóriából nagyáből fél terrát, de 300 GB-ot biztosan, de ez miért is lényeges? Semmi köze a tápnak a memóriához ebben az esetben.
-
nebulo5
senior tag
válasz
!!!D00M3R!!! #14816 üzenetére
Ha csak a ramot táplálod vele, megtömheted az alaplapodat......
-
!!!D00M3R!!!
csendes tag
üdv.
volna egy kérdésem. egy 350W -os táp hány GB ramot bír el? -
SpZ
senior tag
tuning topicba már írtam
hi 2 fajta órajelű 800kingmax ill 667Nanya
van a gépben dual slot ban, nanyát küldön felbirom húzni 800mhz -re?
am most a régi lapban van msi k9n neo v3 Kingmax KLDD48F-A8KB5 400mhz-n megy,
Nanya M2Y1G64TU8HBOB-3C 333mhz -n
MOD:
ezt most az msi-ben biztos nem húzom de ha átrakom a Gigabyte P35 DS3 ba mit csináljak a Nanya rammal?fellehet 800mhz re tornászni? -
Chaser
legenda
válasz
Viperator #14811 üzenetére
Ha ilyen procikra telik, akkor teljen 1066-os ramra is, sztem
2x2GB-t célszerű venni, mivel hosszú távra tervezed a gépet így még bővíteni is tudsz. 3-4k+ ktsg. Alapból 800-on fog menni a ram, 1-2 alaplap van, ami belövi 1066-ra, ez nem olyan.
Mindenféleképp szinkronban megy a ram, ha az FSB nő, nő a ram órajele is, sztem a leg1xűbben így érted meg, nem szakmai leírás, csak ilyen sufni
Vannak 200/800, 266/1066, 333/1333-as FSB-jű procik, az első érték a valós, a második az ún. quadpumped, valami 4xest jelent.
Alapból mind1ik proci effektív 800Mhz-en fog menni egy adott lapban, ezt szorzókkal oldják meg, a szorzók 2-4 között vannak. Ha mondjuk egy 2180-ast a gyári 10x200-as órajel helyett 10x300-on hajtasz, akkor már ugye a ram a 4-es szorzó miatt járna 1200mhz-en, ennyit csak brutál ramok bírnak, szóval az erdeti 4-es szorzó helyett, választasz 3-at, és akkor már csak 900mhz-en megy a ram. Egy 8400-ast ha az eredeti 9x333 helyett 7x500-on hajtanál, amit valószínűleg tud is, oda már kell 1000mhz-es ram, mert a legkisebb szorzó a 2. az eredeti felállásban akár 667-es ram is elég lenne hozzá. ha nem akarsz nagyon tuningolni és hagyod a 9x333-as felállást, akkor csak a szorzót átlövöd 3-ra, és 1000mhz-en megy a ram. Remélem érthető volt. -
Viperator
őstag
Sziasztok!
Még nem döntöttem el, hogy milyen processzort fogok venni (E8400, E8500, Q6600 vagy Q9300). Alaplap Gigabyte EP45-DS3P vagy DS4.
Cél: Videókonvertálás (pl. videokameráról), 3D tervezés, játékok, filmnézés, stb. 3-4 évre terveztem a gépvásárlást. Az a lényeg, hogy megbízható és stabil legyen! (persze csak normálisan tuningolva, de nem brutálisan) Nehalem-re nem hiszem, hogy tudnék adni sok pénzt, talán csak jövőévben lesz olcsó és ezért nem akarok várni, inkább most akarok újat, mert a mostani gépem 5 éves!
RAM (4GB lesz):
- melyik változat a jobb /2x2GB vagy 4x1GB/? Az egyik legelterjedtebb 2x2GB (DUAL módban gondoltam), de valahol az egyik hozzászóló azt írta, hogy 4x1GB a jobb...... mivel jobb?
- melyik a jobb: 800 vagy 1066 MHz? (persze pénzfüggő. Én adnék 1066-ra, valahol olvastam, hogy ha valaki nem csinálja meg a tuningolást, akkor 800 MHz-en fog futni az 1066 MHz-s memória.... szinkronban megy a frekvencia?)Előre is köszönöm a válaszokat!
-
04ahgy
nagyúr
Az ASUS A7N8X-X tudtommal nem támogatja a dual-channelt, azért nem látja a harmadikat, valószínűsítem. De próbáld variálni.
Miért ír ki kétféle időzítést annál a 2 DDR-nél másféle MHz értékekre?
Talán mert másfélék a memóriák maguk. Ez van bennül elmentve, hogy ezt bírják gyárilag. A gép csak ezt olvassa ki, nem tehet róla, hogy nem egyformák.
BIOS-ban lehet állítani.
És 166MHz FSB-t állíts be, 333MHz DDR frekvencia mellé, 2,5-3-3-6 időzítésekkel.
Nincs mit, HGyu
-
rapad
csendes tag
Üdv !
3 memória van a gépben(ASUS A7N8X-X SocketA AMDSempron 2600+), valahogy ki kellene hozni belőlük a legjobbat.
Eddig volt 256 DDR PC4000 250MHz (133MHz 2,5 3 3 6 , 250MHz 3 5 5 10)
256 DDR PC3200 200MHz (200MHz 2,5 3 3 8)Most vettem bele egy 256 DDR PC2700 166MHz (133MHz 2 3 3 6 , 166MHz 2,5 3 3 7)
Mindegyik 2,5VAz új bővítés ellenére csak 512-t ismer fel/használ a gép, CPUZ látja az újat is.
Több kérdésem is lenne:
Van valami megoldás, hogy az új DDRt is játékba hozzuk?
Számít az, hogy melyik slotba rakom őket/próbáljam meg variálni?
Miért ír ki kétféle időzítést annál a 2 DDR-nél másféle MHz értékekre?
Hogy lehet az időzítést/Frekvenciát beállíatni?( gondolom BIOSban, de nem láttam lehetőséget külön-külön beállításhoz)
Milyen értékekre állítsam FSB-t(100/133/166/200) , a DDR frekvenciát és az időzítéseket., hogy a legjobban fusson a gép ?előre is köszönöm a segítséget !
-
K4jusz
tag
Hát azt hogy SODDIM még mindig nem tudom, de az ilyen ramok sem drágábbak mint ami nem ilyen
Ennek örülök
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Egy alaplap specifikációjánál ezt olvastam:
2 SODIMMs, Dual Channel DDR2 1066/800/667/533 support (DDR2 1066 support is dependent on CPU and market supply of DDR2 1066 SODIMMs)
Max capacity: 4 GB
DIMM slots: 2A SODIMMs, és a DIMM slots kifejezések jelentését nem tudom, mit jelentenek, belemegy a "hagyományos" ddr2-s ram?
Köszi előre is
-
SpZ
senior tag
már van 1gb 800mhz kingmax és 1gb 667mhz kingmax érdekes de megy dualban XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest