- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya89
csendes tag
-
Ősember
őstag
válasz
nebulo5 #18727 üzenetére
hello
a tipus kod nem T800UK4GC4, hanem T800UX4GC4 ha jol sejtemazokat a ramokat lehet egyesével is venni, nem csak kitekben, ebben az esetben a tipus T800UB2GC4-ra modosul, ami szerepel a listájukon
kicsit furcsa dolog, de igy szokták...
-
kicsigeri
senior tag
válasz
nebulo5 #18725 üzenetére
Ha mennek azok a ramok alacsonyabb feszen is akor teljesen felesleges. Lehet hogy nem mindegyik széria sikerült és azoknak kell a 2,2V nekem is mennek a geilek 2.0V on 800 at, 44412 be. A gyártó oldal mégis 2,1V javasol.
Szerintem ha kevesebben is stabil akkor nem kell neki annyi. -
gtasystem
őstag
-
gtasystem
őstag
válasz
nebulo5 #18692 üzenetére
azért hezitálok mert minél többet olvasok róla egyre inkább nem tiszta ügy nekem ez a dolog..nem BE procim van hanem csak sima amit 230-as FSB-n használok 13-as szorzóval..ehhez kellene tudnom hogy melyik ram időzítés lenne a jó mert egyáltalán nem úgy tűnik hogy minél magasabb a ram órajel annál jobb..ennyire meg nem akarok belemászni a ramtuningba..
-
tabrev
aktív tag
-
Zé_Mester
őstag
válasz
nebulo5 #12740 üzenetére
hát nagyon mákos vagyok ezzel a rammal, mondtam Achinak is hogy mizu vele, ő is nagyon megbánta hogy eladta.
nálam annyiba különbözik a többi ilyen ramtól, hogy módosított SPD-i vannak, láthatod a képen hogy vannak ilyen fincsiségek is hogy EPP meg hasonlók.
de ez a tuningot nem befolyásolja, egyszerűem jót fogtam kiam semmilyen extra beállítást nem használok, egyszerűen 5-5-5-16 és ennyi, a többi lehetőséget (kb kismillióhatszázezer amit még a DFI-be lehet állítani) mint AUTO-n hagytam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nebulo5 #11209 üzenetére
Úgy érzed kevés a ram órajeled? Szűk keresztmetszetnek érzed? Egyébként pont jó lenne a 400-as FSB-hez. 3-as ramszorzónál pont 1200MHz-en ketyegne a memó. Ha van rá pénzed és nem akarsz hamarosan DDR3-at venni (1év múlva már olcsóbb lesz mint a DDR2) illetve foglalatot váltani akkor érdemes váltanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest