Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
razor03
üzenetére
hello
rolko, akinek maki avatarja van
az oldal pont azért van, hogy segitsen tájékozodni, örülök, ha bevált
én a legtöbb tesztet p35-ds3 lapban végeztem (ezért sem látni kiugroan magas feszültséges teszteket, tudni illik az én lapom eszméletlenül droppol) ha most vennék lapot, akkor lehet elgondolkoznék egy p45-ös chipseten, mivel árban kicsivel 20k felett vannak ujonnan, ami nem is sok
nem tudom lehet-e ajánlani lapot külön quadhoz vagy dual core-hoz, szerintem nem nagyon
de az a biztos, ha megkérdezed valamelyik illetékes topikban 
kerinagy: esélyed van, a kérdés az, hogy mekkora esély
amiket lehetett látni aproban elado geileket azoknál általában 900 körülö cl4-es eredményt mutattak, de magasabb orajeles teszteket nem. ebböl arra következtetek, hogy ez a 900 cl4 volt a jobb beállitás és a cl5-öt hanyagolták. valoszinü nem szeretett a ram sokkal magasabb orajelen menni, igy maradtak a kisebb késleltetésnél.SpZ: egyszerüen ugy kell beállitanod a ramot, mintha 800-as lenne és ennyi
ez ugye annál a modulnál tuningnak fog minösülni, tehát elképzelhetö, hogy egy kis feszt emelni kell majd, de több mint valoszinü, hogy csak ugy alapfesszel is megy majd 800-on akármilyen 667-es legyen is az 
-
Ősember
őstag
válasz
razor03
üzenetére
hello
ha olcso és jo megoldás kell, akkor crucial ballistix 2x2 800. van éppen elég tapasztalatom vele ahhoz, hogy bátran tudjam ajánlani tuningra is (oldalamon van rola teszt)
35k-s keretbe ugy gondolom még egy gyárilag 1150-es ocz flex2 is beleférne, szoval olyan sokat nem kell majd rááldoznod 
-
tabrev
aktív tag
válasz
razor03
üzenetére
Feladtad a leckét... Q9450 sajna nem túl tuningos holmi (amit láttam 3600Ghz-n menni emberi fesszel, az meg horibilis áron volt) persze megcáfolhatnak. Én ha lenne pénzem a helyedben Q9650-et vennék abban benne van a 4ghz ami nagyon kiri! Alaplap? Hát ha hosszabb távra tervezel akkor DDR3 sajna az ajánlatom...
-
tabrev
aktív tag
válasz
razor03
üzenetére
Nem tudom, hogy tapasztaltnak mondhatom-e magam... de nekem 2x2gb van, ami talán felhatalmaz valamellyest a válaszadásra
2x2gb-tól akkora tuning potenciált ne várj mint a 2x1gb-os kittektől (hozzátenném a 4x1gb-ot sem ajánlom különösebben, bár isminek ebben a felállásban P45-el elég szép eredményei születtek, csak nem tudom sikerült-e neki stabillá tenni a dolgot). Tehát a 2x2gb-tól az 11xx eredmény már nagyon faint eddigi ismereteim szerint. Azonban te nem mondtad mennyit szeretnél elérni vele...SpZ: rossz hírem van nálad mindkét ram 667-en megy dual chanel-ben. Erről az esetről már fentebb írtam neked választ. Sajna a gyengébb órajelűhöz alkalmazkodik a jobb (értsd 800-ból lesz 667).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Hynix 16GB 2666MHz DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az oldal pont azért van, hogy segitsen tájékozodni, örülök, ha bevált
én a legtöbb tesztet p35-ds3 lapban végeztem (ezért sem látni kiugroan magas feszültséges teszteket, tudni illik az én lapom eszméletlenül droppol) ha most vennék lapot, akkor lehet elgondolkoznék egy p45-ös chipseten, mivel árban kicsivel 20k felett vannak ujonnan, ami nem is sok
nem tudom lehet-e ajánlani lapot külön quadhoz vagy dual core-hoz, szerintem nem nagyon
de az a biztos, ha megkérdezed valamelyik 
amiket lehetett látni aproban elado geileket azoknál általában 900 körülö cl4-es eredményt mutattak, de magasabb orajeles teszteket nem. ebböl arra következtetek, hogy ez a 900 cl4 volt a jobb beállitás és a cl5-öt hanyagolták. valoszinü nem szeretett a ram sokkal magasabb orajelen menni, igy maradtak a kisebb késleltetésnél.
ez ugye annál a modulnál tuningnak fog minösülni, tehát elképzelhetö, hogy egy kis feszt emelni kell majd, de több mint valoszinü, hogy csak ugy alapfesszel is megy majd 800-on akármilyen 667-es legyen is az
fudi2002