Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
Kotobee Author: Easily Build Interactive eBooks for all Platforms
- After you purchase Kotobee Author it may be used indefinitely.
- Kotobee Author is licensed per user, so if more people are going to use Kotobee Author you will need to purchase additional copies.
- Each license allows installation on 2 computers, but Kotobee Author may not be used at exactly the same time on each of them.
- Transfer of a license to another owned computer is allowed.
- Email license activation is required with a hardware footprint, and unlimited installations per footprint.
- This promotion can be used to upgrade or extend an existing license.
- You must install/register the software while the promotion is active, and cannot do so afterwards.
- License can be used for Commercial and Personal use.
-
8
senior tag
22db android app most ingyen a Google Play Store-ban (nem tudom meddig lesznek ingyenesek)
-
8
senior tag
Humble Bundle ingyenes játékok holnapig többféle platformra (windows, mac, linux) [link]
Alan Wake's American Nightmare
LIMBO
Uurnog
Tiny Echo
Drawkanoid
Fortune-499
Cat girl without Salad
THOR.N
Crescent Bay -
Visormail
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Há most akkó, te akkó mos nem veszed meg akkó.
-
Kam1kaze
tag
-
NumBill
csendes tag
Indiegala Golden Flash giveaway, véletlenszerű Steam kódot ad, de csak pár óráig szokott élni:
https://www.indiegala.com/indiegala-golden-flash-massive-giveaway?13th
-
UHHH
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Bűn rossz az a file manager, ne bánd. Farmanager tetszik nekem.
-
-
8
senior tag
Ingyenes Android appok a Google Play Store-ban:
---
Sleep Bug Pro: White Noise Soundscapes & Music Box
---
---
---
---
Classic Sudoku Premium(No Ads)
---
---
-
tatu9
tag
2018.09.11-18. ingyenes
-
-
8
senior tag
Autodesk Sketchbook mostantól ingyenes
-
raccoon24
csendes tag
Katalogizáló alkalmazás könyvekhez, újságokhoz, filmekhez, zenékhez, szoftverekhez:
MSD Collections -
Cs1csó
titán
Ennek igazán nem sok értelme van ugyanis most jött ki az 5.30-as verzió és ebben a régebbiben volt valami komoly probléma a a legfrissebb Windows 10 1803-as Build és az SSD-k kapcsolatában.
Egy elavult program Lifetime licencénél jobb lenne ha a naprakész verziót lehetne használni ingyen mondjuk 1 évig.
-
8
senior tag
HD Sentinel 0.-Ft [link]
-
tahepa
senior tag
-
8
senior tag
Orvostanhallgatóknak, masszőröknek, érdeklődőknek
Visual Muscles 3D Google Play Store ingyen -
hlychee
újonc
Back-to-school Software Giveaway Campaign. Minden ingyenes programot ingyen kaphat 2018. szeptember 17-ig.

Link: [link]
Software list:
HD Video Converter Factory Pro: Támogatja a videó és hang átalakítását több mint 300 formátumban és eszközön.
Wise Care 365 Pro: Optimálja a PC teljesítményét, defragálja a lemezeket és a Windows rendszerleíró adatbázisát.
AdGuard: Megszabadulhat a tolakodó hirdetésektől, az online nyomon követéstől és a számítógép védelmétől a rosszindulatú programoktól.
PowerArchiver 2018: Tömörítés, titkosítás, adatcsere és biztonsági mentés.
Auslogic Disc Defrag Pro: A meghajtók optimalizálva vannak a maximális sebesség és a maximális hatékonyság érdekében.
Soda PDF: megbízható, intuitív és hordozható PDF-szoftver, amelyet otthon és útközben is használhat.
MiniTool Power Data Recovery: A leginkább költséghatékony adat-helyreállítási program az összes közös Windows rendszer felhasználó számára.
Link: [link]
-
Kam1kaze
tag
válasz
akaido
üzenetére
WarRock-al játszottam régen, aztán 10 évig semmi, idén ránéztem megint, de már nem olyan mint régen. Anno jobb volt a közösség, meg ismét átkerül egy másik fejlesztőhöz, így megint elölről kéne kezdeni. Most pár hónapja kezdtem el PayDay 2-vel játszani. Mondjuk ennél a játéknál is azt tapasztaltam, hogy ha van egy "nem normális", akkor az minden esetben magyar volt eddig. Egyenlőre csak beraktam a könyvtáramba a CS-t, majd valamikor kipróbálom.

-
8
senior tag
F-Secure SAFE 1 éves licensz max 5 eszközre ingyen [link]
-
Kam1kaze
tag
Counter-Strike: Global Offensive Free Edition

Ingyenes változat offline játékhoz botok ellen, és meccsnézéshez GOTV-n.
Nem tudtam most annyira utánanézni, de lehet, hogy ez az ingyenes kiadás, véglegesen elérhető lesz. Én azért beraktam most a könyvtáramba, hogy legalább offline ki tudjam majd próbálni, mert egyik CS-vel se játszottam még.
-
CJ4567
nagyúr
-
tahepa
senior tag
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Természetesen... Feltelepítettem... Ott van egy "Redeem Code" menü, ott beírva sem adja. Aztán megnéztem az upgrade lehetőséget, látom, hogy ott kétféle upgrade létezik, a premium és a Pro...
De sehogyse fogadja már el a kódot sajnos, legalábbis nekem.
-
looser
addikt
Redeem a code alatt kell beadni. De van még ezenfelül egy premium lehetőség is. A Settings -> Upgrade to Premium alatt látható a Pro funkcionalitás (pl. nincsenek reklámok). Az viszont simán lehet, hogy időnként megpróbál rábeszélni a Premiumra.
-
-
8
senior tag
Minőségi Indigo Madina ikon pakkok ma ingyen a google play store-ban
-
8
senior tag
Ulmon CityMaps2Go Pro verzió ingyen
-
Kam1kaze
tag

Augusztus 27-ig kell berakni a Steam könyvtárba. Bővebb leírás itt, hogy pl. milyen megkötés van, stb.
-
Köszönöm.

-
hlychee
újonc
DVD Video Converter: Ez egy többfunkciós szoftver a DVD-k másolásához, online videók letöltéséhez és video / audio formátumok konvertálásához.
Mindenkinek ingyenes, 2018. augusztus 31-ig. Csak látogasson el az alábbi oldalra, akkor megkaphatja a licenckulcsot: [link]
-
madrac
senior tag
SecureAPlus Premium [for PC]
SecureAPlus is the antivirus software that uses 12 Antiviruses at a time to automatically scan your computer for the best malware and virus protection. It has higher detection rates without slowing your computer down with regular online scans by using cloud antivirus engines to provide the most accurate diagnosis when a threat is detected.
License duration: 18 MonthsFree Macrorit Data Wiper Professional Edition
Macrorit Data Wiper lets you wipe data permanently from a storage drive.
Download Macrorit Data Wiper Pro with Activation Key [22 MB]
Activate till August 31, 2018IObit Malware Fighter Pro 6
illetve: [link] regisztrálni kell hozzá -
wwhy
veterán
OneDrive tarhelynovelo promot tud vki

-
Kam1kaze
tag
Insurgency (Augusztus 13-ától 48 órán keresztül ingyenes)

Lehet már csak pár percig, mert ha jól látom, akkor 10:00-kor indult.
-
madrac
senior tag
100 GB lifetime cloud storage with Zoolz [for PC & Mac]
ABBYY Screenshot Reader [for PC]
a screenshot program that comes with world-class OCR technology; snap screenshots of any website, image, document, PDF, poster, ad, movie, video, etc. with ABBYY Screenshot Reader and let the program extract the text out for you — with support for over 160 languages!Ant Download Manager & Video Downloader v1.7.11 (lifetime license)
Ashampoo Anti-Virus 2016 [for PC]
Ashampoo HDD Control 2017 [for PC]
Ashampoo Photo Optimizer 5 [for PC]
Ashampoo Photo Commander 15 [for PC]
Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018 [for PC]
Ashampoo HDD Control 2 [for PC]
Ashampoo UnInstaller 2017 [for PC]
Ashampoo WinOptimizer 2018 [for PC]
Ashampoo WinOptimizer 14 [for PC]
Ashampoo Photo Optimizer 2016 [for PC]
AVG Internet Security 2018 [for PC]
BullGuard Internet Security Free for 1 Year [Windows]
BullGuard Internet Security comes with the best security tools to offer you a complete solution against all online threats with low impact on system performanceCyberlink PhotoDirector Deluxe Free License [Windows & Mac]
Cyberlink PhotoDirector Deluxe is a photo editing and management program. It’s one of the best rival or alternative to Adobe Photoshop Lightroom.CyberLink Screen Recorder 2 Free Download Full Version
CyberLink Screen Recorder 2 is an all-in-one solution for desktop & audio recording. It lets you capture everything on your desktop, including screencasts, streaming videos, Skype calls, and more. Features: Desktop recording: Full screen, Lock to app & customize resolution; Audio recording: Mix from system & device/microphone; Show webcam as PiP: No chroma key, but allow user to adjust the position and size; H.264 MP4 video output: H.264 + AAC with HW encoding (Intel, NV, AMD).DVDFab Player 5 Ultra Free 1 Year Full Version Serial Key
DVDFab Player 5, formerly known as DVDFab Media Player, is a professional 4K UHD Media player software that plays DVDs, Blu-rays and 4K Ultra HD Blu-rays with native navigation menus, plus enuine HDR10 and hi-res audio output support, including Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master and DTS:X, etc..Easeus Partition Master Professional Edition Free License Giveaway
EASEUS Partition Master Professional Edition is a highly-efficient, easy-to-use and all-in-one disk partition management tool that not only provides with convenient user-interface simplifying your tasks but also contains almost everything you need for partition and hard drive management. It includes three main functions: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard and Partition Recovery Wizard to solve all partition problems under hardware RAID, MBR & GPT disks and removable devices in Windows operating systems. Moreover, you can create bootable CD/DVD in case of system boot failure.Google Nik Collection [for PC & Mac]
Create stunning images faster. Add the power of the Nik Collection by Google to your workflow today.Google Earth Pro [for PC & Mac]
McAfee LiveSafe [for PC, Mac, Android, & iOS]
McAfee AntiVirus Plus 2018 [for PC]
McAfee Internet Security 2018 [for PC]
Microsoft OneNote 2013 [for PC, Mac, Android, & iOS]
Riffstation Pro [for PC & Mac]
Get the chords for any song. Riffstation uses automatic chord recognition technology to ‘listen’ to the music and figure out the chords for you.Seed4Me VPN Free 1 Year Premium Access
Vopt [for PC]
Vopt lets you quickly defrag and pack your disk drives to maintain optimal performance and reliability.WinToHDD Professional Free Download
WinToHDD Professional is a simple tool that is used to reinstall the Windows operating system to a computer. The app allows users to install Windows from an ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX file without using a CD/DVD or USB driveWise Registry Cleaner Pro 9.6 Free Full Version License Key
Wise Registry Cleaner Pro is one of the safest Registry cleaning tools available in the market today. It scans the Windows registry and finds incorrect or obsolete information in the registry. It identifies Registry entries that may be dangerous to delete, and those that are safe to delete, so you can distinguish between the two. Other than cleaning up and defragging the windows registry, Wise Registry Cleaner can also optimize relevant system settings to improve both system speed and internet speed.WinExt Pro [for PC]
WinExt Pro is a utility kit for Windows that lets you: Find Duplicate Files; Quickly Find the Larger Resources; See More Information of Recently Accessed Resources; Monitor Windows Activity; Make Batch Operation on Multiple Resources; Automatically or Manually Synchronize Resources.Wise Care 365 Pro Free Download Full Version Serial Number / License Key
Wise Care 365 Pro is an all-in-one, and easy to use PC tune-up utility that that will keep your Windows secure, clean and fast. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Olyan mint a Steam, akárhány gépen használhatod.
-
Argos
őstag
Előfizetés 6 hónapra
Az előfizetés automatikusan véget ér, ha nem hosszabbítja meg.
Az előfizetés ideje alatt minden frissítéshez és verziófrissítéshez ingyenesen jut hozzá.
A licenc 5 számítógépre szól ugyanazon háztartásban, vagy legfeljebb 5 számítógépre egy üzleti felhasználónál. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen. Az 5 percbe a menüben töltött idő is beleszámít.
-
idegen lény
addikt
válasz
Golden9
üzenetére
Jó, te azt már látod, de én még nem, mert nekem még nincs fiókom. A Chrome meg úgy ferdítette le nekem, hogy: "Aktiválja a játékot 2015. május 9-ig" Na mondom, akkor erről csúnyán lekéstem.
Ha jól értem, öt percig kell játszanom a játékkal, hogy örökké az enyim legyen? -
Golden9
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Szeptember 5-ig tölthető.
Jobb oldalon látható:
FREE $0.00
DOWNLOAD FREE GAME
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tekken 7 Playstation 4
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest