- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engedd meg, hogy Danecay helyett válaszoljak.
A Bitwarden nyílt forráskódú, mint a kliens úgy a szerver is. Akár saját vason is futtatható az egész.
Titkosítás:
Bitwarden: 256-bit AES, RSA, and PBKDF2
Sticky Password: AES-256Támogatott platformok:
BW: Mac, Win, Linux, Android, iOS, Web
SP: Mac, Win, Android, iOS2FA auth:
BW: OTP, email, Duo, SMS, U2F
SP: OTPJelszó "breach" ellenőrzése:
BW: van
SP: nincsJelszó generálás:
BW: jelszó, jelmondat
SP: jelszóTOTP:
BW: van
SP: nincsFree verzió korlátozás:
BW: nincs csatolmány
SP: nincs szinkronizáció, nincs backup -
-
-
-
ElektrikusDE
senior tag
"Dear users,
Those who signed up during the giveaway please contact the developer affiliate@magix.net with the subject line "GOTD license" to get your serial. Thank you!Again we GREATLY apologize for the inconvenience."
"Kedves Felhasználók,
Azok, akik feliratkoztak az ajándékozás során, kérjük, lépjenek kapcsolatba a fejlesztővel affiliate@magix.net a "GOTD licence" tárgysorral, hogy megkapják a sorozatukat. Köszönöm!Ismét NAGYON elnézést kérünk a kellemetlenségért." (Google fordító)
-
G.I.JOE
senior tag
Most raktam új windowst, de a múltkori akcióban leszedett már nem ment fel. (nem tudom abban milyen feltételek voltak, de ha ugyanezek, akkor valszeg itt is élhet a 3 hét) OFF_az_OFFba Mondjuk én ha ezt a wint belakom, lementem image-be, úgy valszeg megmarad. /OFF_az_OFFba
-
G.I.JOE
senior tag
Tyú, hát szerintem kicsit túlkomplikáljátok...
Kell ugye az Imagine beépülő, majd:
- CTRL+Q,
- ráálsz egy képre, a képén jobb gomb,
- view -> fit image -> Always fit image to window size.Nem kell minden képnél F! Így már simán a képeken lépegetve megjelenik a másik ablakban mérethez igazítva. Ha meg nagyban akarod, akkor F3, vagy még inkább ENTER és bejön egy komplexebb progi. (irfan, xnview, acdsee ...)
-
Vesa
veterán
"F3-as képnézésnek van egy olyan problémája, hogy nem tudsz egyből lépegetni a mappában lévő képeken..."
+1
Valóban ez a probléma és én is az Entert szoktam meg. Ismerem a beépített F3 viewert is természetesen, de csak text fájloknál használom, képeknél kényelmetlen.Köszönöm mindenkinek a tippeket! Megoldódott!
-
Vesa
veterán
Ha már képnézegető: Nekem az a bajom a legtöbbel, hogy nem képes az általam megszokott faék egyszerű működésre. Ami annyit jelent, hogy Total Commanderből egy képfájlra kattintva, minden sallang nélkül megjeleníti a képet, majd ESC-re bezáródik és kész. A legtöbbnél a teljes program elindul, minenféle körítéssel amire semmi szükségem, és sokukat csak menüből lehet bezárni. Vagyis nem a képnézegető programon belül akarok képeket nézegetni és navigálni. Az elmúlt 20-30évben megszoktam a TC-t (korábban Norton Commandert), és az egyetlen képnézegető, ami a fenti működést képes volt évekig atom gyorsan biztosítani, az az ACDSee egy korai verziója (később azt is telerakták mindenféle csilivili menüvel, meg UI felülettel). A irfanwiev tudja ezt?
-
kiváncsi f..
tag
Szerintem is jó. Használom kb 2 éve, egy fél éve akciósan meg is vettem. Azóta semmi gondom nincs a gépemmel. (win-7 fut). Csak halkan jegyzem meg mindezeket, mert kb 1-2 hónapja keményen megkaptam érte a magamét. Tudniillik, hogy azt mertem mondani, hogy jó és hasznos a Kerish Doctor.
-
crok
nagyúr
Újra!
AdGuard: Lifetime Subscription (66% off)
Personal: 3 eszközön használható ($20)
Family: 9 eszközön használható ($30) -
törölt tag
Hat nem tudom meglevo license keyhez tudok-e accountot letrehozni.
Raadasul temporary email cimmel vettem, mert nem akarok sok spam-et kapni.
Majd megprobalom holnap, max irok nekik, hogy segitsenek ebben.Amugy kivancsi vagyok, ha jon a VPN (tudom mar most is van csak betas) akkor az mibe fog kerulni, mennyi szerveruk lesz, stb.
Aprop VPN, most is kepes arra hogy elmaszkojla az IP cimem es ez tok jol mukodik a laptopomon, de a telefonon nem. Nem ertem miert nem. -
törölt tag
Ilyen esetekben nem korrekt használni a lifetime lehetőséget.
Erre lenni kellene törvénynek pl a Digi félreérthetően tájékoztatott ha jól emlékszem a reklámok alatt az akciós hirdetéseikben és 150 millára büntették (félreérthető volt mert nem egész országra kiterjedő) nem volt utánajárás meg az apró betűs részek átolvasása magyarázkodás. -
Brekecs
senior tag
Nem volt le írva hogy ha lesz egy verzió ugrás onnantól nem fog működni a lifetime serial ! ha le írták volna nem hiszem hogy megvettem volna igaz nem volt csak pár ezer forint , de például a Malwarebytes vagy a cFosSpeednél nincs ilyen gond hiába volt, van verzió ugrás !
-
Golden9
veterán
Köszönöm, jó ember
.
HDR projects 4 Win&Mac
Numba Deluxe (A Numba-s képre kattintva.) -
looser
addikt
Hú, hát ez szuper, kipróbáltam, működik! Ezen az oldalon kell beírni a kézikönyv hátoldalán lévő kódot és tadam! Átvisz a normál redeem oldalra, automatikusan kitölti, csak continue és kész :-)
Köszi a tippet!
Többieknek meg az egyebeket :-) -
ALFA
senior tag
Az eleje igaz, a vége csak akkor, ha "nem"-et mondasz a weboldal jelentgető programjára, amit szintén le akar tölteni, ha csak nyomkodod az igen-t.
Érdekes, hogy nem adott telepítő kódot hozzá.
Amúgy rengeteg ashampos programot is felajánl utólag, miután elinditottad a webes letöltést. -
ALFA
senior tag
Amint írtam, én csak akkor tapasztaltam nála erőforrásigényességet, amikor frissítette magát, különben rendben van.
A vírusírtóid minden egyes webre csatlakozáskor lelassítják a gépedet, nem beszélve webezés során.
Tőlem használhat mindenki, amit akar, én arra jöttem rá, hogy MSE mellett nem kell semmilyen vírusirtó, se spybot és hasonlók időnkénti telepítése és rendkívül erőforrás és időigényes futtatása. -
ALFA
senior tag
A MSE békét hagy, az általad magasztalt idióta viruskergetők nem.
A MSE-t akkor frissíted, amikor van néhány perc ráérő időd, akár csak hetenként, majd lekapcsolod és kész.
Az idióta víruskergetőid minden egyes webre csatlakozáskor rohannak magukat frissíteni és háborúznak minden egyéb progival, ami sávszélességet használ vagy hdd-re ír.
Arról nem beszélve, amikor nekiállnak megszabni, hogy melyik weboldalt ne akard megnézni, mert épen valami hülyeség jutott az eszükbe - bár lehet, pont emiatt vagy oda értük. -
-
C. s.
addikt
(#10177) AtHoS, (#10178) Gazsi00:
Köszi mindkettőtöknek! Ezt most kihagyom, de utánanézek ennek a "műfajnak".
-
-
dbius
veterán
Azt megcsináltátok, ami az app of the day leírásában van? Vagyis elindítjátok a letöltött programot, majd a beállítások menüben a promo kód megadását választani, ott beírni, hogy appoftheday. Ekkor elvileg aktiválódnak a pro képességek, csak újra kell indítani a programot.
-
ƵøŁĭ
veterán
Sok minden javításra kerül de ,hogy ennek mi lesz az eredménye nem tudni . Kb ~ 10 gépre telepítettem eddig az avastot bekonfigurálva ;általánosan 2mag 2/4gb ram jelenlétében és még nem panaszkodtak . Jelenjen meg az új verzió és okosabbak leszünk .
(#7890) Tetete1
Érdeklődésképpen : Konkrétan a Chromera jelzett vagy egy kártevő akart csatlakozni valahova ?
-
Tetete1
senior tag
Nekem a fizetős Avast is és rokonom gépén az ingyenes ugyanúgy vírusosnak találta a Chrome-ot és nem tudott frissíteni. Az enyémről leszedtem az Avastot mert meguntam ezt a viccet. A másik gépenEset online-val próbálkoztam és nem sikerült megszabadulni a vírustól, de az F-secre online scannerrel sikerült. Azóta is a Kasperskyt használom. Ez ha megtalál valamit azt le is szedi.
-
AtHoS
nagyúr
Kipróbáltam ezt az Autostandby progit.
Win 8.1 x64 alatt
- nem érzékeli a processzorhasználatot
- max letöltés mellett 3%-ot jelez hálózati aktivitásnak
- a felhasználói interakció (egér, bill használat) nem reseteli a többi beállított szabályt, így pl. a problémás procihasználat érzékelés miatt mindenképpen elküldi aludni/lekapcsolja a gépetSzóval nagyon nem ajánlom senkinek
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest