- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niof
veterán
Hát, ha csak az ingyenes verziót használod, és soha nem adtad meg a mail címed (amikor kéri), és a telepítéskor figyelsz, akkor ebből semmi nem érinti az embert. És ettől függetlenül még egy nagyon hasznos kis program marad. Azon, hogy nem valós jelzés, nem tudom mit értesz.
Persze, amúgy ha van lehetőség, célszerű mindig a gyártótól beszerezni a drivereket, ez nem vitás, de mikor heti szinten előfordul, hogy olyan géppel van dolgod, aminek már rég megszűnt a supportja, akkor nagyon jól tud jönni. Minden ilyen esetben HW azonosító alapján drivert keresni, ki tudja milyen forrásból, szerintem kockázatosabb, mint ezt a progit használni. -
niof
veterán
Imádom ezeket az előítéletes konstruktív hozzászólásokat.
Aztán miért is kellene kerülni? A Driver Boostert meg sem tudnám számolni, hogy hány esetben talált meghajtószoftvert régebbi gépekhez, laptopokhoz. Jó, a telepítéskor figyelni kell, mert ha nem szeded ki a pipákat, akkor feltelepít olyan progikat, amiket nem biztos, hogy akarnál, ez igaz. De ez csak azoknak gond, akik úgy telepítik a programjaikat, hogy next-next-next... De azoknak meg kb. úgy is kell...
-
-
honeypot
tag
Igen. De azt hiszem ha új főverzió jelenik meg akkor az már nem lesz benne az egyszeri vásárlásba. De simán megéri az árát.
Ingyenes a Syberia I & II - GOG.com
-
raccoon24
csendes tag
A március 31-én jelzett Hard Disk Sentinel promót - úgy néz ki - újból hosszabbították.Most ismét 1 nappal.
-
Meg lehetne említeni a portableapps.com platform programját ami kb 400 ingyenes szoftot tart karban és frissít automatikusan!
-
-
-
Cs1csó
titán
Ha fizetnének sem telepíteném "állandóra" bőven elég 1-2 hetente vagy gyanú esetén lefuttatni az ingyenes verziót.
Kritikus adatokról mentés, naprakész programok, rendszer, böngészőben UO, és persze egy jó általános rezidens védelem, és a legfontosabb a józan ész, óvatosság. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Trailblazer
veterán
Én ezt értem. De ha ebből a cloudból egyébként is van free, akkor a giveaway révén (én innét töltöttem) miben nyilvánul meg a lifetime license?
-
looser
addikt
Ezzel az erővel ez még olcsóbb és a hely is egy fokkal megbízhatóbb :-)
-
-
-
Kasya
nagyúr
-
Golden9
veterán
Ez igaz, nem promóciós játékok voltak.
azka79 - Ha másra nem, akkor arra jók az ilyen játékok hogy a kezdő Steam-esek gyorsabban növeljék a fiókjuk értékét. Velem is történt olyan, hogy a Gleam-en nem tudtam begyűjteni egy jó játékot, mert a fiókom kevés volt a belépéshez.
-
looser
addikt
AVG 3year Licenses all over the internet
Idézet: "Sathish Mahalingam (AVG Technologies)
Hello John. Please be informed that the given License number are pirated License numbers. You will be facing issues while updating or upgrading the AVG using this License numbers. Thank you." -
-
Argos
őstag
Kísérletezni nem nagyon akarok. Ez bevált és ha bizonyosan nem jobb egy másik termék, akkor nem váltok. Egyébként 3 havonta újrahúzni nem nagy kaland és igazából a riportokon kívül teljesen csendben van. Mondjuk lehet az is hozzájárul, hogy nem mászkálok a darkweb-en és nincs mire ugrania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest