- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
-
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A Bundle Storm v2-höz a giveawayoftheday.comról csak egy tömörített txt fájlt lehet letölteni, aminek a lényege ez:
Regisztráció
Kuponkód: giveawayoftheday
Telepíteni kell, mielőtt vége, stb, a szokásos szöveg.A Bundle Storm v2 programot honnan lehet letölteni?
-
C. s.
addikt
Bundle Storm v2
"This is one of the biggest bundles for creative professionals, jam packed with icons, textures, fractal images, patterns, characters, stock photos and so much more. Get it all for FREE! Can be used for personal and commercial works! The created account is free to use for one year!"Játék:
-
-
stevelawyer
csendes tag
Sziasztok!
A wisecleaner-hez tudna valaki promóciót? Volt, csak újra raktam a rendszert és nem találom.
Köszönöm.
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Black&White projects 4 elements
SUMo PRO v5.1.3.353 - This is a 4-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
-
-
-
C. s.
addikt
Játék:
Secrets Of Six Seas
promós link
állandó linkBloop Reloaded [Steam] (kártyás)
Csak simán adják a régi módon, nem kell Facebook meg egyebek. -
looser
addikt
Köszi! Nálam kiszűri a hosts file a redirect linket, itt a giveaway oldal.
Feltettem data.hu-ra a csomit, telepíteni kell az akció lejárta előtt.
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Játék:
Eschalon Book 1 [GOG] Még 23 napig tart.
-
-
-
C. s.
addikt
Business Card Maker (Még 1 napig és kb. 8 órahosszáig.) Úgy rémlik, valaki egyszer sajnálta, hogy lemaradt valami ilyesmiről.
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use (note: commercial use means you can use this to create cards for your business but you may not use this giveaway to sell business cards)"
Játék:
-
-
-
-
C. s.
addikt
Core Portrait Presets (Sample Pack)
Az On1 Photo RAW-hoz és a Lightroomhoz. Ki kell választani letöltés előtt. Gondolom, mindkettő letölthető, még nem próbáltam. -
-
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Valaki találkozott már akciós vagy teljes értékű (Personal vagy Technician) free verzióval a RogueKiller Anti-malware programból? -
motacilo
aktív tag
válasz
twollah1976 #12168 üzenetére
Nyugalom a hosszú élet titka. Ez a promo úgy kéthavonta ismétlődik.
-
twollah1976
őstag
WiseCleaner Wise Care 365 Pro Giveaway sietni kell, mert ahogy nézem már alig fél ezek kulcs van!
-
-
-
-
C. s.
addikt
Kaspersky Anti-Virus 2018 - Free 1 year license key
Játék:
-
-
Üdv!
Bár nem kifejezeten a topik témájához tartozik, de ha már szóba került az előbb a hardvercserék utáni ismételt Win -es aktiváció, akkor kérnék egy kis infót. Nálam jelenleg ezt írja ki, a Win ellenőrző progija, a licenszel kapcsolatosan:Ez alapján retail változat tehát, ha majd alaplapot + procit+ RAM-ot cserélek, és az MS fiókhoz is be van már regisztrálva a jelenlegi konfig, akkor ha jól értem, hogy először törölni kell a régit, és utána újra regisztrálni az új konfigot? Ezt majd pontosan, hogyan is kellene ? Még annyi infó, hogy Win 7-ről lett frissítve a jelenlegi rendszer.
Előre is köszi az infót. -
kenand
veterán
válasz
betyarr #12147 üzenetére
Próbáltam a hibaüzenetet beírni a google-ba de csak annyi jött, hogy más is ezt kapja. Megoldás nem volt...
Na meg egy "mellébeszélős" MS support üzenetMivel nincs Directx 12-es VGA-m, nincs olyan dolog amiben ne lenne jó a Win 7 (Sztereó bluetooth füles gond még 7 alatt, de lehet anélkül is létezni)
-
cigam
titán
-
kenand
veterán
válasz
betyarr #12145 üzenetére
Sajna nem és még olyan opció sincs mint régen, hogy telefonon aktiválod...
Nekem matricás OEM Win 7-ről ingyen upgrde Win 10 volt rajta, majd alaplapot cseréltem...
Előtte - mert olvastam, hogy kell- direkt Win accountomhoz kötöttem a licencet.... jött a menü újraaktiválás, alkatrész csere után, de mindig jön a bosszantó "nem találom a szervert" hibaüzenet. Ami egy direkt MS kiszúrásnak tűnik. -
betyarr
veterán
válasz
Cheesy #12144 üzenetére
itt bejelentkezel és a fényképednél (vagy annak a helyén a jobb felső sarokban) a "fiók megtekintése" menüpontnál fognak megjelenni az eszközök.
kenand: valóban?még nem próbáltam,csak hallottam és megnéztem.azt hittem így simán működik minden ms-hez való telefonálgatás nélkül
-
Cheesy
őstag
Az a baj az OEM licensszel, hogy legfeljebb notebookra jó. Asztali gépben azért időnként befigyel egy komponens csere és a MS szereti sötétben tartani az embert abból a szempontból, hogy vajon csak az alaplapcsere esetén vagy (ahogy több felhasználói fórumon is olvastam a panaszokat) egyéb komponens (VGA, proci pl.) cseréje esetén is kuka az OEM licensz.
Én úgy tudtam, hogy az alaplaphoz köti magát az OEM Win10, illetve az alkatrészek összességéből csinál egy "hash" filet, amihez ugye hasonlítja később a változásokat.Ennek lenne az "ellenszere" a Retail licensz, amit oda telepítesz ahova akarsz, továbbra is 1 licensz / gép.
Kasperskyt tavaly ebayen vettem 5 gépre, tökéletesen működött, idén is így tettem.
Win 10 Pro retailt is találtam top rated sellertől, vajon működhet? 22k -
twollah1976
őstag
Akkor ennyi erővel nekem lopott Windows 10-em van, mert nincs matricám.
Van számlám, hivatalos MS számla (email), de matricám nincs, mivel az MS Magyarország telefonos ügyfélszolgálatánál vettem a Windows 10-et (nem OEM, hanem egy felhasználós licensz), emaliben kaptam a letöltő linket és az aktiváló kódot.
-
Vesa
veterán
válasz
#20584850 #12134 üzenetére
Matricát elsősorban cégeknél néznek. De magánembernél is csak akkor legális egy win, ha matrica és a számla is megvan hozzá! Más kérdés, hogy ki nézi ezt meg jóskapistánál (nyilván szinte senki). De ha nincs számla és matrica, akkor ezzel az erővel már okosba is nyomhatja, mert semmivel sem legálisabb. Nem beszélve arról, hogy OEM, amit elvileg csak hardverrel lehetne eladni (persze ez a gyakorlatban nem így szokott lenni).
-
vigyori78
őstag
válasz
csaba951 #12132 üzenetére
Mert egy tavalyi telepítő dvd/usb-vel többre mennél? : Igen ! mivel ahhoz matricát is kapok!
pl.: volt már rá példa adott országba mentem megnézték a laptopon van e matrica !Egyébként nyilván ehhez van számla is. Ezzel, meg a kulccsal teljesen jogtiszta. Ez a lényeg! : Ezt nem tudom, de ha probléma van akkor szokták kérni az ügyfélszolgálatnál a matricán lévő egyéb " nem sorozat" számokat is.
-
csaba951
veterán
-
twollah1976
őstag
-
válasz
LamerGyuri #12124 üzenetére
Pro oldalán, a Sys. req. alatt.
(#12126) S-IW:
Nos, igen. Az "akadálymentesítő technológiák felhasználóinak".
Amit persze kiskapunak is fel lehet fogni. -
ALFA
senior tag
Holnapig van:
Kryptel [for PC]
[link] -
S-IW
tag
-
válasz
twollah1976 #12120 üzenetére
Nem védem az oldalt, lehet hogy nem okés az ajánlat, de akinek kell egy win10 és ingyen nem húzta be, annak megérhet egy próbát, 3400/4000 forintért.
Legfeljebb, ha nem működik, visszautalják a pénzt.(#12121) Kasya:
Amire egyből reagált is a support. -
Spet
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
twollah1976 #12120 üzenetére
Egy hsz van alatta, az szerint invalid a kod.
-
Nem promó, de -90%.
Windows 10 Home Edition
Windows 10 Professional -
-
-
isss
tag
Giveaway of the day — Malware Hunter Pro 1.28
1) No free technical support
2) One-Year free updates to new versions
3) Strictly non-commercial usage -
-
Vesa
veterán
válasz
#20584850 #12107 üzenetére
Avastot használtam egy időben, de a BD sokkal jobban teszi a dolgát, nem mellesleg, sokkal kevésbé fogja a gépet. Nem igazán jó vesződni a 90napossal, dehát ez van. Ha lesz valami akciós ajánlat, behúzom a teljes verziót, de 60 dollárt nekem nem ér meg.Addig meg szenvedek ezzel, köszönöm a tippet a takarítást illetően!
-
Kasya
nagyúr
válasz
twollah1976 #12112 üzenetére
-
twollah1976
őstag
-
Az kellemetlen..
(#12110) Vertigo18:
Az oldalt megnyitva, jobb fent "How it works"
MWNL3 -
törölt tag
-
Ugyan nem ingyenes, de egész jó kis bundle.
-
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12100 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést (pl. Macrium Reflect-el, AOMEI Backupper-el, stb) és ha gond van a winnel, akkor azt visszaállítva nem veszítesz el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest