Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NumBill
csendes tag
Metro 2033 ingyen a Steamen egy rövid ideig:
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
- Chip magazin
- Oem telepítőből kiszeded a kulcsot és kapsz félévre kódot
- ebay ~100% -
Jenne
őstag
G Data promó engem is érdekelne.
-
GData termékekhez van valamerre promó?
-
Kam1kaze
tag
-
fornettisuti
veterán
-
looser
addikt
-
Ghard
őstag
Nálam a Bitdefender egyedül az Online Threat modullal okoz némi gondot. Néhány weblap random nem töltött be és a facebook messengerben nem jelentek meg a linkelt videók/képek amíg ki nem kapcsoltam.
Akinek jól működik a bitdefender az elég kényelmesen elvan vele, mert egy ideje a 180 napos promók hosszabbíthatók ugyan azon az accounton

[kép] -
-
8
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Igen, biztosan az én készülékemben van a hiba, elismerem, és pontosan ezért soha többet bitdefender, mert az én készülékemre egy szemetet tudnak csak adni.
Nem nekem kell hozzájuk igazítani a készülékemet, hanem nekik kell rendesen tesztelni ezt az ürülékhalmot, amit ki mernek adni a kezükből.
Nem ajánlom senkinek, mert ezek szerint teljesen lutri. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
A hiba a gyártónál van.Mindig is tele volt hibával a termék.A hardveres környezet nagy mértékben befolyásolja a program működését.Valakinél működik,valaki nem veszi észre vagy pedig már az elején gondok vannak.Bitdefender csökkentette a teszterek számát és idő előtt adta ki a terméket.Egy szó mint száz nem a másik a hibás hanem a cég.Ki kell próbálni s ha megy megy ha nem akkor el kell felejteni.
-
8
senior tag
válasz
joskamiska
üzenetére
A bitedefendert most operáltam ki a rendszerből, nem volt egyszerű mindent kigyomlálni, az utóbbi időben töbsször is 0-24 maxon pörgette a procit a háttérben, de tényleg napokig egy huzamban. Hiába lőttem ki, hiába indítottam újra, hiába futtattam kézzel teljes ellenőrzést, hiába telepítettem újra.
Soha többet. Csak kalandvágyóknak ajánlom. -
joskamiska
csendes tag
-
-
törölt tag
-
isss
tag
-
Ghard
őstag
Friss ez a norton? 3-4 éve kipróbáltam, de akkor is minden szarra riasztott.
A kaspersky hálózati elemzője sosem jelzett arra, ami nem vírus. Sőt egyéb más underground szarra sem, ami nem volt vírus csak illegális. Érdekes is volt látni, hány ezer másik felhasználó futtatott ilyen programokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Letöltöttem a datáról és bitdefender sem talált semmit. -
dqdb
nagyúr
Elolvastad a WS.Reputation.1 nevű fenyegetés leírását?
"WS.Reputation.1 is a detection for files that have a low reputation score based on analyzing data from Symantec’s community of users and therefore are likely to be security risks. Detections of this type are based on Symantec’s reputation-based security technology. Because this detection is based on a reputation score, it does not represent a specific class of threat like adware or spyware, but instead applies to all threat categories."
Arról szól, hogy a csoda felhős rendszerükben kevés felhasználó találkozott még ezzel a fájllal, ezért emiatt szerintük fenyegetést jelent, nem pedig azért, mert a védelmük tényleg jelzett volna rá (ott van feljebb a VirusTotal link, ahol a Symantec mellett is zöld pipa szerepel). -
looser
addikt
válasz
looser
üzenetére
Érdemes rákeresni az AV-d által jelzett üzenetre is, vegyesek a találatok és nem feltétlenül jelent fenyegetést

-
looser
addikt
Időközben belecsempésztem egy vírust.
Ez itt fent a saját gépemről feltöltött és újraelemzett fájl, de most letöltöm a data-ról, hátha tényleg történt vele valami útközben...
-
looser
addikt
Feltettem a data.hu-ra, ha valaki nem szeretne beregizni.
Hard Disk Sentinel Standard Edition v5.20 -
ƵøŁĭ
veterán
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm. Ez alapján gondoltam, hogy működik simán böngészőből is.
Azt nem tudtam, hogy a Vault külön van. -
Ghard
őstag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ha jól látom, akkor ez nem a klasszikus cloud storage, hanem backup storage. Csak a saját programjával csinál biztonsági mentést a felhőbe, azokból a fájlokból, amik be vannak jelölve.
Tehát ha kiválasztasz egy mappát, akkor feltölti a tartalmát. Ha a szinkronizációt nem kapcsolod le, akkor ha törölsz a mappából, a program törli a felhőből is. Vault nem része a promónak csak a cold storage. Ebből megosztani nem tudod a fájlokat és azonnal sem érhetőek el. 3-5 órát kell várni, amíg megkezdődik a fájlok letöltése.
-
Kam1kaze
tag
EaseUS Partition Master Pro 11.10 ingyen van limitált ideig, de én nem jöttem rá, hogy mit kell tenni érte. Letöltésnél ezt írja: "Share this page with your SNS to get a free license"
Mi az az SNS, hol kell megosztani és hogy?
Mert így egyenlőre trial-ba megy. -
UserX
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Igazad van, csak poénkodni próbáltam...

-
Zeki
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Jaja, a 120 éves korában ki mit néz meg hogy, abba nagy pénzbe ne fogadjunk.

A cégek meg jönnek-mennek a neten is, a valóságban is. Nyilván ha nagyon nagy cég, akkor esetleg valami globális katasztrófa kell az eltűnéséhez. -
UserX
addikt
Zoolz 100GB Free Lifetime
Enjoy 100GB of Free Cloud Storage For LifeMég 15 óra van hátra. Én használom egy korábbi promóból, teljesen rendben van!

A mai 'ransomware'-s világban ez is egy jó lehetőség!
-
Esqs
tag
Aki itt hozzájutott ingyen az Ashampoo HDD Control 2-höz, az itt kedvezményesen frissíthet az aktuális 3-as verzióra.
Más: aki sokat foglalkozik PDF-ekkel, és licence(ke)t venne a Nitro Productivity Suite-hez, az szept. 30-ig 20% árengedménnyel teheti meg: https://store.gonitro.com/304/?scope=cart&cart=s6987:214285&coupon=SW2018
-
GEPESZ66
veterán
Ha évekkel ezelőtt próbáltam az F-Secure-t, akkor mostmár ugyan azzal a fiókkal nem engedi kipróbálni a mostani próbaverziót?
-
looser
addikt
-
8
senior tag
-
-
8
senior tag
-
Esqs
tag
A régi rendszert használóknak is van újabb, szintén ingyér’:
https://www.ashampoo.com/hu/huf/pin/0665/system-software/Ashampoo-HDD-Control-2017
https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0665/system-software/Ashampoo-HDD-Control-2017
https://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/trial_step1.php?session_langid=5&edition_id=pu5fobdjj9r06yl2khnv8duy02otluo6
https://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/trial_step1.php?session_langid=2&edition_id=pu5fobdjj9r06yl2khnv8duy02otluo6 -
Esqs
tag
Az a program 6 éve nem frissült. Hogyan képes kezelni, vizsgálni az 1-2 éve megjelent HDD-ket, SSD-ket? És W10-re lehet telepíteni? Mert a leírásában a W7 a legfrissebb rendszer, amit említenek.
-
8
senior tag
-
8
senior tag
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Igen, úgymond teljes KONTROLLT kapsz felette. Akár az összes ki-be jövő kapcsolatot szabályozni tudod mindenről értesít stb.
De van tanuló módja az aláírt folyamatokat kiengedi, telepítés után én törlöm a korább szabályokat amiket a windows tűzfalból vett át aztán adok neki egy kis tanuló módot és elindítgatok pár programot ami kommunikálna a tűzfalon keresztül.
PROFIL: Közepes szűrés
ÉRTESÍTÉS: kezdésnek tanuló majd közepes és lejjebb bepipálom a hang lejátszása értesítés létrejöttekor opciót
SZABÁLYOK: kimenő -
-
Cs1csó
titán
Üdv, a Windows Firewall Controll az 5.4-es verziótól teljesen ingyenes lett azaz nincs már benne az aktivációhoz kötött funkciókorlátozás. Magyar nyelven is elérhető a linkelt oldalon jobb oldalt kell a nyelvet betallózni letölteni és a fájlt bemásolni a WFC telepítési mappájába.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- One mobilszolgáltatások
- Star Trek
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)