- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
DxO OpticsPro 11 Essential [for PC & Mac] (még 16 és fél napig)
Játék:
Weather Lord: Following the Princess
promós link
állandó link
További részek -
Golden9
veterán
Gamehag-on: R.O.O.T.S
-
Golden9
veterán
-
AtHoS
nagyúr
Itthoni gépen bejelentkezési hiba folyamatosan (nem csak a watchdogs-os bejelentkezési oldalon), míg melóban elsőre beengedett -> aznap este itthon szintén nem és azóta sem enged be ugyanazzal a hibával 3 különböző böngészővel próbálva + opera VPN-nel is próbálkoztam
UPC net melóban és itthon is, de router az már különböző
-
C. s.
addikt
CyberLink PhotoDirector 8 (még 20 és fél napig)
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.Játék:
Escape the Past
promós link
állandó link -
Ma vagy 5 alkalommal változtattam jelszót, de még mindég nem enged be az ubisoft oldala. Ti be tudtátok regisztrálni a "watch dogs"-t?
Mit csinálhatok rosszul?
-
Golden9
veterán
Indiegala-n:Terra Lander
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Tales from the Dragon Mountain: The Strix (ingyenes lett)
-
Golden9
veterán
Gamehag: Story Of the Survivor
-
Golden9
veterán
Syberia 1 és 2 duplikálható GOG-ra.
-
Golden9
veterán
GOG-on: Syberia
-
C. s.
addikt
Steganos Online Shield VPN 2 GB data transfer V1.6.3 (3 devices/1 year license)
Játék:
The Rosebud Condominium (ingyenes lett)
-
Golden9
veterán
Indiegala-n: Trolley Gold
-
Golden9
veterán
IObit Uninstaller PRO 7-----és-----Batch Image Enhancer
-
-
UHHH
őstag
válasz
csaba1203 #13375 üzenetére
"You won't be billed for trying out Google Play Music during your free trial. If you don't cancel your subscription before the end of that trial, you will start to be billed.
Each Google Account gets one free trial. If you cancel your free trial, you won't be able to get any other free trials.
If you download music to your device during the trial period, those downloads won't be available offline once you’ve ended your trial.
"
Szóval én azt olvasom ki belőle, hogy a trial lejárata előtt canceloljad magad és akkor ingyen lesz. -
Golden9
veterán
Alienware Arena: High Hell (Keys are only available for members that are Level 25+.
)
-
Golden9
veterán
-
UHHH
őstag
90 nap ingyéééé zene. így a tuti a link...
-
Golden9
veterán
-
Bár nem program, hanem szolgáltatás... Most 1 hónap helyett 3 hónapig ingyenes "próba" időszak van a google play-en.
-
iguana
őstag
válasz
Golden9 #13365 üzenetére
köszi. én is kipróbáltam direkt egy régi verziójú programot tettem fel, de semmi. legenerálja az app listát, aztán ennyi. próbáltam utánanézni, hogy mi lehet az oka, de meguntam.
kukáztam.
igazából rég keresek egy ilyen programot, ami valóban jól működik, és frissíti az és/vagy jelez ha van frissítés a programjaimból. amiket találtam vagy nem működik, vagy külön szótárból dolgozik, nem közvetlenül az adott gépet és a feltelepített alkalmazásokat nézi. -
Golden9
veterán
válasz
iguana #13356 üzenetére
Kipróbáltam három 2014-es, ingyenes, népszerű programmal, amiket rajta keresztül telepítettem, de egyikre sem ajánlott frissítést. Közben azt is észrevettem, hogy ha egy program a teljes törléséhez a gép újraindítását kéri, akkor azt akkor is kérni fogja ha ezen keresztül lett telepítve.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
CJ4567 #13361 üzenetére
Köszi az infót, én ezen a linken találtam meg.
-
CJ4567
nagyúr
uPlayen ingyenes a Watch Dogs! November 13-ig aktiválható.
-
C. s.
addikt
válasz
looser #13354 üzenetére
Hát ez tényleg nem passzol ide! Elnézést kérek, nem tudtam.
Más:
CyberLink PowerDirector 15 (Sale ends in 20 days 17 hours 15 mins)
-
Golden9
veterán
válasz
iguana #13356 üzenetére
Sajnos még nem tudtam kipróbálni rajta keresztül telepített programokkal, talán kedd reggelig meg tudom csinálni, akkor majd leírom. Pár napja már ajánlották itt is ezt az oldalt, de azért szólok, hátha elkerülte a figyelmed, hogy ma még innen is leszedhető egy hasonló program:techno360
-
looser
addikt
AVG 3year Licenses all over the internet
Idézet: "Sathish Mahalingam (AVG Technologies)
Hello John. Please be informed that the given License number are pirated License numbers. You will be facing issues while updating or upgrading the AVG using this License numbers. Thank you." -
C. s.
addikt
[moderálva]
Efficient Reminder v5.22
You get free updates for one yearJáték:
Cubis Creatures
promós link
állandó linkGarfield's Wild Ride
promós link
állandó linkTaiku Mansion [Steam]
[ Módosította: Qru ]
-
Argos
őstag
+ Jön az original Vanilla WoW is!
(Kíváncsi leszek, miképp oldják meg.. - szvsz. f2p kellene legyen, ha rendelkezel az alapjátékkal) -
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
Bitdealgame:The Deer-ből mindenki annyit visz amennyit akar. A kódok közt van ami már használt, nekem másodikra sikerült vinnem. (A 'Free Steam Key' gomb alatt.
)
-
Golden9
veterán
Gamehag-on:World War II: Panzer Claws
-
C. s.
addikt
Egyiket se néztem most, mert már megvannak. Nem ismerem azt a fórumot, amit belinkeltem, remélem normális promók.
-
Golden9
veterán
The Last Mission-----------és----------Dying Light: Karcass (DLC)
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
válasz
iguana #13335 üzenetére
Én csak tegnap este telepítettem, lehet hogy ez az oka, de a korábban feltett régi programokra nem ajánlott frissítést. Délután keresek egy népszerű programot amit biztos ismer, majd rajta keresztül telepítem egy régi, legalább egy évvel korábbi verzióját, kíváncsi vagyok azzal mit csinál.
+
Forsaken Uprising. -
Golden9
veterán
Mivel takarítsam ki a sok uninstalált promós program után maradt szemetet?
A válasz, egy promós programmal: Soft Organizer -
C. s.
addikt
Játék:
Monkey Ahoy (ingyenes lett)
Visormail:
EaseUS Partition Master:
Volt, akinek "activation failed" lett, erre itt azt írták neki, hogy lengyel vagy amcsi IP kell. -
Golden9
veterán
DLH-n belépés után ingyenes a Planets Under Attack.
-
isss
tag
iClone 6
....real-time 3D animation tool with digital actors....... -
törölt tag
-
C. s.
addikt
Játék:
Season Match 4
promós link
állandó link
További részek -
Golden9
veterán
válasz
r3dsnake #13321 üzenetére
Ha te a saját Steam fiókoddal multiplayer-ben nyomatsz egy játékot, és egy családtagod épp akkor akar játszani egy játékkal ami csak a te fiókodban van meg, akkor nem tudod a Steam családi megosztással kölcsönadni neki az azon lévő játékaidat. Ám ha a rokon által áhított játéknak megvan egy GOG-os DRM mentes példánya, azzal egy másik gépen ő is tud játszani. Ha egy multis játékodat siketül GOG-al megdupláznod, akkor tudtok egymással játszani. Más nem jut eszembe pillanatnyilag.
-
C. s.
addikt
Játék:
Jewel Quest: Seven Seas
promós link
állandó link -
Golden9
veterán
Payday 2 Simon Mask + Steam-en egy napig kipróbálható a Payday 2.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
The Treasures of Montezuma 5 (ingyenes lett)
További részek -
C. s.
addikt
ArtScope v1.98.672
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.
You get free updates for same major version.Játék:
Cavern Escape [Steam]
-
C. s.
addikt
Shadow Defender v1.4.0.665 (még majdnem 3 teljes napig)
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.Játék:
Dark Train (for Windows and macOS) (Még 23 és fél napig. Forrás )
Khan Wars (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #13308 üzenetére
Most egy zip jött le, abban van egy txt, amiben leírják a teendőket, illetve más esetben az tartalmazza a kulcsot, de az is lehet, hogy az oldalon írják ki, ahonnan letöltöd. Változó.
A promós programok legtöbbször 24 óráig érvényesek, ki szokták írni a promó oldalán és általában látható a visszaszámláló is. Többnyire ezalatt kell telepíteni is, később nem lehet. Ugyanakkor előfordul, hogy nem kötelező ezalatt telepíteni, sőt, néha (nagyon ritkán) újra is telepíthető. A nemrégen promózott WinX HD Video Convertert pl. okt. 27-ig kell telepíteni, utána már nem fogadja el a kulcsot. -
C. s.
addikt
Most jutott eszembe, hogy talán már korábban is volt bajom vele. De lehet, hogy az másik oldal volt. Passz.
Az a vicces, hogy a 20minutemail.com címre egy pillanat alatt megérkezett. Az nem zavarja, hogy 20 perces, csak az, ha free.Most töltöm le, a bő harmada már itthon van.
-
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #13305 üzenetére
Freemaire. Régóta ezzel használom, csak a múltkor vettem észre, hogy nem küldi. Tulajdonképpen hónapok óta nem volt ott semmi kedvemre való, de a WinX HD Video Convertert szívesen megszereztem volna. Akkor bukott le. Meg most... Gmailem nincs.
Telepítetted és nem kért kulcsot? Fura.
-
-
Argos
őstag
-
Golden9
veterán
Tényleg a Facebook miatt volt. Kiléptem a Facebook-ból , a Chrome-ban töröltem az előzményeket, a cookie-ket, utána már ott is E-mail-ezni akart.
Vissza beléptem a Facebook-ba, majd utána klikkeltem a letöltésre, és még mindig az E-mail címet vagy a Facebook-os lájkolást kérte a letöltésért. A megnyíló lájkoló ablakban, a mégsem gombot választva is engedte a letöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest