Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz Cowardly Dog #9100 üzenetére
Működik. THX!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz CJ4567 #12905 üzenetére
Már töltöm ezt az "Árnyvadászt"-steam kliensen keresztül- de elég bonyolult ez nekem 55 évesnek.: reggelni a "handabanda" oldalon, megkapni a kódot vagy 10 klikk után, azt beilleszteni az általam alig ismert steam kliens bal alsó sarkánál látható játék hozzáadásánál, megkeresni a Könyvtárban....
...De hát ingyé van ugyebár.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz Kam1kaze #14653 üzenetére
Már kipróbáltam a C.S-t. Egész jó! A botok ellen lehet tolni, és mindkét fél szerepét betöltheted, terrorista ill. CT. is. Azt hittem majd olyan "herélt" változatként valami korlátozással lehet csak játszani.
-
akaido
addikt
"Sorry, We could not log you in with Facebook, we don't have access to your email address! We suggest you sign up without facebook." Firefoxban nem láttam ezt az üzit, csak Operában. Így majd reggelek.
-
-
akaido
addikt
Na erről a most felfedezett promós oldalról máris beújítottam egy HD Sentinelt. Köcce szépen a tippet !
-
akaido
addikt
válasz Exodius #15865 üzenetére
A munkája nagyon komoly. Igazi "bit_kőkori" azaz gyűjtögető életmód eredménye, de sok programot optimalizált is, amennyiben azt lehetett.
Az itteni hozzászólásai stílusával lehettek gondok talán, de ez csak tipp, nem vagyok moderátor.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz hodostamas #16530 üzenetére
Nekem egy sokat motorozó ismerősöm ajánlotta, bevált a sima OsmAnd is ami +nélküli.
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
Nekem is működik röccenés nélkül mind a letöltés, mind a progi működése is.
-
akaido
addikt
válasz Szellem. #17631 üzenetére
4K Downloader.
Az audiót mp3-ként kivonja és menti a videóból.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest