- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
iClone 6.54 Standard (real-time 3D animation; File Size: 949 MB)
Mostanában sajnos nem szokták küldeni nekem az emailt, de ezt most nagyon szeretném. Ha valaki volna olyan kedves, és tudna küldeni egy kulcsot és egy letöltési linket, nagyon boldoggá tenne! Köszönöm!Játék:
Secrets of the Past: Mother's Diary
Hétvégén osztogatták valahol, csak nem értem rá beírni akkor. Kárpótlásul itt az állandó ingyenes lelőhelye.Gnome's Garden: Halloween (ingyenes lett)
-
isss
tag
WonderFox 2017 Halloween Giveaway
WonderFox DVD Ripper Pro, , Heimdal PRO, Watermark Software, Soda PDF, Ad-guard, IObit Uninstaller Pro 7, Iris Pro, Magic Camera, and Sticky Password.
-
C. s.
addikt
-
netpeti98
addikt
válasz
Doky586 #13290 üzenetére
Az itt leírt konfig alapján ő a 95-re vagy 98-ra gondolhatott.
-
-
C. s.
addikt
Játék:
Katy And Bob: Safari Cafe - Collector's Edition
promós link
állandó link
egy további rész(#13280) looser:
Rég volt ilyen!
-
ALFA
senior tag
válasz
Golden9 #13284 üzenetére
Még az előző évezredben és az ősidőkben, amikor egy-két évet kellett várni, hogy a cég pc-t vehessen, nálunk 486Dx2-66 volt a server Nowell 4.11-el és 386-os, 25 és 35 MHz-es procis gépeken ment a könyvelés, pénzügy és egyebek.
Talán Novotrade rendezvény volt, "amerikás magyarok" nyomására nagy reklámmal és marketinggel, miközben a pénzük jelentős része abból jött, hogy piacokon másolt commodore programokat árultak.A grafika sima volt, felülnézetben a füvön, vagy mocsaras talajon lerakott sinek mutatták az épitkezést, amikor vonat futott, akkor oldalnézetben 2d ábra volt, sinen befutott egy állomásra, amit szemafor jelzett, akkor hirtelen kiirt rengeteg szöveget és számot, hogy mennyi utast és árut szállitott és mennyi bevétele volt és nyeresége vagy vesztesége volt, ezt végigjátszotta az összes játékossal, utána minden játékos dönthetett, hogy a pénzén tovább épitkezik, vagy mozdonyt vesz, vagy rossz vonalnál felszedi inkább a sineket.
Talán olyan lehetöség is volt, amikor sinek összetalálkoztak, akkor a nyereséges cégé lett a veszteséges cég adott vasútvonala, de ez nem biztos.
PS:
Ha mond valamit, akkor volt, amikor egy Larry nevű programért voltak oda a nagyfőnökök, sőt megrökönyödésemre két titkárnő volt oda legjobban érte, nagyon versengtek, kinek sikerül több nőt lefektetnie. -
törölt tag
-
ALFA
senior tag
Valaki emlékszik win9 alatt valamilyen amerikai vasúttársasági játékra?
Úgy emlékszem, egy szoftverbörzén láttam valamikor a demoját, mert erősen fizetős program volt, több játékos játszhatta, amerikai vasutakat kellett építeni különböző települések között és a vasúti forgalom bevételéből lehetett terjeszkedni.Valami ehhez hasonlót keresnek fiatalok win7 alá, ha lehet, ingyeneset.
-
Golden9
veterán
Painkiller: Hell and Damnation. Töltsd le, játssz vele öt percet, és a megmarad a Gamesessions fiókodban.
-
C. s.
addikt
Játék:
Rush For Gold: Alaska (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
HumbleBundle-n 2 napig ingyenes: Sid Meier’s Civilization® III Complete.
-
C. s.
addikt
Adguard 6.1 (6 hónapra)
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Játék:
Garfield's Wild Ride
promós link
állandó link -
UHHH
őstag
válasz
madrac #13270 üzenetére
Nem egerezem far alatt, illetve max csak jobb egérgombot tartok nyomva egy fájlon, hogy bejöjjön a "fájl menüje". Viszont mindenféle scriptet lehet írni, hogy mit csináljon a fájlokkal, F2-es menüre, meg "kontrol g"-re, nagyon sokat segít automatizálni, pl tömeges átnevezések, satöbbi. Nagyon csipázom a cuccot.
-
Golden9
veterán
DogeBundle-n: Zeus Quest Remastered
-
Golden9
veterán
HRK-n: Endorlight
-
C. s.
addikt
Játék:
Dark Strokes: Sins of the Fathers
promós link
állandó link -
Golden9
veterán
HRK-n: Invisible Mind
-
-
C. s.
addikt
-
UHHH
őstag
válasz
fornettisuti #13259 üzenetére
Ne keverjük már egy régi szar nortont egy vadiúj far managerrel. Nekem bejön a "karakteres felület", anno is volkov kommandert használtam. Ez a legjobban átláthatóbb, a fontok nagyságát szabadon variálhatom, 64 bites, a szövegszerkesztője ismer sok programozási nyelvet, szépen kiemel és színez is.
Na de befejezem az offot... -
M3oH
addikt
Remek alternatíva az ingyenes MutiCommander is.
-
salaud
aktív tag
És ne hagyjuk ki a listából a DoubleCommander-t sem, ami még a TC pluginokkal is kompatibilis.
-
Golden9
veterán
A Sega-nál hol kell account-ot csinálni? Állítólag ingyenes a Crazy Taxi.
-
UHHH
őstag
válasz
Joker88 #13253 üzenetére
Mindig reklámozom a legjobb file managert... FAR MANAGER.
Csodás, gyors, okos, mindent tud, csak megfelelő plugint kell keresni, ha extra dolgot akarsz. Ingyenes. -
C. s.
addikt
Igen! A régi szép idők.
Játék:
Solitaire Mystery - Four Seasons (ingyenes lett)
Solitaire Jack Frost: Winter Adventures 2 (ingyenes lett)
-
-
-
C. s.
addikt
Játék:
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Játék:
Legendary Mahjong (ingyenes lett)
-
bhonti
aktív tag
válasz
khalox #13233 üzenetére
Hát, nekem ez a fajta nem olyannak tűnt... szerintem régebben ugyanezekre a rádiókra nem akadozott semmivel! És tudtommal a netemen nincs különösebben nagy forgalom, csak honlapokat nézegetek, és mintha a QOS is be lenne kapcsolva. Vagy a másik routeren volt még?
Mindegy, ennyit simán bírnia kéne.
-
bhonti
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, közben arra jöttem rá, hogy önmagában az akadozás is némileg inkább zavaró tud lenni ...
Vagy magában a Windowsban lehet olyankor valami esetleg? Majd kipróbálom a Linuxon is szerintem ugyanezeket az adásokat. Amúgy ez a címfelvillanás számváltáskor kifejezetten tetszik az Aimpnál!
-
bhonti
aktív tag
Kösz, azt is megpróbálom akkor majd! Egyelőre a Windows Media Player, meg a Foobar 2000 se így csinálta. Fogta, megállt, ha volt ismétlés beállítva, ha nem,...
-
vlevi
nagyúr
válasz
langerius #13226 üzenetére
Itt láttam, hogy van egész friss, 2017.07 havi driver. Az lenne az?
Bocsi, közben látom, hogy rossz helyre firkálok, igazából a Win10 topicba szántam a kérdésemet
-
Simán jó erre az Aimp.
A saját realtekem is ilyen, én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy ugye érzékeli hogy mindkét kimenet csatlakoztatva van, viszont mindig csak az első kimenet, a fejhallgató működik, egészen addig míg át nem programozom hogy a bedugott kimenet line-in ként funkcionáljon. Ilyenkor a hátsó kimenet szól.
-
vlevi
nagyúr
válasz
bhonti #13222 üzenetére
AIMP nem jó?
Ellenben nekem is lenne kérdésem. Mikor barmolták el a realtek hangkártya drivert? Korábban külön tudtam kezelni a hangszórót, a fülhallgatót, és a TV HDMI kimenetét. Most viszont, hiába van bedugva a füles, nem jelenik meg külön eszközként. Ez azért baj, mert régebben sikerült úgy beállítanom a hangokat, hogy, ha nem volt bekapcsolva a TV, akkor a gép hátuljába bedugott hangszóró szólt, ha ment a TV, akkor a HDMI hang, de, ha bedugtam a fülest, akkor mindenképpen azon szólt a hang. Valamikor valami azonban megváltozott, mert most a Realtek driver szerint nincs bedugva semmi. Ami azért gáz, mert a hangszóró az be van dugva...
-
bhonti
aktív tag
Zenelejátszó programot szeretnék leginkább Windowsra, amiben beállítható, hogy akkor is mindig folytassa (próbálja újra a dolgot akár a végtelenségig) magától amit hallgattam, amikor elakad a webrádió! Tudtok ilyet? A WinAmpnak annyi teljesen?
-
C. s.
addikt
Játék:
Dino R-r-age Defense
promós link
állandó link -
Tybor66
tag
válasz
vigyori78 #13219 üzenetére
Esetleg iBoysoft Data Recovery
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Ha esetleg valaki találkozik nem free hanem fullos microSD card recovery progival, kérem ossza meg.
Köszönöm.
-
C. s.
addikt
SecureAPlus v.4.7.2 Premium (18 months license)
Játék:
Garden Shop
promós link
állandó linkRussian Car Driver HD
promós link
állandó link -
Argos
őstag
To claim your free copy of Men of War: Assault Squad, just log in to your GameSessions account and download your copy of the game. Play the game for 5 minutes to activate it and it will be yours to keep forever on GameSessions!
You need to activate the game before the giveaway ends on Wednesday 18th October, at 10am (UTC). -
C. s.
addikt
válasz
azka79 #13214 üzenetére
Sajnos ebbe nincs beleszólásom!
SityiSXT:
Köszönöm a linket!
ON:
Játék:
Dark Asylum: Mystery Adventure (ingyenes lett)
-
SityiSXT
őstag
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
-
isss
tag
Giveaway of the day — Seed4.Me VPN 1.0.14 (Win&Mac)
..elméletileg hat hónap.
Nekem sajnos nem sikerült reggelni új email címre- lehet azért mert már volt fent,
ha valakinek esetleg van pár perce és egy eldobható emaillel sikerülne bereggelnie....
és nincs rá szüksége - megköszönném, - és privátba átdobná az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest