- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
looser #18117 üzenetére
Egyáltalán nem hiszek abban, hogy jól jártunk azzal, hogy sikerült ezt a topikot is szétverni és még több, az eredeti témától eltérő tartalmat önhatalmúlag ide pakolni. Miért nem lehetett akkor külön akciós (fizetős) szoftver topikot létrehozni? Értem, hogy a PH-n nagy divat a bestbuy-hoz hasonló követhetetlen, mindent egybe ömlesztett topikok alkalmazása, de ez már erősen a használhatóság rovására megy, és úgy tűnik erre még rá is erősítenek. Igen, engem is érdekelne a bestbuy egyébként, de pont azért nem szoktam követni mint amit te is írtál...
-
-
salaud
aktív tag
válasz
looser #17975 üzenetére
Letöltésnél már a firefox ugat hogy pishing website, és a vírusvédelem is ugyanezt sikoltja.
Ashampoo ingyenes nem jó helyette? -
Golden9
veterán
válasz
looser #17165 üzenetére
Csak most látom, hogy mennyi minden van itt.
Winningpc Software Giveaway -
Golden9
veterán
válasz
looser #17165 üzenetére
A kezdőoldalról meg a iMyFone Filme tölthető hétfő estig.
Szerk: Hat hónapos verzió.
-
Steve1207
veterán
válasz
looser #16149 üzenetére
Köszi, igazából regisztráltam a mailemre az utóbbi időben mindet a lehetséges összes oldalon és ugyanezek a kódok. Egyszerűen hibát ír ki a 3.3 és a 3.4 is, ha most akarom aktiválni. Szerintem várok megint egy promo-t (most is volt valami free lehetőség, hogy elég feltelepíteni meg az aktiválra kattintani a mailcímmel és küldenek rá egy kódot, de baromira nem megy az se).
-
Golden9
veterán
válasz
looser #16046 üzenetére
Más:
BitsDuJour
Video WatermarkerGiveawayOfTheDay
AudFree Tidal Music Converter for Windows 1.1.0
BootRacer Premium 7.82 -
looser
addikt
válasz
looser #15994 üzenetére
Na jó, már nem akarok spammelni, de most reggel ahogy ránéztem, 15 órát mutat még. Tegnap este ez mindössze 2x perc volt, amikor utoljára néztem. Szóval aki szeretné, itt letöltheti és kulcsot is kap.
-
looser
addikt
válasz
looser #15993 üzenetére
Illetve itt is még tölthető, kulcsot is küldenek. Igaz, már csak fél óráig :/
-
Cs1csó
titán
válasz
looser #15643 üzenetére
Nem tartom jónak azokat a "ajándék, promo" stb. megoldásokat, ahol egy adott verziót adnak a végtelenségnek ezekre a szoftverekre sokkal egészségesebb SZOLGÁLTATÁSKÉNT tekinteni tehát adjanak fél vagy egy évet ajándékba a legfrissebb naprakész verzióból és ha tetszik és tovább akarom használni akkor megveszem.
Emlékszem mikor az egyik Windows 10 build és az Intel SSD-k összeakadtak a HD Sentinel programmal, mert abból is egy régebbi verziót osztottak meg korlátlan használatra a vicc, hogy ezzel a program gyártója saját magát járatja le mikor jönnek az anomáliák - mint az előbb említett - és akkor a gyártót szidják, miközben az újabb verziókban már javították azt a hibát vagy kompatibilitási gondot.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
looser #15640 üzenetére
pro verzióban korlátozás? Nem kell akkor felajánlásra berakni sehová, ha ezt így gondolják, mert ez így inkább sima próba verziónak tűnik számomra és ugye a felhasználói közönség számára is...vagy pedig tényleg szar a program, mehet neki az uninstall és el kell felejteni gyorsan, giveaway oldanál ha van lehetőség "értékelni" akár hozzászólásban is megemlíteni, hogy a pro verziós mire "képes" amit a support sem segít megoldani
-
Mikemend
senior tag
válasz
looser #15114 üzenetére
Ez kábé olyan, mint giveawaynek mondták egy időben a NIK Collection...
Néztem, hogy a Microsoft cuccai akkor lesznek ingyen, ha befejezik a fejlesztésüket, erre látom, hogy 2016-ban leállították. Gondolom most vették észre, a kulcs meg talán általános? Ez utóbbit passzolom, nem tettem fel. -
-
tonyrulez
őstag
-
looser
addikt
válasz
looser #14755 üzenetére
Érdemes rákeresni az AV-d által jelzett üzenetre is, vegyesek a találatok és nem feltétlenül jelent fenyegetést
-
Cs1csó
titán
válasz
looser #14590 üzenetére
Érdekes meglátás, ezt még nem halottam legalábbis ilyen kontextusban.
+1 Runo
bár nagyon egyedi elgondolás.
TÉNY minél erősebb gépe van az embernek annál később veheti észre hogy kifutott a teljesítményből. Legújabb i7-es 32 GB ram NvMe SSD stb. ha 10x annyi dolog indul mint nálam akkor sem biztos hogy zavarná a felhasználóját.
Azt tartom nagy igazságnak hogy ameddig NEM tapasztaljuk meg a jót addig nem tudunk viszonyítani.
Sokáig volt mindenféle olcsó egerem majd vettem egy Razer Abyssust (a legolcsóbb szimmetrikus csak 3 gombos egér) egeret egy MINŐSÉGI egérpaddal és rájöttem hogy eddig rossz úton jártam. -
-
-
C. s.
addikt
válasz
looser #13354 üzenetére
Hát ez tényleg nem passzol ide! Elnézést kérek, nem tudtam.
Más:
CyberLink PowerDirector 15 (Sale ends in 20 days 17 hours 15 mins)
-
Ghard
őstag
válasz
looser #13143 üzenetére
Hard Disk Sentinel Pro 4.50 volt az utolsó szerintem, ami ingyen volt. A későbbiek standardok.
Itt még letölthető a 4.50 pro: http://www.buzz99.com/hard-disk-sentinel-standard-edition-free/
(enged frissíteni de akkor elveszik a regisztráció)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest