- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekete.puma
tag
válasz
sh4d0w #21126 üzenetére
Akik használják azoknak jobb, különben a Libre-t használnák.
Akinek meg csak a Libre van nyilván megfelel, mert más nincs.Cs1csó
MS Office által létrehozott dokumentumok szerkesztésére és ugye itt jöhetnek gondok
Ez tényleg gond, mikor MS Office által létrehozott dokumentumokat kapsz és nyilván abban a formátumban is küldesz. -
-
válasz
sh4d0w #20067 üzenetére
Nem kell LOL-ozni, én úgy gondolom megadtam a kellő tiszteletet.
A belinkelt Sticky Password Premiumról kezdtünk el beszélgetni, azzal kapcsolatosan írtam le a véleményemet. Ezt a Bitwarden-t ti hoztátok fel.
De ha már itt tartunk nála, én nem ismerem ezt a progit. Akkor ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem jött velem soha szembe? Vagy lehet, hogy szembejött, de nem tartottam értékesnek annyira hogy foglalkozzak vele.. Akkor én LOL vagyok?
Nézegetem az oldalukat, nekem már az nem tetszik, hogy megy az önfényezés, hogy ennyi meg annyi billió felhasználó használja. Ettől függetlenül lehet hogy jó és ki fogom egyszer próbálni, de az érveid közül még mindig nem látom azt, hogy a valós életben, milyen plusz előnyöm származik abból, hogy többek között ebbe rakom PH!-s belépő jelszavamat.. -
válasz
sh4d0w #20058 üzenetére
MS Authenticator is kezeli azokat, minden platformon elérhető, akár ios-en is. Vagy ott van a Chrome jelszó kezelője. Az is bárhol elérhető. Amit pl. a telefonomon csinálok, utána ott van a PC-n, ha kell a munkahelyemen belépek a böngészőbe és ott is ott van..
+ egy fokkal nagyobb a bizalom a Microsoft vagy a Google felé, mint vmi 23. Generációs startup vagy “noname” készítő felé.. bár akinek az én adataim, jelszavaim kellenek az nagyon nagy bajban van
Ezért vagyok nagyon kíváncsi, hogy miért éri meg a lenti programot használni, a fentiek helyett. -
niof
veterán
válasz
sh4d0w #19916 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy valamit te nem csináltál jól. Igazából nem is értem, hogy mit lehet elrontani benne, hiszen olyan egyszerű, mint a szög. On the fly, és pendrive-ról bootolós WinPE megoldással is hibátlan. Még úgy is sikerült diszket klónozni, hogy az szektorhibás volt.
-
-
válasz
sh4d0w #19724 üzenetére
Csak mert most találtam:
"A leleplezésért ezúttal a Malwarebytes biztonsági szakértői felelnek. A Malwarebytes Corporation Inc. elsősorban egy olyan szkennert fejleszt, amely ellenőrzi és eltávolítja a rosszindulatú szoftvereket, beleértve a szélhámos biztonsági szoftvereket, a reklámprogramokat és a kémprogramokat is. Különlegessége, hogy a Malwarebytes batch módban vizsgál ahelyett, hogy az összes megnyitott fájlt szemlézné, csökkentve az interferenciát, ha egy másik, igény szerinti kártevőirtó szoftver is fut a számítógépen."Újabb alkalmazásokat tiltott a Google, azonnal törölje őket a telefonjáról (msn.com)
-
válasz
sh4d0w #19721 üzenetére
Ezt cáfolnám. Ideiglenesen laptopot kellett váltanom, mert az elsődlegesnél alaplapcsere kellett... minden további nélkül sikerült eltávolítani úgy, hogy a Windows 10 (azon a gépen nem 11 van), és a Windows Defender ugyanolyan működőképes maradjon. Egyébként van hozzá külön eltávolító is:
Malwarebytes Support Tool.#19722koxminator: Igen, régen tényleg kiegészítővédelem volt évekig. Viszont jó ideje már, hogy a Windows biztonsági központba is beírná magát, és ha ez megtörténik, akkor válaszlépésként kikapcsolódik a Defender. No ennyit a Defendert használja mint motort, meg frissítési állományát elméletről.
-
koxminator
senior tag
válasz
sh4d0w #19721 üzenetére
Néhány éve korábbi munkahelyemen foglalkoztam MBAW szoftverrel (a vállalati verziójával inkább). Az MBAW egy komplementer, azaz kiegészítő védelmi megoldás, teljesen más technológiát használ, mint a hagyományos AV megoldások. Ezért sok cég vásárolta is meg, így erősítve meg védelmüket. Aki az ősidők elejétől/elején használta, emlékezhet rá, hogy sok olyan kártevő szart el tudott távolítani már akkor pont emiatt, amit a más nagy AV-k nem (vagy nem nagyon) tudtak. Ha jól emlékszem egyébként, létezik rá külön eltávolító (ahogy létezik pl. Bitdefender-hez, Kaspersky-hez is), azzal nekem mindig sikerült maradéktalanul eltávolítani.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
sh4d0w #18893 üzenetére
Ezt írtad: "A Kaspersky a legjobb 3rd party, nem vitás"
Ha úgy gondoltad, volna, hogy SZÁMODRA akkor ezt hangsúlyoznod kellett volna. Mert hivatalosan nincs "legjobb"
Még annyit, hogy ÉN és más is VITATJA, mert ha számodra a legjobb akkor ugye vitatható, hogy MINDENKI számára ez a legjobb nemdebár?
-
Cs1csó
titán
válasz
sh4d0w #18877 üzenetére
Nincs olyan, hogy "LEGJOBB"
A fizetősök között:
- jó a Kaspersky a felismerésével stb.
- jó az ESET a supportja miatt
Az ingyenes vonalon:
- a defender mert nincs reklám, már ott van, alapvetően kevés probléma van vele
- az Avast mert szintén nem terhel, de könnyű telepíteni persze dobálja a reklámot bár előbb volt arról szó, hogy csendes módban nem teszi
- a Kaspersky Cloud Free pedig szintén jó mert a fizetős védelmének jelentős részét tartalmazza pár sallang maradt le amit sokan amúgy sem kedvelnek. -
crok
nagyúr
válasz
sh4d0w #18877 üzenetére
Hát nem tudom.. az egyik referált tweet-ben pl. azt írja: "That's fair. Defender is the only one I know of that hasn't broken Chrome's security mechanisms." szóval a Chrome saját biztonsági mechanizmusával viselkedik jól.. miért akarná mindenki a Google Chrome-ot használni? Nyilván Edge-el pl. jól fog működni (mert na..) de FireFox-al pl. jól együttműködik? Brave-el, Vivaldi-val, Opera-val, etc.? Nekem pl. olyan érzésem van tömegesen a Windows saját Defender-ét használni mintha a világ lakásainak 70+%-a nyitható lenne ugyanazzal a kulccsal - értem ezalatt, hogy ha a Defenderben vagy komponenseiben van / lesz gubanc / CVE az mindenkit érintent / érinteni fog aki használja márpedig ez elég nagy csábítás hogy eleve fejlesszenek "ellene".. my two cents.
-
Dzsekó
addikt
válasz
sh4d0w #18684 üzenetére
Nekem még mindig .com, .cc, .tw stb. címről jöttek ilyen levelek, amit a legegyszerűbb levelező kiírt. A .hu-t még nem találták ki. Nem volt szükség forrásfájl böngészésére.
A másik, amit még szoktam csinálni és jó tanács mindenkinek:
Amikor levelezőben ráhúzod az egeret klikkelés nélkül a piros/kék "számlát befizetem" nyomógombra, akkor a bal alsó sarokban kiírja a levelező a link címét, hova elugrik a böngésző. Ilyenek szoktak lenni szintén, hogy mvm.com.tw, tehát véletlenül sem hu.
Ez egy jó módszer a csalás kiszűrésére és még rá sem kell klikkelni. -
törölt tag
válasz
sh4d0w #18684 üzenetére
outlook levelező, van saját szűrője. van f-secure, szerintem annak is van szűrője. és az a helyzet, hogy minden egyes fizetési felszólításánál már szívom a fogam, mert tudomásom szerint nincs/nem lehet elmaradásom. ezen felül van igen a képernyőn megjelenő név, hát igen, az buherálható, de pont olyan, mint a szolgáltatóé soha nem lesz...szerintem
szóval nem aggódom. a legjobb megoldás, mint amit már írtam: szolgáltatót keresni fizetés előtt....
-
-
Cs1csó
titán
válasz
sh4d0w #18376 üzenetére
+1
A földön él vagy 6-7 milliárd ember, hazánkban kb. 10 millió, és már kb. 15 éve elég durván csökken világszerte a lemezeladások, a DVD stb. eladások. Tehát nem csak és kizárólag (sokszor mint ha erre utalnának, hogy csak mi magyarok vagyunk ilyenek akik letöltik és nem vásárolják meg ) a mi hibánk, hogy az internet, a torrent, stb. idején csökken a fizikai adathordozós tartalmak terítése.
Sőt ezt még tovább erősítette a különböző zene és film stream oldalak gombamód történő elszaporodása. -
AtHoS
nagyúr
válasz
sh4d0w #18318 üzenetére
Baszki, promo oldalon elolvastad a promo feltételeket?
"The installer is already unlocked meaning you do not need a registration key to register the product."
HDS-t alapérzelmezetten licensz kóddal kell aktiválni. A linkelt promo verziót nem kell aktiválni, mivel beégetve tarzalmazza az aktiváló kódot. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
sh4d0w #18012 üzenetére
Szia!
Pár éve néztem meg az árát, akkor még jóval drágább volt! (Total Commander, régen Windows Commander volt a neve)
Most ennyi:
11 340 Ft + áfa, tulajdonképen nem is sok!
Ui:
"Az ár 37.- Euro ( plusz ÁFA Európában és néhány más országban ), vagy egyenértékű csak a kulcs online. A fizetésfeldolgozó az EU-ban van, és az EU áfáját kezeli számunkra.
Különleges kedvezményt kínálunk a diákok és a diákok számára (27,75 EUR). Az engedélyt a hallgató nevére kell kiadni. Kérjük, küldjön nekünk egy beolvasott képet vagy fényképet (pl. Okostelefonról, legfeljebb 500 000 JPG) a diákigazolványáról (ha az Ön országában törvényes), vagy más igazolást e-mailben, hogy visszatérítési kódot kapjon. Lehet olyan bizalmas adatokkal foglalkozni, mint a fénykép vagy a születési dátum. A névnek és az aktuális évnek láthatónak kell lennie." -
KaitouP
nagyúr
válasz
sh4d0w #17178 üzenetére
Szuper. Fura volt hirtelen, mert ismerős volt a felület, de kicsit mégis más, aztán az volt az első gondolatom, hogy ez valami fake, copy cucc.
Egyetlen egyszer próbáltam meg a MAGIX Software féle egyik verziót, de valahogy nem úgy működött a kezem alatt, mint azok a verziók amik a Sony gondozásában készültek, így visszatértem.
Most hogy ez ingyenes, behúzom, de maradok a remekül működő, Sony-s verziómnál.
-
Golden9
veterán
válasz
sh4d0w #15928 üzenetére
Sajnos ahhoz lusta vagyok, hogy C.s.-t teljes mértékben pótolni tudjam.
1AV Sound Recorder - BitsDuJour
-
UserX
addikt
válasz
sh4d0w #14557 üzenetére
Bocs, még OFF-olok egy kicsit!
Minek neked a Heimdal (igaz, semmi közöm hozzá!)???
Én vettem licencet, de had idézzek egy népdalt:
"Hej halászok, halászok,
Mit fogott a hálótok?"
"Nem fogott az egyebet,
Vörös szárnyú keszeget."Magyarán semmit nem blokkolt az EMSI mellett, viszont nagyon észrevehetően lassított! Hamarosan eltávolítottam, pedig még sok volt a hátralévő idő...
Most EMSI+MBAM Premium van (bár többek szerint ez utóbbi sem kellene).
Kösz, ha válaszolsz!
-
tahepa
senior tag
-
-
mrszitya
senior tag
Szerintem meg félreértelmezted a kolléga mondandóját. A Matousec a biztonsági szoftverek proaktív képességeit vizsgálja, és ebben az Outpost nagyon jó. Hagyományos vírusirtásban ellenben nem számít élvonalbelinek.
Ő erre célzott.(Persze a proaktív képességek - a hips és társai - szépen feljavítják a vírusokkal szembeni hatékonyságát. Ez a lényege ennek a szoftvernek, vagy a Comodonak is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest