- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Játék:
The Great Unknown Houdini's Castle (ingyenes lett)
The Surprising Adventures of Munchausen (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
Mad Day 2 (ingyenes lett)
Ennél a 2-nél nem látok letöltés gombot, fájlméretnek pedig 0 MB-ot ír, nem tudom, mikor javítják:
Iron Sea Defenders (ingyenes lett)
Silver Tale (ingyenes lett) -
C. s.
addikt
Játék:
Atlantic Quest: Solitaire (ingyenes lett)
Mysteryville 2 (ingyenes lett)
Alexander the Great: Secrets of Power (ingyenes lett)
Jewel Quest II (ingyenes lett)
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Játék:
1001 Nights: The Adventures of Sindbad
promós link
állandó link -
vlevi
nagyúr
Hűbakker.
Ez a Hitfilm Express nekem már túl sok.
Biztos nem rossz, de nekem semennyi érzékem nincs a videószerkesztéshez, csak annyira vágyom, hogy az egyes rész videókból elején végén levágjak, valami átmenetet, feliratot tegyek rá, aztán mehet a YT-ra.
Ez (már az express verziója is) ennél nagyságrendekkel többet tud. -
C. s.
addikt
Alfa eBooks Manager Basic 7.2.5.5 (még kb. 2 és fél napig)
Játék:
Monument Builders – Rushmore
promós link
állandó link
további részekWedding Salon
promós link
állandó link -
Vesa
veterán
válasz
alfa20 #13885 üzenetére
Szerintem ez nem a Sony Vegas, de lehet, hogy tévedek.
Ha lemaradtál róla, töltsd le ingyen a Hitfilm-et, vagy a Davinci Resolve-t. Sokkal többet tudnak a Vegas-nál. -
C. s.
addikt
alfa20:
Ezeket a promós szoftvereket szinte mindig csak addig lehet aktiválni, amíg tart a promó. Sajnos nem tudok segíteni. Talán próbáld ki, amit most linkeltem.
-
alfa20
senior tag
Vegasról lemaradtam sajnos, nem lehet beszerezni utólag?
-
C. s.
addikt
VEGAS Movie Studio 13
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.
No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered.Esqs:
Ennyi cucc bőven sok. Ha gyanúsan viselkedik a géped, azért nézed át ennyire, akkor itt találhatsz segítséget.
vlevi:
Ez tényleg ennyire gáz program? Elvileg valami biztonsági cucc kéne, hogy legyen. Nem?
De ha a sötét oldalon áll, nem linkelem be máskor.
-
Esqs
tag
Sziasztok!
Ezt az orosz UnHackMe programot érdemes telepíteni? Vagy felesleges, ha rendszeresen ellenőriztetem az op. rendszeremet a Defender mellett a legjobb online scannerekkel + GMER-rel, Malwarebytes-szal, Sophos Virus Removal Tool-lal, Trend Micro RootkitBuster-rel stb.? -
C. s.
addikt
Játék:
Demon Hunter 2 (Windows 10) (8 napig)
Csak így tudtam belinkelni, mert a Ghostscript nem továbbított a Microsofthoz. Bocsi! -
Mikemend
senior tag
válasz
morfondőr #13866 üzenetére
No ezt hagyjátok, bőven felejtős. A weboldaluk alapján azt hittem, egy profi program, de még képkockaszámláló sincs, nemhogy léptető! Na meg 12 átmenet???
Kevesebbet tud, mint egy Movie Maker! Na jó, kivéve a támogatott videoformátumokat. De ez így vicc. -
C. s.
addikt
-
morfondőr
addikt
ACDSee Video Studio 2 giveaway, nem írja, hogy meddig él, szóval érdemes sietni!
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
jAlbum 14.1 (még majdnem 6 és fél napig)
This is a 1-user multi-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.Játék:
Jewel Quest: The Sleepless Star
promós link
állandó link
további részekVesporigo:
Nagyon szívesen!
Sziasztok!
A GMG-n ma ingyen osztották a Face Noirt, de sajnos lemaradtam róla. Ha valakinek van egy fölösleges kulcsa, örömmel venném. Viszonzásképp szerény listámról választhat magának játékot.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sticky Password mennyivel jobb, vagy rosszabb, mint pl. a Lastpass?
Köszönöm
-
C. s.
addikt
McAfee LiveSafe (1 év)
Sticky Password Premium (1 év)
Játék:
Monument Builders – Colosseum
promós link
állandó link
további részek -
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
CyberLink PowerDirector 15 LE (másik link, mint tegnap)
Incomedia WebSite X5 Start 14 (még 2 és fél napig)
This is a 2-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech supportSoftMaker Office Standard 2016
7 Mac program:
1. MacX Video Converter Pro
2. CollageIt for Mac
3. MacBooster 4
4. Sticky Password
5. Data Guardian
6. FlipHTML5
7. PDF ExpertJáték:
Dead Bits (Steam)
Mad Heads (ingyenes lett)
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
iCare SD Memory Card Recovery Pro 1.0.4
Játék:
Insider Tales: The Secret of Casanova
promós link
állandó link
további részek -
C. s.
addikt
Játék:
Penguin Rescue
promós link
állandó linkVesa:
Sajnálom, nem gondoltam, hogy ilyen hamar leszedik. Azt hittem, reggel 9-10 óráig tart. A fönti játékot is azóta rakták ki.
-
C. s.
addikt
MiniTool Partition Wizard Pro 10.2.3
WonderFox Photo Watermark v8.3
Játék:
Rush for Gold: California
promós link
állandó link
másik rész -
C. s.
addikt
Játék:
Sumico (ingyenes lett)
-
Argos
őstag
válasz
YASKATIR #13843 üzenetére
Semmi meglepő. A promóciós szoftverek kilencven százalékban így működnek. Ha, frissíted új verzióra, ugrik a licence.
Jelen esetben, nyilván nem az adatbázis frissítésre vonatkozik a korlátozás, hanem a program főverziójára. (Hasraütök: Malware Fighter Pro 2017 a promó, ha frissítesz Malware Fighter Pro 2018-ra, annyi a licence-nek.) -
YASKATIR
senior tag
-
konci79
őstag
válasz
GEPESZ66 #13839 üzenetére
"Annak érdekében, hogy az ajánlatot egy évig használhassuk, szüksége van a Smartphone Magazin 04/18 (kiadás dátuma: 02.05.18) és a Smartphone Magazin 06/18 (kiadás dátuma: 05.09.18) kódjaira. Minden promóció négy hónapra érvényes. 1x vásárlónként. Nem kombinálható. Nincs készpénzfizetés. Az ajánlat kereskedelmi közzététele / közzététele tilos."
Apróbetűs rész...Most láttam én is.
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
-
No.01
addikt
válasz
fornettisuti #13830 üzenetére
Ertem es koszonom. Igazabol a 80EUR koruli ar sem annyira rossz, de a 30-hoz kepest ugye...
Egy emailt esetleg meger, hogy rakerdezzek az ugyfelszolgalaton.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Hamarosan lejar a 3 eves elofizetesem az Avira PRO-ra. Itt a topicban ajanlotta v.ki
~10EUR/ev volt annyit nekem boven megert. Hetvegen jott az ertesites, h hamarosan ujjitanom kell, de az mar ~tobb mint 25EUR lenne evenkent.
Ilyenkor van v.mi "technika", h mikent lehet ujabb kedvezmneyt kapni? Ugyertem, h ha nem hosszabitom meg akkor x idon belul kuldenek egy kupon kodot vagy akarmi? Vagy szimplan oruljek, h eddig ilyen jo aron hasznaltam es turjak v.mi mast? (Megszoktam a letisztult stilusat, jol mukodik es nem kell csekkolgatnom hetente igy lehet inkabb maradnek)Szoval ha barki tud barmilyen kodot Avira PRO-hoz azt nagyon megkoszonnem
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel 5.01 (Nem lehet frissíteni!)
EximiousSoft Banner Maker Pro 5.45
Játék:
Puppet Kings (ingyenes lett)
-
looser
addikt
válasz
fornettisuti #13821 üzenetére
Tud egyébként magyarul ez a programcsomag?
-
fornettisuti
veterán
Softmaker, ad havonta egy-egy fontot (nem pénzt) is. Én egy tippelős játékukban nyertem anno egy Office2016 liszenszt.
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #13819 üzenetére
MacDaddy Style 2.2.0 (Win & Mac)
SoftMaker Office 2016 (szerda reggelig tart)
For commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech supportkenand:
Sosem figyeltem.
-
C. s.
addikt
CyberLink PowerDirector 16 Ultra
Játék:
Matchmaker: Curse of the deserted bride
promós link
állandó linkRush for Gold: Alaska
promós link
állandó link
másik részVikings: War of Clans
promós link
állandó link -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Mikemend
senior tag
válasz
netzoli #13811 üzenetére
Mondjuk az új Photoscape-ben baromira tetszik a HDR funkció vagy például a Liquify, a Cutout is érdekes lehet. Szóval vannak benne jó cuccok, de a Pro verzióért 14-et elkérni szerintem sok, ha már azért Affinityt vehetek, ami layeres és élő szűrős...
Tény, baromi sokat tud az ingyenes kiadás, és ahogy néztem, a Pro verzió is csábító, de mondjuk max féláron, esetleg 5 ezerért...
-
Mikemend
senior tag
válasz
netzoli #13808 üzenetére
Ha már itt tartunk: a Photoscape-ből kiadott új verzió már csak Win10-re jó, mert kizárólag a store-ból érhető el. Eddig ennek a kiadásnak nem is volt ingyenes verziója, csak fizetős, ezért köszi az infót! Bár szerintem én maradnék az előző kiadásnál, az sok dologra tökéletes, ha platformfüggetlen megoldást akar valaki.
Az Affinity (régi nevén Serif) programokat (Photo és Designer) csak ajánlani tudom!
Van, amikor épp akcióznak, olyankor 13-14 ezerért is be lehet szerezni a cuccot, viszont nagyon megéri az árát teljes összegért is! Nagyon sokat tud és szerintem az egyik legjobb fotószerkesztő (a PS után, de néha már ebben is kételkedem)! Lehet több gépre is tenni, de csak ha az a saját neveden/tulajdonodban van!
-
C. s.
addikt
Wonderfox DVD Ripper Pro (Szándékosan ezt a linket adtam meg, mert így legális, hiszen az oldal olvasóinak jár ingyen a program. Némi infó is található ott.)
-
netzoli
tag
válasz
khalox #13748 üzenetére
A photoscape egy kiváló program, csak nincs nagyon kiemelve az új lelőhelye: [http://x.photoscape.org/]. Illetve egy jó PS alternatíva még az Affinity Photo. Ugyan nem ingyenes (egyszeri 18k), de legalább nem havi/éves licenc díja van. Illetve 2.0-ig kapod a frissítéseket és emlékeim szerint több gépen is használható.
-
Onderon
senior tag
Azt raktam fel amiről beszéltek és március 2-ig aktíválta csak.
-
C. s.
addikt
Játék:
UnWorded (ingyenes lett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72