- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Golden9 #14299 üzenetére
LiteManager 4.8.8 1 license – 1 controlled computer (If you have 10 computers, you need to purchase a license key for 10 licenses, if 100 computers – 100 licenses.)
LiteManager — remote access software for remote administration of computers over the Internet or remote control in a local network, for distant learning, providing remote support to users and supervising work activity of employees.
The program allows to quickly and easily control computer desktop in real-time mode with full support for Windows, provides secure remote access to the file system, processes and services of the remote computer. LiteManager has built-in tools for creating network map, collecting technical data, ability to deploy and update using remote installation services, configure private ID router (NOIP) and many other features. Classroom management software.
-
Golden9
veterán
Úgy irigylem azokat a fórumozókat, akik nem kell keresgélnek, csak rákattintanak a linkre
.
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
Riffstation Pro (Sharewareonsale)
-
Golden9
veterán
ApowerEdit 1.2.4- Egy óra múlva lejár.
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Letters from Nowhere
promós link
állandó link -
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Giveaway of the day: iBoysoft File Protector 2.0 és Magic Encyclopedia: First Story
Steam: Prismata (Hétfőig.)
HB: Uurnog, Quiet City, Hitchhiker, Knight Club (DRM mentesen.) -
C. s.
addikt
Riffstation Pro (zene) (for Mac and PC)
Sanwhole Vole PDF Creator Professional LTUD v3.72.8052
WinX HD Video Converter Deluxe (egész hónapban napi 500 kulcs, június 7-ig lehet aktiválni)
MacX Video Converter (for Mac) (egész hónapban)
Időkorlátos promó:
Roboform Everywhere 8.0 (1 évre, csak új fölhasználóknak)
OkayFreedom VPN Premium (1 év)
-
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #14277 üzenetére
Automatic Call Recorder (ACR) Pro - Ismét Android-ra.
-
Golden9
veterán
Hitman Sniper -Androidra és Android emulátorra.
-
C. s.
addikt
ASUS ROG alaplaphoz: Kaspersky Anti-Virus 2019 (1 év)
Automatic Call Recorder (ACR) Pro (Androidra) (A jövő hétig ingyenes.)
-
Golden9
veterán
-
raccoon24
csendes tag
MalwareTips oldalon május 18-ig letölthető a Shadow Defender preaktivált verziója.
"NO Updates and NO Upgrades." -
looser
addikt
Ez valami különutas cucc lesz, a Cakewalk oldalán fizetősek a Sonar stuffok...
szerk: benéztem, a Buy now sem működik már, szóval tényleg igaz lehet :-)
-
Vesa
veterán
-
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
The Great Unknown: Houdini's Castle Collector's Edition
promós link
állandó link (Nem szerepel a címben, hogy Collector's Edition, nem tudom, van-e különbség.) -
Golden9
veterán
-
looser
addikt
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Arcane Double Pack Deluxe Kártyás.
-
Golden9
veterán
válasz
Acélfarkas #14256 üzenetére
Szívesen.
XoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoXoxoX
(#14257) C. s. - Nincsen. Ha vízjel nélkül akarod menteni a képet, akkor el kell tüntetni az eszköztárakat a View -> Workbench Mode menüpontban. Majd a Windows asztalt állítsd a maximális felbontásra, hogy ne takarja el a rajz tetejét a fekete menüsor, és egy képlopóval csak a rajz területét kijelölve le lehet azt menteni.
OxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxOxoxO
-
C. s.
addikt
WonderFox DVD Video Converter (egész hónapban)
Eltávolítja a DVD másolásvédelmét, és lehetővé teszi a fájlok számítógépre való mentését. Gyors, több, mint 200 formátumot kezel, külön menthető a hang bármely videóból, filmből, és még videókat is letölt. Alapvető videószerkesztési funkciók, effektek, stb.CyberLink Screen Recorder 2 (még 12 és fél napig)
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use.ByteScout Watermarking Pro 3.2.0
Játék:
Insider Tales: Vanished in Rome
promós link
állandó link
további részekGolden9:
Köszi a linkeket! Régebben, amikor már kijött a 4-es, még indig a 2.5-ös volt az ingyenes verzió. Azóta nem is néztem. Amit linkeltél, azon nincs időkorlát?
-
-
Golden9
veterán
Most a Steam-en ingyenes a Stories: The Path of Destinies.
-
Golden9
veterán
Movie from FandangoNOW [USA only] Ez csak az USA-ban tartózkodóknak, vagy akik oda Valósi PolgárNak látszódnak
.
-
Összefoglaló:
Promóciós lehetőségek:
Bitdefender Total Security 2017~90nap
BullGuard Internet Security 2017~90nap
F-Secure SAFE 2017~180nap
Dr.Web Security Space 11~90nap
Panda Antivirus Pro 2017~180nap
Panda Internet Security 2017~180nap
Panda Global Protection 2017~180nap
McAfee AntiVirus Plus 2017~180nap
McAfee Internet Security 2017~180nap
Webroot SecureAnywhere 2017~90nap -
Gyick
őstag
Hali!
Pc-re tud vki esetleg antivirus promót?Holnap jár az Fsecure nálam.Kellene helyette valami... -
Az Ultimate Battle Simulatorhoz nincs valami jó kis promó?
-
looser
addikt
Message Quest (androidos kaland)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
kurtuzov #14225 üzenetére
Köszönöm
. Virtuális telefonnal is használható a Monument Valley.
Először a számítógépre kell telepíteni az ingyenes Nox Player-t, ebben van a virtuális Android-os telefon. El kell indítani, majd a telefonos böngészőn belül, telepíteni kell rá egy vírusirtót (pl: az ingyenes ESET-et), majd a Monument Valley-t.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #14241 üzenetére
Most nézem,hogy az 4-es vízjelezi a kész képet. Közben eszembe jutott, hogy a 3,5-öst majdnem újratelepítettem mikor megláttam az 4-est, mert szimpatikusabb volt benne a korlátozott funkció, de még mindig nem emlékszem rá mi volt az.
Szerk: Akkor a 4-es képeit kell képlopóval leszedni, hogy ne legyen vízjeles.
-
Golden9
veterán
Az ArtRage 3.5-öst innen szedtem le. Már nem emlékszem mi volt a korlátozás benne, talán az hogy bármekkora képet lehetett csinálni, de nem lehetett elmenteni, és képlopóval kellet azt leszedni. De lehet hogy keverem egy másik demóval. A 4.5.2-es, a hivatalos oldalról van, ebben legfeljebb 1280x1024-es mértben lehet menteni. Az 5-öst még nem használtam.
-
C. s.
addikt
Játék:
Memories of a Vagabond [Steam]
The Flame in the Flood (Win & Mac) [Steam] (holnap este 7-ig szerezhető meg)
Mosaics Galore: Challenging Journey (ingyenes lett)
további részekVesa:
Szívesen!
Fiók nélkül csak 1 hétig használható. Ha blokkolod a tűzfallal, nem tudom, mit szól hozzá, de egy próbát megér. Én is ezt tervezem, csak a Sandboxie-val.amargo:
Azt elfelejtettem megírni, hogy a 8.1-es Windows-hoz valóval jártam így.
Golden9:
Szívesen!
Az ArtRage egy jó kis program. Most melyik az ingyenes verziója? (Ami nem jár le.) Régen a 2.5 Starter Edition volt. -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Köszönöm. AZ ArtRage volt az első ilyen program amit kipróbáltam, szerintem érdemes megnézni.
A demó verzióiban mindig van valami korlátozás, de így is használható.THXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHTHXHT
-
C. s.
addikt
Az Autodesk SketchBook makacs adatgyűjtési kedve az "About..." részben kapcsolható ki az előzetes tájékoztatás ellenére, ami a "Preferences"-t nevezi meg, ott ugyanis nincs. Aki nem akarja megengedni nekik az adatgyűjtést, jobban teszi, ha telepítés előtt kihúzza a netet, mert telepítéskor csakis jóváhagyni lehet, amit elképzelhető, hogy azonnal ki is használ, amennyire tud. Azért vagyok ennyire gyanakvó, mert még csak esélyt sem adnak, hogy telepítéskor döntsünk, valamint tévesen informálnak a kikapcsolás helyéről a menüben. Mintha nem szívesen mondanának le róla. Ezen kívül szükség van egy fiók regisztrálására, ami állítólag ingyenes, enélkül csupán egy hétig használható a program. (Még nem jutott rá időm, telepíteni is csak most tudtam. Rajztáblával volna az igazi, de egérrel sem kilátástalan, mert be lehet kapcsolni egy funkciót, ami kiigazítja a kurzor mozgását.)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
kurtuzov
senior tag
Monument Valley android ingyenes
-
Golden9
veterán
-
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Időkorlátos promó:
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
16 free games for PlayStation, Xbox and PC arriving in May
The Surprising Adventures of Munchausen
promós link
állandó link -
AtHoS
nagyúr
válasz
Golden9 #14216 üzenetére
"With iCare Format Recovery FREE Edition, you’ll be able to rescue up to 2GB of data previously thought lost due to formatting, virus attacks, power surge, and nearly any other cause"
Szóval lehet, hogy valamire talán használható is....Én inkább hanyagolom a 16-32-64-128-as memkártyák világában (ha jól értelmezem az oldalról kiemelt részt)
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
DxO OpticsPro 11 Essential (Win & Mac) (július 31-ig)
Panda Dome Advanced [for PC, Mac, Android, & iOS] (még bő másfél napig)
Játék:
Lost Artifacts: Soulstone
promós link
állandó link
további részek -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
-
-
C. s.
addikt
3 Goocubelets (játékgyűjtemény)
-
kurtuzov
senior tag
Pardon IOS Knots 3D is
-
kurtuzov
senior tag
Knots 3D ingyenes
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest