- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
En értem az aggályodat, csak értelmetlenül adod elő. Ti. onnantól, hogy netre kötöd a gépet, nagyjából akármi jelenthet rólad, akárkinek, akármit! Ez nem attól függ, hogy az a sakk program Steam-es vagy standalone! Ez utóbbi is pont úgy tartalmazhat az általad rettegett kódot, mint a Steam. Ha meg tiltod tűzfalban, akkor ezzel az erővel tilthatod a Steam-et is. Offline módban ugyanis, -mint már említettem-, még csak internet sem kell. Net nélkül meg aligha tud jelenteni rólad bárki is.
-
SityiSXT
őstag
Miért, a te hozzáállásod nem dilettáns? Mi a garancia arra, hogy egy akármilyen netről letöltött szoftver nem kémkedik sutyiban utánad? A másik pedig az, hogy jelenleg is több, mint 16 millióan vannak bejelentkezve. Szerinted mekkora apparátus kell ahhoz, hogy ennyi játékos közül kiszúrjanak egy konkrétat?
-
ALFA
senior tag
-
C. s.
addikt
Acoustica Standard Edition 6 (remélem, él még)
Játék:
Dead Bits [Steam]
Incredible Dracula III: Family Secret
promós link
állandó link
másik részCubozoid (a tegnapi promó volt)
állandó link -
Fandango
veterán
válasz
fornettisuti #14393 üzenetére
Túl sok játékot nem, de pl. most játszottam a Half-Life 2-vel, amit Steamen vettem meg, és simán el lehet indítani anélkül, ott a könyvtára, benne a hl2.exe.
-
Fandango
veterán
Jóságos ég, ennyire azért ne legyél paranoid.
A Steam az egyik legnagyobb online játék áruház, hidd el nem fognak ilyen turpisságok történni, hatalmas presztízs veszteség lenne a cégnek ha ilyen kiderülne.Illetve a játék elindításához szerintem nincs szükség arra, hogy a Steam kliens fusson, akár offline módban is.
-
EmptyParadox
senior tag
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve:
Tarrasch Chess GUI vagy Arena Chess GUI
És akkor hozzá enginek pl. Stockfish vagy Houdini? -
ALFA
senior tag
Nem ertem felre. Az a program valamiert kell, hogy csak azon keresztul lehessen hasznalni mas programokat.
Ettol kezdve nem bizom benne es kerulom.
Az egy dolog, hogy offline-ba tudod tenni, de tartosan mukodnie kell, es azt es oda telepithetet, amit akart.
Csak egy nagyon regi pelda, volt egy hasonlo jatek megoldas, azutan kiderult, hogy az internetkapcsolat driverebe beultetett egy pici kodot, amivel rendszeresen hazaszolt. Hiaba teszed a programot offline-ba, ha mashova elultette a kemjeit. Inkabb nem adok neki eselyt ra. -
Golden9
veterán
-
isss
tag
Giveaway of the day — IObit Malware Fighter Pro 6.0.2
reaConverter 7
powerful batch image / photo converter that supports more than 500 file formats — including regular images, vector images, CAD images, and more. -
válasz
Golden9 #14378 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál vele, de időközben leteszteltem a 6-ost. Talán egy-két apróság a különbség az 5-ös és közte. A régit töröltem. Igazából a telepítések felügyelete miatt használom, mert ha törölni kell a felügyelettel telepített programot, akkor nagyon jó hatásfokkal kitakarít mindent. Néha kell egy-egy megmaradt üres mappát törölni utána.
Köszi még egyszer! -
Vesa
veterán
Félreértesz valamit.
Csak egyszer kell telepítened a Steam klienst. Aztán azon belül az összes ingyenes sakk -vagy más- programot le tudsz tölteni a gépedre. Amikor ez megtörtént, a Steam klienst Offline módba teszed, és onnantól még csak internetkapcsolat sem kell ahhoz, hogy a játékokkal játszhass.
Nem ráderőltetni akarom természetesen, csak próbálom elmagyarázni, hogy ezek se nem webes programok, se nem szükséges hozzájuk online kapcsolat! -
C. s.
addikt
Játék:
Fairytale Mosaics – Cinderella (ingyenes lett)
https://www.myplaycity.com/fairytale_mosaics_cinderella/ -
Golden9
veterán
válasz
egykori #14362 üzenetére
Nem találtam róla infót, hogy mi a különbség a kettő közt. Múltkor itt kaptam kódot a 6-os verzióhoz az Ashampoo fiókomra, de még nem telepítettem.
Giveaway of the day — SpiderOak One Backup: Free 5GB of Cloud Storage (Win&Mac&Linux)
Totally Accurate Battlegrounds -
Zulajayim
csendes tag
-
törölt tag
-
isss
tag
-
Cs1csó
titán
Használsz reklámblokkolót? Ha igen akkor azon az oldalon ahol a BD kódot lehet kérni kapcsold ki és újra üsd be az emailed elvileg fel kell jönnie egy "nem vagyok robot captchka vagy hogy hívják megoldásnak" akkor jó lesz. Persze ha még él a promo.Vagy persze ahogy tanácsolták lehet kéretlen levelek között.
GEPESZ66
Amint aktiválod onnantól ketyeg tehát csak akkor aktiváld ha használod is, olvasd el a tájékoztatót - akár gugli fordítóval is - ott le van írva de szerintem záros határidőn belül aktiválni kell - gondold végig - 10 email-re kikéred a féléves ingyenes kódot és félévente felhasználod akkor 5 évig ellennél vele sajnos ez nem így működik az egyszer biztos. -
Vesa
veterán
Nektek küldi a Bitdefender a kódot? Nekem nem jön email...Már vagy hatszor próbáltam. A promós oldalon kiírja, hogy elküldte a mailt, de nem jön semmi.
-
Joker88
őstag
válasz
jupp008 #14365 üzenetére
itt szerintem jobban,szakértőbben tudnak segíteni Neked.. --->Vírusírtó topicrész
-
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Lehet hogy még nagyon fiatal, esetleg túl öreg.
Az is elképzelhető, hogy nemrég szabadult egy több évtizedes börtönbüntetésből. és mikor bezárták még csak CD-s játékok voltak. Ha így van,segítünk neki visszailleszkedni a társadalomba.
(#14356) ALFA - Sikerült beüzemelni a Steam-et?
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Nem tudod, mi az a Steam? A legnagyobb digitális játék/szoftver terjesztő portál. A kolléga linkelte is neked.
Azok a játékok nem "weboldalak", illetve nem online játékok. A Steam kliensben be lehet állítani, hogy Offline módban fusson, akkor még netkapcsolat sem kell hozzájuk.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
ON1 Effects 2018 (Win & Mac) - Aug. 31-ig
Játék:
Criminal Minds (Vasárnap volt promóban, csak megfeledkeztem róla.)
állandó link -
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Ashampoo Backup 2018 - Sharewareonsale
-
C. s.
addikt
SecureAPlus Premium 4.9.0 (Állítólag 2 éves Prémium előfizetés.)
-
Golden9
veterán
-
ALFA
senior tag
Ha talaltok jo minosegu ingyenes sakk programot, es hasonlo, komoly logikai jatekot, erosen gondoljatok ram, mert szeretnem oket kiprobalni.
-
YASKATIR
senior tag
-
Golden9
veterán
Ha szeretnél Quake Championsözni, akkor most itt a lehetőség! Szeretnénk megosztani veletek 3000 Quake Champions kódot, amit a Bethesda és a játék hazai forgalmazója a Cenega ajánlott fel nekünk! Ahhoz, hogy megkapd a kódot, csak követni kell minket Twitch-en
Amit a kóddal megkapsz:
Hozzáférés minden térképhez
Hozzáférés minden játékmódhoz
Egy starter Champion: Ranger -
YASKATIR
senior tag
This is a lifetime license for version 5.01 only.
There are no free updates to future versions. When you update, you will lose activation.
No free technical support.
Only for non-commercial use -
Golden9
veterán
BLACK & WHITE projects
HRK-n Minion Masters. -
Golden9
veterán
Giveaway Club - WonderFox DVD Video Converter v15.1 (lifetime license)
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #14325 üzenetére
Izé... 2021-ben.
Wise Anti Malware Pro 2.1.1
iCare Format Recovery Pro 6.1.4
Holnap délelőtt 10-ig. Holnap, még véletlenül sem tegnap 10-ig.
-
Golden9
veterán
Szerencséd van, épp most osztják
.
Start Menu X PRO -
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Sunrider - Mask of Arcadius [Steam és GOG]
Jewel Quest Mysteries: Curse of the Emerald Tear
promós link
állandó link
további részek -
Golden9
veterán
-
-
-
CJ4567
nagyúr
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
Raiders of the Broken Planet [Steam]
Incredible Dracula III: Family Secret (ingyenes lett)
másik rész -
Golden9
veterán
-
Ingyenes programozás e-book-ok. Minden nap más.
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
DearMob iPhone Manager v2.5 (lifetime license)
Battlefield 1 In the Name of the Tsar és a Battlefield 4: Final Stand, DLC-k is ingyenesek az Origin-en.
-
-
Golden9
veterán
Köszönöm, jó ember
.
HDR projects 4 Win&Mac
Numba Deluxe (A Numba-s képre kattintva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest