- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Vole PDF Creator V3.86.8123 (még kb. 50 órahosszáig)
Játék:
A Story About My Uncle [for PC & Mac] [Steam] (még majdnem 2 napig)
Forrás (Ha pár kattintással támogatni szeretnéd a Shareware on Sale oldalát látogatottság-növelés céljából)
Ha nem szeretnéd támogatni a Shareware on Sale oldalát) Csak csúnya, önző módón behúzni a játékotSzerintem megérdemelnek 1 perc figyelmet az életemből, ha már összehozták ezt.
-
UHHH
őstag
-
C. s.
addikt
SUMo PRO 5.8.10.412 (még 2 és fél napig)
This is a 4-computer lifetime license, for noncommercial use.Windows 10 áruház - 7 alkalmazás ingyen
1 - GIF Maker - Photos to GIF, Video to GIF
2 - Movie Maker for Photos: Free Video Editor & Slideshow Maker, Image to Video Movie Maker
3 - Slideshow Maker with Music FX - Music Video Maker
4 - SlideMaker Slideshow Video Editor
5 - Video Movie Maker 10
6 - Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker
7 - Movie Maker & Video Editor : Slideshow Maker ProSlideUplift [PC & Mac]
Infó
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial useAz ehaví ingyenes betűtípus: Tabasco
License
These fonts are neither public domain nor shareware. They may not be transferred to third parties. But we’re always pleased when people tell friends and acquaintances about www.freefont.de – and of course you’re welcome to link to us.Időkorlátos:
Sticky Password Premium 8.2.1.226 [Win & Mac] (1 évre szól, januárban aktiválni kell)
-
JHC
tag
-
C. s.
addikt
Wise Duplicate Finder Pro V1.2.9 (még kb. 50-51 órahosszáig)
SoftOrbits Photo Editor Pro 4.0 (még 2 és fél napig)
Ne tegyétek magasra a lécet, bár az eltelt pár év alatt lehet, hogy sikerült fejleszteni is rajta. Most nincs kedvem ellenőrizni.IM-Magic Partition Resizer Professional 3.6.0 (Portable)
Játék:
Super Meat Boy (Lehet, hogy volt már.)
jan. 10-ig, de aznap már az új is kezdődik: What Remains of Edith Finch (jan. 10-24.)GreenIT:
Csak nyugodtan, minden segítő kéz hasznos!
-
GreenIT
tag
Gépi fordítás:
Bocs, de nem birom megallni, hogy ne magyaritsam - nem angolbol, a "gepi forditasbol", annyira irrital.:-(
Szerintem ilyennek kene lennie a magyar valtozatnak:
... miutan megkaptam azt (valamire visszautalhat), kapcsolatba leptem a zoolz ugyfelszolgalataval es megadtam nekik a hozzaferesi adataimat. Azt valaszoltak, hogy orokre van 100gb-om, de hozzatettek, ha nem lepek be 30 naponkent, mindent torolni fognak. Csak a fizetos ugyfeleknek nem kell legalabb havonta egyszer belepniuk.
-
C. s.
addikt
Mediadimo 8K Player 4.4.0 (6 és fél napig)
100 GB lifetime cloud storage with Zoolz [for PC & Mac]
"So i contacted zoolz after getting this and gave my account info to thier customer support. They said i do have 100gb for life. BUT they also said that if i was not to sign in for 30 days then everything will get deleted. only paid customers do not need to sign in every 30 days."
Gépi fordítás:
"Szóval kapcsolatba léptem a zoolz-lel, miután megkaptam ezt, és adtam a fiókom adatait az ügyfélszolgálathoz. Azt mondták, 100gb van az életem. De azt is elmondták, hogy ha nem akarok 30 napg bejelentkezni, akkor mindent törölni fog. csak fizetett ügyfeleknek nem kell 30 napon belül aláírniuk."
Corel AfterShot 3 (elvileg még működik)
Játék:
The Mystery of the Dragon Prince
promós link
állandó linkrgranc:
Bocs, nem tudom, nem próbáltam. Régen ezt használtam, jó volt. Egymás után 2-szer tudtam promóban megszerezni, aztán nem, így áttértem a CIS-re, amivel szintén elégedett vagyok.
Vesa:
Nagyon szívesen!
-
C. s.
addikt
Pixarra TwistedBrush Pro Studio 22.03 (még 29 órahosszáig)
-
isss
tag
-
C. s.
addikt
Időkorlátos:
Webroot SecureAnywhere
Néhányan 730 napot kapnak, néhány pedig 365-öt, de a többség 213-at! -
isss
tag
-
isss
tag
..remélhetőleg még működik
-
Sziasztok.
Január elsején volt Ashampoo Uninstaller 7, de sajnos lemaradtam róla!
Aki letöltötte az el tudná küldeni a telepítőt (akár privátban), feltéve ha ez lehetséges.
-
looser
addikt
válasz
#07746304 #15076 üzenetére
Köszi! Néhány hónapja hasonló cipőben voltam, csak a másik oldalon :-)
-
hlychee
újonc
New Year Gift -- Az IObit Malware Fighter Pro ingyenes. Ez hamarosan érvénytelen lesz. Fogd meg az esélyt!
Page:[link]
Én magam próbáltam. Működik.
-
C. s.
addikt
-
C. s.
addikt
Itt minden hónapban más-más betűkészletet adnak ingyen állítólag (gondolom, eredetileg fizetős lehet, szűkös az infó). Még a decemberi van kint, nem tudom, mikor váltanak.
(Ha meg írtam már korábban, akkor bocs!)Vesa:
Köszönöm!
-
C. s.
addikt
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Wonderfox (Buzz99), 2. kör (jan. 5-ig):
Focusky
AweEraser for Windows
IObit Malware Fighter Pro
Wise Registry Cleaner Pro
DoYourData Uninstaller Pro
PDF Link Editor Pro
WonderFox HD Video Converter Factory Pro
WonderFox DVD Ripper ProWinX HD Video Converter Deluxe (még bő 2 napig)
Visormail:
Na igen, ez nem gyereknek való.
Végigjátszottam, viszont a molylepkét nem értem.Most derült ki (számomra), hogy már rendesen le lehet tölteni arról az oldalról is a játékokat, mert offline telepítőt adnak, nem úgy, mint régebben. Ha valakit ez tartott vissza eddig, szétnézhet náluk.
-
Golden9
veterán
-
C. s.
addikt
Játék:
The Fog: Trap for Moths
promós link
állandó link -
C. s.
addikt
Skytopia Sonic Photo V1.26 Silver (még kb. 6 és fél napig) (ugyanaz a verzió, mint a múltkor.) Képből hangot állít elő.
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free tech supportJáték:
Solitaire: Legend Of The Pirates 3
promós link
állandó link
másik részPortal Walk (ingyenes lett)
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #15064 üzenetére
Bocsánat, most vettem csak észre, hogy írtál. Máris küldöm PÜ-ben.
-
törölt tag
A fotós humblebundle-ből nincs szükségem az ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 egy éves előfizetésére. Van valaki aki valóban használná?
-
törölt tag
-
C. s.
addikt
GOG Connect
Descent
Divine Divinity
Dustforce DX
Europa Universalis: Rome Gold
Order of Battle: World War II
Panzer Corps
Tharsis
Two World Epic Edition(#15039) looser:
Próbálkozik!
(#15052) GreenIT:
Bocs, rég nem jártam itt. Nem próbálkoztam vele, remélem Neked sikerült!
-
Golden9
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
kenand
veterán
Akkor az írják le azt ajánlatkor...
DXO sokkal korrektebb volt, ingyen adta a 2-vel korábbi prof változatot, annyi reklám volt, hogy regisztrációkor adott kupont a legújabbra, valamint e-maileket kapsz, amit lemondhatsz, de a programban semmi reklám sincs.
Reklám vírus telepítése nem jó ötlet, talán még jogszerűtlen is. -
looser
addikt
Értelek, de nem értek egyet veled. Egyrészt nem kellene, hogy az átlag usernek keresgélnie kelljen, hogy mégis melyik az a modul, amelyet el kell távolítani. Valóban nem volt gyakori a felugró, de mivel fizettem érte, igen, akár az eredeti ár töredékét is, de fizettem érte és így nem akarok benne reklámot látni. Viszont a végfelhasználói szerződést nem olvastam el, abban lehet, hogy szó volt erről, az alkalmazás telepítése során viszont ennek kikapcsolására nem kínált fel lehetőséget. Máthé Jánosék évek óta adnak HDS standard licenszeket és az soha nem dobott reklámot, de ha árban hasonló csomagot keresnék, akkor a HB EA bundle-t említeném; egyik játék sem promózta a kiadó többi appját.
Na, hogy így belelendültem, melletted is szólnék, a gyári vhs kazikon mindig volt trailer más filmekből, az pl. nem zavart, az élmény része volt, max. átpörgettem. De mint írtam, nekem az volt a pont az i-n, amikor a Magix uninstallja után is megmaradtak a reklámok. Ez már gondolom neked sem férne bele. Nincs harag, bár az a 20€ jobb helyre is mehetett volna :-) -
Cs1csó
titán
"Avast meg kaki, ingyenes progitól mit vársz."
Az Avast Free az egyik legjobb ingyenes védelmi program és ha minden szempontot mérlegelünk akár a képzeletbeli dobogó legfelső fokára is felállhat.
Megjegyzem az Avast-nál az hogy FREE minimális különbséget jelent a FIZETŐS termékekhez képest pl. NINCS support, de itt vagy a hivatalos Avast fórumon is segítenek. A MOTOR stb. is ugyanaz, sajnos van pár védelmi program aminek az ingyenes termékében "más" a motor mint a fizetős verzióban vagy kulcsfontosságú részek hiányoznak pl.: Bitdefender Free.ITT egy táblázat ami nagyon jól megmutatja hogy mi az a TÖBBLET amiért pénzt kérnek ez az Avast-nál:
- sandbox-ban futtatás
- "tűzfal" gyakorlatilag egy GUI-val fetúrbózott Win tűzfal.
- "extra" védelem az adattitkosító zsaroló programok ellen - adott méretben online tárhely
- fájlok biztonságos megsemmisítése
- VPN
- jelszókezelő alkalmazásTehát jellemzően a KIEGÉSZÍTŐ védelmek terén nyújt többet de az olyanoknak akik szeretik a "fapados" "letisztult" védelmeket azoknak bőven elég a Free, nemrég volt ingyenes Avast Premier lehetőség de kihagytam.
Jah és a végére én telepítés után a tűzfalba - kimenő - tiltom az AvastUI.exe-t és nincs többé reklám. Telepítésnél is csak annyi reklám van hogy ha nincs fent a Google Chrome akkor felajánlja hogy telepítheted azt is - ki szoktam hagyni pipa ki és kész -
+ igazság szerint NINCS SEMMI ingyen ugyanis azzal hogy használod reklámozod gyakorlatilag a terméket és ha részt veszel az Avast közösségben akkor a programok reputációja alapján is kaphatsz segítséget megítélendő hogy megbízható e vagy sem.
-
ƵøŁĭ
veterán
Chip-nél F-Secure Safe+VPN ingyen van.
-
looser
addikt
válasz
elistvan #15024 üzenetére
Én az előző teljes csomagot vettem meg (14-es Vegas) HB-ben. Csak a Music Maker érdekelt, de gondoltam, jól jöhet még a Vegas is, mert kalóz Adobe Premiere Elements-et használtam (pár esküvői videó vágása miatt). Amire viszont állati pipa lettem, hogy a Magix állandóan promózta közben az egyéb termékeit; időnként felugrott a jobb alsó sarokban valami reklám. Nem emlékszem, melyik app volt, de inkább töröltem az egészet. A meglepetés ekkor jött: a reklámok maradtak. Nekem a Magix leírta magát. Lehet, hogy a Vegasnál nem települ fel ez az izé (nálam Avast free van, minden bekapcsolva rajta, mégsem szólt), de akkor is eléggé zavarbaejtő dolog. Más alkalmazásnál is tapasztaltam, hogy ugyan fullos a giveaway appjuk, de gond van vele és ugye frissíteni sem enged.
Szóval lehet, hogy nem lesz gondod vele, sőt, szinte biztos, de én ezt tapsztaltam. Hajrá -
elistvan
őstag
válasz
kenand #15033 üzenetére
A zajszűrőre, igen van külön fizetős plugin a sound forgeban (sony noise reduction plugin). Nyújtásra viszont ac3 machine vagy belight ingyenesek (rengeteg filmet csináltam meg így illetve dvd-re is szinkront). Egyébként ezek az ajánlatok lehetnek valósak vagy tuti kamuk? 1 2 és ha kamu, az ebay kártalanít ha jelentem, hogy a szoftver nem működik?
-
kenand
veterán
válasz
elistvan #15032 üzenetére
A Sounfd Forge kezelő felülete tuti főleg ha az ember 2 hangban (angol vs magyar) akar párhuzamosan belenyúlni-korrigálni.
Amíg analógban rögzítettem a hangot addig kellett egy zajszűrő, csak az hiányzott belőle, de ez meg volt az ingyenesen is működő NCH Wavepad-del.
(Egyedül a polyfonikus nyújtásra PAL->NTSC kellett profi szoftver (az sajna nem volt meg legálisan ), sokat kutattam de arra nem találtam alternatívát. (és használtat sem láttam Ebayen) -
C. s.
addikt
Digiarty VideoProc 3.2 (még 8 napig)
● Resize, split, cut, merge, trim, adjust, add effect
● Stabilize and denoise video from GoPro, DJI, etc
● Convert videos/audios/DVD. 4K to 1080p, vice versa.
● Download content from 1000+ sites. YouTube to MP3.
● Capture PC's screen. Record video with webcam.
● Full GPU hardware accelerated! 47x real time faster.Játék:
The Joy of Farming
promós link
állandó link -
kenand
veterán
válasz
elistvan #15029 üzenetére
Én Ebayen vettem régen egy Sound Forge 8.0 prot 1 0 USD-ért (Sony nem is fejlesztette tovább hosszú évekig), be is tudtam regisztrálni.
Sok rajzfilmhez készítettem vele szinkront (underground csatornákon fenn is vannak, pl Samurai Jack), de a gyerekek felnőttek, már jobban tudnak angolul mint én, nem kell több szinkron
Mivel a kisebbik fiam szokott hobbiból vagdosni videot múltkor megvettem neki a Vegas pro Editet (ne használjon kalóz szoftvert ha bagóért meg tudtam venni) -
kenand
veterán
válasz
elistvan #15024 üzenetére
Nem különbözik, a különbség csak annyi, hogy Humble Bundle akcióban általában jóval jobb áron megkaphatod. Előfordul, hogy 1-el korábbi verzió, vagy csökkentett, stb, de van amikor nem.
A cégnek egy reklám, megveszed, használod és kedvet kaphatsz a drágábbra..
Magix átvette a Sony Videó és hang editáló részlegét és jobban nyomul azótaVegas pro Editből korábbi változat volt már listaárnál jóval olcsóbban HB akcióban
-
elistvan
őstag
Szerintetek ez a humble bundle ajánlat megéri? Miben különbözik attól a verziótól amit az ember megvesz az eredeti gyártótól és kap egy licenszet?
-
GreenIT
tag
Tud valaki ingyenes es offline "strategiai" jatekokat, mint pl. Go?
-
looser
addikt
Broforce, Hotline Miami, Hotline Miami 2: Wrong Number, The Messenger, STRAFE, Crossing Souls, The Swords of Ditto
-
-
kurtuzov
senior tag
a playen akciós a Nova Launcher Prime, 129 huf.
by peestike -
Golden9
veterán
válasz
LamerGyuri #14193 üzenetére
Ezt csak szenteste után mutasd meg neki, mert még az avatárképemmel díszíti fel a karácsonyfát.
(Képregény topik)
-
Mikemend
senior tag
Bevallom, a SoftOrbitstól soha, semmikor!
Anno volt olyan, hogy egy giveaway licenc egyik napról a másikra átment trialba, aztán volt, hogy kaptam tőlük egy Lifetime licenccsomagot egy blogcikkért cserében, erre amikor kijött az új verzió, közölték, hogy arra nem jó...
Úgyhogy állandóan trükköznek a licencekkel, és a programjaiknál vannak jobb vetélytársak is, szóval nem ajánlom őket. -
törölt tag
-
C. s.
addikt
SoftOrbits Photo Stamp Remover 10.2
Időkorlátos:
Epubor eBook Converter V2.0.5 (1 year license) (még 28 órahosszáig)
Játék:
GOG connect
Convoy
Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek
Hard West
Knights of Pen and Paper +1 Edition
Syberia
Forgotton AnneTanks Blast (ingyenes lett)
Mahjong World Contest 2 (ingyenes lett)
-
hlychee
újonc
Christmas Giveaway Campaign until 2019.1.5. 10+ software are free now:
[link]Software list (1st round):
HD Video Converter Factory Pro: Támogatja a videó és hang átalakítását több mint 300 formátumban és eszközön.
DVD Ripper Pro: a leggyorsabb DVD-ripper szoftver, amely a leggyorsabb megoldást kínálja a nagy DVD-gyűjtemény átalakításához.
Seed4.me VPN: Biztosítsa a biztonságos és megbízható módot a határok nélküli internetes böngészésre.
Auslogics DiskDefrag Pro: A meghajtók optimalizálva vannak a maximális sebesség és a maximális hatékonyság érdekében.
WinToHDD: A Windows telepítése, újratelepítése és klónozása nélkül CD / DVD / USB meghajtó.
AweClone for Windows: A legerősebb, mégis egyszerűen használható lemez klónozó szoftver.
FotoJet Designer: Grafikai tervezés könnyebb, mint valaha! 900+ sablon és erőforrás támogatása. -
elistvan
őstag
Kösz mindenkinek! Ránézek mindkettőre.
-
Golden9
veterán
válasz
kenand #15008 üzenetére
A DaVinci Resolve mindig ingyenes, a Blackmagicdesign oldaláról is leszedhető ingyen, a DaVinci Resolve 15 Studio meg 299$-ba fáj.
A Chip Advent Kalendárium ma a Wondershare Fotophire Slideshow Maker-t adja. -
Cs1csó
titán
válasz
GreenIT #15003 üzenetére
Nem tudom milyen szoftverről van szó és milyen adatokat kell megadni DE ha kamu adatokkal is lehet regelni akkor tedd meg DE FONTOS!! a tűzfalban blokkold nehogy hazatelefonáljon. (ismerek olyat aki egy komoly CAD programmal így bukott le polgári ügy lett belőle ami ugye csak a PÉNZRE megy ki )
-
Golden9
veterán
HITMAN™ 2 - Holiday Hoarders
Játssz ingyen! Vége: 2 hét -
Vesa
veterán
válasz
GreenIT #15003 üzenetére
A cég szoftverei ipari sztenderdnek számítanak, a nagy stúdiók közül nagyon sokan használják. Megbízható cég. Valós személyes adatokat én sem adtam meg...kitöltöd kamu adatokkal és kész. Ha nagyon aggódsz a privacy miatt, akkor csinálhatsz egy külön mail címet is csak emiatt, bár nekem még egyetlen kéretlen levelet sem küldtek.
Ennyit szerintem minimum megtehetnek, ha már ilyen képességű szoftvert ingyen adnak!
-
Vesa
veterán
válasz
elistvan #14999 üzenetére
Ahogy a kolléga említette, a Hitfilm Express kiváló és ingyenes, továbbá szintén csúcsminőség a DaVinci Resolve, ebből is van ingyenes. Ez a kettő ingyenesen is többet tud, mint az ilyen olcsóbb fizetős programok.
-
Mikemend
senior tag
válasz
elistvan #14999 üzenetére
Ha nem túl profi neked, a DaVinci Resolve is mindent tud, bár még nem használtam.
A többi Heise link sajnos nincs meg
Valójában a többi program annyira nem érdekelt, hogy külön is meglegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest