Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
-
Kam1kaze
tag
Bitdefender Internet Security 2019 (6 hónap ingyen licenc)
Én a Bitdefender Total Security 2019-et telepítettem pár napja, az még angol, ebből gondolom, hogy a BD IS is az lesz még egy kis ideig. Csak ha valakit zavar a magyar hiánya, akkor elég aktiválni és érdemes várni a telepítéssel, míg kiadják magyarul is.
-
Kam1kaze
tag
Összességében az utánam szólóknak.
1-2 hónapja aktiváltam a 180 napos licencet, ami a BD TS 2018-as verzióhoz szólt, de csak a napokban jutottam el odáig, hogy feltelepítsem a programot. Nekem már alapban a 2019-est szedte le és működik a licenc a fennmaradt ideig. Én legalább 10 éve ESET terméket használok, nem volt különösebb problémám vele, csak gondoltam a teszteket olvasva, hogy lecserélem egy jobbra. Így nem tudom a különbségeket a 2018 és 2019 között, csak úgy, hogy a vírusirtó topikban is ezt írták, hogy ebben már nem lehet kikapcsolni a robotpilótát, meg hogy angol. Ami engem még nagyon zavar, hogy nem tudok a kontex menüből vizsgálatot indítani, mint ahogy az ESET IS esetében lehetett.
Lassulást az ESET IS védelemhez képest a böngészésnél érzem jobban.
Vírusirtó topikban hozzászólás, Bitdefender Total Security 2019-el kapcsolatban.
Ennél többet nem tudok, csak gondoltam megosztom a 180 napos promot, ha valakinek szüksége van rá. Én még azt hiszem, próbálkozom majd más védelemmel is.
[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
Guns of Icarus Alliance (FREE for a limited time! 1 days 10 hours 23 mins)
-
Kam1kaze
tag
Insurgency (Augusztus 13-ától 48 órán keresztül ingyenes)
Lehet már csak pár percig, mert ha jól látom, akkor 10:00-kor indult.
[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
Augusztus 27-ig kell berakni a Steam könyvtárba. Bővebb leírás itt, hogy pl. milyen megkötés van, stb.
-
Kam1kaze
tag
Counter-Strike: Global Offensive Free Edition
Ingyenes változat offline játékhoz botok ellen, és meccsnézéshez GOTV-n.
Nem tudtam most annyira utánanézni, de lehet, hogy ez az ingyenes kiadás, véglegesen elérhető lesz. Én azért beraktam most a könyvtáramba, hogy legalább offline ki tudjam majd próbálni, mert egyik CS-vel se játszottam még.
-
Kam1kaze
tag
válasz akaido #14650 üzenetére
WarRock-al játszottam régen, aztán 10 évig semmi, idén ránéztem megint, de már nem olyan mint régen. Anno jobb volt a közösség, meg ismét átkerül egy másik fejlesztőhöz, így megint elölről kéne kezdeni. Most pár hónapja kezdtem el PayDay 2-vel játszani. Mondjuk ennél a játéknál is azt tapasztaltam, hogy ha van egy "nem normális", akkor az minden esetben magyar volt eddig. Egyenlőre csak beraktam a könyvtáramba a CS-t, majd valamikor kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
-
Kam1kaze
tag
EaseUS Partition Master Pro 11.10 ingyen van limitált ideig, de én nem jöttem rá, hogy mit kell tenni érte. Letöltésnél ezt írja: "Share this page with your SNS to get a free license"
Mi az az SNS, hol kell megosztani és hogy? Mert így egyenlőre trial-ba megy.
-
Kam1kaze
tag
-
Kam1kaze
tag
Neverwinter - The Heart of Fire
Open a new Neverwinter account today and claim your FREE CLOAK BUNDLE WORTH $13 - but hurry, this offers is only available until December 17th and while stocks last!
This exclusive offer is also available for existing Neverwinter users. You will receive:
- Exclusive Invoker's Scarlet Cloak
- Elemental Wheel Artifact
- Elemental Archon
- Wondrous Item
- Elemental Weapon[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
Bias FX Lite 3 napig ingyen,
$49helyett.[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze