- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
most olvasom mi történt, kíváncsian várom mi lesz a vége
igen, túl szép volt hogy igaz legyen, főleg hogy az Adobe-ról van szó
bocsánat a sok izgalom miatt -
PapauZ
aktív tag
válasz
Balinov #2097 üzenetére
Úgy néz ki egyenlőre nem használhatjuk a programokat jogtisztán...
Valaki nagyon mellényúlt az Adobe-nál.
Reméljük a jó irányba fognak dönteni a vezetőségnél, ahogy azt páran írják a hozzászólásoknál. -
Balinov
titán
-
-
Nekem még mindég nem sikerült
Amúgy a hivatalos rendszerigény:
Mac OS X version 10.2.8 through 10.3.8, Java Runtime Environment 1.4.1
Microsoft Windows 2000 with Service Pack 4 or Windows XP with Service Pack 1 or 2Sztem (ha máshogy nem megy) kompatibilis módban el kellene futkosnia W8 alatt is.
-
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Balinov #2085 üzenetére
Persze elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig él a promo?
Le kell most szedni a kinézett cumókat vagy ráér később is?
Van-e aktiválási időszak?
stb...Ki mit tud ezekről?
Szerk.
Most látom az oldal tetején, hogy:
"Microsoft® Windows® 2000/Windows XP. Intel® Pentium® III or 4 processor" -
8zabi
őstag
ingyen Adobe CS2 programok, innen
Creative Suite 2 (Windows & Mac)
Acrobat 3D 1.0 for Windows
Acrobat Standard 7.0 (Windows & Mac)
Acrobat Pro 8.0 (Windows & Mac)
Audition 3.0 (Windows)
GoLive CS2 (Windows & Mac)
Illustrator CS2 (Windows & Mac)
InCopy CS2 (Windows & Mac)
InDesign CS2 (Windows & Mac)
Photoshop CS2 (Windows & Mac)
Photoshop Elements 4.0/5.0 (Windows & Mac)
Adobe Premiere Pro 2.0 (Windows) -
válasz
Tetete1 #2072 üzenetére
Nekem ez is tökéletesen elég....Mind ingyenes és mégis jó (érdekes).
Ezt sem értem. Nem magyarázod meg, hogy miért írtad amit írtál. Ugyankkor már olyan dolgokra reagálsz, amit nem írtam.
- Nem írtam sehol, hogy a amit használs nem megfelelő.
- Nem írtam sehol, hogy a freeware rosszabb lenne mint egy payware.
- Ha neked tökéletesen elég, akkor másnak is?(Pl. neked melyik kártevő vadász ad valósidejü védelmet?) -
Darknes
csendes tag
Uniblue Driver Scanner 2013 Serial Number / Registration Key For Free
Az akcio csak Angliban ervnyes proxy vagy vpn szukseges hozza.
-
Tetete1
senior tag
válasz
scott_free #2073 üzenetére
Pedig bankolok és mindenféle egyéb helyeken járok, bármit összeszedhetnék...
-
mazza
tag
-
scott_free
senior tag
-
-
Ooops!
csendes tag
-
-
AtHoS
nagyúr
Jaja, megerősítem.
mcgame-hez bejelentkezve le lehet szedni egy "downloadert" (Downloader_Heroes of Might and Magic V - Gold Edition.exe) és ott olvasható is mind a három kód hozzáProcess Lasso Pro 6 ingyen Giveaway of the day keretein belül.
Viszont rögtön ki is kerülhetjük a GOTD trükkös telepítési eljárását, ugyanis teljes értékű kódot kapunk a Bitsum-os srácoktól, ráadásul egy hónapig minden új frissítést is nyugodtan szedhetjük.Itt kell regizni a kulcsra és itt van lehetőség normál telepítőcsomagok letöltésére is: [link]
Jan 6-ig akciósan meg is vásárolhatjuk a programot. csak kattintsunk a linkelt oldal jobb szélén található Show Special Deal! gombra:
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $9.95 per computer!
- Process Lasso Pro LIFETIME free updates Only $19.95 per home (up to 5 PCs)! -
raccoon24
csendes tag
Január 5-én 13 óráig 80 %-os engedmény Bitdefender Antivirus Plus 2013-ra.
-
dbius
veterán
A mcgameről elvileg több darabban jön le, de önkicsomagoló rar-ként, tehát egy darabnak kellene lennie, aminek exe a kiterjesztése. Illetve ezen kívül kellene hozzá serial is. De ha mcgameről jött, akkor oda regisztrálni is kellett szerintem, így ha oda sikerülne bejelentkezni, akkor ott tudnád meg a serialt is.
Vagyis önmagában még ha sikerülne kicsomizni a cuccot, akkor sem tudnál vele játszani serial híján - jelen állásban -.
-
Argos
őstag
Haliho!
Merő véletlenségből nincs meg valakinek a DownloadMix-es adventi kalendáriumból a Heroes V rar jelszó?
Hugicám még akkor lekapta és most engem zaklat telón, mert a pw nincs meg hozzá neki... -
mazza
tag
-
scott_free
senior tag
-75% a legtöbb Ashampoo programra!
én karácsonykor vettem meg frissítésben a Snap 6-ot 1500 forintért, nagyon szuper progi (van windows 8-as tuti dizájnja is), most meg 1154 forintba kerül csak.
-
Balinov
titán
igen, olvastam en is valahol a hirt az utobbi napokban. Az amazonas lett volna a legjobb, annyiert plane ajandek, de hiaba probaltam dns buherat, amerikai vpn-nt, a jelenlegi amazonos accommal nem engedte a digital downloadot, valahogy lecsekkolja,hogy nem USA-bol erkezik a rendeles, valszeg szamlazasi adatok alapjan, amit meg nem tudok fakelni.
-
-
-
Balinov
titán
Adobe Photoshop Elements 11-hez merre erdemes promokat keresni? Ugye a multkori amazonos nem igazan volt az igazi
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
Ashampoo Burning Studio 2013 a Softpedia által.
Letöltés
A kulcsot a programon belül kell kérni. "Download Ashampoo Burning Studio from here and request a key inside the program" -
raccoon24
csendes tag
YoWindow Unlimited : időjárás-előrejelzés az Asztalon 6-9 napra.
-
válasz
scott_free #2040 üzenetére
Ok.
Én is levontam a tanulságot a dologból többet én sem hiszek az Amazonnak.
-
Igen minden napra más akciórt igértek akár 75% kedvezménnyel és minden napra megírták előre melyik termék lesz kedvezménnyel.
"
Dear Amazon.com Customer,Save big on downloadable software titles during the Digital Deal of the Day promotion at Amazon.com. Each day from December 23, 2012, until January 1, 2013, at least one unique digital software product will be discounted. Below is a schedule for upcoming products in the Digital Deal of the Day promotion.
Enjoy up to 75% off Serif, today's Software Downloads Deal of the Day."
December 23: Save up to 75% on Serif design software
Mac |December 24: Snagit for Mac & PC
PC | MacDecember 25: Adobe Elements 11
PC | MacDecember 26: Norton 360 2013
PC |December 27: Rosetta Stone Level 1-5
PC | MacDecember 28: Quicken Legal Software
PC |December 29: Smith Micro Software Inc.
PC | MacDecember 30: Final Draft for Mac & PC
PC | MacDecember 31: PaintShop Pro X5
PC |January 1: Punch! Home & Landscape Design Pro v17
De utólag kiderült átverés az egész
-
Tetete1
senior tag
Promóciókban (és hozzászólásokban) gazdag, Boldog Új Évet kívánok a fórum látogatóinak...
-
válasz
scott_free #2034 üzenetére
Sajnálom én is felültem az Amazonnak és a Photoshop Elementsre vártam és aznap annyivel vitték feljebb az árat, mind amennyivel csökkentették akcióban.
Az Amazon is nagy szélhámos, ennyit lhet belőle leszűrni....
Ráadásul egy 75% os akcióval indítottm így mindenki reménykedett. ítöbbet én sem dőlök be neki.
Szóval nem én szabom meg az Amazon árait, nem rám kell haragudni. -
NORTON15HU kuponkóddal 15%-al olcsóbban lehet vásárolni a Norton online bolt boltjában. Így pl. egy új 1éves (antivírus) előfizetés 8'734.-ba kerül.
-
Met
nagyúr
válasz
scott_free #2034 üzenetére
Azt is írták hogy olcsósító akció lesz?
-
scott_free
senior tag
hehe, az amazonon mai napra írták a PaintShop Pro X5-öt "csak ma" akcióra, ami azt jelenti, hogy ma 39,75$ / 34,99$ (dobozos/letöltős) a sima, az Ultimate pedig 44,99$ / 99,99$.
az a vicces, hogy tegnap mindegyik változat olcsóbb volt!
(29,99 és 44,99 dobozosra és letöltősre egyaránt - sőt, a sima egész héten ennyi volt)még jó, hogy vártam a mai napra...
-
sz.j
nagyúr
"Web Easy Professional egy website design szoftver......"
-
raccoon24
csendes tag
Az egyik legjobb particionáló program a Softpedia ajándékaként: EaseUS Partition Master Professional
http://news.softpedia.com/news/Softpedia-Exclusive-Giveaway-EaseUS-Partition-Master-Professional-317885.shtml
-
sz.j
nagyúr
Most még ingyenes:
LogoMarker 2 -
-
Balinov
titán
Xara Photo and Graphic Designer 6 Free
haha cigam, picit voltam csak gyorsabb
-
Argos
őstag
500 Per Day Giveaway!
2013 Jan.15.-igSimple yet effective solution for transferring content between Symbian, Android, and iPhone.
Not just contacts, transfer SMS, call logs, photos, music, videos and apps
Comprehensive contact copy, including job title, email addresses, company name, etc.
Works with over 2,000 phones including Droid, Symbian (Nokia), and all models of iPhone, including new iPhone 5.
Transfers content between phones on different networks. AT&T, Verizon, Sprint, T-Mobile – no problem!
Zero quality loss & risk-free: everything you transfer is 100% same as the original and can be only read by yourself. -
Argos
őstag
Egy próbát megér.
De, ha gondolod/megfelel akkor:The main features of WinISO 5.3 are available here:
Make image file from CD Drive
Convert image files between ISO / BIN and other formats.
Extract, edit, open, delete, add, rename ISO files directly.
Make bootable CD. -
Met
nagyúr
BitsDuJour-nál még akkor kell telepíteni a progit míg tart az akció?
WinIso-t akarom felrakni de nem fogadja el a kódot mert le van tíltva. -
BigManus
addikt
Sziasztok!
-
raccoon24
csendes tag
Sajnos nem láttam dátumot, a kód meg karácsonyra utal, de akit érdekel tegyen egy próbát.
5 Ashampoo termék ingyen ?https://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/christmas?c=xmas12
-
Scrapp book (fényképalbum készítő) promó
-
törölt tag
válasz
scott_free #2005 üzenetére
Na és akkor hogy van? Adnak egy kulcsot, vagy a Steam játékok között lesz ott az AcdSee is? Amikor meg elindítod, kiírja, a haveroknak, hogy éppen ACDSEE-vel játszol ?
-
mazza
tag
Bitdefender Antivirus Plus 2013 1 year licence
Úgy néz ki.. nem kaptam semmit.
-
-
dbius
veterán
válasz
scott_free #2005 üzenetére
Most rendesen megdöbbentem, hogy a steamen nem csak játékokat lehet venni... Először azt hittem viccelsz, hogy a steamen ilyen program kapható.
-
scott_free
senior tag
a Steamen féláron az ACDSEE 15
-
BigManus
addikt
Hamyka!
Olvastad a topic címét? Nem Nagy Program ajánló a címe!
Értelmezd a mondatokat. Többször pihentél már az értelmetlenségeid miatt, de mindennek van határa...
Ne lepődj meg, ha egyik nap már nem tudsz majd belépni, mert megunják a hülyeségeidet.
Innentől kezdve figyelni fogom mit művelsz és ha nem fejezed be, ki fognak rakni a moderátorok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest