Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
A Sega-nál hol kell account-ot csinálni? Állítólag ingyenes a Crazy Taxi.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
HRK-n: Invisible Mind
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
HRK-n: Endorlight
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
DogeBundle-n: Zeus Quest Remastered
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
HumbleBundle-n 2 napig ingyenes: Sid Meier’s Civilization® III Complete.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Painkiller: Hell and Damnation. Töltsd le, játssz vele öt percet, és a megmarad a Gamesessions fiókodban.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Tényleg a Facebook miatt volt. Kiléptem a Facebook-ból , a Chrome-ban töröltem az előzményeket, a cookie-ket, utána már ott is E-mail-ezni akart.
Vissza beléptem a Facebook-ba, majd utána klikkeltem a letöltésre, és még mindig az E-mail címet vagy a Facebook-os lájkolást kérte a letöltésért. A megnyíló lájkoló ablakban, a mégsem gombot választva is engedte a letöltést.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Payday 2 Simon Mask + Steam-en egy napig kipróbálható a Payday 2.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
válasz r3dsnake #13321 üzenetére
Ha te a saját Steam fiókoddal multiplayer-ben nyomatsz egy játékot, és egy családtagod épp akkor akar játszani egy játékkal ami csak a te fiókodban van meg, akkor nem tudod a Steam családi megosztással kölcsönadni neki az azon lévő játékaidat. Ám ha a rokon által áhított játéknak megvan egy GOG-os DRM mentes példánya, azzal egy másik gépen ő is tud játszani. Ha egy multis játékodat siketül GOG-al megdupláznod, akkor tudtok egymással játszani. Más nem jut eszembe pillanatnyilag.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Mivel takarítsam ki a sok uninstalált promós program után maradt szemetet?
A válasz, egy promós programmal: Soft Organizer[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz iguana #13335 üzenetére
Én csak tegnap este telepítettem, lehet hogy ez az oka, de a korábban feltett régi programokra nem ajánlott frissítést. Délután keresek egy népszerű programot amit biztos ismer, majd rajta keresztül telepítem egy régi, legalább egy évvel korábbi verzióját, kíváncsi vagyok azzal mit csinál.
+
Forsaken Uprising.[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
The Last Mission-----------és----------Dying Light: Karcass (DLC)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Bitdealgame:The Deer-ből mindenki annyit visz amennyit akar. A kódok közt van ami már használt, nekem másodikra sikerült vinnem. (A 'Free Steam Key' gomb alatt. )
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz iguana #13356 üzenetére
Sajnos még nem tudtam kipróbálni rajta keresztül telepített programokkal, talán kedd reggelig meg tudom csinálni, akkor majd leírom. Pár napja már ajánlották itt is ezt az oldalt, de azért szólok, hátha elkerülte a figyelmed, hogy ma még innen is leszedhető egy hasonló program:techno360
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz iguana #13356 üzenetére
Kipróbáltam három 2014-es, ingyenes, népszerű programmal, amiket rajta keresztül telepítettem, de egyikre sem ajánlott frissítést. Közben azt is észrevettem, hogy ha egy program a teljes törléséhez a gép újraindítását kéri, akkor azt akkor is kérni fogja ha ezen keresztül lett telepítve.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Alienware Arena: High Hell (Keys are only available for members that are Level 25+. )
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
Indiegala-n: Trolley Gold
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
GOG-on: Syberia
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Syberia 1 és 2 duplikálható GOG-ra.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Gamehag: Story Of the Survivor
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Indiegala-n:Terra Lander
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Gamehag-on: R.O.O.T.S
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Top Trumps Turbo-----és-----Turn Around
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Spacecraft-----és-----The World of Evo
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Dungeons Of Kragmor-----és-----Tap Heroes
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
ScreenBackTracke (Egy tökéletesen felesleges program.)
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC játékok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest