- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
PrometheusX #12398 üzenetére
Oh my god!
Kár, hogy csak noncommercial... -
PrometheusX
aktív tag
~ Filter Forge 5 ~
This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use. No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered. You get free tech support. You must get your license key and download the installer before this giveaway has ended. Supports Windows XP, Vista, 7, 8/8.1, and 10 (32-bit and 64-bit), Mac OS X 10.7+.
-
PrometheusX
aktív tag
Érdekesség: Why Hide My IP and Auslogics giveaways stopped working (ShareWareOnSale).
-
C. s.
addikt
-
ALFA
senior tag
-
C. s.
addikt
Játék (délelőtt 10-ig)
-
-
cigam
titán
Engem is elbizonytalanított, viszont a hozzászólásokban is panaszkodnak a limitációra.
-
-
-
-
-
-
-
-
Figyelem! Csak a konkrét promókról szóló hsz-ek legyenek ON-ba, az összes többi hsz (kérdések, köszönetek) legyen mindig OFF-ban!
-
ALFA
senior tag
Kössz, továbbítom a srácoknak, az előző is arra kellett, tőlem távol áll az ilyesfajta tervezés.
Számomra messze egyszerűbb pl. a lakberendezés, ha leskiccelek egy alaprajzot pár példányban és méretre vágott papírdarabokat tologatok rajtuk, majd a papírdarabokat körberajzolom, és máris van 4-5 változatom egy órán belül. Utána úgyis jön a hetekig tartó vita, hogy milyen színű, meg milyen szagú legyen. -
iguana
őstag
válasz
iguana #12371 üzenetére
egyébként azért is tetszett meg, mert elvileg van olyan funkciója, hogy a telepített programokat "megnézi" és jelzi, ha van update.
engedélyeztem ezt a funkciót, látom is a generált txt a programjaimról, de azt adja vissza, hogy nincs update. pedig lenne jó páritt is kérdezném, hogy van ilyen, jól működő alkalmazás?
sok ilyen alkalmazást találtam/próbáltam, de szinte mindegyik saját szótárból dolgozik, nem a tényleges gépen lévő alkalmazást nézi. -
iguana
őstag
válasz
PrometheusX #12367 üzenetére
most ránéztem megy. lehet, hogy sokkal korábban is helyreállt a rend.
-
C. s.
addikt
válasz
Juditta_56 #12313 üzenetére
(#12313) Juditta_56:
Szívesen!
(#12314) ALFA:
A Blendert próbáltad már? Még üzleti célra is ingyenes és nagyon jó!
Blender 2.78c a "rendes" változat, de a Steamen is elérhető, ha valakinek valamiért azzal jobban bejön, mint nélküle.Egy kis on:
Home Design 3D (Steam-kulcs)
Ez az a program. A jövő héten küldik a kulcsot állítólag.Játék:
-
iguana
őstag
válasz
PrometheusX #12365 üzenetére
mi van ezzel az oldallal (sharewareonsale.com)?
bármelyik oldalát akarom megnyitni, ilyen tartalmú fájlt tölt le:<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );chrome, ie.
-
-
-
törölt tag
válasz
PrometheusX #12360 üzenetére
Pontosan, ha nem így lenne, nem is vásároltam volna meg, mert én SOSEM rootolok
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
bobalazs #12353 üzenetére
Nem csak neked nem jó, nekem se jó. Viszont ahogy néztem, nagyon-nagyon sok embernek nem jó, így nem egyedi a problémánk. Az EaseUS cseszhetett el valamit, vagy a SharewareOnSale. Mondjuk az is igaz, hogy először látok ilyen problémát a SharewareOnSale-en, eddig sose fordult elő ilyen nem aktiválható kulcsos probléma.
-
törölt tag
válasz
raccoon24 #11945 üzenetére
https://bitsdujour.stacksocial.com/sales/adguard-premium-lifetime-subscription-2
Még mindig él, köszi -
cigam
titán
EaseUS Data Recovery Wizard Professional - Windows
2 napig ingyenes.
- Teljesen visszaszerzi az elveszett adatokat PC-ről/laptopról, merevlemez meghajtókról, szerverekről, digitális eszközökről és adathordozókról.
- Törlés, formázás, partíció elvesztés, vírus támadás, nem megfelelő üzemeltetés vagy más ismeretlen okok miatt eltűnt adatokat is helyreállítja.
- A gyors keresés megtalálja töröl fájlokat és amik elvesztek a "Lomtár" kiürítésekor.
- A mély keresés alaposan átkutatja a lemezt, mikor arra van szükség. Pl. formázás után, vagy ha már nem is fér hozzá a meghajtóhoz.
- Bármilyen elveszett adatot helyreállít, például képeket, dokumentumokat, videókat, zenéket, íméleket, archívumokat, stb.
- Képes bármilyen adatveszéssel járó helyzetet kezelni, legyen az törlés, formázás, vagy hozzáférhetetlen nyers(RAW) partícó/lemez, vírus támadás, nem kielégítő működés stb.
- Visszaszerzi a PC, Laptop, merevlemez, pendrive, SD/memória kártya, digitális fényképezőgép vagy más tároló-adathordozó elveszett adatait.
-Támogatja a nagy, akár 8 TB-os merevlemezeket is.
- Add meg a helyreállítani kívánt fájltípusokat, hogy a keresés pontosabb eredményeket adjon.
- Szüneteltesd, és indítsd újra a keresést később, amikor időd engedi.
- Még a helyreállítás elött képes előnézeti képet mutatni: Ellenőrizd a fájlok adatainak épségégét, mielőtt úgy döntesz, hogy helyreállítod.
- Gyors keresés a találatok közt fájl nevekre, típusokra, időpontokra.
- A keresés eredményét elmentheted, és később visszaolvashatod azt, anélkül, hogy újra kellene indítani a vizsgálatot. -
törölt tag
"Eggcellent Easter sale
Adguard team wishes you and your family good health, prosperity and a very happy Easter.Let’s celebrate with a promotion - 35% off on ALL licenses (including prolongations).
Special offer is valid until April 17."
https://adguard.com/en/license.html#new//18/MOBILE/36500/1/
Lifetime verzión gondolkozom, de ebben a licencelési formában mióta az Agnitum megszűnt, a Malwarebytes-nál pedig kivezették kicsit megingott a bizodalmam.
Igazából táblagépre lenne fontos, mert amikor nem vagyok itthon, akkor ott azért mobilinternetnél sokat jelent.
-
cigam
titán
válasz
PrometheusX #12340 üzenetére
Azért ehhez zárójelben azt is hozzá kell tenni, hogy csak root-olt telefonon működik.
-
PrometheusX
aktív tag
~ EaseUS MobiSaver Pro ~
EaseUS MobiSaver Pro is a Windows program that works with both Android and iPhone / iPad devices.
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use. No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered. No free tech support. You must redeem the license key before the offer has ended. May not be resold.
-
Joker88
őstag
Advanced SystemCare 10.0.0.72 PRO - One-Click to Optimize PC & Protect Privacy in Real Time
by iObitMai nap !
-
-
PrometheusX
aktív tag
Gondolom (szóval ez csak tipp a részemről), hogy az eddig mért statisztikákat mérlegelik, és ha nincs aktív internet kapcsolat, akkor ezt az előre betáplált statisztikát veszi alapul a program.Most olvastam el a Sygic support-os cikket, valóban aktív internetkapcsolat kell. Viszont az nem lenne rossz ötlet, ha amit mondtam - az átlagos statisztikák használatát - hasznosítaná a program.
Amúgy én is úgy vettem ki ezt a Sygic progit, hogy inkább telefonra szánják és nem GPS-re. "Hagyományosabb" GPS-re inkább szerintem az iGO javasolt, már csak a tradicionálisabb kezelőfelülete miatt is. Na mindegy, nem szeretném tovább offolni a témát.
-
cigam
titán
válasz
PainKiller13 #12335 üzenetére
1 óra alatt 1MB adat nem egy nagy forgalom, és opcionális, kikapcsolható.
-
cigam
titán
válasz
PainKiller13 #12330 üzenetére
Ehhez már internet kapcsolat szükséges: [link]
-
looser
addikt
válasz
PainKiller13 #12330 üzenetére
Szerintem előre le vannak tárolva a jövőbeni forgalmi dugók.
-
PainKiller13
őstag
válasz
PrometheusX #12329 üzenetére
Köszi, ez a lifetime traffic azt jelenti hogy automatikusan elkerülteti velem a dugókat? Illetve ha rárakom a GPS-re arra miként jut el az infó? Mert ugye mobilnet meg ilyesmi nincs azon, vagy a GPS műhold küldi ezt is?
-
PrometheusX
aktív tag
~ Sygic Navigation + Navigation Premium ~
Tudom nem teljesen ingyenes a program, de most 75% a kedvezmény mértéke a Navigation és a Navigation Premium programokra - ami ritka, szóval gondoltam hogy írok egy hsz-t és hátha valakinek hasznos lesz a dolog.
Mindkét verzió ezeket tudja:
*Offline maps with map updates
*Voice guided navigation
*Speed limits & lane assistant
*Gas prices
*Head-up Display (HUD)
*Europe or World coverageNavigation Premium plusz feature-je: Lifetime Traffic for faster routes.
Amúgy nem rossz kis program, sokat használtam, de én az iGO-t preferálom.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
s7evcsenko #12327 üzenetére
Én is ilyen módon vettem (későbbi aktiválással). Szerintem miután "megvásároltad" a kódot ténylegesen, azután bármikor aktiválhatod. Szóval szerintem akár egy Windows reinstall után is jó lesz a kapott kulcs.
-
-
cigam
titán
PstViewer Lite - Windows
Csak ma ingyenes
Lehetővé teszi, hogy megnyisd az Outlook PST fájlokat, üzeneteket keress és PDF-be mentsd őket. A PstViewer Lite képes az .eml, .msg, a winmail.dat, .mht és az .ost fájlokat is megnyitni. -
isss
tag
-
-
cigam
titán
Endless Space Collection - Windows, macOS
Most csak 1€ -
C. s.
addikt
-
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Rossz helyre kattintottam, és így lett egy Mac-es programhoz való promós lehetőségem, amit nem tudok kihasználni. Ha valakit érdekel, viheti:
MacX MediaTrans, activite it before Apr 20,2017
CA-VLVVJEJV-UOQSUW
letöltésKedvezménykupon Mac szofteverekhez:
MacX Easter Gift Pack (80% OFF):
Rip protected DVD, Convert 4K HD videos.
Download/Play/Edit/Record/AirPlay Videos.
Transfer data between Mac and iPhone iPad.80% OFF COUPON : MACXEASTER17
Itt lehet beváltani.És ha már idáig eljutottam...
MacXDVD Easter Egg Hunt - 4 program ingyen
1. MacX DVD Ripper Pro: rip any DVDs to Mac, hard drive, phone, tablet
2. PDF Expert: read, edit, fill and sign PDF
3. MacX MediaTrans: transfer data between iPhone iPad and Mac
4. Disk Drill PRO: recover deleted data on Mac OS X -
joskamiska
csendes tag
https://www.bitdefender.com/site/Facebook/redFreeDownload
-
törölt tag
Vírusirtók olcsóbban. Webroot szoftverét vettem innen.
-
C. s.
addikt
Játék:
Oddly Enough: Pied Piper
promós link
állandó link -
Szellem.
nagyúr
Tudtok a leíráson kívül Bitdefender promos kulcsot hol tudok találni?
Köszi.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PrometheusX #12303 üzenetére
Most próbálgatom, elég jónak tűnik. Nem annyira felhasználóbarát az interfésze, de aki tudja mit csinál és hol keresse a beállításokat, annak nagyon hasznos dolgokat tartogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest