Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #3984 üzenetére
Köszönöm, utána ezt is néztem, mert itt a fórumban is szerepel egy ideje. Azzal meg az volt a gond, hogy hiába kaptam a regisztráció után a köv. oldalon kulcsot, nem fogadta el. Aztán valamiért email-t is kaptam tőlük a telepítés, regisztráció lépéseivel, és ott már kötőjelekkel írta ugyanazt a kulcsot, de azt se fogadta el akárhányszor próbáltam meg. (természetesen vágólapról másoltam a kódot, de manuálisan is ua. volt) Most újra letöltöttem a klienst aminek linkjében a kulcsom szerepel, de tuti ugyanaz a wsainstall.exe jön le, és most meg elfogadta a kötőjeles kulcsot 180 nappal...
Azért köszönöm a segítséget! -
madrac
senior tag
válasz micafighter #3997 üzenetére
Gondoltam a többi témába se árt, ha valaki beírja, hogy már nem mennek ezek a promók amik mindkét topikban be lettek írva. Nem éreztem úgy hogy ez segítség kérdése lett volna.
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #4065 üzenetére
Kár hogy ezek jó része ide fel se került.
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #4068 üzenetére
Elkerülte, de rá is kerestem itt néhányra. Left 4 dead 2-re semmi se dobott ki a kereső és a ProcessLasso-ra se. Torchlight pedig már nagyon régen volt. Csak kíváncsiságból gondoltam megnézek párat, hogy tényleg szerepelt-e itt is ami érdekelt volna, és írtad a felsorolásodban, hogy milyen jó dolgokról maradtunk le mostanában.
(#4070) cigam: talán neked kellene figyelmesebben olvasnod, és előbb értelmezned, mielőbb személyeskedsz és vagdalkozol. Nem tudtam, hogy nálad vagy itt ez a módi megy, de jó tudni...
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #4068 üzenetére
Köszönöm a linkeket, megfogom nézni őket, hátha kifogok valamit Ha belebotlok valami ismertebb programba, berakom ide is.
-
madrac
senior tag
Nyilván nem ez volt személyeskedő vagdalkozás, hanem az összes többi amivel még minősítettél, pláne, hogy előtte rá is kerestem több dologra és nem találtam. A tételes cáfolatról meg csak annyit, hogy nagyvonalúan te is kihagytál több dolgot amit te se találtál. Gondolod nem tűnik majd fel? Vicces. Ezzel a diskurzussal is előrébb vagyunk..
-
madrac
senior tag
válasz micafighter #4111 üzenetére
Köszi! A process lasso nagyon jól jött, mert a free-t használtam eddig. Nekem sokat segített abban, hogyha játék közben átváltottam a böngészőre, akkor ne legyen olyan tetű lassú.
-
madrac
senior tag
Miért? Ez a telepítő csak ma működik? Igen, írta telepítésnél hogy lecsekkolja a szervert vagy ilyesmi.. Ezt a hülyeséget. Hisz a kulcsot úgyse a telepítő adja.. Gondolom az is jó, ha letöltjük az eredeti telepítőt a gyártótól.. mármint ezt a verziót.
Én azt hiszem úgy használtam a programot, hogy a firefox.exe-nék megnöveltem a memória prioritását, és akkor nem birkózott annyit a lapozó fájllal task váltásnál. Egyébként ha tehetem inkább kilövöm a firefox-ot játék alatt, mert hihetetlen memóriamennyiséget megeszik, csak rendszeresen kell játék közben is..
-
madrac
senior tag
Inkább FastStone Image Viewer, ami szintén gyors. Jóval szerényebb a memória fogyasztása és van benne kép összehasonlító funkció is ami néha jól jöhet. XnView-ben a képek kategorizálása terén viszont profibb. Faststone-ban csak kedvenc mappákat lehet megadni.
-
madrac
senior tag
Amikor még egy kis jópofa animált ikon mutatta hogy várjuk az adatokat Imádtam! Ez még akkor volt mikor a legtöbb ember itthon azt se tudta mi az az internet, és nem volt teleszemetelve minden oldal színes-szagos figyelemelvonó animációval, reklámmal, amik között úgy kell keresni azt ami minket érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz trance89 #7776 üzenetére
Már hogy ne lenne jobb nála?! Úgy hívják, hogy Daum Potplayer. Csípőből tökéletesen megy a vga hw gyorsított videó lejátszás vele, mindent lejátszik és csomó funkció van benne.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Ennyi erővel amennyit már írtál a témában, akár már pár általad lényegesnek gondolt konkrétumot is felsorolhattál volna ami szerinted egyértelműen a cloud felé billenti a mérleg nyelvét. Ennek hiányában inkább csak marketing szagú a döntésed és ennek promótálása... vagy ez csak a szokásos szemellenzős reflex, hogy amit használunk, sőt fizettünk is érte, azt akkor is jobbnak tartjuk a többinél, ha az nem igaz...
-
-
madrac
senior tag
100 GB lifetime cloud storage with Zoolz [for PC & Mac]
ABBYY Screenshot Reader [for PC]
a screenshot program that comes with world-class OCR technology; snap screenshots of any website, image, document, PDF, poster, ad, movie, video, etc. with ABBYY Screenshot Reader and let the program extract the text out for you — with support for over 160 languages!Ant Download Manager & Video Downloader v1.7.11 (lifetime license)
Ashampoo Anti-Virus 2016 [for PC]
Ashampoo HDD Control 2017 [for PC]
Ashampoo Photo Optimizer 5 [for PC]
Ashampoo Photo Commander 15 [for PC]
Ashampoo Disk-Space-Explorer 2018 [for PC]
Ashampoo HDD Control 2 [for PC]
Ashampoo UnInstaller 2017 [for PC]
Ashampoo WinOptimizer 2018 [for PC]
Ashampoo WinOptimizer 14 [for PC]
Ashampoo Photo Optimizer 2016 [for PC]
AVG Internet Security 2018 [for PC]
BullGuard Internet Security Free for 1 Year [Windows]
BullGuard Internet Security comes with the best security tools to offer you a complete solution against all online threats with low impact on system performanceCyberlink PhotoDirector Deluxe Free License [Windows & Mac]
Cyberlink PhotoDirector Deluxe is a photo editing and management program. It’s one of the best rival or alternative to Adobe Photoshop Lightroom.CyberLink Screen Recorder 2 Free Download Full Version
CyberLink Screen Recorder 2 is an all-in-one solution for desktop & audio recording. It lets you capture everything on your desktop, including screencasts, streaming videos, Skype calls, and more. Features: Desktop recording: Full screen, Lock to app & customize resolution; Audio recording: Mix from system & device/microphone; Show webcam as PiP: No chroma key, but allow user to adjust the position and size; H.264 MP4 video output: H.264 + AAC with HW encoding (Intel, NV, AMD).DVDFab Player 5 Ultra Free 1 Year Full Version Serial Key
DVDFab Player 5, formerly known as DVDFab Media Player, is a professional 4K UHD Media player software that plays DVDs, Blu-rays and 4K Ultra HD Blu-rays with native navigation menus, plus enuine HDR10 and hi-res audio output support, including Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master and DTS:X, etc..Easeus Partition Master Professional Edition Free License Giveaway
EASEUS Partition Master Professional Edition is a highly-efficient, easy-to-use and all-in-one disk partition management tool that not only provides with convenient user-interface simplifying your tasks but also contains almost everything you need for partition and hard drive management. It includes three main functions: Partition Manager, Disk & Partition Copy Wizard and Partition Recovery Wizard to solve all partition problems under hardware RAID, MBR & GPT disks and removable devices in Windows operating systems. Moreover, you can create bootable CD/DVD in case of system boot failure.Google Nik Collection [for PC & Mac]
Create stunning images faster. Add the power of the Nik Collection by Google to your workflow today.Google Earth Pro [for PC & Mac]
McAfee LiveSafe [for PC, Mac, Android, & iOS]
McAfee AntiVirus Plus 2018 [for PC]
McAfee Internet Security 2018 [for PC]
Microsoft OneNote 2013 [for PC, Mac, Android, & iOS]
Riffstation Pro [for PC & Mac]
Get the chords for any song. Riffstation uses automatic chord recognition technology to ‘listen’ to the music and figure out the chords for you.Seed4Me VPN Free 1 Year Premium Access
Vopt [for PC]
Vopt lets you quickly defrag and pack your disk drives to maintain optimal performance and reliability.WinToHDD Professional Free Download
WinToHDD Professional is a simple tool that is used to reinstall the Windows operating system to a computer. The app allows users to install Windows from an ISO, WIM, ESD, SWM, VHD, VHDX file without using a CD/DVD or USB driveWise Registry Cleaner Pro 9.6 Free Full Version License Key
Wise Registry Cleaner Pro is one of the safest Registry cleaning tools available in the market today. It scans the Windows registry and finds incorrect or obsolete information in the registry. It identifies Registry entries that may be dangerous to delete, and those that are safe to delete, so you can distinguish between the two. Other than cleaning up and defragging the windows registry, Wise Registry Cleaner can also optimize relevant system settings to improve both system speed and internet speed.WinExt Pro [for PC]
WinExt Pro is a utility kit for Windows that lets you: Find Duplicate Files; Quickly Find the Larger Resources; See More Information of Recently Accessed Resources; Monitor Windows Activity; Make Batch Operation on Multiple Resources; Automatically or Manually Synchronize Resources.Wise Care 365 Pro Free Download Full Version Serial Number / License Key
Wise Care 365 Pro is an all-in-one, and easy to use PC tune-up utility that that will keep your Windows secure, clean and fast.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
SecureAPlus Premium [for PC]
SecureAPlus is the antivirus software that uses 12 Antiviruses at a time to automatically scan your computer for the best malware and virus protection. It has higher detection rates without slowing your computer down with regular online scans by using cloud antivirus engines to provide the most accurate diagnosis when a threat is detected.
License duration: 18 MonthsFree Macrorit Data Wiper Professional Edition
Macrorit Data Wiper lets you wipe data permanently from a storage drive.
Download Macrorit Data Wiper Pro with Activation Key [22 MB]
Activate till August 31, 2018IObit Malware Fighter Pro 6
illetve: [link] regisztrálni kell hozzá -
madrac
senior tag
válasz SenorGrande #16873 üzenetére
köszönöm, ez nagyon hasznos! főleg a driver booster.
-
madrac
senior tag
válasz liszi70 #18097 üzenetére
Mondjuk ennyi erővel azt is szóvá lehetne tenni, hogy újabban a topik 90%-ban a 2 napig játszható játékokkal van tele, ami engem baromira nem érdekel. Holott itt elsősorban mindig az ingyenessé tett vagy az így átmenetileg elérhető szoftverekről szólt, amiket utána letöltve korlátlanul lehet használni otthon, nem az ilyen beetetésekről.
-
madrac
senior tag
válasz liszi70 #18108 üzenetére
Azért nem esik jól, hogy 10-ből 9x fölöslegesen kattintok a topikra, ráadásul most még az akciós és az egyébként is ingyenes szoftvereket is fogták és iderakták (azóta máris született 2 ilyen hsz...), miközben létezik bestbuy topik is, ahol szintén szoktak szoftverek lenni. Nem tudom kinek jó ez, de ezzel teljesen átalakítottak a topik eredeti célját és tartalmát. Azért, hogy hetente 1x hozzájussak egy valódi (nem játék) program promóhoz, nem fogok folyamatosan ide kattintgatni... azt hiszem ideje lesz áttérni a külföldi oldalakra amik csak ezzel foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz looser #18117 üzenetére
Egyáltalán nem hiszek abban, hogy jól jártunk azzal, hogy sikerült ezt a topikot is szétverni és még több, az eredeti témától eltérő tartalmat önhatalmúlag ide pakolni. Miért nem lehetett akkor külön akciós (fizetős) szoftver topikot létrehozni? Értem, hogy a PH-n nagy divat a bestbuy-hoz hasonló követhetetlen, mindent egybe ömlesztett topikok alkalmazása, de ez már erősen a használhatóság rovására megy, és úgy tűnik erre még rá is erősítenek. Igen, engem is érdekelne a bestbuy egyébként, de pont azért nem szoktam követni mint amit te is írtál...
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
válasz Danecay #19546 üzenetére
Értem, hogy a PH és a moderátorok ebből is állandóan szétoffolható beszélgetős topikot csináltak, de azért nem ártana figyelmesebben elolvasni a Téma összefoglalót...
Továbbá tényleg létezik olyan topik is, hogy: Milyen program, ami...? -
madrac
senior tag
válasz mobilizmo #19550 üzenetére
Úgy, hogy ez a topik a "Program promók" topikja volt (a topik linkje alapján is látszik), vagyis az átmenetileg ingyenesen elérhető, egyébként fizetős programoké (és nem is a 2 napig ingyen játszható steam játékoké). Majd kb. 1 éve "Kalandor" PH HÁZIGAZDA megjelent itt (gondolom szólt valaki nekik) és fogta és átnevezte Ingyenes vagy akciós szoftverekre, és azóta beszélgetős és off tenger topikká vált, ahol program promókért már nem nagyon éri meg ide járni, ha valaki nem szereti az egyéb hozzászólások közül kibogarászni azt... Mint a példa is mutatja, ezen nem változtat az sem, hogy a téma összefoglalóba mi van...
[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz mobilizmo #19553 üzenetére
Sokkal inkább szólt előtte a program promókról mint most, hogy ide lett csapva az ingyenes, akciós téma is a hozzájuk tartozó diskurzussal és további off hegyekkel amibe aztán minden belefér, miközben ugyanezzel foglalkoznak más topikok is. Szerintem egyáltalán nem tett jót ez a változtatás. Hiába van utalás a promó jellegre a topik összefoglalóban, azt nem nézi senki, ez látható. Még akkor is sokkal jobban jártunk volna, ha nem avatkozik be és nem törli valaki az újonnan nyílt best buy programok topikot ami adott volna szeparációt. Ja és persze senki nem lett megkérdezve erről a változtatásról sem itt.
-
madrac
senior tag
válasz KaiotEch #19660 üzenetére
Az ilyen kérdéseknek inkább ez a helye:Milyen program, ami...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest