- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #13199 üzenetére
Neked is nagyon szívesen!
Köszönöm a linket!
Én mindig elhanyagolom az utómunkát, mert nyűgnek érzem. De azért persze mindig elhatározom, hogy csinálni fogom. Hát, így igen lassan halad, de ezek a programok valóban leegyszerűsítik a folyamatot. Ennek ellenére sokkal jobban élvezem magát a fényképezést, de még próbálkozom. A Zoner és az onOne szoftverét is próbálgatom emellett. (Szintén promóban jutottam hozzá.)- - - - - - - - - - - -
SoftOrbits Photo Retoucher
Mostanában nem próbáltam, régebben nem volt egy nagy szám, de ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődtek azóta. Akinek van kedve, próbálja ki!Játék:
Royal Defense Ancient Menace
promós link
állandó link (lejjebb görgetve további 2 rész linkje is ott van) -
kenand
veterán
8 as és 9-es Elitet használom (korábban promoban volt) ez a 11-es Essential miben korlátozott?
De egyetértek minden hozzászólóval, egyrészt nagyon köszönöm, másrészt Optics Pro nagyon jó progi
MILC-el készített fotóimat mindig korrektúrázom Optics Proval -
C. s.
addikt
Játék:
Monsti [Steam]
Elven Mists
promós link
állandó link (Lejjebb görgetve egy másik rész linkje is ott van.) -
raccoon24
csendes tag
válasz
Joker88 #13190 üzenetére
Egy olyan program - bár jelenleg már nem érhető el ingyenesen -, amely segítségével egyfajta elszigetelt környezetben futtatható az operációs rendszer.Az alkalmazás az elindításakor "pillanatképet" készít a rendszerről, és amikor ez az "Árnyék mód" működik, akkor az azalatt az időszak alatt létrejött összes rendszerváltozás - ideértve egy rendszerfrissítést, de egy vírus fertőzést is - ebben az elszigetelt ( tulajdonképpen virtuális ) környezetben futó operációs rendszerben történik meg.
A program kikapcsolásakor a rendszer újraindul, és minden módosítás ( lehetséges egyéb beállítás is ) törlésre kerül.
Használható különböző szoftverek kipróbálásához, olyanokéhoz, amelyeket nem föltétlen szeretnénk első körben az éles rendszeren tesztelni.
Bocsánat a késői reagálásért. -
-
C. s.
addikt
Nagyon szívesen mindenkinek a DxO-t, örülök, hogy ennyi embernek tetszik!
Joker88:
Egy alternatív biztonsági program, ami virtualizált környezetet használ, de nem ismerem. Úgy tudom, nem váltja ki a szokásos antivírus programot. Hátha jár erre valaki, aki jobban el tudja mondani.
Játék:
Moai IV: Terra Incognita (ingyenes lett)
(A korábbi részek) -
-
raccoon24
csendes tag
A Giveaway of the day-en a Shadow Defender érhető el.
-
vlevi
nagyúr
Nagyon is!
Korábban, ugyaninnen a program promós topicból jutottam hozzá a DxO 9-eshez. Annak az alapbeállításai valahogy nem volt nekem annyira tetszők, de ez a 11-es ebből a szempontból sokkal jobb, kevesebbet kellett faragni a képeken, hogy a megszokott kinézetet adják a képek. -
C. s.
addikt
DxO OpticsPro 11 (nov. 30-ig)
Játék:
Kabitis [Steam]
The Treasures Of Montezuma 3
promós link
állandó link 1-4. részIncredible Dracula: Chasing Love (ingyenes lett)
-
-
C. s.
addikt
Hard Disk Sentinel Standard Edition v5.01 for PC
Exeone Vintager 2 Premium
This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free tech supportJáték:
-
-
-
C. s.
addikt
Játék:
Royal Defense: Invisible Threat
promós link
állandó link (a képek előtt a sorozat többi része is be van linkelve) -
C. s.
addikt
Játék:
Dr. Jekyll & Mr. Hyde: The Strange Case
promós link
állandó linkek:
a cím alapján
a képek alapján -
-
-
C. s.
addikt
Játék:
Lost Artifacts: Golden Island - Collector's Edition (ingyenes lett)
Pizza Dude
promós link
állandó link -
C. s.
addikt
válasz
LamerGyuri #13162 üzenetére
Nyögvenyelős oldal, próbáld meg újra!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nálam is betölt az oldal.
-
törölt tag
válasz
-
CJ4567
nagyúr
-
-
-
C. s.
addikt
Sticky Password Premium [for PC & Android] (még 2 és fél napig)
Játék (ingyenes lett):
AWE -
C. s.
addikt
Játék (ingyenes lett):
Rage War
Area 42
Mystery Solitaire: The Black Raven
1001 Jigsaw: Home Sweet HomeA vasárnapi giveaway állandó linkje:
-
-
-
-
-
-
Ghard
őstag
válasz
looser #13143 üzenetére
Hard Disk Sentinel Pro 4.50 volt az utolsó szerintem, ami ingyen volt. A későbbiek standardok.
Itt még letölthető a 4.50 pro: http://www.buzz99.com/hard-disk-sentinel-standard-edition-free/
(enged frissíteni de akkor elveszik a regisztráció) -
looser
addikt
válasz
Visormail #13142 üzenetére
Kíváncsiságképp rákerestem, azt nem találtam meg, hogy a STD updateelhető-e, de egy régebbi pro verzió még tölthető innen, ami viszont tuti nem updateelhető.
-
Visormail
addikt
válasz
PrometheusX #13134 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy PRO verziót adtak amit nem lehetett frissíteni, vagy Standard verziót amit lehetett frissíteni. Na most ebben a promócióban egy olyan Standard van amit nem lehet frissíteni, mert eldobja az aktiválást. Szóval akinek megvan már korábbról egy Standard annak ez nem érdekes.
-
ALFA
senior tag
válasz
PrometheusX #13134 üzenetére
Download and install Hard Disk Sentinel and start using it. There is no need to register it; we register it automatically for you when you download from us. Enjoy!
Csak a 2 MB-os telepítőt adja a link, a teljes letöltéshez azt kell futtatni, de határidőig nem tudjuk megtenni.
Valaki letöltene nekem egy példányt win7-re? -
-
looser
addikt
Csak annyit, hogy figyeljetek, mivel regizni kell egy McAfee fiókot, ahol meg kell adni bankkártyaadatokat és automatikus megújítás van, ami azonban kikapcsolható.
"Auto-Renewal Policy
To help you stay protected, before the end of each subscription period we’ll auto-renew you for another year (until you cancel) by charging your payment method on file the undiscounted subscription price in effect at the time of renewal (pricing subject to change). We’ll email you in advance as well as send you a receipt. Don’t want to auto-renew? Turn it off at any time from your My Account Page."
-
-
PrometheusX
aktív tag
~ Star Menu X ~
After you purchase Start Menu X it may be used indefinitely. Start Menu X is licensed per computer, and not per user. Each license allows installation on 1 computer. Online license activation is required with a hardware footprint, and unlimited installations per footprint. You can install/register the software at any time.
-
-
KisApám
addikt
Nálam a bitdefender egyből taccsra tett pár lapot Google Chrome alól.
A Prohardver oldala tiltott lett. Sikerült mahinálnom, engedte, de a Fórum továbbra is tiltott volt.
Utána olvastam, a bitdefendernek baja van a chrome-val alapon. Úgyhogy töröltem, nem vacakoltam vele tovább, nem voltam kíváncsi egyéb esetlges hibáira. -
-
junior11
veterán
Szóval akár az AVG honlapjáról is letölthetem az idei IS-t és csak beírom a kódot vagy érdemesebb a linkelt oldalról letölteni a régebbit? Amúgy van magyar nyelv? Te ezt használod, meg vagy vele elégedve? Védelem tekintetében gondolom nem hozza a Bitdefender, Kaspersky szintjét, bár ritkán használt és egy kicsit gyengébb gépre raknám, jó lenne ha nem fogná le...
-
-
Zeki
nagyúr
-
junior11
veterán
Sziasztok, pár nap múlva lejár a Bitdefender TS 2017 90 napos verziója, van vmi akció AV csomagra? Köszi.
-
C. s.
addikt
Játék:
-
NumBill
csendes tag
Steamen aktiválható World War 3: Black Gold kulcs igényelhető a dlh.net -en, bejelentkezés után katt ide és a játék címe alatti like gombot kell megnyomni (tehát facebook profil kell még hozzá).
Ha újonnan regisztrálnátok dlh.net-en, akkor ne adjatok meg máshol is használt jelszót, volt már rá példa, hogy törték az oldalt...
-
-
fornettisuti
veterán
PC-re PDF szerkesztőt/kitöltőt látott valaki akciót?
-
törölt tag
-
twollah1976
őstag
A Mechanic Escape játék 2017 09. 20.-ig ingyen leszedhető a GameSession oldalról.
-
C. s.
addikt
Játék:
Royal Defense
promós link
állandó link (több rész) -
twollah1976
őstag
Bundle Stars Best of Star Deals Week akcióban az Insurgency vehető meg 1 euróért.
-
C. s.
addikt
-
-
AcCEsS
senior tag
The Walking Dead: Season 1 ingyenes még több, mint 1 napig! Másik link.
-
twollah1976
őstag
A Google Playen a Weather Live most ingyenes.
-
C. s.
addikt
Játék:
Riddle of The Mask
promós link
állandó link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest