- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Visormail #18251 üzenetére
Csak azért cseréltem le mert lejárt a licence-m , ez az Avira-s 300 Ft alatti 1 éves licenc pedig nem hangzott rosszul, és jó emlékeim is voltak róla régebbről. Viszont kb. 1 napig volt csak fent, dobtak be linket egy még működő fél éves F-Secure promóról, váltottam is egyből, nemrég pedig egy 1 éves promó is volt ide linkelve, kb. 1 hete, pedig már ez ketyeg
Nekem valahogy sokkal letisztultabbnak, professzionálisabbnak tűnik az F-Secure, külön tetszik a Bankmód, ami automatikusan aktiválódik az egyes bankok honlapjának felkeresésekor és megnövelt biztonságot nyújt, számomra hasznos még a több felhasználói lehetőség mellett, hogy van családbarát módja, így a gyerek tabletjén is ez fut az említett üzemmód bekapcsolása mellett, így nem találkozik esetlegesen nem neki való tartalommal.
-
iguana
őstag
válasz
Visormail #17690 üzenetére
jobb oldalt, lásd kép [link] , de itt a direkt link: [link]
ezzel működnie kellene: [link]
a Settings fülön célszerű megadni a ffmpeg.exe helyét és a youtube-dl.exe helyét. (most nem tudom megmondani, hogy enélkül is működik e alapból. nálam így néz ki [link] )
ffmpeg link: [link]
youtube-dl.exe link: [link]
mindkettőt kitömöríted egy könyvtárba, amit később nem mozgatsz. pl.c:\yt
alá és megadod a youtube-dl.exe és az ffmpeg.exe helyét a programban.
a példánál maradva a youtube-dl.exe akkor ac:\yt\youtube-dl.exe
lesz, az ffmpeg.exe pedigc:\yt\bin\ffmpeg.exe
(értelemszerűen ha máshová bontottad ki őket, akkor megadod a helyes elérésüket.) -
langerius
csendes tag
válasz
Visormail #17690 üzenetére
Ha javasolhatom, Youtube By Click, 5 dollárért megveszed a Prémium kulcsot, és mindent meg tudsz vele csinálni, korlátlanul, videót és hangot tudsz tölteni, állítgatni, komplett playlisteket tudsz letölteni egy gombnyomással, nincs reklám, és egyszer kell a kulcsot megvenni, nálam 1 éve teszi a dolgát, több újratelepítés után is, semmi gond vele, a legjobb program ami eddig bevált, és kevesebb mint 1 doboz cigi, örök élet, örök lőszer! [link]
-
Golden9
veterán
válasz
Visormail #16214 üzenetére
Kattints a Get it FREE gombra.
-
crok
nagyúr
válasz
Visormail #16166 üzenetére
Vagy mondjuk Guerilla mail (:
-
UserX
addikt
válasz
Visormail #15707 üzenetére
Arról a megosztó nem tehet, hogy pl.. a Photoshop-ot sohasem promózzák. A feltöltő abból dolgozik, ami van!
Én se töltöttem még le soha puzzle-s játékokat, de azt 'szárnyaló képzelettel' el tudom képzelni, hogy ahol kisgyerek van, ott ezek a játékok megfelelő kiindulópont az informatika világával való ismerkedéshez! Egy óvódásnak nem feltétlen a CS:GO-val kell indítani. Lehet vitatkozni, hogy egy ilyen korú gyermek homokozzon, libikókázzon, hintázzon, stb. Sajnos a világ trendjei azonban más képet mutatnak. Természetesen a kisgyerekeknél a számítógépezéssel töltött időt korlátok közé kell szorítani, hogy legyen idő az egészséges fejlődés érdekében a fentebb felsorolt hasznos tevékenységekre is.
Így el tudom képzelni, hogy valaki örül a puzzle-s, egyébként valóban infantilis promóknak is! -
robi191
csendes tag
válasz
Visormail #15253 üzenetére
Kössz, de megvan jogtisztán a tizenegynéhány éves gdb, de nagyon lassú, így valami gyorsabb megoldást keresek, amivel lementhetem a képfájlt, és majd utána birizgálom a vinyót.
A raw copy csak lementi a képfájlt, kulcskérdés most az, hogy milyen programmal tudom azt beolvasni és megpróbálni kinyerni belőle a fájlokat.
-
-
looser
addikt
válasz
Visormail #13142 üzenetére
Kíváncsiságképp rákerestem, azt nem találtam meg, hogy a STD updateelhető-e, de egy régebbi pro verzió még tölthető innen, ami viszont tuti nem updateelhető.
-
mr_kickass
tag
válasz
Visormail #13090 üzenetére
You are NOT eligible for this promotion, It was intended for a print magazine in Germany, for their physical readers only, but misused by others. Our products are largely free, you don't NEED a license in many cases. However, the DISCOUNT CODE is still valid and this is the LAST time we are offering 50% off, so my advice would be to take it. I promise you I would give ALL my software away, BUT we must make money to stay in business. We could do that with shady tricks, but I prefer straight up purchases of LIFETIME licenses (if selected, and - yes - you can change PCs!).
- Jeremy Collake
Owner, Principal Software Engineer - promó oldalról -
twollah1976
őstag
-
törölt tag
válasz
Visormail #6050 üzenetére
Nekem sikerült (gondolom másoknak is). Regisztrálva kell legyél a CVG, a Playfire és a Steam rendszerében is, és össze is kell kötnöd a regisztrációkat. Ha esetleg megvan az Enemy Unknown és csak a kieg kupont szeretnéd megkapni, akkor legalább egy órát kell játszanod a játékkal. A Playfire regisztrálja, és küldi a kódot.
Ha más még nem próbálta: egy kóddal több példányt is meg lehet venni. -
daimonion
senior tag
válasz
Visormail #5722 üzenetére
ÉN innen töltöttem le de sajna ha egyszer feltelepítettem akkor annyi..Töröltem és már az újra telepítés után már nem aktiválta a mellékelt kóddal csak szeptember 24 ig...
Hiába töröltem ki a registryt meg minden maradt ugyanez a helyzet.. Újrarakni azért hogy kipróbáljam hogy tényleg csak tiszta rendszeren működik-e a regisztráció nem akarom -
-
Tetete1
senior tag
válasz
Visormail #4567 üzenetére
Így igaz.Mindent kipróbáltam, a legjobbnak tartottak nem igazán tetszettek (bár legtöbb profi módon beállíthatók), de legtöbbször a tudásukkal inkább hivalkodóak.Túl sokat kérdeznek, vagy jeleznek. A Comodo - ha jól van beállítva - keveset kérdez és nem lassítja a gépet (nem kell évente regisztrálni és nem kell hozzá promó és a legjobb tűzfal).
A legjobb víruskergető mellet is lehet vírust kapni. Attól függ ki hogy használa. Mellete ellenőrizni kell másik kergetővel (jobb ha kettővel ). Virtuális rendszer, ha valami rossz helyen jár az ember, valamint backup és restore. Igy teljes. -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Visormail #4133 üzenetére
No én sem tudom miért nem indult automatán, de volt most 1 winyó problémám, ami miatt pár dolgot meg kellett lépnem a napokban (hosszú a történet és erősen off a mostani hsz-el együtt). Ha eztán rendben lesz az indulása, akkor betudom ennek. A core betöltődését nem néztem, csak láttam, hogy nincs az óra mellett a tálcán az ikonja ill. kerestem, mivel állítani akartam a D2-re vele.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Visormail #4120 üzenetére
Én épp az előbb tapasztaltam meg a processlasso működésének az előnyeit.
Egy 8GB méretű 180k fájlt tartalmazó mappát kezdtem el tömöríteni.Gondoltam közben nyomulok kicsit Diablo 2-vel. Egy sorccal teleportáltam, ami nem a megszokottaknak megfelelően alakult. Szép lassított felvétellel kezdett el TP-zni, ami eléggé fáziskéséses és nem kívánatos dolog egy játékban.
Na mondom ránézek a processlasso-ra mi újság ezzel a programmal. Látom, hogy nem fut a progam (ennek azért utánanézek miért nem indult automatán), így elindítottam kézzel. Az alapból beállított prioritásokat eggyel növeltem a D2-re, majd visszataboltam a játékba és folytattam a TP-zést. Olyannyira jól ment, hogy azt hittem közben végzett a tömörítés, emiatt gyorsan kitaboltam, de láttam, hogy még mindig tömörít.Szóval észrevehetetlen volt a játékban a processlasso futása alatt a tömörítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest