- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
"elvesztette azt a vonzalmát, hogy mindent egyhelyen be tudok fizetni"
Pontosan így jártam én is. Sokáig használtam a díjnetet, több szolgáltatót regisztráltam, és volt ígéret, hogy mindet lehet majd. Na, ez sosem jött össze, úgyhogy "ha nem lehet mindet, akkor inkább egyet se" alapon kiléptem.
-
A fenti oldal amit linkeltél az sajnos egy semmirekellő "teszt" ha lehet egyáltalán annak nevezni.
A termék egy nagyon egyszerű és kiváló termék. Nincs benne semmi felesleges modul, nincs agyonpakolva vackokkal. Ellenben észre sem veszed a gépeden, olyan mintha fent sem lenne, és rendesen meg fog védeni. A cloud AV és DeepGuard technológiája egyedülálló. -
-
Cs1csó
titán
Akárhol nézek teszteket - legalábbis a "hivatalos laboros" teszteket - ott kb. mindegyik versenyző hibahatáron belüli 2-3 max 5%-on belüli szórásban végez ami bőven jó.
Tehát azt mondani egy termékre amelyik ugyanazon a teszten 97%-ot ért el egy olyannal szemben ami 99%-ot hogy "rossz" túlzás. -
-
Szerintem meg a HDD-monitorozásnak igenis van értelme, hiszen a hibák számottevő része nem hirtelen, hanem fokozatosan alakul ki. Egy HDD állapotromlásából, annak mértékéből következtetni lehet a bajra, tehát növeli az esélyét az adatok mentésének. Úgyhogy HDD esetén szerintem hasznos a sentinel. (Más kérdés, hogy mindenképp kell több példány a fontos adatokról.)
Viszont ssd esetén kérdéses számomra is az értelme, mert ha jól tudom, az ssd-hiba nem nagyon jelezhető előre, így gyakrabb az előrejelezhetetlen, egyik pillanatról a másikra bekövetkező meghibásodás. Várnám valami szakértő véleményét ez ügyben. -
Cs1csó
titán
+1
Soha nem monitorozom a háttértárakat külön programmal van HWiNfO ami mutatja a SMART értékeket ennyi bőven elég.
A lényeg, az adatmentés ahogy írod. Ezt szoktam én is szajkózni. Aztán ha bekövetkezik a vég az egyik háttértár számára veszel egy újat a mentésből visszarakod rá a cuccot és mehet minden tovább.
Még az sem jelent semmit, hogy mondjuk egy SSD-re azt írja pl. HWiNfO hogy X%-os mert lehet, hogy mondjuk 30%-os értéket elérve is még fog futni 3-5 évet.(a hardverek hőmérsékletét szoktam figyelni pl. CPU, VGA, alaplap HDD, SSD de csak hébe-hóba vagy egy hosszabb kikapcsolás újraindítás nélküli időszakban az adott időszak alatt elért maximum értéket, hogy nem e kiugró valamelyik érték.
-
Cs1csó
titán
Tudom, hogy van ilyen pl. amikor az Avast az OutPost tűzfalát vásárolta meg licencelte, vagy a Malwarebytes amikor megvette a Binisoft tűzfalát vagy az Avast a Cleaner-t de azokról már előtte is hallottam, itt meg olyan kisebb termékekről lehet szó amiről nem jutott hír korábbqan hozzám.
-
Dzsekó
addikt
Norton Commander mellett mindig ott volt a Dos Navigator és a Volkov Commander.
Volkov Commanderrel tudtam csak letörölni a sérült fájlnevű fájlokat, amire a NC és DN csak annyit írt, hogy a fájl nem törölhető vagy írásvédett. Ezeknek a fájloknak a nevében szerepelt olyan karakter, ami nem lehetett volna: ? ő ű stb. Itt még DOS-ról beszélünk, 8 karakter ékezet nélkül. Lényeg, hogy a Volkov Commander sz@rt ezekre a nevekre és úgy lepucolta a használhatatlan fájlokat, mint a huzat. Leginkább erre használtam. -
Trailblazer
veterán
TC-nél van jobb. Directory Opus...
-
-
elistvan
őstag
a a legnagyobb csomagot veszed akkor a prot kapod, legalábbis én így olvasom. Jaa, most nézem a linkedet, és a humble bundle re gondoltam ami most fut, te pedig a steameset linkelted. Igen tudom, hogy a movie studio jóval kevesebbet tud, plusz ahhoz egy steam is kell a gépedre.
-
Mikemend
senior tag
Abszolút egyetértek, manapság már nem sok kell hozzá, hogy ilyen effekteket pár perc alatt elkészítsen az ember. Pl. ott vannak az Akvis programjai, amiket direkt ilyen célfeladatokra készítettek.
Olcsó oldalnak cserében a MightyDeals-t ajánlom, ahol tényleg sokszor baromi jó csomagokat adnak. -
C. s.
addikt
és Mikemend:
Szívesen!
Nekem is épp ez szúrt szemet.
Máskor is ezt csinálták. Nem hiszem, hogy egyszerűbb volna a megfelelő minta mellett még a többé-kevésbé megfelelő színt is kiválasztani, mint egyszerűen rárakni a pontosan elképzelt színátmenetet. De az biztos, hogy az 1000 sokkal jobban hangzik, mint a 12.
-
-
Mikemend
senior tag
Dolgozok képekkel, igen, bár a stock anyagoknál is sokszor nem a RAW formátumot osztják meg, hanem szintén a JPG-t, max nincsenek azok agyontömörítve. Különben pont a blur miatt tudom használni effekt layerként ezeket, vagy épp háttérkiegészítőnek. Mondjuk a tömörítési szintet nem néztem a képeknél, de nem is gondoltam rájuk fő alkotóelemnek, alapnak. Mindenesetre úgy vagyok vele, minél nagyobb a választék, annál tágabb lehetőségeim vannak a variálásra. Nyomdának pedig úgyis PDF-et küldök, úgyhogy...
-
Mikemend
senior tag
-
-
looser
addikt
Tekintsd érdekességnek, egy bulvár adaléknak. Mint Steve "I Love This Company" Ballmer performanszát :-)
Egyébként de, véleményem szerint nagyon is érinti. Egy CEO megítélése alapvetően kihathat a vállalat dolgozóinak hozzáállására. Rákerestem, nem tudtam, mikor vált meg a cégétől ('90-es évek közepén), így érthető a kiakadásod, de a fentiek állnak. -
Golden9
veterán
A Where The Water Tastes Like Wine is ingyenes.
-
-
rgqjx
aktív tag
TC-ben beállítások / általános beállítások.
Bal oldali menüben Szerkesztő/Nézőke fülön belső nézőke beállítása gombra katt.
Pipa a "Nem BMP grafikához az Irfanview/Xnview használata", majd az útvonalnál add meg az elérésí útvonalát az Irfanview-nak. Ok gombok nyomkodása után egy képen F3. -
-
-
AtHoS
nagyúr
Nekem pont ez a funkció tetszik benne a legjobban: TC katt/enter - irfanview megnyílik úgy, ahogy korábban beállítottam (ha akarok lapozgatok a képek között a mappában [space next picture, backspace previous picture vagy egérgörgő] - ahonnan TCben meg lett nyitva a kép - lévő képek között, ha nem akarok, akkor nem) - ESC-re bezáródik, lehet továbbmenni TC-ben.
-
FattyDove
őstag
Látom nem igazán használtad az internetet 2003-2008 környékén ezek szerint. Minden arról szólt, hogy hogyan vásárolnak fel mindenkit, meg hogyan mennek perre mindenkivel.
Az origin meg a uplay azon vérzett el, hogy egy szar kontent nélkül.
"Az Unreal Engine-nek mi köze ehhez? "
A fortnite-nak mi köze ehhez? A gyerek kezdett el arról pattogni, hogy csak a fortnite-hoz értenek meg elvakította őket meg blabla randomhaterszoveg blahlahblah. Na, pont ennyire kapcsolódik.
Lehet menni akkor a steamre megvenni a GTA V-öt ha kell.
Innentől én nem folytatom ezt az értelmetlen fröcsögést.
-
Crytek
nagyúr
Nem fog betenni semminek. Ez exklúzivok se tesznek be a steamnek egyedül a kiadóknak akikhez az epic miatt nem igen mennek az eladási számok... ezt látjuk a tavalyi éves bevételeken is amit közzé mertek tenni (mondjuk én biztos nem égettem volna magamat az epic helyében)
Epic store lol ,szánalmasan kapáloznak csak sajnos a fortnite milliói elvették az agyukat mert azt se képesek meglátni a steam miért is lett sikeres és miért nem érhet soha a nyomában a putrijuk... De égessék csak a $ százmilliókat ezt tudják mást nem -
C. s.
addikt
Nagyon szívesen!
Gondoltam is, hogy értékelni fogod, de ha nem jössz 1-2 napon belül, akkor rádírok.
hodostamas:
Előttem már mindent leírtak, csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem valamiért soha nem akarja az általam megadott helyre menteni. Ha így jársz, itt megtalálod:
c:\Users\NÉV\AppData\Local\Temp\
.
Ha nem bízol a letöltőfájlban (én sem), akkor használd a Sandboxie-t. A linkelt infó óta annyi a változás, hogy már csak ingyenes verziója van, nincs semmiféle korlátozás, mert megszűnt fizetős. Ingyenes és kész. -
salaud
aktív tag
Ott nyitottam meg, "azonos" használat után készült a két screenshot. Biztos jó program, jónak látszott, azért kértem én is a 90 napost próbaverziót, hogy ha jó, olcsóbb mint a photoshop.
De ugyanazon folyamat eredményeként a végeredmény sajna nem lesz elfogadható. A bejegyzést is csak azért írtam, hogy igen jónak tűnik mind a szoftver, mind az ajánlat, de mindenki próbálja ki alaposan megvétel előtt, NEKEM amire ÉN használnám, nem vált be. -
TRob1
veterán
Az a probléma, hogy nem tudom mire vált be. Mert pl. ha a másnaposságra, akkor én is beneveznék 1-2 példányra.
Mert fogalmam sincs mire kellene amúgy beválnia egy jól működő rendszernél. Van pár gépünk, és úgymond "felügyelek" is néhányra, de valahogy sosem kellett ilyesminek "beválnia", mégis mindegyik rendszer jól működik. Tehát ilyenkor azért nem hátrány ha le is írják hogy mire vált be, minek kell egyáltalán, hátha nagyobb segítség. Csak ennyi. -
htc07
addikt
szerintem senkinek, de ezek szerint kifizetődő modell az "árulom ötezerért de csakma ingyenes", mert ha ingyen van ma akkor le kell tölteni.
aztán ha 3 hónap múlva felugrik egy "fizess mán' ötdolcsit mert dejólesznekedakkor" ablak, az idős Jürgen bácsi nem tököl, belenyúl a zsebébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest