Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Igen, egyértelműen!
Met:
Engem nem nyűgözött le. A képek alapján látványos a grafika, de tény, hogy egy igen régi játék, full HD monitoron már nem mutat olyan jól, és az egér is száguld. Persze azt lehet orvosolni, de az is igaz, hogy vannak újabb, jobb fölbontású játékok is ebben a műfajban. A myrealgames.com-on is lehet nézelődni ezügyben.
-
félisten
-
tupacamaru
veterán
-
Restart®
tag
Nemá... Köszi, hogy jelezted! Legközelebb igyekszem jobban figyelni (pedig éjjel mennyire fasza csávónak gondoltam magam, hogy beküldtem egy új promót)
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Restart®
tag
Nem ám! S ahogy egy kolléga megjegyezte jóval korábban: inkább kétszer, mint egyszer sem.
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
comodo
csendes tag
Igaz nem ingyen van de 15$ szerintem nem sok ezekért a szoftverekért.
Humble Lifehacker Software Bundle
Breevy
Fences + DeskScapes
Directory Opus 12 Light
DisplayFusion
LastPass Premium 1 év
CyberGhost VPN 1 év
Acronis True Image 2017 1 év
Bitdefender Antivirus Plus 2017 1 évHTC Trinity → HTC Touch Diamond → HTC Touch HD → HTC Sensation → HTC One X → HTC One M7 → HTC One M8 → HTC One M9 → Honor 8
-
kenand
veterán
Csatlakozva az előttem szólóhoz, hasonló szoftver.Lencse korrekció az igazi erőssége. Meg kell tanulni használni, de igen profi és nem túl bonyolult. Ingyen egyszerűen főnyeremény. Én gombhoz vettem kabátot. Korábban beszereztem így a 8-as változatot és olyan MILC-et vettem amit támogatott. Lightroomra nem akaratam pénzt költeni, és ha lehet jogtiszta sw-ket használok. (vagy promo-t, vagy profi sw-korábbi változatait az Amazonról/Ebayről)
-
C. s.
addikt
Ez attól függ. Érdemes ellenőrizni.
A jelenlegi ingyenesek közül:
Strangeways"Use This Font For:
Commercial Use
Unlimited Number of Projects
Unlimited End Products For Sale"ALFA #11964-#11967:
4.2. "Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Ezért érdemes először mindenkinek válaszolni, és csak ezután elküldeni, hogy ne legyen egymás után 4 hsz. is.
-
borix
őstag
90 napossal megéri neked vesződni?
Próbáld azt ki,hogy mikor letörlöd a Bitdefender-t akkor a visszamaradt dolgokat az Everything fájlkeresővel még lepucolod és akkor elvileg működni fog.[link]
Ha nem megy akkor helyette az Avast IS Premium 1 éves sem rossz megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Elektronikus terjesztéssel is megvásárolhatod a szükséges licence-t, matricát értelemszerűen nem kapsz hozzá. Attól még érvényes lesz. Régen volt csak kötelező a matrica, mikor még nem árultak elektronikus licence-t, és a telepítő média mellé volt csomagolva a matrica.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
C. s.
addikt
Szívesen!
Ashampoo Home Designer Pro 3 (jó bő 2 napig)
"This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use"Játék:
Life Is Strange Episode 1
Az Amazonon kártyás verzióban, a Steamen kártya nélkül van ingyen állítólag. -
vlevi
nagyúr
"ránézek, hol tartanak."
Valahol félúton belső-mongólia és Shangai közöttKínai tulajdonba került az Opera
Remélem, csak hangulatkeltés, de pont egy kínai (még jó, hogy nem észak koreai) tulajdonú programmal használni VPN-t
-
Vertigo18
addikt
Előre is bocsánatot kérek, senkit nem akarok megbántani, de nekem nagyon jól esik, amikor a link és kép mellett/alatt van egyetlen mondatocska, amiben benne van, hogy mennyi időre szól a licensz, mit aktivál (pro, premier... stb) illetve hogy van-e free update, vagy update esetén elveszíti a "pro" jellegét.
Remélem ezzel most én nem trollkodtam! Pl. PrometheusX sokszor így linkel... (Remélem most ettől Argos nem fog megsértődni! )
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
AtHoS
nagyúr
Nekem úgy tűnik az Official website-on olvasottak alapján, hogy alapból ingyenes a NIK cucc, így a SoS promó oldal kihagyható és figyelembe véve azt, hogy az origi oldalon írják: nem tervezik a frissítését vagy új fícsört fejleszteni bele SoS félre is vezet a free updates szövegével..szóval lehet ugrani a kép alatti linkre egyből, még csak kód sem kell a telepítéshez [link]
read-only mode on the forum
-
PrometheusX
aktív tag
Az tök jó a cégeknek, leegyszerűsíti például az adatok megsemmisítését egy winchesteren. Holnap be is ajánlom kollégámnak, hátha látnak valami hasznot belőle.
Viszont az nem tetszett hogy nem volt egyértelműen leírva hogy pontosan milyena licensz típusa, ezen lehetne még javítaniuk.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Szuper pack, de nagy része csak mint plug in működik, önállóan nem, ahhoz meg kellene Photoshop.
Vagy legalább az olcsóbb Affinity Photo itt írnak is róla, hogy jól megy vele a NIK[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Szívesen!
looser:
Az jó, köszi az infót. Csodálkoztam is, miért nem küldik. Valószínűleg késett, ha arra járok, megnézem. Bár már aktiváltam.
On:
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Így van, ezért linkeltem úgy én is a múltkor. Azzal a linkkel teljes egészében megkerülhető a sharewareonsale.com. Még aktiválókulcsot sem kér, sőt, mindenkinek jár, akinek van korábbi verziója, de bárki más is megkaphatja.
Friss:
Picture Instruments Fast Resize v.1.0.4. (lifetime license) - Batch Scaling Images
Játék:
Escape the Past (itt állandóan ingyenes)
GWENT: The Witcher Card Game (Még bő 42 napig)
Elvileg ezen az oldalon minden szükséges infó megtalálható.
Ha mégsem: forrás[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Nálam a bitdefender egyből taccsra tett pár lapot Google Chrome alól.
A Prohardver oldala tiltott lett. Sikerült mahinálnom, engedte, de a Fórum továbbra is tiltott volt.
Utána olvastam, a bitdefendernek baja van a chrome-val alapon. Úgyhogy töröltem, nem vacakoltam vele tovább, nem voltam kíváncsi egyéb esetlges hibáira.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest